Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (15 μέλη και 219 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα σας,
Eνημέρωση απο την απογευματινή βάρδια υπό το πρίσμα του professorx.
Το Αγίου Πέτρου 7 και το Ρεμούνδου 20 ήταν κλειστά αμφότερα.
Στο Φυλής 109Β ήταν η Ζάνα,κοπέλα κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και τατού στην ωμοπλάτη τον τίγρη.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της. Το σπιτάκι αυτό καλείται να βρει ξανά τα βήματα του μετά την αποχώρηση των προηγούμενων κοριτσιών φέρνοντας νέο αίμα.
Στο Φυλής 109Α ήταν σε ντουέτο η Εύα,κοπέλα κανονικών κιλών με μακριά ξανθά μαλλιά και σιλικονάτα στήθη μαζί με την Βίκη κοπέλα με πιασιματάκια ιδίως στο κώλο και ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Η Εύα σε φουλ η Βίκη με όλα εκτός κώλου.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο ήταν η σχετικά καινούρια κοπέλα Αντζελίνα,λεπτή,με μαύρα μαλλιά προς το καρέ,μικρά στήθη. Η κοπέλα απο κανονικό που έκανε πρόσθεσε και πρωκτικό στο πρόγραμμα της.
Στο Φυλής 71 στον όροφο η Άλα,κοπέλα γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και μαλλιά καστανά σγουρά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Σε γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.
Στο Φυλής 86 στον όροφο σε ντουέτο η μιλφ Άντζελα, κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μακριά ξανθά μαλλιά.Γνωστή απο τα Φυλής 109Α και Αλκιβιάδου 16Γ προσφάτως.Φουλ πρόγραμμα. Μαζί της η καινούρια Βερόνικα,Ρωσόφωνη, μιλφ, με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μαλλιά καστανοκόκκινα μακριά πιασμένα αλογοουρά,κωλάρα.Φορούσε ολόσωμο.Όλα πλην κώλου.
Στο Φυλής 84 στον όροφο το πιπινάκι η Λώρη ή Λώρα απο Μολδαβία.Λεπτή,με μακριά καστανά μαλλιά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο η Σόνια, ψηλή,κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Τα μαλλιά της τα κόντυνε και πρέπει να παρατηρήσω ότι μακριά που τα είχε της πήγαιναν καλύτερα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο ήταν η Τζένη, γνωστή στους μύστες και ως Κωνσταντίνα η "Θεσσαλονικιά". Κοπέλα ψηλή,λεπτή,νοστιμούλα με μαλλιά μαύρα τα οποία και είχε πιασμένα πάνω.Στο πρόγραμμα ανακοινώθηκε κώλος και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα.Αν και αμφιβάλω αν τα κάνει και τα δύο σωστά μιας και την έχω πάρει πολύ παλιά όταν εργάζονταν στο Φυλής 136 στον όροφο.Να σημειώσω ότι η Κωνσταντίνα είχε ξεκινήσει απο τα Φυλής 54.
Στο Αγκύρας 12 στο αριστερό ισόγειο σε ντουέτο η Ήρα μιλφ γεματούλα με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και μαζί της μία καινούρια κοπέλα μιλφ η Ανδριάνα.Ψηλή,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και βυζάρες.Φορούσε ολόσωμο.Το πρόγραμμα της είναι κανονικό και ισπανικό.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό ισόγειο σε ντουέτο η μιλφ Μαρία,ψηλή,λεπτή,με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά και βυζάρες με την Ναταλύ,κοπέλα με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Πρόγραμμα ανακοινώνεται σπέσιαλ περιποίηση.
Στο Φυλής 66Δ ήταν η Ιωάννα η οποία και εργάζεται σαν Αλεξάνδρα.Ψηλή,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Έχει εργαστεί μοντελοαλυσίδα καθώς και Φυλής 136 όροφος.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66Α ήταν κλασσικά η Άννα,ψηλή,λεπτή,με ξανθά μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 19 ήταν η Αλίσια,λεπτή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Ανακοινώνεται φουλ πρόγραμμα.Θα την δοκίμαζα αν δεν είχα διαβάσει αποθαρρυντικά σχόλια και κριτικές απο συναγωνιστές.
Στο Φυλής 74 στο αριστερο υπόγειο καινούρια κοπέλα και καλά απο Ιταλία.Η Κρίστυ ή αλλιώς Χριστίνα,ψηλή,κανονικων κιλών με λίγα πιασιματάκια,μαύρα μακριά μαλλιά,πρόσωπο τραχύ,πιθανόν αθίγγανη.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στα βυζιά.Το δεξιό ισόγειο κλειστό.
Στο Φυλής 72 ήταν η Άννα απο Αλβανία,κοπέλα νοστιμούλα,λεπτή,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα και μακριά καστανόξανθα μαλλιά.Σε γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 56 ήταν η Ελένη σε κανονικό πρόγραμμα.Πρόκειται για μία κοπέλα κοντή,κανονικών κιλών με πιαισματάκια,κωλάρα και βυζάρες φλεβώδεις.
Στο Φυλής 54 στον όροφο ήταν η Χριστίνα,ψηλή,λεπτή,με ξανθά μαλλιά τα οποία και είχε πιασμένα σε δύο κοτσιδάκια.Αρκετά καβλιάρα και παιχνιδιάρα η συγκεκριμένη.Σκέφτομαι να την δοκιμάσω.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 7 στο αριστερό ήταν η Ναταλύ,κοπέλα με πιασιματάκια,λευκό σαν γάλα δέρμα και μαλλιά ξανθά πλατινέ λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Κανονικό.
Στο Διδύμου 7 στο δεξιό η Τζώρτζια,κοπέλα κανονικών κιλών με πιασιματάκια (έχει βάλει κιλά) κορμί γεματο με τατού.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο ήταν η Νάντια γνωστή και απο τα Αγκύρας 12 αριστερά και Αλκιβιάδου 16Α. Μιλφ,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,βυζάρες και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Έχει εργαστεί και σαν Τίκα πριν χρόνια στο Αχιλλέως 48 στον ημιόροφο.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Διδύμου 20 σε ντουέτο η Βικτώρια πρώην Σκάρλετ απο Φυλής 109Β,κοντή,λεπτή με ωραία πιασιματάκια,μαλλιά καστανά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Μαζί της η Άλα πρώην Ντανιέλα απο Φυλής 109Β και αδελφοσειρά με την Βικτώρια.Λεπτή αλλά όχι αδύνατη όπως παλιότερα έχει αρχίσει και βάζει κιλά.Την προτιμούσα πετσί και κόκκαλο,μαλλιά καστανά προς το καρέ,πρόσωπο τραχύ,δέρμα μελαμψό.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό κάνει η Άλα ενώ η Βικτώρια γενικά το τσιμπούκι δεν είναι το δυνατό της σημείο αλλά δέχεται τελειωτικό στο σώμα.Δοκίμασα την Άλα αλλά δεν ήταν ζεστή όπως τις προηγούμενες φορές.'Εχει πέσει σε επιδόσεις. Ούτε φιλιά έδωσε,ούτε ορχεολειχία έκανε και απο πάνω βαρέθηκε να ανέβει.
Στο Διδύμου 22 σε ντουέτο η Πωλίνα με την Νάτη πρώην Παολίνα απο Φυλής 109Β η πρώτη κοντή,κανονικών κιλών με μαλλιά καστανά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,η δεύτερη με λευκό δέρμα,πιασιματάκια και μαλλιά ξανθά τα οποία είχε πιάσει πάνω. Σε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό η Νάτη, ενώ η Πωλίνα με τελείωμα στο σώμα της.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η μιλφ Πατρίτσια,με πιασιματάκια και κοντά ξανθά μαλλιά.Σε φουλ.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η μιλφ Άντζελα απο Αλβανία.Κανονικών κιλών,με λευκό δέρμα και ξανθά μαλλιά πλατινέ σγουρά στο ύψος των ώμων της.Κώλος και γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Η Άντζελα προσφάτως εργαζόταν και στο Διδυμου 27.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η Ντενίσα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,βυζάρες και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Ενώ μαζί της εργαζόταν μία καινούρια με όνομα Σάντυ και ελληνιστί Κυριακή.Χονδρούλα,με ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω.Φορούσε ολόσωμο.Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.
Στο Χωματιανού 11 στον όροφο η Νικόλ η οποία και ασφαλώς δεν είναι απο Μολδαβία μιας και τον τελευταίο καιρό οι Μολδαβες είναι στην μόδα αλλά βέρα Αλβανίδα.Επιπροσθέτως δεν είναι καινούρια αλλά παλιά καραβάνα και έχει εργαστεί σαν Νέλυ στο Φυλής 71 όροφος όπου είχε ξεκινήσει.'Εχει εργαστεί και στα Φυλής 72, σαν Νικόλ στο Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο και ως Σάρα για λίγο προσφάτως στο Φυλής 65 ισόγειο.Εμφανισιακά είναι λεπτή,με μαλλιά καστανά κάτω απο τους ώμους και βυζιά στητά και όρθια. Ανακοινώθηκε πρωκτικό.
Στο Χωματιανού 11 στο ισόγειο η καινούρια Νάνσυ.Μία κοπέλα ομορφούλα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαλλιά καστανά σγουρά ως τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Εξηκίου 18 στον όροφο ήταν η μιλφ Μελίνα η οποία δηλώνει Ελληνίδα.Φυσιογνωμικά μου ήταν γνωστή.Κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,κοιλιά με λίγες δίπλες,μαλλιά καστανά πιασμένα σε δύο κοτσιδάκια.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Βέργας 3 στο ισόγειο δεξιά ήταν η Σάνδρα,κοπέλα νταρντά,γεροδεμένη,παχουλή σχετικά με ξανθά μαλλιά πιασμένα σε δύο κοτσίδες.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Βέργας 3 στο ισόγειο αριστερά ήταν η Ιλόνα,κοπέλα κανονικών κιλών με μαλλιά ξανθά πιασμένα αλογοουρά.Αν ήταν η Ιλόνα απο το Αχιλλέως 48 ισόγειο έχει αλλάξει εμφανισιακά προς το χειρότερο.Κανονικό πρόγραμμα. Για εξτρά γυμνό τσιμπούκι συνεννοείσθε με την κοπέλα.
Στο Βέργας 3 στον όροφο η Βικτώρια,μιλφ λεπτή,με καστανοκόκκινα μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Η γνωστή του μαγαζιού.Σε γυμνό τσιμπούκι.
Στο Βέργας 2 σε ντουέτο δύο κοπέλες. Η πρώτη ήταν η Χριστίνα,γεματούλα με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Φορούσε κόκκινο ολόσωμο.Για την οποία δεν άκουσα πρόγραμμα.Μαζί της ήταν και μία μιλφ η Βαλέρια,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια μαλλιά ξανθά κοντά προς το καρέ.Σε γυμνό τσιμπούκι.Και οι δύο καινούριες δεν τις έχω ξαναπετύχει κάπου.
Στο Βέργας 6 στο υπόγειο η Ντιάνα η οποία έχει αναφερθεί σε ενημερώσεις.Αυτό που δεν έχει αναφερθεί είναι όμως ότι πρόκειται για την μιλφ Ντιάνα απο Αλβανία που εργάστηκε προσφάτως στο Αλκιβιάδου 16Β. Γεματούλα σχετικά με μεγάλη κωλάρα,μαλλιά καστανά σγουρά στο υψος των ώμων της,πρόσωπο τραχύ.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Ιάσωνος 44 αριστερά η Βανέσα,κοπελα κανονικών κιλών με μακριά ξανθά μαλλιά,πρόσωπο τραχύ.Σε κανονικό.
Στο Ιάσωνος 46 όροφος ήταν η Αλιόνα,μιλφ,Ρωσόφωνη,ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιάπρος το καρέ περίπου.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Ιάσωνος 31 στο υπόγειο η παλιά καραβάνα μιλφ Μαρία,ψηλή,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και μαλλιά ξανθά πλατινέ καρέ.Κανονικό πρόγραμμα.
Τελος στο Κολωνού 27 στον όροφο σε ντουέτο η μιλφ Φωτεινή η οποία επέστρεψε ανανεωμένη,κοντή,λεπτή,με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Μαζί της η μιλφ Σοφία,κοντή,με ξανθά μαλλιά προς το καρέ,ελαφρώς γεματούλα με λευκό δέρμα.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι. Η δεύτερη συνεύρεση έκλεισε με την Φωτεινή η οποία παραμένει το ίδιο δυνατή όπως ξεκίνησε χωρίς κάμψεις στην απόδοση της.
Αυτά τα ολίγα!
Καλό Σαββατοκύριακο!

 

arpaxtras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2013
Μηνύματα
47
Κριτικές
4
Like
155
Πόντοι
280
Εχω τιμησει τις τελευταιες 2 βδομαδες ενα ξανθο για λατρεις των σωστων BBW αλλα οχι υπερβολικο και με πολυ ωραια σφρυγιλη κωλαρα στο Μεταξουργιο στην Μεγ.αλεξανδρου 23.. εκει δουλευουν πολυ σωστα bbw και το τιμαω συχνα!! η ξανθια δουλευει μεταξυ 10 με 5 το απογευμα απο οτι μου εχει πει και εχει ενα τατου πανω απο το κωλο και το εχεις φατσα φορα οταν την πηδας στα τεσσερα.. φαινεται να το γουσταρει το γαμησι κ αντεχει κ δυνατο σφυροκοπημα οπως τα περισσοτερα BBW που ειναι κ ενας απο τους λογους που τα γουσταρω παραπανω σε γαμοεξορμησεις

ΥΓ. Με συγχωρειτε αλλα το ονομα της κοπελα μου διαφευγει και ας το χω ρωτησει κ τις 2 φορες αλλα βλεπεται εκεινη την στιγμη ο εγκεφαλος εχει παει χαμηλα :)  :erection:
 

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.451
Κριτικές
40
Like
7.294
Πόντοι
1.936
Στοχευμενη καταθεση εχθες το απογευμα στο Διδυμου 20 στην Αλα.Πρωην Ντανιελα του Φ109β.Καλο γαμησι αλλα εχει χασει κατι απο τοτε που ηταν στη Φυλης.Ισως απλα τον ειρμο της...!Χωρις γλωσσοφιλα παντως,πρεπει να το πω αυτο.
Ακολουθησε ωραιο αργο τσιμπουκι ανευ πλαστικου και σεξακι σε τρεις στασεις.Τελειωμα στα τεσσερα μετα σφυροκοπηματος!!Ανακοινωθηκε παντως τελειωτικο στο στομα απο την συμπαθης ξανθια τσατσα με τα γυαλιαΕφτιαξε παντως,το κωλαρακι της γεμισε λιγο και τα κοκαλακια της σκεπαστηκαν.Μπραβο την κοπελα αποφασισε να παρει λιγο τα πανω της.Θα περασω για επαναληπτικο και πιο σφαιρικη αποψη για το ντεζαβου της.
 

gus76

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2015
Μηνύματα
34
Like
6
Πόντοι
0
Kαλησπερες. Smiley Υπαρχει καποιος ειδικος να μας δωσει τα φωτα του; Π.χ. να γραψει σε ποια σπιτια κανουν ποδολαγνεια. Να γραψει: Πρωινη βαρδια στην Ιασονος και γυρω περιοχες, απογευματινη και βραδινη. Και μετα στην Φυλης και γυρω εξισου πρωινη βαρδια, απογευματινη και βραδινη. Με ονοματα. Ευχαριστω. Smiley
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Μηνύματα
182
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Για  κάνα 30λεπτο στο Μεταξουργείο θέλουν κάνα 30αρι; Αν 10ε αντιστοιχούν για 10 λεπτά λογικά έτσι πρέπει να πηγαίνει. Απλά στο 10λεπτο εγώ δεν το ευχαριστιεμαι
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.407
Πόντοι
3.636
Σημερα απογευμα στο αγιου πετρου θα εργαζετε η εβελινα η αννα η μυστηρια :think:
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Μηνύματα
898
Like
302
Πόντοι
26

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Μηνύματα
372
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Για γρηγορη επισκεψη στην Αθηνα, Μεγαλη Τεταρτη πρωι ή απογευμα που θα ειναι το πιο μοντελο παιδες;
Παίχτη μου αν θες diva πρωινή βάρδια πήγαινε Μπαρμαρα γυναίκα για σκληρά .... εμένα μου έχει κάνει ελεύθερο στομ. τελειωτικό και μου έχει δώσει και κώλο αλλά την έχω πάρει 5-6 φορές ... πριν μπεις στο δωμάτιο πρέπει να συμφωίισεις τι θα σου κάνει ... είναι Βέργας 6Α υπόγειο
Social

Σχόλια
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Mία μικρή ενημέρωση από την πρωινή βάρδια.
Στο Διδυμου 27 η μιλφ Φωτεινή και η ώριμη Αλιόνα.Η πρώτη ψηλή κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,η δεύτερη κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω το ίδιο πρόγραμμα. Η Όλια και η Μαρία έχουν αποχωρήσει στην χώρα τους, θα ξαναεπιστρέψουν όμως αλλά τώρα το απόγευμα όπως έμαθα θα έχουν μία καινούρια κοπέλα την Βίκη απο Ουκρανία με όλα πλην πρωκτικού.
Στο Ιάσωνος 31 στο υπόγειο κατέβηκα να δω την γκράνυ Ελένη με το φουλ που ανέφερε ο Επιρρεπής σε ενημέρωση του μιας και μου κίνησε την περιέργεια η περιγραφή του. Τζίφος! Τελικά δεν πρόκειται για διαφορετική κοπέλα αλλά είναι η γνωστή γκράνυ Ελένη με το φουλ που εργαζόταν τελευταία στο Διδύμου 18 υπόγειο.Λεπτή,με κοντά ξανθά μαλλιά. Έχει εργαστεί και στο Διδύμου 18 ισόγειο,Έλλης 3,Αλκιβιάδου 16Α  και στο ξεκίνημα της στο Φωκαίας 25 όροφος.Πριν δουλέψει σαν κοπέλα εργαζόταν ως υπηρεσία.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο πρώτη στάση για σήμερα στην Μαρία,μιλφ Ρωσόφωνη,με καστανόμαυρα μαλλιά σγουρά,γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,βυζάρες.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της. Όπως πάντα πολύ καλή.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο δύο κοπελες η Ρωξάνη,μιλφ,κοντή,ελαφρώς γεματούλα με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Και μαζί της μία Βικτώρια όχι η γνωστή του ορόφου,γεματούλα,γεροδεμένη με κοντά ξανθά μαλλιά.Σε γυμνό τσιμπούκι αμφότερες.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο η ώριμη Ναταλία κλασσικά,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 48 η Άντζελα και η Μόνικα.Η πρώτη με ξανθά μαλλιά προς το καρέ και σώμα με λίγα πιασιματάκια και η δεύτερη μιλφ,γεματούμα με μαλλιά κόκκινα στο ύψος των ώμων της.Έχει εργαστεί και Ιάσωνος 46 όροφος καθώς και ως  υπηρεσία στο Φυλής 109Β.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 με την αριστερή είσοδο ήταν η Έλενα,λεπτή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά σε ελεύθερο στοματικό και όλα τα άλλα νορμάλ.'Εχει εργαστεί και στο Ιάσωνος 32 στο υπόγειο.Τώρα που την πρόσεξα καλύτερα πρέπει να έχει εργαστεί ως Μελίσσα όταν είχε ξεκινήσει προσφάτως.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 με την δεξιά είσοδο στο μαγαζί αριστερά ήταν η Ελένη μία κοπέλα γεματούλα,γεροδεμένη με καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω σε κανονικό πρόγραμμα.Στο μαγαζί δεξιά ήταν κλασσικά η Μπιάνκα πρώην Λαβίνια,λεπτή (έχει προσθέσει κιλά απο πετσί και κόκκαλο) με ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο η Λάουρα,κοπέλα με καστανα μαλλιά πιασμένα πάνω,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 19 στον όροφο κοπέλα ήταν μία λεπτή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω.Μιλούσε καλά Ελληνικά και πρέπει να είναι παλιά καραβάνα.Δεν την αναγνώρισα όμως.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ακομινάτου 2 στο ισόγειο ήταν η Νίκη καινούρια κοπέλα,κανονικών κιλών,με σώμα κάπως πλαδαρό,μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.Πέρασα. Η κοπέλα έκανε αγγαρεία, δεν είχε καθόλου όρεξη.Η εμπειρία χαρακτηρίζεται ως μέτρια.
Στο Τροφωνίου 11 στο ισόγειο πήγα για μία επαναληπτική ρεβάνς με την Αννούλα αλλά έλειπε για διακοπές.Στην θέση της ήταν μία Ντόνα,κοπέλα ελαφρώς γεματούλα με ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.
Στο Κνίδου ήταν κλασσικά η Τζούλια με τα μεγαλύτερα βυζιά σε όλα τα μπουρδέλα.Υπέρβαρη με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά και πολύ μεγάλα μαστάρια.
Στο Ρεμούνδου 20 ήταν κλασσικά η Λώρα,μία λεπτή κοπελίτσα με μαλλιά ξανθά πιασμένα πάνω σε απλό πρόγραμμα.
Το Ρεμούνδου 21 στον όροφο είχε την Αλίνα,κοπέλα λεπτή, με ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό.Το ισόγειο κλειστό.
Στο Φυλής 109Β η αυλαία έκλεισε με την Ζάνα την οποία και είχα να δοκιμάσω πολύ καιρό.Λεπτή,με καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα πάνω,ωραία στήθη.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της.Καλή σε επιδόσεις,συμμετέχει στο γαμήσι.
Καλές γιορτές να έχουμε!
 
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Μηνύματα
14.518
Κριτικές
64
Like
5.076
Πόντοι
7.786
πηγα σε λιγα σπιτακια  απογευμα φυλης  65 ισογειο  η ελενα   η γνωστη     φιλιππιδου 11  μαρια αλβανεζα πανω σιμονα και καρλα   και φωκαιας  27 ισογειο ελενα και η τζουλια   εκανα  την   μια  καταθεση  με  πολυ   καλη  φαση   ειναι πολυ τιμια  στο  δωματιο  η κοπελα και φυλης 86 μαγια      πρωι δουλευει  με την αλινα   
 

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Μηνύματα
1.154
Κριτικές
12
Like
6.278
Πόντοι
2.046
Ενημερωση από τη τρεχουσα(τριτη/νυχτερινη) βαρδια του Μεταξουργείου, μαζι με το φιλο,και συναγωνιστη Επιρρεπή.

ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΟΥ

11 ισογειο : Αντζελα. Η γνωστη μαυρομαλλα Αλβανιδα.
11 οροφος : Ναντια(γυφτακι)
11 υπογειο : Αννα η φρυδατη.
15 δεξια : Χριστινα, η μοντελα με μαυρο καρε μαλλι.
15 αριστερα : Καρινα, η ξανθια σκουροδερμη.
23 ανακτορο : Συλβα, σκουροδερμη πιτσιρικα.
23 υπογειο : Αντριαννα, "η μουμια".
27 οροφος : Φωτεινη, η αδυνατη.
27 υπογειο : Στελλα, μελαχρινη παχυσαρκη.
30Α ισογειο : Τζωρτζια, και Μαρια. Συνεχιζαν από το απόγευμα.
30Β,2ος οροφος : Σοφη. Ξανθια προμιλφ.
32Β οροφος : Σονια, Μαρια, και Μισελ με τις βυζαρες.
32Γ υπογειο : Στεφανια, πολύ σκουροδερμη.
32Α ισογειο : Τζέσικα, με τα γυαλακια.
45 αριστερα : Στελλα. Μπαζο.
45 δεξια : Μονικα. Χοντρη πιτσιρικα.
48 ισογειο : Βαλερια, και Ελενη.

ΣΤΗΝ ΙΑΣΩΝΟΣ

20Α ισογειο : Κλαουντια η γυρολόγος.
20Β οροφος : Κορινα η γνωστη.
27 υπογειο : Ελενα. Η γνωστη ξανθια αφρατουλα με τα μαυρα.
30 οροφος : Ζωη.
30 ισογειο : Σουζαννα. Η γνωστη θειτσα.
31 υπογειο : Μαρια η ξανθια ρωσιδα, και Μαρινα(σκουροδερμη).
31 δεξια : Τζέσικα. Η γνωστη νταρντανα.
31 χοστελ: Νικη. Μελαχρινο πιπινι.
33 οροφος : Μπελλα. Σκουροδερμη.
36 κοτετσι : Τατιαννα. Υπερβαρη μελαχρινη κοπελα.
37 ισογειο : Μονικα. Η γνωστη μελαχρινη πιτσιρικα από τα 20αρια της Ιασωνος το χειμωνα.
44 δεξια : Αννα. Μπαζο.
44 αριστερα : Βαλερια, αδυνατο μαυρομαλλικο πιπινι, και Χριστινα, η ομορφη υπεργυρολογος.
43 ισογειο : Ρομινα,μελαχρινη κοντουλα αδυνατη, και Εμμανουελα, ξανθια σκουροδερμη.
46 οροφος : Αλιονα. Ξανθια προ-μιλφ.

ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

15 ισογειο : Στελλα, και Αντζελα. Μπαζα.
22 ισογειο : Βερονικα. Μαυρομαλλα "Κλεοπατρα"
22 οροφος : Λινα. Ξανθο μπαζο.
28 αριστερα : Νατασα. Ξανθια ρωσιδα από Ιασωνος 19 οροφο, και 37 ισογειο και οροφο, και 27 υπογειο.
25 δεξια : Βικυ(Ανθουλα), και Αντζελα(παχυσαρκη).

ΣΤΗ ΛΕΩΝΙΔΟΥ

28 οροφος : Αντριαννα. Η ομορφη μαυρομαλλα πιπινα.   :kissass:

Κλειστα τα εξης μαγαζια :
Στη Κολωνου : 27 ισογειο, 30Β,1ος οροφος, 53
Στην Ιασωνος : 10 ισογειο, και οροφος, 19 ισογειο, και οροφος, 20Γ,37 οροφος, 46 δεξια, και αριστερα.
Στη Μεγαλου Αλεξανδρου : 25 αριστερα, και 28 δεξια(και τα δυο).
Στη Λεωνιδου : 28 ισογειο.
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.148
Κριτικές
1.245
Like
194.652
Πόντοι
45.465
[size=11pt]Φυλής και δύο φωτογραφίες — η μία από Μεταξουργείο[/size]
φίλε Φανούρη , εύγε


Kαλησπέρα σας,
Eνημέρωση απο την απογευματινή βάρδια υπό το πρίσμα του professorx.
Αυτά τα ολίγα!
Καλό Σαββατοκύριακο!

επίσης ...


Mία μικρή ενημέρωση από την πρωινή βάρδια.
Καλές γιορτές να έχουμε!
καλές γιορτές καλή Ανάσταση σε όλους
μπράβο και στους δύο για τις δυνατές ενημερώσεις σας καθώς και για τις κριτικές σας
 

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Μηνύματα
360
Like
381
Πόντοι
21
Δεν θυμάμαι αν σε αυτό ή σε κάποιο άλλο νήμα κάποιος ρώτησε για το granny Αγάπη. Σήμερα 9/4 δουλεύει στην πρωινή βάρδια στο Περγάμου 27.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Ενημερωση από τη τρεχουσα(τριτη/νυχτερινη) βαρδια του Μεταξουργείου, μαζι με το φιλο,και συναγωνιστη Επιρρεπή.

ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΟΥ

11 ισογειο : Αντζελα. Η γνωστη μαυρομαλλα Αλβανιδα.
11 οροφος : Ναντια(γυφτακι)
11 υπογειο : Αννα η φρυδατη.
15 δεξια : Χριστινα, η μοντελα με μαυρο καρε μαλλι.
15 αριστερα : Καρινα, η ξανθια σκουροδερμη.
23 ανακτορο : Συλβα, σκουροδερμη πιτσιρικα.
23 υπογειο : Αντριαννα, "η μουμια".
27 οροφος : Φωτεινη, η αδυνατη.
27 υπογειο : Στελλα, μελαχρινη παχυσαρκη.
30Α ισογειο : Τζωρτζια, και Μαρια. Συνεχιζαν από το απόγευμα.
30Β,2ος οροφος : Σοφη. Ξανθια προμιλφ.
32Β οροφος : Σονια, Μαρια, και Μισελ με τις βυζαρες.
32Γ υπογειο : Στεφανια, πολύ σκουροδερμη.
32Α ισογειο : Τζέσικα, με τα γυαλακια.
45 αριστερα : Στελλα. Μπαζο.
45 δεξια : Μονικα. Χοντρη πιτσιρικα.
48 ισογειο : Βαλερια, και Ελενη.

ΣΤΗΝ ΙΑΣΩΝΟΣ

20Α ισογειο : Κλαουντια η γυρολόγος.
20Β οροφος : Κορινα η γνωστη.
27 υπογειο : Ελενα. Η γνωστη ξανθια αφρατουλα με τα μαυρα.
30 οροφος : Ζωη.
30 ισογειο : Σουζαννα. Η γνωστη θειτσα.
31 υπογειο : Μαρια η ξανθια ρωσιδα, και Μαρινα(σκουροδερμη).
31 δεξια : Τζέσικα. Η γνωστη νταρντανα.
31 χοστελ: Νικη. Μελαχρινο πιπινι.
33 οροφος : Μπελλα. Σκουροδερμη.
36 κοτετσι : Τατιαννα. Υπερβαρη μελαχρινη κοπελα.
37 ισογειο : Μονικα. Η γνωστη μελαχρινη πιτσιρικα από τα 20αρια της Ιασωνος το χειμωνα.
44 δεξια : Αννα. Μπαζο.
44 αριστερα : Βαλερια, αδυνατο μαυρομαλλικο πιπινι, και Χριστινα, η ομορφη υπεργυρολογος.
43 ισογειο : Ρομινα,μελαχρινη κοντουλα αδυνατη, και Εμμανουελα, ξανθια σκουροδερμη.
46 οροφος : Αλιονα. Ξανθια προ-μιλφ.

ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

15 ισογειο : Στελλα, και Αντζελα. Μπαζα.
22 ισογειο : Βερονικα. Μαυρομαλλα "Κλεοπατρα"
22 οροφος : Λινα. Ξανθο μπαζο.
28 αριστερα : Νατασα. Ξανθια ρωσιδα από Ιασωνος 19 οροφο, και 37 ισογειο και οροφο, και 27 υπογειο.
25 δεξια : Βικυ(Ανθουλα), και Αντζελα(παχυσαρκη).

ΣΤΗ ΛΕΩΝΙΔΟΥ

28 οροφος : Αντριαννα. Η ομορφη μαυρομαλλα πιπινα.   :kissass:

Κλειστα τα εξης μαγαζια :
Στη Κολωνου : 27 ισογειο, 30Β,1ος οροφος, 53
Στην Ιασωνος : 10 ισογειο, και οροφος, 19 ισογειο, και οροφος, 20Γ,37 οροφος, 46 δεξια, και αριστερα.
Στη Μεγαλου Αλεξανδρου : 25 αριστερα, και 28 δεξια(και τα δυο).
Στη Λεωνιδου : 28 ισογειο.

Ωραίος!  :rockon:
 

P_G88

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Μηνύματα
125
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς στο Κνίδου 18 η Τζούλια αν το έχει τριχωτό;  :erection: :erection: :erection:
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η τύπισα έχει πάψει να το ξυρίζει εντελώς!  :wanker:
 

blooddead

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.011
Κριτικές
18
Like
107
Πόντοι
26
Σε συναντηση πριν μερικες μερες η Ανδριαννα απο το Κωλουνου30 μου ειπε οτι θα αλλαξει μαγαζι αλλα δεν καταλαβα που μου ειπε οτι θα παει. Αν ειπε σε καποιον αλλο και καταλαβε ας μας πει
 

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Μηνύματα
182
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Οι κριτικές που έγραψα για την Βικυ να διαγραφούν. Δεν καταλαβα τον λόγο ,αλλά η Βικυ θιχτηκε και μου έκανε επίθεση. Δεκτή η επιθυμία της όμως
 

stroumf13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Μηνύματα
88
Κριτικές
3
Like
193
Πόντοι
0
Αυτη η Άννα η μυστήρια που δουλευει αγ,Πέτρου τι ρόλο βαράει;
 

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Μηνύματα
182
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1

Ναι και αυτή και την κανονική κριτική μου στην ενότητα με τις κριτικές. Αν και δεν καταλαβαίνω τον λόγο θίχτηκε. Μάλλον επειδή είπα για την περιοχή οτι είναι σκατά και οτι έχει βρωμοπάκια. Θεώρησε ίσως οτι την προσέβαλα επειδή αυτή δουλεύει εκεί.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom