Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 148 άτομα (4 μέλη και 144 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα,
Ενημέρωση από την πρωινή βάρδια.
Τα Ρεμούνδου 21 αμφότερα κλειστά.
Στο Φυλής 109  ισόγειο ενημερώνω ότι η Ναταλύ απουσιάζει στην πατρίδα της και θα είναι εκεί για 3 εβδομάδες περίπου. Εργαζόταν η Βίκη μιλφ,κοντή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαλλιά καστανόμαυρα προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η Βίκη έχει εργαστεί Διδυμου 27,Ιουλιανού 71, Ιάσωνος 46 όροφος και Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος.
Στο Φυλής 109 στον όροφο ήταν σε ντουέτο η Άντζελα και η Πάολα (πρώην Κλεοπάτρα).Η Άντζελά κανονικών κιλών με πιασιματάκια και σκούρα ξανθά μακριά μαλλιά.Η Πάολα λίγο πιο γεμάτη, με μακριά ξανθά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,πρωκτικό και αυταρχικό αμφότερες.
Στο Φυλής 84 στον όροφο ενημερώθηκα ότι η Νατάσα απο Μολδαβία εγκατέλειψε και γύρισε στην πατρίδα της.Επέστρεψε ξανά η Σάρα απο Μολδαβία.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια,μακριά καστανομελί μαλλιά,λευκό δέρμα,στρογγυλό πρόσωπο.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο ήταν κλασσικά η Αντζελίνα,ψηλή,λεπτή,με μακριά ξανθά μαλλιά.Η Αντζελίνα εργαζόταν στο Φυλής 65 ισόγειο.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 65 ισόγειο ήταν η Κρίστυ απο το Φωκαίας 19.Κοπέλα,λεπτή,κοντή,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μακριά μαλλιά.Με θετική αύρα στο σαλονάρισμα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 65 στον όροφο ήταν η Σόνια, ψηλή,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά.Απο τις πιο όμορφες παρουσίες.Με ελεύθερο στοματικό.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό ήταν σε ντουέτο η Σούζυ μαζί με την Χριστίνα απο το Πιπίνου 118. Η Σούζυ κοντή,λεπτή,με καρέ ξανθό μαλλί η Χριστίνα λίγο πιο ψηλή,λεπτή με ξανθό μαλλί προς το καρέ.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα.Οι κοπέλες προσφέρουν και ελεύθερο στοματικό κατόπιν συνεννόησης.
Στο Φωκαίας 25 στον όροφο η Ανδριάννα πρώην Ελένη γυρολόγος φόλα.Λεπτή,με καστανά μαλλιά προς το καρέ και τραχύ πρόσωπο.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Φωκαίας 25 στο ισόγειο κλασσικά η μιλφ Άννα η Πολωνέζα.Σε ελεύθερο στοματικό.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά προς το καρέ.
Στο Φωκαίας 24 στον όροφο ήταν η Χριστίνα η "ΕλληνοΟυκρανέζα" λεπτή,κοντή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Φωκαίας 27 στο υπόγειο σε ντουέτο η Βιολέτα και η καινούρια Μελίσσα. Η Βιολέτα μιλφ, με πιασιματάκια, και μαλλιά καστανόμαυρα κοντά.Η Μελίσσα με μαλλιά καστανά κάτω απο τους ώμους,ελαφρώς γεματούλα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό αμφότερες.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο η Άνυ η "πορνοστάρ".Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 40 κλασσικά η Λίζα σε ελεύθερο στοματικό.Ψηλή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο η μιλφ Μιράντα. Πολωνέζα κατά δήλωση της με πολύ καλά Ελληνικά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω.Της διπλανής πόρτας.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,πρωκτικό και αυταρχικό.'Εχει εργαστεί επικουρικά και στα Φωκαίας 25 όροφος και Αλκιβιάδου 16Α.
Στο Διδύμου 18 στο ισόγειο κλασσικά η Κατερίνα η "Σέρβα" σε φουλ και αυτή.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η μιλφ Αλίνα. Γεματούλα με βυζάρες και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.Η Αλίνα είναι η γνωστή κοπέλα που εργαζόταν στα Ιάσωνος 46,44, Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο, 63 ,Έλλης 3,Διδύμου 18.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Σύλβια. Μιλφ με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κώλο. Έχει εργαστεί παλιότερα και εργάζεται ακόμα σε πιάτσες, στα Κωλοκυνθούς 38, Διδύμου 18 υπόγειο και σε αυτό το μαγαζί.
Το Αλκιβιάδου 16Γ ήταν κλειστό.
Στο Μεταξουργείο τώρα είδα τα εξής:
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο σε ντουέτο η Φωτεινή Γκμοχ και η Ρωξάνη. Η πρώτη μιλφ,με μαύρα κοντά μαλλιά και σώμα με πιασιματάκια και η δεύτερη μιλφ,με λίγα πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό με την πρώτη να κάνει και τελειωτικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο επέστρεψε η Βικτώρια σε φουλ.Υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 ήταν η μιλφ Καίτη γνωστή και σαν Άντζελα όταν εργαζόταν παλιά στο Αγκύρας 12 αριστερό. Ψηλή,νταρντάνα,με πιασιματάκια και κοντά ξανθά μαλλιά. Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ήταν η Αλεξάνδρα,γεματούλα με ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Εργαζόταν στο Ιάσωνος 36 με την μεγάλη αυλή.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό κλασσικά η Μαρία η "φυλακόβια" με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν η Λάουρα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια, πρόσωπο τραχύ.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο η Ανδριάνα κοπέλα,γεματούλα,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Έχει ξαναεργαστεί και παλιότερα στο μαγαζί.Η ίδια εργάζεται και Ιάσωνος 2 όροφος. Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 αριστερό ισόγειο βγήκε απο το δωμάτιο όπου και βογγούσε δυνάτα, μία κοπέλα γεματούλα,με βυζάρες και ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα σε δύο κοτσιδάκια.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στην δεξιά είσοδο και στο δεξιό μαγαζί στο βάθος του διαδρόμου ήταν κοπέλα,κοντή,με λίγα πιασιματάκια και καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Αδιάφορη.Σε απλό πρόγραμμα. Στο αριστερό μαγαζί στο βάθος του διαδρόμου ήταν η Πατρίτσια,υπέρβαρη πλέον με κοντά καστανά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στην αριστερή είσοδο κλασσικά η Πάολα σε ελεύθερο στοματικό.Αδελφή της Βερόνικα,ψηλή,γεματούλα,έχει χάσει κάποια κιλά, με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ευθεία ήταν κλασσικά η ώριμα Λευκορωσίδα Ελένη.Ψηλή κανονικών κιλών,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,ανοιχτούς οφθαλμούς.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η πρώτη συνεύρεση με την κοπέλα αυτή η οποία και είναι κορυφή σε υπηρεσίες.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο,η ώριμη γυφτοβουλγάρα Μαίρη,γεματούλα με μελαμψό δέρμα και μαύρα κοντά μαλλιά.Έχει εργαστεί παλιότερα και στα Αχιλλέως 40 πριν κλείσει καθώς και Μεγάλου Αλεξάνδρου 17. Στα τρία πιο καλτ μπουρδέλα,κοντολογίς.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κώλος.
Στο Κολωνού 48 ήταν κλασσικά η ώριμη Άντζελα,ψηλή,κανονικών κιλών με κοντά καστανά μαλλιά και μαζί της ήταν μία καινούρια μιλφ η Χριστίνα. Η Χριστίνα,είναι νταρντάνα,γεματούλα,έχει στο σώμα της μεγάλα τατού,μαύρα μακριά μαλλιά,βυζάρες.Κανονικό πρόγραμμα ανακοινώνεται αλλά οι κοπέλες κάνουν και ελεύθερο στοματικό κατόπιν συνεννόησης.
Στο Κολωνού 45 το μαγαζί με την είσοδο στα δεξιά κλειστό. Στην αριστερή είσοδο ευθεία στο βάθος η μιλφ Βίκη,ψηλή,γεματούλα με καστανά κοντά μαλλιά και αυγουλωτά μάτια.Η γνωστή που εργαζόταν και Μεγάλου Αλεξάνδρου 15. Ελεύθερο στοματικό. Στο μαγαζί δεξιά του διαδρόμου ήταν κοπέλα γεματούλα,γεροδεμένη σαν παλαιστής,με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο κλασσικά η Λάουρα,λεπτή με μαύρα μακριά μαλλιά σε απλό πρόγραμμα χωρίς 69.Μαζί της μία καινούρια,αθίγγανη,νεαρή,με μελαμψό δέρμα, πολύ αδύνατη μπροστά της η Λάουρα φαινόταν γεμάτη, καστανόξανθα μακριά μαλλιά. Αυτή κάνει και 69.
Στο Κολωνού 23 υπόγειο η ώριμη Ναταλία με το λαριγγοτσιμπουκάκι της. Έχει βάψει τα μαλλιά της καστανόμαυρα.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Κολωνού 23 στον ημιόροφο η Βιβή. Από Χριστίνα το ξαναέκανε Βιβή. Νεαρή,λεπτή,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,μεγάλο κούτελο.Σε απλό πρόγραμμα.Έχει εργαστεί και στο Ιάσωνος 32Α καθώς και Κεραμικού 15 ισόγειο.
Το Λεωνίδου 28 ισόγειο κλειστό.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο ήταν η Ειρήνη παλιά καραβάνα απο Φυλής 86,Φωκαίας 25 όροφος,Ιάσωνος 44, Κολωνού 23. Αθίγγανη,κανονικών κιλών με πιασιματάκια. Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 36 σε ντουέτο η Νίκα με την Τζοάννα την "Πορτογαλίδα". Η Νίκα, με πιασιματάκια, στρογγυλό πρόσωπο με μαγουλάκια,ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Η Τζοάνα λεπτή,με ωραίο σώμα,τατού,ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες. Η Τζοάνα αν ήταν καλή στο δωμάτιο σίγουρα θα είχε επιτυχία.Η Νίκα έχει εργαστεί και στα Μεγάλου Αλεξάνδρου 28,Αλκιβιάδου 16Β,Λεωνίδου 28 όροφος ενώ η Τζοάνα στα Μεγάλου Αλεξάνδρου 28,Κολωνού 23 ημιόροφος όπου την είχα πάρει πριν χρόνια με κακές εντυπώσεις, Φωκαίας 19 και σε διάφορα άλλα μαγαζιά περιοδικά.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο η Ντιάνα, με μακριά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών με ελάχιστα πιασιματάκια λόγω γέννας.Κανονικό πρόγραμμα.Ο όροφος κλειστός.
Στο Ιάσωνος 20 στο αριστερό με τον ανελκυστήρα η μιλφ Κορίνα. Κανονικών κιλών,με μελαμψό δέρμα,τραχύ πρόσωπο,ξανθά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά.Παλιά καραβάνα. Όχι η γνωστή Κορίνα.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 20 το μεσαίο,τζάμπα το ανέβασμα.Η γυρολόγος και φόλα Αντελίνα. Κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.
Στο Ιάσωνος 2 στον όροφο τέλος και ελλείψη άλλων αξιόλογων επιλογών με εξτρά πέρασα με την ώριμη Κατερίνα η οποία και δούλευε σε ντουέτο με την επίσης ώριμη Μαργαριτά.Η πρώτη απο Ουκρανία,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και κοιλίτσα,ξανθά σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.σπασμένο πρόσωπο. Η Μαργαρίτα,ψηλή,γεμάτη αρκετά με μακριά ξανθά μαλλιά. Η Μαργαρίτα έχει εργαστει και στο Αχαρνών 85 για μεγάλο διάστημα και ελάχιστα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος.Και φυσικά στο μαγαζί αυτό. Αμφότερες οι κοπέλες προσφέρουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,πρωκτικό και αυταρχικό. Για την Κατερίνα έχω αναρτήσει πληροφορίες το καλοκαίρι.Οι επιδόσεις της είναι το ίδιο άριστες όπως και τότε που την πήρα.
Τέλος να προσθέσω ότι στο Αχαρνών 85 ήταν σε ντουέτο η Ελένη,μιλφ,ψηλή,νταρντάνα,γεροδεμένη,γεμάτη με γυμνασμένο σώμα και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Μαζί της μία καινούρια η Ζάνα,αδιάφορη,κοντή,ελαφρώς γεματούλα,με μακριά μαύρα μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό αμφότερες.
Να προσθέσω ότι οι επιλογές είναι πλέον ελάχιστες, με τις περισσότερες κοπέλες να είναι είτε αδιάφορες,είτε με απλό τυποποιημένο πρόγραμμα, είτε να είναι οι ίδιες και οι ίδιες. Γενικά πρέπει να υπάρξει ανανέωση τόσο σε δυναμικό όσο και σε υπηρεσίες.
Καλό Σαββατοκύριακο!

 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.210
Κριτικές
35
Like
5.866
Πόντοι
6.796
Φ66 τωρα το απογευμα η μουνιτσα/αρα/ακι Χριστινα ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΥΖΑΡΕΣ  :tits2:  ΓΙΑ ΠΟΛΥ   :wanker:

Τυποι ευκολα εκαιγα ενα 20ρι για να της γλυφω τις βυζαρες επι 10 λεπτα και μετα να φευγα κυριος..  Στητες, νεανικες βυζαρες με ρογα, να κοιτανε το ενα τη Δυση και το αλλο την Ανατολη με μια ελαφρια κλιση προς Βορα.

ΥΓ
Προειδοποιω οτι ειναι και φολιτσα/αρα
 

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Μηνύματα
917
Like
671
Πόντοι
86
Να προσθέσω ότι οι επιλογές είναι πλέον ελάχιστες, με τις περισσότερες κοπέλες να είναι είτε αδιάφορες,είτε με απλό τυποποιημένο πρόγραμμα, είτε να είναι οι ίδιες και οι ίδιες. Γενικά πρέπει να υπάρξει ανανέωση τόσο σε δυναμικό όσο και σε υπηρεσίες.
Καλό Σαββατοκύριακο!
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Έχασες τον χρόνο σου, δηλαδή;
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.061
Κριτικές
52
Like
16.791
Πόντοι
10.686
Live τώρα,στο Κεραμεικού 15 όροφος η Χριστίνα που είχα πάρει στο Κολωνού 32 υπόγειο,κοπέλα με κανονικό κορμί και όμορφο πρόσωπο,θα δουλεύει 12:00-24:00 είτε στο ένα είτε στο άλλο.Επίσης στο Ιάσονος 20 Ά καινούργια κοπέλα,μελαχρινή με μεγάλα βυζιά και μακριά σγουρά μαλλιά,Μαρινέλα άκουσα.Για τους πιπινολάτρεις η Ντορίνα στο Κολωνού 11 ισόγειο,πανέμορφη με βυζάρες,η τιμή όμως παραμένει στα 15€.
 

Makis 21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2016
Μηνύματα
52
Κριτικές
9
Like
151
Πόντοι
280
Τις προαλλες στη Κολωνου 15 στο δεξι μαγαζι δουλευε η Αννα η λιγο γεματη μελαχρινη με τα ωραια σκιστα ματια η οποια και τιμηθηκε και ηταν και αρκετα καλη σε ολα σε συμπεριφορα συμμετοχη.
Τις υπολοιπες λεπτομερειες τις γραφω σε κριτικη.
Επισης αρκετα καλη και εμφανισιμη και αυτη μελαχρινη ηταν πριν μερικες μερες στην Κωνσταντινουπολεως 206 η Μαριλενα με 20 ευρω αυτη ενω η Αννα ξεχασα να πω πως μιλαμε για 10αρικο
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
Ειδα τη Ροντικα στο Γκαζι πολυ ωραιο μουνι! Ανετα στεκει σε στουντιο.

Φωκαιας 25 εχει καινουρια Ρωσιδα, Αντριανα ονοματι, λεπτη, μικρο βυζι, φατσα ναρκωμανους. Δε μιλαει. Μολις βγει στο σαλονι αρχιζει τις λαβες τζουντο μαζι με την τσατσα. Μαυρο. :vomit:
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
ο καθενας εχει μια διαφορετικοτητα αλλοι γαμανε γυανικες αλλοι τους γαμανε γυναικες με στραπον και  κανουν και αυταρχικο  και αλλοι γαμανε τραβελια   ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του

Γιωργο ποια κανει καλο αυταρχικο με στραπον απ οτι εχεις ακουσει;
 

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Μηνύματα
104
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
Kαλησπέρα,
Ενημέρωση από την πρωινή βάρδια.
Γενικά πρέπει να υπάρξει ανανέωση τόσο σε δυναμικό όσο και σε υπηρεσίες.
Καλό Σαββατοκύριακο!

Να προσθέσω στην άψογη ενημέρωση του Προφέσορ τα ίδια και τα ίδια και στην μοντελοαλυσίδα το πρωί:
56 η Νάντια που όσο περνάει ο καιρός παίρνει συνεχώς στον κώλο,54β η Χριστίνα που κάποιος πριν είπε για το στητό,νεανικό στήθος της αλλά δυστυχώς μιλάμε για πλαστικό και 54α η Ναταλία που δεν είναι και ο ορισμός του μοντέλου.
 

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Μηνύματα
1.154
Κριτικές
12
Like
6.278
Πόντοι
2.046
Πριν από λιγα λεπτα......

Φυλης 109 ισογειο : Η Σαντρα, δηλαδή... η Ροντικα, από Κολωνου 11 οροφος, σε απλο πρόγραμμα.

 

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Μηνύματα
414
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Πριν από λιγα λεπτα......

Φυλης 109 ισογειο : Η Σαντρα, δηλαδή... η Ροντικα, από Κολωνου 11 οροφος, σε απλο πρόγραμμα.
χαχαχαχαχχααχ
Χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
Ααααχαχαχχαχαχαχα
Μαλλον ο καψουρης ο dmtrsxxx θα της ειπε στα αληθεια οτι αξιζει παραπανω η καυλιαρα του και αντι για 15 που ελεγε θα δινει του βγηκε ξινο 20αρι τωρα
Χαχαχαχαχαχχαχαχαχχα
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.197
Κριτικές
496
Like
62.849
Πόντοι
39.662
χαχαχαχαχχααχ
Χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
Ααααχαχαχχαχαχαχα
Μαλλον ο καψουρης ο dmtrsxxx θα της ειπε στα αληθεια οτι αξιζει παραπανω η καυλιαρα του και αντι για 15 που ελεγε θα δινει του βγηκε ξινο 20αρι τωρα
Χαχαχαχαχαχχαχαχαχχα

Τυπε δεν ειμαι καψουρης αλλα αληθεια της ελεγα να το παει στα 15ε γιατί ειναι μια πριγκίπισσα... Με ακουσε και με το παραπανω αφου πηγε στο 20ρικο.
Και η ντορινα αξιζει το 20ρικο θα βαλω και σε αυτής τα μυαλα αερα.
Κριμα αυτο το μωρο να ρο αγγιζουν πακιστανοί.
 

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Μηνύματα
414
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Τυπε δεν ειμαι καψουρης αλλα αληθεια της ελεγα να το παει στα 15ε γιατί ειναι μια πριγκίπισσα... Με ακουσε και με το παραπανω αφου πηγε στο 20ρικο.
Και η ντορινα αξιζει το 20ρικο θα βαλω και σε αυτής τα μυαλα αερα.
Κριμα αυτο το μωρο να ρο αγγιζουν πακιστανοί.
καλα ρε τυπε ειπαμε οχι και 20αρικο.μια χαρα ειναι για 10ρικο....ας κανουν ονλυγκρικαδικο το κολωνου 11 και να γαμανε οι ελληνες που δεν τους περισσευει το 20αρικο.
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.061
Κριτικές
52
Like
16.791
Πόντοι
10.686
Ειδα τη Ροντικα στο Γκαζι πολυ ωραιο μουνι! Ανετα στεκει σε στουντιο.
Μα ανέβηκε κατηγορία ως βίζιτα και ξαναέπεσε!Σημαντική η ομορφιά ως προσόν,αλλά αν δεν... βρέξεις κώλο το πενηντάρικο και βάλε δεν βγαίνει εύκολα από την τσέπη τη σήμερον ημέρα...
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.197
Κριτικές
496
Like
62.849
Πόντοι
39.662
καλα ρε τυπε ειπαμε οχι και 20αρικο.μια χαρα ειναι για 10ρικο....ας κανουν ονλυγκρικαδικο το κολωνου 11 και να γαμανε οι ελληνες που δεν τους περισσευει το 20αρικο.

υπαρχουν οι τσιγγανορουμανες στο 10ρικο  :rockon:
 

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Μηνύματα
414
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
υπαρχουν οι τσιγγανορουμανες στο 10ρικο  :rockon:
εγω δεν παταω στο βρωμομεταξι τυπε αλλα να υπαρχει και μια ποικιλία για οσους πανε.για 10αρικακι ειναι η ροδικα οχι παραπανω.
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
Τυπε δεν ειμαι καψουρης αλλα αληθεια της ελεγα να το παει στα 15ε γιατί ειναι μια πριγκίπισσα... Με ακουσε και με το παραπανω αφου πηγε στο 20ρικο.
Και η ντορινα αξιζει το 20ρικο θα βαλω και σε αυτής τα μυαλα αερα.
Κριμα αυτο το μωρο να ρο αγγιζουν πακιστανοί.

Αν το πετυχεις θα εισαι Θεος!

Πραγματικα Ροντικα και Ντορινα δεν εχουν καμια σχεση με το υπολοιπο Μεταξι! Ας χωριστει η ηρα απ το σταρι!
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.163
Κριτικές
1.245
Like
195.361
Πόντοι
45.465
Πριν από λιγα λεπτα......

Φυλης 109 ισογειο : Η Σαντρα, δηλαδή... η Ροντικα, από Κολωνου 11 οροφος, σε απλο πρόγραμμα.
μπράβο Εκλεκτικε πολύ χρήσιμη πληροφορία, διαβασμενο σε βρίσκω... Πολλοί την ψάχναμε.
:hi:
 
  • Like
Αντιδράσεις: viator
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom