Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 196 άτομα (21 μέλη και 175 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Καλησπέρα φίλοι!
Ενημερώνω για την σημερινή πρωινή βάρδια καθώς και για λίγα σπιτάκια στην χθεσινή απογευματινή βάρδια.
Στην πρωινή βάρδια λοιπόν είδα τα εξής:
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο την καινούρια κοπέλα με όνομα Τάνια.Πρόκειται για Ρωσόφωνη νεαρή κοπέλα,όμορφη σύμφωνα με τα γούστα μου,λεπτή,με μακριά μαύρα μαλλιά,λευκό δέρμα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σε στόμα και σώμα.Την δοκίμασα σήμερα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.Είναι χαμηλών τόνων και λίγο ντροπαλή και είναι απόλυτα φιλική.Η κοπέλα είναι gfe και δεν είναι καθόλου για pse καταστάσεις.Κοινώς θέλει στοργή και τρυφερότητα.Θα ανεβάσω και κριτική μάλλον αύριο.Εχθές το απόγευμα ήταν η Ντιάνα κοπέλα με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,σώμα κανονικό σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο κλασσικά η Μαίρη,σώμα κανονικό με πιασιματάκια και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 71 στον όροφο ήταν η Αντζελίνα.Λεπτή με μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα πάνω.Ανακοινώθηκε πρωκτικό.Η υπηρεσία ανέφερε ότι κάνει και ελεύθερο στοματικό επιλεκτικά δλδ αναλόγως τον πελάτη.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο ήταν το Χριστινάκι από Ρουμανία.Κοντή,με μακριά μαύρα μαλλιά,σώμα μελαμψό κανονικό.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο ήταν η Μπιούτη.Η γνωστή μαυρούλα με το ζουμερό σώμα,την κωλάρα και τις βυζάρες.Σε κανονικό πρόγραμμα.Πάντα ευγενική στο σαλόνι συστήνεται δια χειραψίας και φιλήματος στο μάγουλο.
Στο Αγκύρας 12 στο ισόγειο δεξιά ήταν δύο κοπέλες Ρωσόφωνες. Η καινούρια μιλφ Μαίρη,σώμα με πιασιματάκια μαλλιά κοντά καστανόμαυρα και η νεαρότερη Νικόλ,λεπτή,με μαλλιά καστανόξανθα στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες. Το αριστερό παραμένει κλειστό.
Στο Αγκύρας 9 ήταν η Σαμπρίνα,ψηλή κοπέλα,με μαύρα μακριά μαλλιά,νταρντάνα,με αρκετά πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 74 στο υπόγειο δεξιά η Χριστίνα,ψηλή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,σώμα με ωραία πιασιματάκια,κωλάρα.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Είναι η κοπέλα που δούλευε και πρόσφατα σε αυτά τα μαγαζιά. Στο αριστερό μαγαζί ήταν η Έλλη,κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 72 στο ισόγειο ήταν η Ναταλία,λεπτή νόστιμη κοπέλα,με μαλλιά καστανά ίσια στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 9 στο ισόγειο αριστερά ήταν η Σάρα,νεαρή κοπέλα,κοντή,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά και νορμάλ πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 7 υπόγειο ανοιχτό ήταν το μαγαζί στα δεξιά και είχε μία καινούρια κοπέλα Ουκρανέζα κάτα δήλωση. Ψηλή,με μακριά σγουρά ξανθά μαλλιά,λευκό δέρμα,σώμα κανονικό με πιασιματάκια.Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της.
Στο Φωκαίας 24 ήταν η Αλίνα,Ρωσόφωνη μιλφ,νόστιμη,κοντή λεπτή,με μαλλιά ξανθά κάτω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο ήταν κλασσικά η Καρολίνα και μία καινούρια κοπέλα η Κορίνα.Πρόκειται για μιλφ,ψηλή,με μεγάλες βυζάρες που ασφυχτιούσαν μέσα από το σουτιέν,ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό και ισπανικό, τελειωτικό στο σώμα.Οι βυζολάγνοι ας ρίξουν εδώ μια ματιά.Σε λογικά πλαίσια χονδρικα τα υπολόγισα γύρω στο 4,5 με 5 νούμερο.
Στο Φυλής 66Α ήταν η Νικόλ,κοντή,με μαλλιά καστανά μακριά,σώμα κανονικό.Πρόγραμμα κανονικό.
Στο Φυλής 56 ήταν η Αλίνα,σώμα κανονικό,μαλλιά καστανά προς το καρέ.Πρόγραμμα κανονικό.
Στο Φυλής 54 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα.Εμφανισιακά ομοιάζει με την Νικόλ,μόνο που είναι μελαμψή και πιο σχιστομάτα.Σαλονάρισμα γεμάτο τσαχπινιά και νάζι.Πρόγραμμα κανονικό.
Στο Φυλής 54 στον όροφο ήταν η Νάντια,κοπέλα με μαλλιά καστανόξανθα λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Σώμα κανονικό με πιασιματάκια.Πρόγραμμα κανονικό.Παλιότερα πρέπει να έχει ξαναδουλέψει στην αλυσίδα αν δεν λαθεύω και με το όνομα Ελένη.
Στο Διδύμου 7 στο ισόγειο δεξιά κλασσικά η Τζώρτζια.Μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της,σώμα με τατού.Απλό πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 8 στον όροφο ήταν η Νάνση,κοπέλα κοντή,σώμα κανονικό με όμορφα πιασίματα,μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο η Λίλιαν.Η γνωστή μιλφ,με τα πιασιματάκια και με μαλλιά ξανθα πιασμένα πάνω,Κανόνικό πρόγραμμα.
Εχθές στην απογευματινή βάρδια είδα τα εξής:
Στο Φυλής 84 στον όροφο την Ρόξυ από τα Φωκαίας 24 και Φωκαίας 27 ισόγειο.Κοπέλα με σώμα κανονικό,καστανόμαυρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της σε πρόγραμμα κανονικό.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο την Ντιάνα που ανέφερα πιο πάνω.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο κλασσικά την Τζένη την Βουλγάρα.Την ξέρετε δεν χρειάζεται να περιγράψω.Σε ελεύθερο στοματικό και 69.Πέρασα ξανά μαζί της.Παραμένει το ίδιο τσαχπίνα και ναζιάρα.Θα αναφέρω όμως ότι κάποια πτώση στις επιδόσεις της αναφορικά με την πρώτη φόρα παρατήρησα.Θέλω να πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο ότι ήταν κουρασμένη και όχι ότι αρχίζει σιγά σιγά και αυτή να καβαλάει καλαμάκι.Ελεύθερο στοματικό και 69 πρόσφερε. Η μικρή διαφοροποίηση έγκειται στο ότι το τσιμπούκι της δεν ήταν τόσο σπιρτόζικο όσο η πρώτη φορά και το ότι αυτήν την φορά φιλάκια δεν έδωσε.Αυτά πρέπει να τα λέμε.Κατά τα άλλα πολύ καλές στάσεις στο σεξ χωρίς να κλέβει και συμμετοχή.
Στο Φυλής 109Β ήταν η Τάνια,Ρωσόφωνη,κοντή,με σώμα κανονικό και μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.Μαζί της μία καινούρια Ρωσόφωνη και αυτή, αδιάφορη με όνομα Λύδια.Μαλλιά καστανόμαυρα σχετικά κοντά,χάνει αρκετά στο πρόσωπο,σώμα κανονικό με λίγο μεγάλη κοιλιά.Ίδιο πρόγραμμα με Τάνια.
Στο Διδύμου 22 ήταν η Καρολίνα,μιλφ,κοντή Ρωσόφωνη,με μαλλιά καστανά κάτω απο τους ώμους,σώμα με λίγα πιασιματάκια.Έχει εργαστεί και προσφάτως στα μαγαζιά αυτά.Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της.
Στο Διδύμου 20 ήταν η Σύλβια,κοπέλα κοντή,Ρωσόφωνη,με μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα αλογοουρά,σώμα με λίγα πιασιματάκια.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της.Είχε πριν μία εβδομάδα δοκιμαστεί με πολύ καλές επιδόσεις και αυτή μέσα στο δωμάτιο.
Στο Μεταξουργείο και πάλι εχθές το απόγευμα είδα και τα εξής:
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο 2 Ρωσόφωνες.Η ώριμη Λίνα,με μαλλιά ξανθά κοντά,σώμα κανονικό με πιασιματάκια.Σύμφωνα με την υπηρεσία σε ελεύθερο βαθύ τσιμπούκι τελειωτικό και αυταρχικό.Μαζί της η καινούρια Κατερίνα,μιλφ,με μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της,λευκό δέρμα,σώμα με πιασιματάκια σε ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο κορμί της και αυταρχικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 στο ισόγειο δύο κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Χριστίνα,σώμα κανονικό,μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω σε κότσο.Η δεύτερη ήταν η Νικόλ,λεπτή,με μαλλιά καστανά μακριά.Σε κανονικό πρόγραμμα αμφότερες.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 στον όροφο ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Ναταλύ,σώμα κανονικό με πιασιματακια,μαλλιά καστανόμαυρα κοντά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Πολύ καλές σε επιδόσεις με γλυψίματα,φιλιά.Μαζί της η Βαλέρια,γεματούλα με μαλλιά καστανόμαυρα μακριά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 45 στο ισόγειο αριστερά και ευθεία μέσα στο διάδρομο η Χριστίνα.Ψηλή.λεπτή,με μαλλιά καστανά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Είναι παλιά καραβάνα και εργαζόταν σταθερά για πολλά χρόνια στο ισόγειο επί της Κεραμικού 13.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 45 στο ισόγειο δεξιά κλασσικά η Μαρία,γεματούλα με μαλλιά καστανα πιασμένα σε αλογοουρά.
Στο Ιάσωνος 2 ήταν δύο κοπέλες η Ρωσόφωνη μιλφ Τζένη η "Σέρβα" σώμα με πιασιματάκια,λευκό δέρμα,μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Μαζί της ήταν η Σήλια,ώριμη Ρωσόφωνη,ψηλή,σώμα κανονικό με λίγα πιασιματάκια,μαλλιά κοντά καστανά.Ίδιο πρόγραμμα.
Στο Ακομινάτου 2 τέλος με υπηρεσία την μιλφ Μαρίνα που έχει εργαστεί και σαν κοπέλα σε μασατζίδικα,στην Καλύμνου 48,Κωνσταντινουπόλεως 166 και πολλά άλλα μαγαζιά ήταν η Αλεξάνδρα,Ρωσόφωνη μιλφ,με μαύρη περούκα στο ύψος των ώμων της,κανονικό σώμα με πιασιματάκια.Τατού μία γάτα πίσω στην ωμοπλάτη.Γουργουρίζει πορνιάρικά και σαν γάτα.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα.Έχει δοκιμαστεί και αυτή με πολύ καλές εντυπώσεις.Για όποιον ενδιαφέρεται κριτική υπάρχει.
Αυτά τα ολίγα,καλό Σαββατοκύριακο!

 

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Μηνύματα
1.724
Like
3.431
Πόντοι
456
Η κυρία Τζένη στο Φώκαιας 17 πάνω καλόμαθε. Αφού περίμενα 20 λεπτά στο δωμάτιο να μακιγιαριστεί μπαίνει μέσα και με τη μία λέει no kiss.
OK λέω, I am leaving.
OK OK λέει, a little bit.

Πήρα το 20€ και την έκανα με ελαφρά.
Μαύρο στην κυρία που ξεψαρωσε.
 

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
4.240
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Καλησπέρα χύστες :hi:

Αν και από ότι βλέπω με πρόλαβε ο Προφέσσορας, ανεβάζω και εγώ την συνοπτική ενημέρωση που μόλις ετοίμασα.

Σήμερα το μεσημέρι, γύρω στις 14:00 με 15:00, στην Φυλής, Φωκαίας, και Διδύμου:

Διδύμου 8 όροφος, Νάνσυ, η γνωστή Ρωσίδα πιτσιρίκα με το αψεγάδιαστο κορμί από Φυλής 54Β, απλό πρόγραμμα, όλες οι στάσεις.

Διδύμου 8 ισόγειο, μια ξανθιά (βαμμένο ξεπλυμένο) μιλφο-γκίλφ, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 7Β, η «βραζιλιάνα» νεαρή Τζώρτζια, με την χαρακτηριστική δερματοστιξία στην μέση, στους καλοσχηματισμένους, σφριγηλούς, και αρκετά αφράτους γλουτούς και στον μηρό της, με μικρό στήθος, απλό πρόγραμμα και εδώ.

Φυλής 54Α, μια ξερακιανή που δεν της τον έδινα με τίποτε, ανάξια λόγου.

Φυλής 54Β, καινούργιο μωράκι μάλλον, ωραίο κορμί, κωλαράκι χωρίς κυτταρίτιδα, βυζάκι μικρό προς μεσαίο αλλά με ωραίες θηλές, καλό προσωπάκι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66 Α, μια επίσης μικρούλα με μεγάλα μαστάρια και τεράστιες θηλές, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66Δ, Άντζελα (νομίζω), πάει προς το μιλφ, ψιλο άσχημη φάτσα, καλούτσικο κορμί, φουλ πρόγραμμα, δήλωσε η γνωστή ξανθιά τσατσά που παραδόξως δεν με τράβηξε σήμερα για να προσπαθήσει να με εγκλωβίσει σε κάποιο δωμάτιο... :tooth:

Φυλής 72 και Φωκαίας γωνία, μια ψηλή λεπτή κοπελίτσα με γυμνασμένο σώμα χωρίς παχάκια, μικρό στήθος, συμπαθητικό κωλαράκι, μέτριο πρόσωπο, έδειχνε πρόθυμη στο σαλονάρισμα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 9 αριστερά, μια σκουρόδερμη κοντή κοπέλα με μεγάλο μπούστο αλλά ατσούμπαλο κορμί, απλό πρόγραμμα. Μου θύμισε μια μπαζόλα-καριόλα που είχα καψουρευτεί όταν ήμουνα μικρός και άβγαλτος πιρφόρος, στο γυμνάσιο. Μετά από χρόνια, που πλέον είχα καταλάβει πώς είναι οι σωστές γυναίκες, της έριξα οριστικά και αμετάκλητα ένα ωραιότατο άκυρο. Έτσι ακριβώς όπως έκανα και με αυτήν την αδιάφορης εμφάνισης πόρνη. :tooth:

Φωκαίας 7 υπόγειο, μια ψηλή (1.85) ξανθιά νταρντάνα, φουλ πρόγραμμα εκτός κώλου.

Φυλής 74 υπόγειο αριστερά, Έλλη, μπαμπάτσικη, μπόλικο βυζί αλλά δεν μπορώ να
πω αν ήταν στητό πολύ διότι φορούσε στηθόδεσμο με ενίσχυση, αφράτος κώλος που δυστυχώς δεν τον δίνει. Τα κάνει όλα εκτός κώλου.

Φυλής 74 υπόγειο δεξιά, Χριστίνα, ψηλή (1.80), μέτριο προς καλό πρόσωπο, μικρό αλλά ωραίο στήθος με ωραίες θηλές, καλοσχηματισμένος αλλά πλαδαρός κώλος, που τον δίνει… (ακόμη να πάρω την απόφαση να της τον καρφώσω). :P

Φυλής 59 ισόγειο, Χριστίνα, ψηλή νταρντάνα, με πρωκτικό. Κι αυτή φαίνεται να αντέχει δυνατό γαμήσι, όπως και η άλλη από το Φωκαίας 7.

Φυλής 84 όροφος, μάλλον η Βερόνικα, διότι γινόταν λαϊκό προσκύνημα στο σαλόνι. Δεν κάθισα να περιμένω. :P

Φυλής 69 ισόγειο, μια ξανθιά κοπέλα με μέτριο προς ατσούμπαλο αλά σφριγηλό κορμί, με μεσαίου μεγέθους στήθος και χαμηλό κώλο, που τον δίνει. Στο άκουσμα του ονόματός της το οποίο δυστυχώς δεν μου αποτυπώθηκε στην μνήμη, έτερος συμπουρδελιάρης έβγαλε με μία γρήγορη κίνηση το κυανού χρώματος παράβολο και πέρασε στα ενδότερα. (Καλά γαμήσια!) :P

Φυλής 67 μια ωραία ψηλή κοπέλα με ωραίο πρόσωπο και μεγάλο αλλά λίγο πεσμένο στήθος, που ωστόσο έδειχνε πολύ ωραίο στο σαλόνι, και με μέτριο προς καλό κώλο, συνολικά ωραίο κορμί, απλό πρόγραμμα. Ίσως πρέπει να την τιμήσω κι αυτήν κάποια στιγμή… :P

Φυλής 65 ισόγειο, μια μέτριας εμφάνισης μελαχροινή κοπέλα με ίσια μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, όχι ιδιαίτερα καλό κορμί, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71Β, Αντζελίνα, κλασικά με πρωκτικό. ΠΡΟΣΟΧΗ χύστες, έχει βγάλει δερματικό στον κώλο της, όταν το είδα ήταν αργά. :( Επίσης να σας πω ότι έχει φολέψει πολύ στο δωμάτιο. Μπήκε μέσα με μούτρα, φόρεσε προφυλακτικό σε πεσμένο μόριο, την γάμησα στα 4 με προσοχή χωρίς να ακουμπάω, και έφυγα κακήν κακώς. Όταν γύρισα σπίτι πλύθηκα ολόκληρος με Betadine. :badair:

Φυλής 71Α, Μαρία, ψηλή, καλλίγραμμη, με ωραίο πρόσωπο και μεγάλο βυζί, τούμπανο κώλος, απλό πρόγραμμα. Έχει αναφερθεί πως είναι φόλα. Δεν ρισκάρισα, παρά την εξαιρετικά καλή εμφάνισή της.

Φυλής 81, ξανθιά χοντροκομμένη, με ατσούμπαλο κορμί, αδιάφορη. Με πρωκτικό, όπως δήλωσε η τσατσά.

Σε όσα σπιτάκια δεν αναφέρω, είτε δεν πήγα, είτε όταν πήγα οι κοπέλες ήταν στα δωμάτια, και βαρέθηκα να ξαναπάω. :P

Αυτά από εμένα. Υγειαίνετε… :hi:
 

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
551
Κριτικές
17
Like
2.012
Πόντοι
496
Πήρα σήμερα στις 17:00 την Σοφία από Χωματιανού όροφο και έφαγα την δεύτερη στην σειρά φόλα μου...Φορούσε ένα ολόσωμο κολάν που με καύλωσε σε συνδυασμό με τα πιασήματα που ξεχείλιζαν. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο έβγαλε αυτά που φορούσε και ξενέρωσα από το θέαμα. Κοιλίτσα, χαλάρωση σε όλο το σώμα της, μαλακά πεσμένα βυζιά. Κατευθείαν προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο. Πίπα μικρής διάρκειας με προφυλακτικό και σε επιμονή μου να τον πάρει ακόμα λίγο ήταν αρνητική. 69 δεν κάνει πάρα μόνο ξαπλώνει και την γλείφεις αλλά για λίγο γιατί είναι βιαστική. Από πάνω δεν ανεβαίνει. Την πήρα σε ιεραποστολικό και αυτή με πίεζε να τελειώνω χωρίς να περάσουν ούτε 5 λεπτά. Στο τέλος την έβαλα στα τέσσερα και έχυσα κακήν κακός. Αυτά μύστες μου  :hi:
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.671
Κριτικές
11
Like
12.499
Πόντοι
5.060
Πήρα σήμερα στις 17:00 την Σοφία από Χωματιανού όροφο και έφαγα την δεύτερη στην σειρά φόλα μου...Φορούσε ένα ολόσωμο κολάν που με καύλωσε σε συνδυασμό με τα πιασήματα που ξεχείλιζαν. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο έβγαλε αυτά που φορούσε και ξενέρωσα από το θέαμα. Κοιλίτσα, χαλάρωση σε όλο το σώμα της, μαλακά πεσμένα βυζιά. Κατευθείαν προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο. Πίπα μικρής διάρκειας με προφυλακτικό και σε επιμονή μου να τον πάρει ακόμα λίγο ήταν αρνητική. 69 δεν κάνει πάρα μόνο ξαπλώνει και την γλείφεις αλλά για λίγο γιατί είναι βιαστική. Από πάνω δεν ανεβαίνει. Την πήρα σε ιεραποστολικό και αυτή με πίεζε να τελειώνω χωρίς να περάσουν ούτε 5 λεπτά. Στο τέλος την έβαλα στα τέσσερα και έχυσα κακήν κακός. Αυτά μύστες μου  :hi:
Μετά από αυτή την εμπειρία δύσκολο το κόβω να σε ξανακαβλώσουν τα κολάν. :P
 

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Μηνύματα
1.590
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Πήρα σήμερα στις 17:00 την Σοφία από Χωματιανού όροφο και έφαγα την δεύτερη στην σειρά φόλα μου...Φορούσε ένα ολόσωμο κολάν που με καύλωσε σε συνδυασμό με τα πιασήματα που ξεχείλιζαν. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο έβγαλε αυτά που φορούσε και ξενέρωσα από το θέαμα. Κοιλίτσα, χαλάρωση σε όλο το σώμα της, μαλακά πεσμένα βυζιά. Κατευθείαν προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο. Πίπα μικρής διάρκειας με προφυλακτικό και σε επιμονή μου να τον πάρει ακόμα λίγο ήταν αρνητική. 69 δεν κάνει πάρα μόνο ξαπλώνει και την γλείφεις αλλά για λίγο γιατί είναι βιαστική. Από πάνω δεν ανεβαίνει. Την πήρα σε ιεραποστολικό και αυτή με πίεζε να τελειώνω χωρίς να περάσουν ούτε 5 λεπτά. Στο τέλος την έβαλα στα τέσσερα και έχυσα κακήν κακός. Αυτά μύστες μου  :hi:
Φίλε με εσωσες  :hi:
 

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
551
Κριτικές
17
Like
2.012
Πόντοι
496
Μετά από αυτή την εμπειρία δύσκολο το κόβω να σε ξανακαβλώσουν τα κολάν. :P
Να ταν μόνο το σώμα της...Είχε μια ξινή συμπεριφορά ξεπέτας καθ'όλη την διάρκεια...Σκεφτόμουν να την διώξω και να πάρω πίσω τα λεφτά, αλλά δεν είχα χρόνο για να ρεφαρω αλλού.
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.671
Κριτικές
11
Like
12.499
Πόντοι
5.060
Να ταν μόνο το σώμα της...Είχε μια ξινή συμπεριφορά ξεπέτας καθ'όλη την διάρκεια...Σκεφτόμουν να την διώξω και να πάρω πίσω τα λεφτά, αλλά δεν είχα χρόνο για να ρεφαρω αλλού.
Ενώ τώρα που έκατσες και έφαγες τη φολοξεπέτα σου, νιώθεις πλήρης; :P
 

ΠΟΥΤΣΟΣ 16

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Μηνύματα
4
Like
10
Πόντοι
0
Εκανα μια βολτα προινιατικα γιατι ειχα κατι δουλιες προς τα κι και μπικα σε Δ20 και ΦΟΚ17ΠΑΝΩ να δω νεα κουφαιτα.
ΦΟΚ17ΠΑΝΩ Τζενη κ Μαρια.Τσολιαδες κ οι δυο.Η Τζενη εχη καλη φατσα ρε πεδια.Γιατι λετε οτι εινε αλογομουρα???? Και ωρεο τουρλωτο κολο εχει.Ψιχη στο σπιτι.Ενας παιλατης στο δοματιο.
Δ20 Σιλβια.Ηταν δοματιο.Η τσατσα δεν τη φοναξε να βγει δεν ενοχλισε.Η τσατσα ειπε δεν βιαζετε η Σιλβια κ ηταν ευγαινικη.Ακαποτη πιπα.Η κοπελα ειχε κοτσο κ κανονικο παχος.Θιμιζη λιγο την αποκατω.
 

Συνημμένα

  • hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    22,5 KB · Εμφανίσεις: 19

ΠΟΥΤΣΟΣ 16

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Μηνύματα
4
Like
10
Πόντοι
0
μετακινηση της κοκκινομαλλας γυρολογου Χριστινας απο το αλκαμενους 117 που εργαζοταν τα απογευματα στο αλκιβιαδου 16α οπου θα εργαζεται πρωινα
Φιλε εχης ιδεα που εινε η Ντιανα η ξανθια με κολο και ακαποτο τρομπονι απο αλκιβηαδου 16?
 

PipisBR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Μηνύματα
27
Like
36
Πόντοι
0
Η Τζωρτζια από Διδύμου 7Β είναι μόνο στην πρωινή βάρδια;
 

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
523
Κριτικές
5
Like
3.257
Πόντοι
446
2 φόλες σήμερα και μάλιστα 2/2 !(πριν λίγο)
Η πρώτη , η Έλενα , τσιγγανο-βουλγάρα , από Διδύμου 22 .
Παρ'όλο που μόλις σαλονάρισε κατάλαβα αμέσως ότι μάλλον θα πετάξω ένα εικοσάρικο στον κουβά , επειδή ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα κι επειδή είχα να γαμήσω τσιγγανοειδές από κώλο αρκετά χρόνια , έκανα τη μαλακία και πέρασα.
Χαζοχαρούμενη συμπεριφορά εντός δωματίου , πίπα πολύ μέτρια , αρχιδογλύψιμο σχετικά καλό , αλλά όταν στήθηκε στα τέσσερα η οσμή της μουνοκατρουλίλας με ξενέρωσε ...τελικά κώλο δεν πήρα , αλλά φάνηκε σχετικά στενή.
Ατάκες από μέρους της εντελώς ξενερωτικές ,του στυλ "έλα τι έγινε ? σου πεσε ?τόσο μπορείς? κτλ..." άρχισαν να μ'εκνευρίζουν κι επειδή δεν ήθελα να φύγω άχυστος , την πίεσα  μπρούμητα στο πουτανοκρέβατο κι άρχισα απότομα τις δυνατές ψωλιές στο μουνί της , όπου επήλθε το τέλος εν μέσω βογγητών από μέρους της και φράσεις του στυλ ,"σκάσε μωρή πουτάνα " από μέρους μου...
Στο τέλος ήθελε αγάπες και ρομάντζα η Ελενίτσα αφού δεν έφευγε απ'το δωμάτιο , αλλά της επισήμανα ότι θα πρέπει να μάθει πρώτα να κάνει καλές πίπες και να καυλώνει τον άντρα και ν'αφήσει τις μαλακίες...
Εκείνη επέμενε ότι χωρίς καπότα θα μου κάνει καλύτερο τσιμπούκι και μόλις είχα βάλει την φόρμα , μου την ξανακατεβάζει και πάει να μου τον ρουφήξει ακάποτα...την απώθησα , την αγκάλιασα και την καληνύχτισα...

Η δεύτερη στο καπάκι φόλα , ήταν η Αλβανίδα η Αννα, η ξανθιά, με τα γυαλιά , από φυλής 71 β στον όροφο.
Φουλ πρόγραμμα ανακοινώθηκε  κι εδώ ...κι ενώ στο σαλόνι την ρώτησα αν θα μου γλύψει τα παπάρια ,
το αρχιδογλύψιμό της , ήταν  εντελώς αστείο, σχεδόν ανύπαρκτο.
Τσιμπούκι με καπότα , όπως της είπα , πολύ μέτριο , ενώ δεν υπάκουε στις υποδείξεις μου για βαθύ και αργό ρούφηγμα..
Σε κάποια φάση , ψιλοπνίγηκε κιόλας , σηκώθηκε απ'το κρεβάτι κι άρχισε να φτύνει στον νιπτήρα , λες κι έχω την πούτσα του Rocco !!!
Με τα πολλά την έβαλα στα τέσσερα και πήγα κατευθείαν για κώλο.
Αυτή , άρχισε και μου έλεγε κάτι μαλακίες , ότι δεν μπορεί από κώλο μόνο , αλλά την έγραψα στ'αρχίδια μου και μπήκα στην ομολογουμένως πολύ όμορφη κωλοτρυπίδα της με καλή αίσθηση.
Σε κάποια φάση , άρχισε να κουράζεται , γυρνάει ανάσκελα και μου ανοίγει την όμορφη μουνάρα της και μου λέει βάλτον και λίγο στο μουνί....(παρεμπιπτόντως , πανέμορφο οπτικά τουλάχιστον μουνί)
Της ξαναλέω σε πιο αυστηρό ύφος αυτή τη φορά να ξαναγυρίσει στα τέσσερα γιατί θέλω να πηδήξω μόνο τον κώλο της.
Με αρκετή δυσφορία από μέρους της , εν τέλει υπάκουσε .
Στήθηκε , μπήκα απότομα στο κωλί της και μετά από αρκετές δυνατές ψωλιές , έχυσα μέσα της.
Αυτά από μένα κι ελπίζω αύριο να ρεφάρω.
Καλό βράδυ.
 

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Μηνύματα
532
Like
228
Πόντοι
26
οποιος εχει κατι καλο για μεταμεσονυχτια βαρδια
ας το γραψει....θα προτιμηθει και κωλος εντος του μενου!
 

PipisBR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Μηνύματα
27
Like
36
Πόντοι
0
Κυρίως απόγευμα και τώρα τελευταία κάνει και πρωινά.
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Είχα περάσει Τετάρτη βράδυ νωρίς και δεν την είχα βρει, ενώ και στις ενημερώσεις σου δεν την είδες αναφέρει στα απογευματινά. Μετά είδα που κάποιοι έγραφαν για πρωινά και παραξενεύθηκα. Μην κάνω και τζάμπα δρομολόγια για την κυρά!
 

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Μηνύματα
792
Like
1.949
Πόντοι
206
Καλησπέρα σε όλους. Επίσκεψη στην Τζένη στο Φώκαιας 17 κατά τις 8 το βραδάκι για να τσεκαρω το περιβόητο βουλγαρικό άτι. Από εμφάνιση όντως είναι μοντέλο με ωραίο αλφαδιασμενο σώμα και αρκετά γλυκό πρόσωπο. Στα του αγώνα τώρα μέτρια πράγματα. Φιλιά δεν δέχεται, μόνο γλυψιμο στα βυζάκια και κανένα πεταχτό στο σώμα. Πίπα άνευ αλλά δεν ενθουσιάστηκα (κάπως μονότονη) γλυφομούνι δεν ήθελε (πήγα πάσο κακώς) και το πήδημα με εκείνη καβάλα συμπαθητικό με ωραίο κούνημα του κορμιού της όπου και λόγω κούρασης επήλθε το τέλος σχετικά σύντομα. Συμπέρασμα πολύ όμορφη κοπέλα με υπηρεσίες στο μέσο όρο. Ίσως να είναι κουρασμένη από τα συνεχόμενα δωμάτια (2 περίμενα μέχρι να έρθει σε εμένα περίπου 30 λεπτά). Anyway. Εγώ δεν νομίζω να ξαναπάρω αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός και ανάλογα την εμπειρία του μαζί της. Καλό βράδυ
 

zounis.zounis

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Μηνύματα
172
Like
286
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους. Επίσκεψη στην Τζένη στο Φώκαιας 17 κατά τις 8 το βραδάκι για να τσεκαρω το περιβόητο βουλγαρικό άτι. Από εμφάνιση όντως είναι μοντέλο με ωραίο αλφαδιασμενο σώμα και αρκετά γλυκό πρόσωπο. Στα του αγώνα τώρα μέτρια πράγματα. Φιλιά δεν δέχεται, μόνο γλυψιμο στα βυζάκια και κανένα πεταχτό στο σώμα. Πίπα άνευ αλλά δεν ενθουσιάστηκα (κάπως μονότονη) γλυφομούνι δεν ήθελε (πήγα πάσο κακώς) και το πήδημα με εκείνη καβάλα συμπαθητικό με ωραίο κούνημα του κορμιού της όπου και λόγω κούρασης επήλθε το τέλος σχετικά σύντομα. Συμπέρασμα πολύ όμορφη κοπέλα με υπηρεσίες στο μέσο όρο. Ίσως να είναι κουρασμένη από τα συνεχόμενα δωμάτια (2 περίμενα μέχρι να έρθει σε εμένα περίπου 30 λεπτά). Anyway. Εγώ δεν νομίζω να ξαναπάρω αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός και ανάλογα την εμπειρία του μαζί της. Καλό βράδυ
εχει και πολλα ταττου δεν το λετε ρε μαγκες
 

zounis.zounis

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Μηνύματα
172
Like
286
Πόντοι
21
περασμα να δω και γω στην τζενη σημερα κατα της 20,30 ειχε δυο δωματια γεματα και περιμεναμε 3 ατομα να την δουμε δεν περασε κανεις φυγαμε φαινοταν κουρασμενη και δεν εβγαζε γουστο,εγω πηγα χριστινα πιο κατω υπογα στανταρακι για κουλουρι.
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.671
Κριτικές
11
Like
12.499
Πόντοι
5.060
Ε ζήτημα χρόνου ήταν να τα φτύσει. Την ξεμουνιάσατε εσείς, δουλεύει και διπλοβάρδια αυτή, το περίεργο θα ήταν να κρατούσε σταθερή απόδοση... Άμα δεν μειώσει τις ώρες ή κάνει κανένα διάλειμμα, κρίμα μας βλέπω αλλού να ψαχνόμαστε πάλι.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom