koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.389
- Πόντοι
- 4.460
Κολωνου 27β οροφος Σοφια στη 2η Βαρδια.ρε παιδια σορρυ που κανω ερωτηση που σιγουρα εχει ξανα γινει αλλα μπορειτε να μου προτεινετε κανα καλο μιλφακι 45-60
Κολωνου 27β οροφος Σοφια στη 2η Βαρδια.ρε παιδια σορρυ που κανω ερωτηση που σιγουρα εχει ξανα γινει αλλα μπορειτε να μου προτεινετε κανα καλο μιλφακι 45-60
ρε παιδια σορρυ που κανω ερωτηση που σιγουρα εχει ξανα γινει αλλα μπορειτε να μου προτεινετε κανα καλο μιλφακι 45-60
"Κολωνού 30β δεύτερος όροφος Μελίνα μελαχρινή χοντρουλα αλλά σφιχτό σώμα, 4αρια βυζια"
1η βάρδια
Πηγα και την ειδα!!!!! Super μωρο...... αν δουλευε φυλης....ουρα ο κοσμος!!!! Φερτε την στην φυλης παιδια, ωραιες γεματες βυζαρες...τρέλα σας λεω!!!! Εκει που ειναι δυστυχώς σιχαίνομαι και τον αερα που αναπνέω.
Μήπως την δοκίμασες κιόλας την φακλανω;"Κολωνού 30β δεύτερος όροφος Μελίνα μελαχρινή χοντρουλα αλλά σφιχτό σώμα, 4αρια βυζια"
1η βάρδια
Πηγα και την ειδα!!!!! Super μωρο...... αν δουλευε φυλης....ουρα ο κοσμος!!!! Φερτε την στην φυλης παιδια, ωραιες γεματες βυζαρες...τρέλα σας λεω!!!! Εκει που ειναι δυστυχώς σιχαίνομαι και τον αερα που αναπνέω.
Για να πω την αληθεια δεν την γαμησα. Αλλα στο σαλοναρισμα ηρθε διπλα μου και τις επιασα τις απιστευτα βυζάρες τις!!!!!! Απλα οπως ειπα λογω του οτι σιχαίνομαι και τον αερα εκει μεσα ....δεν την γσμησα.Μήπως την δοκίμασες κιόλας την φακλανω;
Αν αυτή η πεταχτωδοντια είναι super μωρό και θα έκανε ουρά για αυτήν ο κόσμος τότε δεν φαντάζομαι τι θα γινοταν με κάποια που έχει κανονική οδοντοστοιχία
Πάντως εγώ που την δοκίμασα είναι ξεπετα που ούτε πιπα δεν κάνει και δεν θέλει να την γαμας και δυνατά.
Ουστ μωρή αγελάδα![]()
![]()
![]()
:S :S :S
Βλέπω να γίνετε αρκετή κουβέντα για το Ντορινάκι απο κολωνού 11. Απλά τα πράγματα κύριοι, σε όποιον αρέσουν οι όμορφες εμφανίσιμες κοπέλες περνάει χωρίς δεύτερη σκέψη. Όποιος όμως θέλει υπηρεσίες, γιαγιόνια και πεδιάδες λίπους πάει αλλού και το απολαμβάνει. Όσο για την καταγωγή της, ούτε ρουμάνα είναι ούτε αλβανέζα, μολδαβή απο τις ρωσόφωνες περιοχές της Μολδαβίας.
"Κολωνού 30β δεύτερος όροφος Μελίνα μελαχρινή χοντρουλα αλλά σφιχτό σώμα, 4αρια βυζια"
1η βάρδια
Τέτοιες γαματε στη φυλής κ δίνετε κ 20αρικο;; έλεος με τις φακλανες που τις κάνετε να νιώθουν κ μουναρες
Τα δοντια επειδη και εγω τα παρατηρησα σημερα πρεπει να ειναι μασελα,ηρθε διπλα μου και μυριζε μασχαληλα,ελεος δηλαδη αλλεργικες με το νερο ειναι εκει μεσα?Μήπως την δοκίμασες κιόλας την φακλανω;
Αν αυτή η πεταχτωδοντια είναι super μωρό και θα έκανε ουρά για αυτήν ο κόσμος τότε δεν φαντάζομαι τι θα γινοταν με κάποια που έχει κανονική οδοντοστοιχία
Πάντως εγώ που την δοκίμασα είναι ξεπετα που ούτε πιπα δεν κάνει και δεν θέλει να την γαμας και δυνατά.
Ουστ μωρή αγελάδα![]()
![]()
![]()
:S :S :S