nec
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1
καμία σχέση με τραβελο η Άννι από Φωκαιας 25α
Μοιάζει με τράβελο,λογικά δεν είναι,αλλα απο τη στιγμή που τραβελοφέρνει κάποια εγώ δε μπορώ να την πάρω
καμία σχέση με τραβελο η Άννι από Φωκαιας 25α
Λοιπόν επειδή το πρωί έφαγα φόλα ολκής είπα να ρεφαρω έστω και Μεταξουργείο εκεί λοιπόν συνάντησα μια γνωστή απ'τά παλιά την Νατάσσα στο Κολωνου53 εντάξει ξαναζεσταμενη σούπα η όλη φάση αλλά τουλάχιστον παραμένει το service της ικανοποιητικό όπως παλιά εμφανισιακά έχει πέσει μαζί της δουλεύει και μια άλλη Μιλφ η Ντασα πρόκειται για την Ντάνα που είχε δουλέψει ένα διάστημα Άγκυρας 9 και Ιωαννίνων 5
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος ένα ευσωμο νταμάρι σωματωδης σαν αρσιβαρίστες Άντζελα
Και στο ισόγειο Μιλά όχι αυτή που ψάχνω μια καινούργια ξανθιά Μιλφογκιλφ 50αρα σίγουρα οριακή κατάσταση
Ιασωνος37 ισόγειο η συμπαθεστατη γλυκιά κοντουλα με το μακρύ καστανό μαλλί αφού έφυγε Πάκης μου είπε για ελεύθερο στοματικό
Ιασωνος46 Ελένη νεαρή κοντή νωθρή αδιαφορη κοπέλα Τσάτσος ο γνωστός καμουσης αλκοολας από Κολωνου47 τώρα ήταν νορμάλ αν συνεχίσω αλλού θα γράψω αργότερα
πω πω πω έφυγα τύπε μου !! Έχω καυλοση είδη !!! Θα πάω να το ξεκοκαλίσω!!Ναί.Είναι φιλότιμο και υπάκουο κοριτσάκι...![]()
Σε ποιό έφαγες φόλα?
Καλημέρα Φυλης27Α υπόγειο υπάρχει κριτική
Ξέρουμε μέχρι τι ώρα θα είναι η μικρή;Ναί.Είναι φιλότιμο και υπάκουο κοριτσάκι...![]()
πριν λίγο πέρασα με την μικρή , μολης 18 μου είπε ότι είναι !!!! Πολύ καλή θα ανέβασω κριτική σε λίγο ....έκανε πολλά περίεργα μέσα όπου σε κάποιο σημείο την σταμάτησα !!!! Και συνεχίσαμε σε δικό μου τέμπο !!Ξέρουμε μέχρι τι ώρα θα είναι η μικρή;
Mήπως αποπειράθηκε και να σε βιάσει το 18χρονο?Όπως πάντα ειλικρινής και ακριβός ότι έγινε να πω πως χερομε για μένα διότι συγκρατήθηκα σε κάτι ριψοκυνδινο που μου πρότεινε τα υπόλοιπα διαβάστε τα στην κριτική μου !!!![]()
οι admins ξέρουν πως είμαι ειλικρινής !! Ότι είπα έγινε με την μικρή στην κριτική μου αν δεν σου αρεση η αλήθεια το καταλαβαίνω !!! Αλλά είναι δικαίωμα μου να γράφω τα πράγματα όπως γίνονται !!!Mήπως αποπειράθηκε και να σε βιάσει το 18χρονο?
Απορώ οι admins τι κάνουν με τέτοια troll...
ε ναι ρε φίλε !! Αυτό ακριβός !! Εγώ έβαλα μυαλό όσες καυλες και να έχω εκείνη την ώρα πάντα θα σκευτομε πρώτα !!! Δεν θα ξεφύγω ξανά !!! Απλά δεν περίμενα τέτοιο πέσιμο διότι είναι και μικρή και λέω θα παίξω μπάλα εγώ ...γιαυτο είχε τρελό κόσμο και καθόταν και πολύ ώρα στο δωμάτιο...Κατά τα λεγόμενά σου, σου έδειξε ότι είναι ένα ωραίο επικίνδυνο κορίτσι!
είναι τη που κάνει και γλυφοκολι τύπε μου;είναι πρωί η απόγευμα ;
Ναί αυτή είναι.
#Πρωινή βάρδια!
ΥΓ: Για γλυφοκώλι και γλύψιμο ποδιών...δεν το κάνει από μόνη της....πρέπει να της το πείς...να της κάνεις νόημα... ;)
#Η καριολίτσα γουστάρει την δουλειά αυτή πολύ$$$και φένεται...πεινάει για ελληνική σκληρή ψωλή.....και διψάει για φρέσκο,καυτό,ελληνικό ντόπιο παραδοσιακό σπέρμααα!!!
![]()
θα πάω τις επόμενες. Μέρες για να δούμε θα τον γυάλιση ;Ναί αυτή είναι.
#Πρωινή βάρδια!
ΥΓ: Για γλυφοκώλι και γλύψιμο ποδιών...δεν το κάνει από μόνη της....πρέπει να της το πείς...να της κάνεις νόημα... ;)
#Η καριολίτσα γουστάρει την δουλειά αυτή πολύ$$$και φένεται...πεινάει για ελληνική σκληρή ψωλή.....και διψάει για φρέσκο,καυτό,ελληνικό ντόπιο παραδοσιακό σπέρμααα!!!
![]()