Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (14 μέλη και 195 επισκέπτες)

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Μηνύματα
67
Like
48
Πόντοι
0
Κάποια καλή παρτούζα με λεσβιακό παιχνίδι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών;
(Εκτός Διδυμου 27, γιατί νέο παιδί είμαι ακόμα και με τα γκιλφ δεν το έχω)
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796
δε μου λετε ρε αλανια η μπελλα που δουλευει αυτο το καιρο ??εχω καιρο να διαβασω το ονομα της στις ενημερωσεις

της ανεβασα και μια κριτικη να γουσταρει το κοριτσι :grin:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.158
Κριτικές
1.245
Like
195.013
Πόντοι
45.465
τώρα live

Περγάμου 1 όροφος Ελένη καστανοξανθη χοντρή μιλφ με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγίου Πέτρου 7 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, λεπτή με 1.5αρι βυζι και Νατάσα μελαχρινή χοντρή με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Πιπινου 65 Τζούλια ξανθιά κοντή μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κλεισμένη για μισή ώρα.

Φυλής 134β Ιωάννα καστανοξανθη λεπτή ψηλή  με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 134α Νίκη καστανοξανθη κοντή κατσαρομαλλα παχουλη πια με 2-2.5αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 109β Νελη καστανή κοντή πολύ λεπτή πιτσιρικά με 1.5-2αρι βυζι και Καρίνα με διχρωμία στα μαλλιά μελαχρινή με ξανθιές ανταύγειες, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 109α Βικτόρια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου.

τα Περγάμου 1 κάτω, Φυλής 136,Φυλής 134 Μαγνησίας 11 κλειστά.
 

Dobermann7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2018
Μηνύματα
21
Like
42
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστες!Πέρασμα χθες το απόγευμα από Ρεμουνδου 21 για να δω από κοντά την Πατριτσια με την οποία και πέρασα με καλές εντυπώσεις μπορώ να πω.Μαζι της δούλευε και άλλη μια κοπέλα με το όνομα Καρολάιν.Εχεις κάνεις εμπειρια μ αυτήν γιατί ήταν αρκετά εμφάνισημη.Κριμα που δεν πήρα μαζί μου παραπάνω λεφτά να τις πάρω παρτουζα.
 

Tsoutsouvroutzou

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Μηνύματα
17
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα μάγκες. Ξέρει κανείς το ωράριο της Μισέλ->από Βενεζουέλα από Φυλής 61? Είναι στον ίδιο οίκο? Έχει φύγει?(γιατί έχω να πάω καιρό).
Ευχαριστώ
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Καλημέρα σας,
Μία μικρή ενημέρωση για την χθεσινή απογευματινή βάρδια.
Στο Λιοσίων 76 στον όροφο ήταν κοπέλα με μαλλιά κοντά καστανόμαυρα,λευκό δέρμα,ελαφρώς γεμάτη,σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Έλλης 3 δύο κοπέλες, η μιλφ Βικτώρια γνωστή και σαν Ελένη από Αγκύρας 12,με μαλλιά καστανόξανθα στο ύψος των ώμων της,λευκό δέρμα και ζουμερό σώμα.Μαζί της η Ελένη,μιλφ,ψηλή,λεπτή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Πρώτος γύρος στην Ελένη η οποία παραμένει άριστή σε επιδόσεις.
Στο Διδύμου 22 ήταν 3 κοπέλες.Η Αναστασία,με μαλλιά καστανόμαυρα στο ύψος των ώμων της,γεματούλα.Σε ελεύθερο στοματικό.Η Λύδια με μαλλιά καστανόμαυρα καρέ,ελαφρώς γεμάτη σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό και η Γκαμπριέλα,λεπτή με μαλλιά ξανθα καρέ σε ελεύθερο στοματικό γνωστή και σαν Λάουρα όταν εργάζονταν στα Φωκαίας 27.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο ήταν η Λευκορωσίδα μιλφ Λίζα, δουλεύει εκεί περίπου μία εβδομάδα,ψηλή,με μακριά ξανθά μαλλιά,δέρμα κατάλευκο,βυζάρες,σώμα ζουμερό.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο κλασσικά το δίδυμο Λίλιαν-Ντιάνα.Μιλφ Ρωσόφωνες.Η Λίλιαν,με μαλλιά ξανθά κάτω απο τους ώμους,δέρμα λευκό,σώμα με πιασίματα αρμονικά κατανεμημένα.Η Ντιάνα ψηλή,αρχοντική γυναίκα,με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της,σώμα κανονικό,μεγάλο τατού στον μηρό.Σε κανονικό πρόγραμμα αμφότερες.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο ήταν μόνη της η Μικαέλα,με μαλλιά μαύρα σχεδόν ως τους ώμους,σώμα κανονικό,τατού.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο ήταν μόνη της η Πάολα,με μαλλιά καστανά στο ύψος τωων ώμων της,σώμα κανονικό.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 24 ήταν δύο κοπέλες.Η καινούρια Βερόνικα,κοντή,με μαλλιά ξανθά μακριά,δέρμα λευκό,ζουμερή ελαφρώς,με μία ελιά στο χείλος.Μαζί της η επίσης καινούρια Ναταλία,με μαλλιά μαύρα πάνω απο τους ώμους,γυαλιά οράσεως,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα τους αμφότερες.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο ήταν δύο κοπέλες,η Μπέλλα,με μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της,δέρμα λευκό,σώμα κανονικό με πιασίματα σε ελεύθερο στοματικό.Έχει εργαστεί και σαν Κορίνα στο Κολωνού 45.Μαζί της η Ρουμάνα Άννα γνωστή και σαν Κου, όμορφη κοπέλα,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,δέρμα μελαμψό σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο,δύο κοπέλες,η Εμμανουέλα,λεπτή,με μαλλιά ξανθά μακριά σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και η Σόνια,λεπτή,με μαλλιά καστανόμαυρα κοντά,μύτη γαμψή,δέρμα μελαμψό.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Αγκύρας 12 δύο κοπέλες η Τζούλια,ψηλή,με μαλλιά καστανόμαυρα μακριά πιασμένα αλογοουρά και η Σούζυ, ξινισμένη,με σώμα κανονικό και κοντά ξανθά μαλλιά.Αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 109 στο ισόγειο δύο κοπέλες,η Καρίνα,με μαλλιά καστανά μακριά,σώμα κανονικό,δέρμα λευκό και η Νέλια,κοντή,αδύνατη,με δέρμα λευκό και μαλλιά καστανόμαυρα φουντωτά τα οποιά και είχε πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα τους αμφότερες.
Αλλαγή τοποθεσίας με κατεύθυνση προς Μεταξουργείο.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο ήταν η Ρουμάνα Καρίνα,αθίγγανη,ψηλή,λεπτή,με μακριά μαύρα μαλλιά και δέρμα μελαμψό.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 23 ισόγειο ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Γιάννα,με μαλλιά καστανά σγουρά πάνω απο τους ώμους,σώμα με πιασίματα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 48 ήταν μόνη της η παλιά καραβάνα μιλφ Ειρήνη,μαλλιά κοντά καστανά,σώμα με πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Πολλά χιλιόμετρα έχει γράψει το κοντέρ.
Στο Κολωνού 53 ήταν μόνη της η Πάολα,με μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της,σώμα γεμάτο.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Αλεξάνδρα απο το Ακομινάτου 2 για όσους την ψάχνουν. Με μαλλιά καστανόμαυρα κοντά,σώμα με λίγα πιασιματάκια.Σε ελεύθερο στοματικό.Η υπηρεσία ανέφερε για το τσιμπούκι τελειωτικό.Πριν δεν το έκανε,δεν ξέρω αν το πρόσθεσε τώρα ή αν έκανε λάθος.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν δύο κοπέλες, μία καινούρια κοπέλα ονόματι Ρωξάνα που μου έκανε το κλικ.Ψηλή,αδύνατη,με μαύρα μακριά μαλλιά και η Μαρία σχετικά καινούρια και αυτή κοντή,με μαλλιά καστανόμαυρα πιασμένα πάνω,σώμα σφιχτό με πιασίματα.Δυστυχώς η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι η καινούρια ψηλή κοπέλα δεν κάνει τίποτα απο εξτρά ούτε και 69.'Οποιος την δοκίμασε ας μας πει τις εντυπώσεις του.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο οίκο ήταν η ώριμη Ρωσόφωνη Ελένη,με μαλλιά ξανθά καρέ,σώμα με πιασίματα,δέρμα λευκό.Η γνωστή απο το Κολωνού 48  παλιότερα.
Στο Ιάσωνος 46 στο ισόγειο αριστερά ήταν δύο κοπέλες.Η ημεδαπή Κρυσταλλία, με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της,σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό,σώμα γεμάτο,όμορφο πρόσωπο και η "Σπανιόλα" Ντίνα σώμα κανονικό με πιασίματα σε ελεύθερο στοματικό,πρόκειται για τρανς.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο ήταν η Άντζελα,μιλφ,παλιά καραβάνα,σώμα κανονικό με πιασίματα,καστανά μαλλιά μακριά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 31 στο υπόγειο δύο κοπέλες σε κανονικό πρόγραμμα.Αμφότερες με σώμα κανονικό,δέρμα λευκό και μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.
Στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο κοπέλα εκνευρισμένη απο την αναδουλεία,κοντή,με μαλλιά καστανά μακριά πιασμένα αλογοουρά,τραχύ πρόσωπο,σώμα κανονικό.Σε πρωκτικό.
Στο Λεωνίδου 28  κλασσικά η Αννίτα στα 15 ευρώ με ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 20 στο μεσαίο οίκο υπηρεσία ήταν η Νέλλυ,μεταβολή και δρόμο πριν με εγκλωβίσει.
Στο Ιάσωνος 20 στο ισόγειο δεξιά ήταν η Ναταλία,με μαλλιά καστανά,στο ύψος των ώμων της,λεπτή.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο κλασσικά η Ντιάνα,κοντή,λεπτή,με μαλλιά καστανά μακριά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 19 στον όροφο ήταν η Ναόμι,μαύρη,ψηλή,με κανονικό σώμα σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ακομινάτου 2 εργάζονταν δύο κοπέλες Ρωσόφωνες,η Ναταλί,κοντή,με λευκό δέρμα,σώμα με λίγα πιασίματα,μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα πάνω και μαζί της η Χριστίνα,με μαλλιά ξανθά κάτω απο τους ώμους,ελαφρώς γεμάτη.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αμφότερες.
Κατεύθυνση προς τα Ακριτικά.
Στο Αχιλλέως 48 και Μαραθώνος ήταν καινούρια κοπέλα,η Τζέσικα,σωμα κανονικό,δέρμα λευκό,μαλλιά μαύρα μακριά.Πρόγραμμα κανονικό.
Στο Μαραθώνος 59 στο μεσαίο μαγαζί ήταν καινούρια κοπέλα,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα,μαλλιά μαύρα μακριά κανονικό πρόγραμμα.
Στο Μαραθώνος 59 το παλαιό ισόγειο ήταν η Ρωσόφωνη Γιάννα απο τα Φωκαίας 27 παλιότερα και Βέργας 3.Σώμα κανονικό,με μαλλιά καστανά πιασμενα πάνω.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Ιωαννίνων 3 στο ισόγειο ήταν η Σαμπίνα,Ρωσόφωνη,με μαλλιά ξανθά σγουρά μακριά,κοντή,σώμα με πιασιματάκια.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιωαννίνων 5 δύο μιλφ Ρωσόφωνες, η Άννα,με μαλλιά ξανθά κάτω απο τους ώμους, λεπτή, η γνωστή μιλφ απο το Ιωαννίνων 3 και η καινούρια Όλγα,λεπτή,με λευκό δέρμα,μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της.Συνεννόηση για τα εξτρά γίνεται με τις κοπέλες. Δοκίμασα την Όλγα με καλές εντυπώσεις,το πρόγραμμα περιλάμβανε ελεύθερο στοματικό,εκτόνωση στο σώμα της,69,φιλιά στο στόμα.
Καλό Σαββατοκύριακο!




 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Ιάσωνος36 εκεί έχει αν θυμάμαι καλά μια ξανθιά όμορφη στο πρόσωπο με αρκετά κιλά παραπάνω αλλά ομοιόμορφα κατανεμημένα επίσης στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο έχει έρθει μια καινούργια κοπέλα Μιλφ Χριστίνα είναι τώρα εκεί συμπαθητική παρουσία
 

Tsatsakos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Μηνύματα
26
Like
14
Πόντοι
0
Ευχαριστώ φίλε πήγα στην ειρήνη τελικά μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος
 

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Μηνύματα
98
Like
414
Πόντοι
20
:think:Γεια σας μάγκες!Ξερει κάποιος για αποψε το βραδυ παιζει καμια καλή στο μεταξουργείο για παρτούζα.. Και κατι αλλο η σαρα η αλλιως ιωαννα απο Ιάσωνος το 1ο μπου οπως μπαινεις απο αχιλλεως δεξια διπλα απο καφετέρια ,που δουλευει τωρα ξερεις κάποιος ;;
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα παιδιά λοιπόν πέρασα πριν κάνα 40λεπτο στο Αχιλλέως48 και Μαραθώνος με το μελαχρινό μωρό Τζέσυ ενώ αρχικά πήγαινα για Κλεοπάτρα που είχα δοκιμάσει με πολύ καλές εντυπώσεις έτσι αφού είχα ξαναδεί την κοπέλα πέρασα και μιλάμε ήταν τέλεια το γκομενάκι είναι απίθανο καλύτερο και από την Κλεοπάτρα βρήκα χημεία μαζί της το ξεκλειδωσα και πραγματικα με απογείωσε δεν το περίμενα παραθέτω φωτό από το δωμάτιο
 

Συνημμένα

  • IMG_20181103_131942.jpg
    IMG_20181103_131942.jpg
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 47

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Μηνύματα
431
Κριτικές
83
Like
2.121
Πόντοι
3.875
Καλησπέρα παιδιά λοιπόν πέρασα πριν κάνα 40λεπτο στο Αχιλλέως48 και Μαραθώνος με το μελαχρινό μωρό Τζέσυ ενώ αρχικά πήγαινα για Κλεοπάτρα που είχα δοκιμάσει με πολύ καλές εντυπώσεις έτσι αφού είχα ξαναδεί την κοπέλα πέρασα και μιλάμε ήταν τέλεια το γκομενάκι είναι απίθανο καλύτερο και από την Κλεοπάτρα βρήκα χημεία μαζί της το ξεκλειδωσα και πραγματικα με απογείωσε δεν το περίμενα παραθέτω φωτό από το δωμάτιο
Φώτο από το μωρό θέλουμε...  :S
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796
εχω πιει μια μπυριτσα κονσερβα και περπαταω στην οδο Φωκαιας αρχη της τριτης βαρδυας οπωτε και βλεπω

Φωκαιας 17α ισογειο, Μικαελλα η γνωστη Ρουμανα μελαχροινη με ενα διχτυωτο φορεμα σε προγραμμα με ελ στοματικο

Φωκαιας 17β οροφος, Μπιανκα η αλλη γνωστη κοπελα την εχω τιμησει καιρο πριν με καλες εντυπωσεις ηταν στο δωματιο

Φωκαιας 19 Μαρια κοπελα μελαχροινη ψηλη με κοιλια ομως τουρλα σε φουλ προγραμμα με κωλο μεσα

Φωκαίας 27Β ισογειο, Αλεξια με επιθετικο σαλοναρισμα μουναρος εμφανιση μετρια πραματα μεσα σε νορμαλ προγραμμα και αλλη μια κοπελα μαζι της η Μπελλα-οχι αυτη που εκανα κριτικη-ξανθια ψιλοαδιαφορη ουτε προγραμμα δεν ενδιαφερθηκα να ακουσω

Φωκαίας 27Β οροφος, Συλβια μελαχροινη ρωσιδα , επειδη ηθελα να την ξαναδω οντως εχθες την κοιταγα αρκετη ωρα και μου φανηκε οτι θα μπορουσε να ηταν αγορακι αλλα ολες οι τσατσαδες του οικου και πανω και κατω μου εχουν πει κατα καιρους οτι δεν παιζει αυτο το σεναριο. Επειδη ειμαι καλοπιστος θα τις πιστεψω.

Φωκαιας 24 αλλη μια στρουμπουλη ξανθια με ενα δικτυωτο μου κουναγε την κωλαρα της αλλα δεν συγκινηθηκα γιατι ηταν παχουλη

στη Φυλλης τωρα πηγα σε λιγα θα γραψω μονο λιγα για τις γνωστες που πηγα

Φυλλης 65α οροφος, Εμμανουελλα παλια καραβανα

Φυλλης 65β ισογειο, Μονικα ηταν στο δωματιο εχει μια θετικη αυρα η κοπελα αλλα δεν με συγκινησε ποτε

Φυλλης 69α οροφος, Μαρια ηταν και αυτη στο δωματιο μια νορμαλ κοπελα οχι κατι το εντυπωσιακο σε ελ στοματικο

ειδα και κατι αλλες αδιαφορες να σταθω μονο στο

Φυλλης 61 Τονια δεν την ειχα ξαναδει την κοπελα αδυνατο μουτρακι με καλα βυζια στυλιαρι μου θυμισε εκεινη την παλια τσουρκα την ανορεκτικη που εκανε καλα γαμησια στον ιδιο οικο δε θυμαμαι ονομα

συγχωρεστε μου τις παραλειψεις δεν ειχα κεφι να γαμησω και πιο πολυ εκανα τσαρκα

 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom