citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.959
- Πόντοι
- 206
Μόλις έκανα καταγγελία με βάση τα όσα τραγικά μας εξιστόρησε ο συνάδελφος στο 1109, ώστε να ελεγχθεί αν πρόκειται για θύμα trafficking
Μήπως ξέρεις αν είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε και πιο παλιά στον ίδιο οίκο ή πρόκειται για καινούργια κοπέλα;τώρα live
Αχιλλέως 48 Ειρήνη ξανθιά παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
πολύ καλά έκανες και μπράβο σου φίλε μου..επειδή όμως οι υπεύθυνοι των οίκων το πιθανότερο να διαβάζουν το site και να λαμβάνουν τα μέτρα τους είναι προτιμότερο με το που θα αντιληφθούμε τέτοιου είδους περιπτώσεις να κάνουμε καταγγελία χωρίς δημοσίευση..μπορεί η δημοσίευση να προξενήσει και μεγαλύτερα προβλήματα στην κοπέλα..μπορεί και να μαι λάθος..δεν ξέρω..όπως και να χει μπραβο!Μόλις έκανα καταγγελία με βάση τα όσα τραγικά μας εξιστόρησε ο συνάδελφος στο 1109, ώστε να ελεγχθεί αν πρόκειται για θύμα trafficking
όχι καμία σχέση με την συνονόματη παλιά Ειρήνη, αυτή είναι άλλη από την Πολωνία.Μήπως ξέρεις αν είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε και πιο παλιά στον ίδιο οίκο ή πρόκειται για καινούργια κοπέλα;
ρε παιδια δε ξερω εγω δυο φορες που εχω παει ηταν πολυ θερμη μαζι μου , το γουσταρε και τα σημαδια δεν υπηρχαν , βεβαια στο σαλονι οντως ειναι φοβισμενη αλλα μεσα δεν ειναι το ιδιο , αλλα αν μου λες οτι δακρυσε φιλε αυτο ειναι σοβαρο ...Μετά την ολοκλήρωση της βόλτας επέστρεψα εδώ σε αυτόν τον οίκο για να δοκιμάσω την Νελια αν και είχα κάποιους ενδοιασμούς.Ειναι η δεύτερη φορά που την βλέπω, όταν βγαίνει από το δωμάτιο έχει ένα φοβισμένο βλέμμα ενώ και η στάση του σώματος της είναι σαν να βρίσκεται σε θέση αμυνας... Η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα δίνει και δέχεται φιλιά κάνει 69 και ισπανικό. Πέρασα στο δωμάτιο, ήρθε μετα από λίγο αμίλητη και όντως φοβισμένη... κανένα προκαταρκτικο και φυσικά για φιλιά κσι 69 ούτε λόγος,βέβαια αύρα λίγο με απασχόλησαν. Πιπα καλή χωρίς προφυλακτικό αν και μικρής διάρκειας, πέρασμα προφυλακτικό και την ανέβασα πάνω μου, η κοπελίτσα ήταν στο κόσμο της είχε κολλήσει και κοίταγε το ταβάνι ενώ μηχανικά έβγαιναν από το στόμα της κάτι ξεψυχισμενα αχ αχ αχ... άλλαξα στάση μήπως την πονουσα, συνεχίσαμε σε ιεραποστολικη στάση όπου συνέχισε να έχει το βλέμμα της καρφωμένο στο ταβάνι αλλά τώρα τα μηχανικά ξεψυχισμενα αχ αχ είχαν κοπεί και σε κάποια στιγμή δάκρυσε... Σταμάτησα και της έδειξα ότι μπορεί να φύγει. Αμίλητη φόρεσε τα εσώρουχα της και έφυγε. Κάτι τρέχει με αυτή την κοπέλα, να πω επίσης ότι στα πλευρά της αριστερά έχει σημάδια από χτυπήματα. Μου θύμισε έντονα μια παρόμοια ιστορία πιο παλιά με μια κοπέλα στο Βεργας 3, οι παλιοί θα θυμάστε. Καλό ξημέρωμα.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!όχι καμία σχέση με την συνονόματη παλιά Ειρήνη, αυτή είναι άλλη από την Πολωνία.
Καλό άδειασμα συναγωνιστή
Μπράβο κι από μένα και θα είναι μιά ευκαιρία να δούμε αν πραγματικά κάνουν κάτι αυτοί ή υπάρχουν για άλλους λόγους.Εγώ ,για να πώ την αμαρτία μου, δεν πιστεύω κανέναν τους ,αν δεν δώ τι αποτέλεσμα υπήρξε. Οσο για το "γελαστη στο σαλόνι" και τα παρεμφερή ...μη μασάτε, φυσικά οι κοπέλλες δεν τολμάνε να μην είναι γελαστές,αφού θα το μάθουν απο την τσατσα η απο ρουφιάνους τους οι σωματέμποροι και θα την "περιποιηθούν" αναλόγως...Μπράβο που έκανες καταγγελία,
η δουλειά τώρα ειναι να τοποθετηθούν σωστά οι άνθρωποι απο τον οργανισμό.
Αλλά γνωμη μου καλα ειναι να κάνουμε όλοι το ίδιο για ειναι κ πιο δυνατό..
Ριτα και Σαμπρινα τυπε,και κατι αλλες κουλουρτζουδεςΈχουμε κάποια με κώλο στο πρόγραμμα της μεταξυ μεριά;
Ευχαριστώ πολύ Νάσο. Αυτές που έγραψες είναι απογευματινή βάρδια;Ριτα και Σαμπρινα τυπε,και κατι αλλες κουλουρτζουδες:S :S :S
ναι τυπε,η Ριτα Ιασωνος 37 πανω η 27 υπογειο και η Σαμπρινα Ιασωνος 10 πανω.Ευχαριστώ πολύ Νάσο. Αυτές που έγραψες είναι απογευματινή βάρδια;
μητρομανης με ψευτικα βογγητα δεν υπαρχει. Μη γραφουμε υπερβολες.Στον αντίποδα των παραπάνω θλιβερών καταστάσεων μόλις πήρα για πολλοστή φορά τη μητρομανή Μαρία στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 με την κουρτίνα,δουλεύει (ή δούλευε) εκ περιτροπής και στο Φυλής 109,αστείρευτη καύλα και φρέσκα μουνόζουμα!
Στο Ιάσονος 46 όροφος η μέτριας εμφάνισης Κατερίνα,η άλλη καυλιάρα Ρωσίδα του Μεταξουργείου Γκαλίνα μετά τις 6μ.μ.