Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 324 άτομα (26 μέλη και 298 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.219
Πόντοι
5.827
Σήμερα απογευματινή βόλτα στη Φυλής με αρκετά θετικές εντυπώσεις. Είναι η πρώτη μου ενημέρωση, γι' αυτό συγχωρέστε μου τυχόν λάθη. Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Πιπίνου 65: 2 μελαχρινές, η Ελένη και η Άννα, γύρω στα 30 και 50 η καθεμία. Ο τσάτσος φαγώθηκε να μου τονίσει ότι έχουν περάσει από εξετάσεις και είναι καθαρές.
Φ136: Ιρίνα, μία ξανθιά προμίλφ μέτριας εμφάνισης
Φ134 κάτω: ξανθό πιπίνι, λεπτή με γραμμωμένο σώμα. Άλλες φορές την είχα πετύχει στο από πάνω σπιτάκι
Φ134 πάνω: Αλεξάνδρα με καστανά μακριά μαλλιά και σώμα τούμπανο που εμφανίστηκε ολοτσίτσιδη στο σαλόνι μες στην τρελή χαρά να με υποδεχτεί, ενώ έπαιζε το τραγούδι "φωτιά με φωτιά". Μπήκα σε πειρασμό να περάσω, αλλά μια άλλη φορά που την είχα ξαναπάρει, έφαγα φόλα, οπότε τη σχόλασα.
Φ109 πάνω: Μαρία, ένα πιπίνι κοντοπούτανο, καινούρια του κουτιού στην 4η μέρα της σύμφωνα με την τσατσά που κάνει όλες τις στάσεις.
Φ71Α: Μαρία και Τζούλια, 2 μελαχρινές που μπορείς να τις πάρεις παρτούζα
Φ69Α: Άννα, γύρω στο 1,70, με 1μισάρι βυζί. Υποθέτω ότι την ξέρετε
Φ69Β: Μάγια, μικρόσωμη, κοκκινομάλλα, ρωσίδα
Φ86 κάτω: Ιρίνα, προμίλφ, γυρω στο 1,80, μελαχρινή, με 1μισάρι βυζί, τίποτα το ιδιαίτερο κατά τ' άλλα
Φ67: Αντίνα, ξανθιά με 3άρι βυζί, δήθεν τσέχα  :jerking:
Φ84 πάνω: Ανέλα, ξανθιά, γύρω στα 80, νοστιμούλα φάτσα, αλλά δυο φορές που την είχα ξαναπάρει δεν έμεινα ικανοποιημένος, γιατί γκρίνιαζε πολύ.
Φ80: μία ξανθιά, λυγερόκορμη με ψηλές και κόκκινες μπότες
Φ59 κάτω: Η Αλεξάνδρα η Σέρβα, ξανθιά, 20 χρονών, κοντούλα. Έγινε κατάθεση και ήταν πολύ περιποιητική στο δωμάτιο, οπότε από μένα προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Φ59 πάνω: Στέφη, ψηλή, με 1άρι βυζί, μεγάλα μπούτια και τατουάζ στην πλάτη.
Φ74: Άντζελα, μελαχρινή, με κάτασπρο δέρμα σαν γάλα. Φορούσε ένα σέξυ εσώρουχο που ένωνε τη μέση με το λαιμό σαν πετραχήλι περνώντας μόλις πάνω από τις ρώγες της.
Φ66Δ: Κριστίνα, μια μελαχρινή γεματούλα
Φ66Α: η Νικολέττα, ξανθιά, μικρόσωμη 19 χρονών, αρκετά γνωστή στο σάιτ. Παρακινούμενος από τα ευμενή σχόλια, μπήκα μαζί της και πέρασα σούπερ. Η εμπειρία πολύ gfe. Αφού μου έπιασε κουβέντα ξαπλώνοντας δίπλα μου, ανέβηκε από πάνω και χάρη στο στενότατο μουνάκι της, το τέλος δεν άργησε να έρθει. Και πάλι έμεινε για λίγο μαζί μου, αντί να φύγει αμέσως, δείχνοντας ότι γουστάρει τη δουλειά της και δε βλέπει τον πελάτη σαν ευρώ.
Φ54: Ντενίσα, ξανθιά, λυγερόκορμη, με ποδάρες σαν καλάμια, φορώντας ένα δικτυωτό καλσόν σκετη κόλαση. Η τσατσά ήταν φιλικότατη και έλεγε ανέκδοτα στους πελάτες που περίμεναν.
Φ40: Ιζαμπέλα, ένα κοντοπούτανο που στο σαλόνι έκανε κλασσικά κάτι θεατρινισμούς. Την είχα τιμήσει σε άλλο σπίτι με μετριότατες εντυπώσεις.
Φωκαίας 17: Η Ελένη, η αιγύπτια. Την ξέρετε, δε χρειάζεται να πω περισσότερα.
19: Άννα, με τεράστια μπούστα, κάτασπρο δέρμα, γλυκιά
25 πάνω: Σύλβια, κοντούλα με ένα τατουάζ τριαντάφυλλο στην κοιλιά
25 κάτω: ένα κοντοπούτανο με γατίσια βλέφαρα και 1άρι βυζί. Τσούνισε που την έπιασα λίγο στη μέση, οπότε της έριξα Χ
27 υπόγειο: Βικτώρια, ξανθό κοντοπούτανο μιλφ, φουλ πρόγραμμα
27 ισόγειο: Πατρίτσια, Ρουμάνα, 30 με 40 χρονών, με 1μισάρι βυζί και κάμποσα πιασιματάκια, φουλ πρόγραμμα
27 πάνω: Ιρίνι, μελαχρινή, με ένα άσπρο φόρεμα, φουλ πρόγραμμα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
264.109
Πόντοι
46.232
Η Ντενισα χαλαει στο κομμωτήριο και μανεκιουρ περισσοτερα απο οσα βγαζεις το μηνα ρε ασχετε κλωνε βριλ FBI INFO
έτσι είναι  , μην ασχολείσαι με άσχετους που λένε το μακρύ τους και το κοντό τους.....

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
αυτη η εμπειρία είναι δυσκολο να περιγραφεί....
εχω δηλωσει και στο παρεπλθον πως τουλαχιστον μια φορα το χρονο κανω επισκεψη στην Νανα για να αποτισω φόρο τιμής σε μια τοσο παλια και ιστορική ελληνιδα καραβανα ...
Η Νανα πλεον ειναι ομως για λυπηση.
Εμφανισιακα εχει χαλασει παρα πολυ το σωμα και το προσωπο της ενω η ιδια δεν προσεχει τον εαυατο της (δεν ξυριζει μουνι, δεν εχει περιποιημενα τα μαλλια τα νυχια της κτλ....
Εγω ομως παρολα αυτα την τιμω  :uglystupid:

λοιπον η επισκεψη εγινε ενα απογευμα μεσοβδομαδα καθημερινη
το Σπιτι αδειο. Η φαφουτα τσατσα ηταν εξω στο δρομο και μιλαγε με μια φιλη της στο πεζοδρομιο..(!)
Χαιρεταω στο δρομο και ρωταω "ειναι μεσα η Νανα?"
ναι μου λεει εμπα και  ερχομαι.
Μπαινωντας μεσα ακουω την Νανα να ειναι στη κουζινα και να μιλα στο τηλ με μια φιλη της για ασχετα θεματα και να χασκογελαει...
Η τσατσα ειναι μια χοντρουλα ελληνιδα με κοντα μαλλια , παντα τη θυμαμαι να κανει υπηρεσια στο Φυλης 200, ειναι γενικα μεγαλη μορφη και αφασια.
Με κοιταει λοιπον και μου λεει "εχω καιρο να σε δω εσενα αλλα φαινεσαι πολυ κουρασμενος, μην ανησυχεις θα ερθει η Νανα να σε ξεκουρασει"!
Πληρωνω, μπαινω στο δωματιο να γθυδω και καθως εχω μεινει με το σωβρακο μπουκαρει η τσατσα και αρχιζει να ισιωνει το σεντονι!
Συγχρονως αρχιζει να βηχει σαν φυματικια και βγαζει 2 ροχαλες και τις φτυνει στον νυπτηρα μπροστα μου!
κατι κολησε μου λεει στο λαιμο μου!
Τεσπα με τα πολλα αποφασιζει να φυγει απο το δωματιο .
κανενας αλλος πελατης στα υπολοιπα δωματια.
Ακουω τη Νανα να μιλα ακομα στο τηλ και να λεει διαφορα ασυναρτητα για κανα 10 λεπτο...
Η τσατσα στο μεταξυ εχει κατσει στο σαλονι ακριβως εξω απο το δωματιο και βηχει ακαταπαυστα βγαζωντας ροχαλες...
ερχεται μετα απο αρκετη αναμονη η νανα και παει να με φιλησει κατευθειαν στο στομα!
Κανω ενστικτωδως κινηση αποφυγης αλλα με δευτερη προσπαθεια της (επιμενει!) μου σκαει φιλη στο στομα....
Παρατηρω το σωμα της.....θλιψη
το μαλλι αβαφο και απεριποιητο μεσα στη λιγδα, αυτη χωριις καθολου μακιγιαζ, οι φτερνες της ξεραμενες, κυταριτιδα στα μπουτια κτλ...
μονο το στηθος της ειναι ακομα αξιοπρεπες...
Ξεκιναει να κανει ενα περιεργο τσιμπουκι , δεν βαζει το εργαλειο στο στομα, αλλα με τα χειλια και τη γλωσσα γλειφει συνεχως αργα και βασανιστικα το κεφαλι, αυτο με φτιαχνει πολυ. παω να επεξεργαστω και να δαχτυλιασω το μουνι της και ειναι εντελως αξυριστο μεσα στην τριχα...
παω προς κωλοτρυπιδα, μια κωλοτρυπιδα για λυπιση, πιο σκιζμενη σουφρα δεν εχω ξαναδει,,,,,της εχει βγει πραγματικα το κωλαντερο εξω....
Η τσατσα στο μεταξυ ειναια ακομα εξω ακουω πελατες να καταφτανουν στο σαλονι και εκεινη ολο και βηχει πιο πολυ και φτυνει τα φλεματα της...
το ολο σκηνικο πλεον ειναι υπερεαλιστικο....
σταματαω την Νανα απο την πιπα σηκωνομαι ορθιος  τον παιζω και την χυνω στο προσωπο
αυτη χασκογελαει λιγο αμηχανα, λιγο χαζά, και οπως ειναι χυμενη σηκωνεται και παει και πλενεται στο νυπτηρα....
φευγωντας η τσατσαεξακολουθουσε να βηχει αλλα τη πετυχα παλι στην εξοδο να εχει βγει στο πεζοδρομιο και να βηχει εκει....

αυτα κυριε ΠΥΡΑΥΛΕ!

ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
264.109
Πόντοι
46.232
Φ69Α: Άννα, γύρω στο 1,70, με 1μισάρι βυζί. Υποθέτω ότι την ξέρετε

Φ84 πάνω: Ανέλα, ξανθιά, γύρω στα 80, νοστιμούλα φάτσα, αλλά δυο φορές που την είχα ξαναπάρει δεν έμεινα ικανοποιημένος, γιατί γκρίνιαζε πολύ.
σιγά να μην είναι και 2 μέτρα.........

νομίζω ότι είναι λίγο πιο μικρή  :grin: :grin: :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Πριν λίγη ώρα, μεταβήκαμε στον Οίκο Καλύμνου 36, με σκοπό να σαβουριάσουμε με τη Νανά...
Αφού επεδείχθη η Νανά, η βοηθός είπε "να σας δείξω κάτι άλλο;"...
Ανασήκωσε το πουκάμισό της, παραμέρισε το στηθόδεσμο και αποκάλυψε ότι διαθέτει τρία βυζιά!
Απήλθαμε ζαλισμένοι...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
264.109
Πόντοι
46.232
Ανασήκωσε το πουκάμισό της, παραμέρισε το στηθόδεσμο και αποκάλυψε ότι διαθέτει τρία βυζιά!
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
από ποίο πλανητικό σύστημα ήταν????
κάπως έτσι ήταν????
Total_Recall_Three_Boobs.jpg

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πριν λίγη ώρα, μεταβήκαμε στον Οίκο Καλύμνου 36, με σκοπό να σαβουριάσουμε με τη Νανά...
Απήλθαμε ζαλισμένοι...

Και μετα βγηκε ο σβατζενεγκερ ?

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
25 κάτω: ένα κοντοπούτανο με γατίσια βλέφαρα και 1άρι βυζί. Τσούνισε που την έπιασα λίγο στη μέση, οπότε της έριξα Χ
Εύγε vril παιδί μου, άριστα... μια χαρά τα είπες εκτός από δύο λάθη: το πρώτο το ανέφερε ο συναγωνιστης παρακάτω :2funny: και το δεύτερο που δεν είναι τσούνισε ούτε τσουτσούνισε αλλά τσίνησε! :P
πολύ καλή η πρώτη σου ενημέρωση.. προχώρα και με τις κριτικές σου να διαφωτίσεις τον λαό σου! :grin: :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
201
Πόντοι
866
Εύγε vril παιδί μου, άριστα... μια χαρά τα είπες εκτός από δύο λάθη: το πρώτο το ανέφερε ο συναγωνιστης παρακάτω :2funny: και το δεύτερο που δεν είναι τσούνισε ούτε τσουτσούνισε αλλά τσίνησε! :P
πολύ καλή η πρώτη σου ενημέρωση.. προχώρα και με τις κριτικές σου να διαφωτίσεις τον λαό σου! :grin: :P
το ειπε βουκολικα τυπε :grin:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Απήλθαμε ζαλισμένοι...
αλήθεια τώρα; :o  :S :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
201
Πόντοι
866
Απήλθαμε ζαλισμένοι...
2-1.jpg

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
από ποίο πλανητικό σύστημα ήταν????
κάπως έτσι ήταν????
Total_Recall_Three_Boobs.jpg
μα είναι δυνατόν; πρώτη φορά ακούω και βλέπω τέτοιο πράγμα... :S
για 3 αρχίδια έχω ακούσει αλλά για τρία :tits: ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό! :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Απήλθαμε ζαλισμένοι...

Και του χρόνου!
Πρωταπριλιά...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom