Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Ωραίος πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία η Ζάννα ήταν η ψηλή ή η πιο κοντή?
η ζανα που περιμενε εξω απο το τσαρδι ολο το μπαγκλαντες???Η Ζάνα είναι η ψηλή που φόραγε τα αθλητικά με τις κάλτσες και είχε το στυλάκι τύπου 'american girl'.![]()
Φημες λενε οτι την αποκατεστησε ενα ελληνοφωνο παλουκαρι και τωρα ζουνε τον ερωτα" στην πατριδα της. Η προαναφερομενη ενιοτε γουσταρε και τον ακα κρεμπιε πισω μπρος, και το σφηνακι.εχει παρει κανενος το ματι την παλια ντενισα που δουλευε ρεμουνδου ;;;
Φημες λενε οτι την αποκατεστησε ενα ελληνοφωνο παλουκαρι και τωρα ζουνε τον ερωτα" στην πατριδα της. Η προαναφερομενη ενιοτε γουσταρε και τον ακα κρεμπιε πισω μπρος, και το σφηνακι.
δεν ειναι φημες,ειναι αληθεια κ το παλικαρι δεν ειναι παλικαρι ,αλλα μεσηλιξ... ;)Φημες λενε οτι την αποκατεστησε ενα ελληνοφωνο παλουκαρι και τωρα ζουνε τον ερωτα" στην πατριδα της. Η προαναφερομενη ενιοτε γουσταρε και τον ακα κρεμπιε πισω μπρος, και το σφηνακι.
μπραβο για την πληροφορία, χθες βράδυ δούλεψε πρώτη φορά στον οίκο, την επισκέφτηκα πριν λίγη ώρα, για όσους δεν την ξέρουν πρόκειται για μια κοπέλα 30 ετών με καστανομελι ίσιο μαλλί, με σχετικά κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι και δύο μικρά τατουάζ, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, τιμήθηκε για άλλη μια φορά και ήταν πάλι πολύ καλή χωρίς βιασύνες ενώ έχει υπέροχο μουνακι για γλύψιμο, αν έδινε γλωσσοφιλα θα ήταν άψογη, το ωραιο είναι ότι η τσατσά με τα γυαλάκια διώχνει τους αλλοδαπούς... ενώ την παρουσιάζει ως καινούργια αλλά με πολύ πείρα...Η Ζάνα μας γυρεύει...
Η γνωστή τρελή νεαρή μητρομανής Ζάνα(από κολωνού 53) που πεινάει για πούτσα και διψάει για σπέρμα...επέστρεψε και πάλι κοντά μας και θα στραγγίζει πούτσες πλέον στην ΦΙΛΙΠΙΔΟΥ 11(ΟΡΟΦΟΣ) τα απογεύματα.
Το καινούριο της όνομα είναι Τζοάνα*
![]()
![]()
μιλας με γριφους γεροντατα υπολοιπα ειναι ιστορια.
αχα χου αχα χαχα χουΦημες λενε οτι την αποκατεστησε ενα ελληνοφωνο παλουκαρι και τωρα ζουνε τον ερωτα" στην πατριδα της. Η προαναφερομενη ενιοτε γουσταρε και τον ακα κρεμπιε πισω μπρος, και το σφηνακι.
δεν υπαρχει γριφος,ειναι αυτο που εγραψα.μιλας με γριφους γεροντα
δεν υπαρχει γριφος,ειναι αυτο που εγραψα.
αχα χου αχα χαχα χου
κ μενα εκει πηγε το μυαλο μου εξαρχης οταν ρωτησε ο συγκεκριμενος.κάτι μου θυμίζει αυτό το αχα χου...
![]()
κ μενα εκει πηγε το μυαλο μου εξαρχης οταν ρωτησε ο συγκεκριμενος.![]()
;)Εμένα κατευθειαν στα καπάκια που λέμε...![]()
Η Ζάνα μας γυρεύει...
Η γνωστή τρελή νεαρή μητρομανής Ζάνα(από κολωνού 53) που πεινάει για πούτσα και διψάει για σπέρμα...επέστρεψε και πάλι κοντά μας και θα στραγγίζει πούτσες πλέον στην ΦΙΛΙΠΙΔΟΥ 11(ΟΡΟΦΟΣ) τα απογεύματα.
Το καινούριο της όνομα είναι Τζοάνα*
![]()
![]()