Έλεγα να πάω μια βόλτα για κάνα καλό κωλοκούλουρο και σκέφτηκα εκείνη την ξανθιά ψευδούλα που είδα τις προάλλες και μου γυάλισε στη Φωκαίας στο γωνιακό με την Αχαρνών υπόγειο.Βραδάκι την είχα πετύχει αλλά για σιγούρεμα γνωρίζει κάποιος αν και ποιες είναι οι στάνταρ ώρες που δουλεύει;
Έλεγα να πάω μια βόλτα για κάνα καλό κωλοκούλουρο και σκέφτηκα εκείνη την ξανθιά ψευδούλα που είδα τις προάλλες και μου γυάλισε στη Φωκαίας στο γωνιακό με την Αχαρνών υπόγειο.Βραδάκι την είχα πετύχει αλλά για σιγούρεμα γνωρίζει κάποιος αν και ποιες είναι οι στάνταρ ώρες που δουλεύει;
Την Χριθτίνα λες την Ελληνοουκρανέζα (όπως δηλώνει).Καλό είναι.Εχω πάει μαζί της 2 φορές.Αν σε γνωρίσει και σε συμπαθήσει περνάς καλά.Είναι στανταράκι μου όταν την πετυχαίνω.Επίσης κοίτα και για την Καμέλια.Δεν την έχω πάρει γιατί δεν έχει τύχει.Είναι στους στόχους μου όμως όταν μπορέσω να την πετύχω.
με εφτιαξες συναγωνιστη Digweed φτανω σε λιγο στο μπουρδελακι που δουλευει η αννυ η πορνοσταρ θα την γαμησω για αλλη μια φορα διοτι επιασα στοιχημα πολυ καλο και εχω αγριες καυλες
Συναγωνιστές περίπου στις 9 το βράδυ στο σπιτάκι της Εξηκίου 20 ήταν μια παχουλή ονόματι Άννα. Ξέρουμε το βάρδιες δουλεύει και αν τιμαει το 20αρι? Χοντρή αλλά καυλα!
ΥΓ. Κριτικές έχει από πολύ παλιά!
Περασα σημερα 22.00 η ωρα απο το Εξηκιου 20 και ηταν κλειστο με λουκετο οπως ειναι κλειστο τα τελευταια χρονια.Για μια ημερα προλαβε ν ανοιξει;Εκτος και εννοεις καποιο άλλο σπιτι.Επισης περασα κι από το Διδυμου 27 για να τσεκαρω τη νεαρη τσατσα που λενε ολοι,αλλα ηταν κλειστο.