Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 167 άτομα (14 μέλη και 153 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
7
Πόντοι
1.396
2ον μερος συνεχεια..3η βαρδεια...
Φυλης
59 κατω Σονια.
59 ορ.Μαιρη με την κωλαρα απο το φ.92.
65 ισ.Εμμανουελα.
67 Αλισια.
84 Α Ζωη.
86 Α Καρολινα που κατεβηκε απο το 84 β.
84 Β μας ειπαν δεν ειχε ερθει ακομα η κοπελα.
80 Εμυ που πηγαινε τρεχωντας.
74 ο υπηρετης ηταν εξω και καπνιζε...
οποτε την καναμε και εμεις λογω κρυου!!
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.407
Πόντοι
3.636
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4229054#msg4229054 date=1354755187]
μαλλον εμενα εννοεις :P
στο ιδιο μοτιβο ειναι και η αντριαννα...ξανθια ομως...οχι μελαχρινη οπως το μαρακι...
αντριαννα απο κολωνου 32 στα 15 ευρω δυστηχως στο και καλα only greek δελλο...(εγω εχω δει μεχρι και κινεζους μεσα jees)

παντως η αντριαννα 3-4 φορες με εχει κανει να νιωσω ωραια...αλλα οπως ειπες ολα ειναι υποκειμενικα

για παραδειγμα εγω δεν εχω παει με τανα ακομα ανω των 30 χρονων...η που να φαινεται ανω των 30...επειδη ειμαι νεαρος σε ηλικια(26) και φαινομε για ουτε 22...

προχτες για παραδειγμα περασα απο ολα (ολα ομως) τα μαγαζια στο μεταξι 3η βραδυνη βαρδια....ξερεις ποια μου αρεσε μονο? η ταυλανδεζα απο κολωνου 32 σαν εμφανιση την οπια εχω σκοπο να επισκεφτω λιαν συντομως και αφου εχω δει οτι εχει καλλες κριτικες...

ολες οι αλλες κοπελες μεταξι 3η βαρδια καθημερηνες μου φαινεται ειναι 40+ age...μαλιστα σε ενα μαγαζι που εχει ενα granny με ασπρα μαλια οταν με ειδε να φευγω οταν την ειδα να βγαινει απο το δωματιο απορησε κιολας και με ειρονευτικε....
δηλαδη τη περιμενε ενα αρνακι γαλακτος σαν εμενα να λιγουρευτει σιτεμενο δερμα.. jees πραγματικα....κατι τετοια βλεπω και σκευτομε οτι οντως πολυ ανωμαλια εκει εξω ...

και εχω δει πολλα τα ματια μου σαν κατοικος μεταξουργειου απο οταν γενηθηκα..(ναι δυστηχως εδω ειναι η παιδικη μου γειτονια)

το μονο θετικο ειναι οτι εχω ανετη προσβαση στα μαγαζια στο μεταξι :cheesy: :cheesy: :cheesy:......σε 1 λεπτο παω σε οποια πορτα θελω..
[/quote]                                                                                          Τυπε μου καμια σχεση το γλυκο και συναμα προστυχο ΜΑΡΑΚΙ με ττην ΑΝΤΡΙΑΝΑ την ξεπετα..που παιρνει και 15 ευρο///στο κολωνου 32...μην τα υσοπεδονουμε ολα..ακου εκει στο ιδιο μοτιβο  :2funny:
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.064
Πόντοι
8.175
Χτεσινή (Πέμπτη) καθυστερημένη στοχευμένη επιδρομή στην Φυλής.
Είχα όρεξη για να δοκιμάσω κάτι καινούργιο.

Οπότε:

Φυλ. 109 1ος: κλειστό λόγω ανακαίνισης (βάψιμο)
Φυλ. 134γ υπ: όπου εμφανίστηκε το λαχταριστό Ρουμανάκι Κλαούντια. Δεν υπήρχε πιθανότητα να μην το "φάω". Τέτοιο τουρλωτό κωλαράκι, δεν είναι να το αφήνεις . . . . . .  Λόγω γνωριμίας, η συνεύρεση ήταν υποκειμενικά καταπληκτική. . .  . . .

Φυλ. 61 υπ.: Μια Σόνια, μετριοκαλή
Φυλ. 59 ισ.: οι δυο τσαπερδόνες Ιζαμπέλα και η άλλη. Πήρα την Ιζαμπέλα, λόγω σωματοδομής. Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο, με χαμόγελο. Στην αρχή, έβγαλε μόνο το κάτω και κάθισε δίπλα μου. Ρώτησε πως θα ήθελα το στοματικό (με ή χωρίς). Δοκίμασα το χωρίς. Καλή πιπούλα, με γλύψιμο κατά μήκος του κονταριού μου και πάλι ρούφηγμα όλο μέσα. Εκεί την λυπήθηκα, γιατί μετά την προηγούμενη κατάθεση, είχα σκουπίσει όλη την περιοχή με αντισηπτικό μαντηλάκι, οπότε είχε μείνει η γεύση του. Έτσι, η γλώσσα της γεύτηκε την στυφή γεύση του αντισηπτικού. Τα είδε όλα και παρόλο που δεν της άρεσε, δεν σταμάτησε την πίπα, αν και της το πρότεινα. Μετά, την ξάπλωσα για να γευτώ το νεανικό σφριγηλό κορμάκι της. Της έβγαλα το σουτιέν, όπου δυο μικρά και ελαφρώς πεσμένα στηθάκια πετάχτηκαν έξω. Στα μπρούμυτα δεν με άφησε να χαρώ το θεσπέσιο κωλαράκι της γιατί γαργαλιόταν. Το άσχημο ήταν ότι όση ώρα την χάιδευα και την φιλούσα, εκείνη έπαιζε με το προφυλακτικό: το είχε ανοίξει και ξετυλίξει και το έπαιζε σαν κομπολόι. Λάστιχο το έκανε! Οπότε, μετά δυσκολεύτηκε να το τοποθετήσει. Αυτό το σκηνικό με αποσυντόνισε. Αλλά, το διόρθωσε στο ιεροποστολικό, όπου έγινε σε πολύ GFE φάση, με αυτήν να με αγκαλιάζει σφιχτά και μνα βγάζει ωραίες καυλωτικές κραυγούλες. Δυστυχώς, δεν κατάλαβα αν πραγματικά της άρεσε ή ήταν καλή ηθοποιός (μάλλον το δεύτερο), καθώς δεν μιλάει γρί Ελληνικά ή Αγγλικά. Έτσι, μην μπορώντας να συνεννοηθώ καθόλου και λίγο η άσχημη αρχή (γαργαλιτό-κομπολόι) δεν κατάφερα να τελειώσω, παρόλο που το πάλεψε αρκετά και με άνεση χρόνου. ίσως πιο μετά την ξαναδοκιμάσω. . . .  .
Φυλ. 66α: η Χριστίνα, μια κοντούλα με καρέ μαλλάκι Αλβανιδούλα με φουλ. Εδώ ο τελευταίος καταθετικός σταθμός για σήμερα (χτες).
Εδώ η κοπελίτσα μπήκε μουδιασμένα στο δωμάτιο, έκανε μια αδιάφορη ακά αερόπιπα και την ξάπλωσα για τα "δικά" μου. Ως ολίγον βλαχάντερ, με κραυγές και ιαχές με παρότρυνε να επιταχύνω την διαδικασία.  Μετά από ολίγον ιεροποστολικόν, την γύρισα για αναλ. Στάθηκε πολύ άβολα, με την πλάτη/μέση σηκωμένη (σαν τις γάτες σε στάση επίθεσης) και δεν μπορούσα να μπω εύκολα. Με λίγα σπρωξίδια, τα κατάφερα, αλλά εκείνη πάλι καμπούριαζε ή ερχόταν πολύ πίσω προς το μέρος μου, μην μπορώντας να κουνηθώ και να παλινδρομήσω.  Τότε, την ξαπλώνω μπρούμητα , με κλειστά τα πόδια και την αρχίζω στις γρήγορες - δυνατές - διεισδύσεις, όπου τις βγήκαν τα μάτια έξω. όσο δυσανασχετούσε τόσο καύλωνα. Δεν την ταλαιπώρησα πολύ πάντως, αφού την έχυσα σχετικά γρήγορα.

Φωκ. 19: μια ανθυπομέτρια
Φωκ. 25 ις.: η Ιζαμπέλλα, μια όμορφη σεξουλική μορφή, με λευκό δέρμα, πλούσιο στητό στήθος, υποσχόμενο βλέμμα, γυναικείες καμπύλες.  Μου θύμισε λίγο την Μιχαέλα του Φ. 86Α 1ς. σε στυλ.

Αυτά
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.171
Κριτικές
1.245
Like
195.659
Πόντοι
45.465
Φωκ. 25 ις.: η Ιζαμπέλλα, μια όμορφη σεξουλική μορφή, με λευκό δέρμα, πλούσιο στητό στήθος, υποσχόμενο βλέμμα, γυναικείες καμπύλες.  Μου θύμισε λίγο την Μιχαέλα του Φ. 86Α 1ς. σε στυλ.
ωραίος.............
πολύ πιο κορμάρα απο την Μιχαέλα η μελαχρινή Ιζαμπέλα.
 

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Μηνύματα
356
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
11
Γεια χαρα παιδες.....επειδη ειμαι φανταρος...και δυσκολα οπως καταλαβαινετε...θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...κανα κινεζακι μπορουμε να βρουμε πουθενα?εκτος δρομο...δελο...στουντιο...μασατζιδικο???Αν ειμαι οφ...ας σβηστει το ποστ και ας μου στειλει καποιος ενα πμ να ενημερωσει...

Αλλιως δωστε κανα στανταρακι για σημερα το βραδυ φυλης ρε αδερφια...κατι σε μιλφακι...Αλιονα η Αγαπη η κατι αλλο?
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.171
Κριτικές
1.245
Like
195.659
Πόντοι
45.465
Αλιόνα μετά τις οο.οο στο Φυλής 84β
Αγάπη μετά τις οο.οο Φωκαίας 24 ή Φωκαίας 27α
 

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Μηνύματα
440
Κριτικές
25
Like
10
Πόντοι
1.225
ωραίος.............
πολύ πιο κορμάρα απο την Μιχαέλα η μελαχρινή Ιζαμπέλα.
αλλα πολυ πιο κατω απ τη μιχαελα σε προσωπο.. την ειδα σημερα.. ωραιο σωμα με καπως ανοιχτη περιφερεια
κατα τ αλλα
84 κατω σονια με καυλωτικο καυλαντισμα
86 κατω αντριανα η ναζιαρα
71 ισογειο μαιρη με πολυ ομορφο προσωπο
71 πανω αννα μαρια
65 ισογειο εμμανουελα
66δ μια μετρια κοντη μελαχρινη με φουλ
61 με ψιλοεμφανισιμη
φωκαιας 19 μαρια με καπως ανοιχτη περιφερεια εμφανισιμη
24 σαρα μετρια αδυνατη
ξεμπουκωμα στη μαιρη του 71
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
72
Πόντοι
1.886
ωραίος!

Χτεσινή (Πέμπτη) καθυστερημένη στοχευμένη επιδρομή

:thumbsup:

Αλκιβιάδου και Διδύμου 7/12/2012 στις 19:00

Πέρασα από το ίδιο σημείο της Αλκιβιάδου, μόνος αυτή την φορά, όπως πήγαινα στα μπουρδέλα πριν από πολλά χρόνια. Μάλλον η πορεία του μπουρδελιάρη πρέπει να είναι μοναχική.

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10215.jpg


Στο γωνιακό κομμωτήριο η λαχταριστή κομμώτρια χτένιζε μια πενηντάρα σιτεμένη με κολασμένο πρόσωπο. Η εικόνα αποτυπώθηκε στο μυαλό μου το οποίο άρχιζε να καλλιεργεί διάφορα αμαρτωλά σενάρια.

Απαιτείται να διευκρινίσω ότι είχα ήδη αποφασίσει να κινηθώ στα μιλφο-πορνο-μάγαζα της περιοχής. Οπότε ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα, όπως αντίστοιχα δεν θα μπορούσα να βρω ψάρι στην κρεαταγορά.


%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10216.jpg


Αλκιβιάδου 16 μεσαίο
Ειρήνα ξανθή πεδινή νοικοκυρά με πολύ κοντά μαλλιά, αδιαίρετο βλέμμα και διάχυτο πρόσωπο, μάλλον κοντή, λίγο γεματούλα σε αχλαδοειδή σωματότυπο με μπαμπάτσικο κώ(ο)λο
Πατρίτσια αποδεκτή μεγαλοκοπέλα επίσης με πολύ κοντά μαλλιά φτιαγμένα σε κομμωτήριο (πολύ σημαντικό στοιχείο όπως θα εξηγήσω στην κριτική μου) με έκφραση γειτονιάς, σχετικά ψηλή με ικανοποιητικά αλλά κρεμαστά βυζιά και χορταστικό κώ(ο)λο

Αλκιβιάδου 16 δεξιά
Κατερίνα με κόκκινα μαλλιά μέχρι τον αυχένα, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με φιλόξενη έκφραση, σχετικά ψηλή, με αποδεκτές σωματικές αναλογίες και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

Γυρνάω πάλι πίσω στην Αλκιβιάδου για να πάω στην Διδύμου και ξαναβλέπω στο γωνιακό κομμωτήριο την ίδια παραπάνω εικόνα με την λαχταριστή κομμώτρια και την σιτεμένη νοικοκυρά.

Διδύμου 20
Αλιόνα έκφυλη μεγαλοκοπέλα με καλές επιδόσεις όπως την θυμάμαι από τις δυο-τρεις συναντήσεις που είχαμε, κάπως ψηλή με κανονικό σώμα, βυζιά σιλικόνης και υπερ-εκπαιδευμένο κώ(ο)λο. Φόραγε εσώρουχο με φουντίτσες.

Ξαναπερνάω από το κομμωτήριο και πλέον είχα πάρει την απόφαση μου.

Πατρίτσια και κομμωτήρια

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10217.jpg


Μπαίνω στο δωμάτιο εργασίας και περιμένω την μεγαλοκοπέλα να μπουκάρει ενώ ταυτόχρονα συντηρώ το σενάριο που ήδη είχε αρχίσει να ξεκαθαρίζει μέσα στον πορνο-εγκέφαλο μου.

Βρίσκομαι μέσα στο κομμωτήριο πάνω στο πάγκο εργασίας με τα χτένια, τα ψαλίδια τα πιστολάκια και φαντάζομαι τον εαυτό μου να μου παίρνει πίπα η λαχταριστή κομμώτρια ενώ ταυτόχρονα χτενίζει την σιτεμένη πενηντάρα.

Ευτυχώς δεν σκέφτηκα εκείνη την στιγμή ότι ο πάγκος δεν είχε κατασκευασθεί για να πατάνε επάνω άνθρωποι. Είναι βέβαιο ότι θα μου έπεφτε η πούτσα μαζί με το πέσιμο του πάγκου.

Στην πραγματικότητα όμως μου έπαιρνε πίπα η σιτεμένη Πατρίτσια και όχι η λαχταριστή κομμώτρια. Όμως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει λογική υπόσταση ούτε αλληλουχία των γεγονότων.

Η Πατρίτσια είχε ξεκινήσει να γλύφει τις ρόγες μου με ικανοποιητικό αποτέλεσμα και προχώρησε σε γλίψιμο των αρχιδιών. Δεν θα έλεγα ότι ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα για περιποίηση μεγαλο-κοπέλας. Ευτυχώς διατηρούνταν ζωντανό το σενάριο του κομμωτηρίου.

Τελειώνοντας την αποδεκτή πίπα, με καβαλίκεψε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν ικανοποιητική η συμμετοχή της.

Για να τελειώσω την οδήγησα σε πλαγιο-οπίσθια στάση όπου με σταθερές και αποτελεσματικές κινήσεις έφθασα στην ολοκλήρωση της όλης προσπάθειας.

Πέρασα πάλι μπροστά από το κομμωτήριο αλλά αυτήν την φορά δεν εντυπωσιάσθηκα.

Η κομμώτρια χτένιζε μια άλλη αδιάφορη γκόμενα ή απλά απομυθοποιήθηκαν οι καταστάσεις δεδομένου ότι είχα ξεχαρμανιάσει.


 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
7
Πόντοι
1.396
Η ομιχλη σημερα επεσε νωρις στην Φυλης και στην πλατεια Βικτωριας κανοντας τα φωτα να μοιαζουν κερια,γυρω στις 23,40!!
2pesj.jpg

Επειδη το κρυο αρχισε να γινετε συντροφος του μπουρδελιαρη και πρωτου ο αλεκτωρ λαλιση 24,00
mtt4l3.jpg

ειπα νε κανω μια επιθεωρηση στην 3η βαρδεια,πραγμα που δεν το συνηθηζω τακτικα,αλλα....
Η παροιμια λεει,τι εχεις Γιαννη μου τι ειχα παντα!!
Αλλα ας παμε λιγο ποιο πριν να δουμε τα γεγονοτα ετσι...
2η βαρδεια Φυλης
40 Μαριαννα.
66 Α Ντενισα.
66 Δ Χριστινα.
67    Αντινα
69 ορ.Τζουλια.
69 ισ.Μαγια.
71 ισ.Αννα Μαρια η τσεχα.
και αφου η ομιχλη επεφτε και γινοταν επικυνδινη σαν του Σαν Φραντζισκο...
1enalc.jpg

ειχαμε μεινει στην φυλης εγω και τα φαντασματα και μερικες σκιες...
2vl9qnk.jpg

3η βαρδεια Φυλης
66 Α Ντενισα συνεχεις απο 2η βαρδεια με πολυ κεφι.
59 στρωτη μπαλιτσα με την Αντινα απο το φ.67.
59 ορ. Μαιρη τουμπανο με ωραιο βαψιμο και κωλαρα και Αντζελα ψιλολιχνο πιπινι με μικρο στηθος και μαλλια μεχρι το στηθος!!
61 Σονια ντυμενη ως κορισι του μαι.
80 Αννα Μαρια ερχομενη απο το 71 ισ.
84 ισ.Ζωη.
84 ορ.Αλιονα με στρινγκακι με γουνακια στο πλαι και οι βυζαρες τοπλες.
86 ορ.Καρολινα η δυμετρη ουκρανη.
86 ισ.Σονια η ιταλιδα..
Τελικα βρηκα παρεα,ηταν οι σκουπιδιαριδες που μαζευαν τα σκουπιδια στην φυλης και αποφασισα να αποχωρησω..
Μια τελευταια ματια στην φυλης και στο μυαλο μου ηρθε ..
καλο σας βραδυ..αξιζει να δειτε το βιντεο...
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Να πω ότι δεν ξαναγράφω σε αυτό το σάιτ,λόγω του "warned" που έλαβα από τον "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ" ZeroTolerance! Σε ευχαριστώ φίλε,καλά περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια.............
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.011
Κριτικές
490
Like
36.746
Πόντοι
41.447
Να πω ότι δεν ξαναγράφω σε αυτό το σάιτ,λόγω του "warned" που έλαβα από τον "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ" ZeroTolerance! Σε ευχαριστώ φίλε,καλά περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια.............

θα κλαφτείς σε πολλά θρέντ ακόμα?
 

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
358
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το πιπινακι είναι μια κοκκινομαλλα ρουμανα, 20 ετων με τελειο κωλαρακι, γλυκο προσωπακι και ζουμερα βυζακια. :rockon: :tits2: φυσικα
κατια την λενε και ειναι στην λιοσιον στην  :tits2:Παιωνίου 47 :tits2: για ελεξτε και εσεισ να μοθ πειτε κριτικες
Κατια την λενε....
Ωράιο πιπινάκι :pipa2: απο 17:00 ewv 6:00
 

Επισκέπτης
Να πω ότι δεν ξαναγράφω σε αυτό το σάιτ,λόγω του "warned" που έλαβα από τον "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ" ZeroTolerance! Σε ευχαριστώ φίλε,καλά περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια.............

Αἱ προτιμήσεις σας περὶ τὰ ποδοσφαιρικὰ καταστρέφουν τὴν ζωὴν σας...
 

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Μηνύματα
4.813
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Να πω ότι δεν ξαναγράφω σε αυτό το σάιτ,λόγω του "warned" που έλαβα από τον "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ" ZeroTolerance! Σε ευχαριστώ φίλε,καλά περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια.............
Ευκαιρια ,τωρα  που  θα  εχεις  χρονο  να  βρεις  και  ΓΚΟΜΕΝΑ.................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
366
Να πω ότι δεν ξαναγράφω σε αυτό το σάιτ,λόγω του "warned" που έλαβα από τον "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ" ZeroTolerance! Σε ευχαριστώ φίλε,καλά περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια.............
ελα ρε μαλακα εμενα με εχει πρασινισει κανα εκατομμυριο φορες μην χαλιεσαι  :grin:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
δεν θα έχει ενημέρωση αυτή την εβδομάδα, γιατί δεν κατέβηκα για τσάρκα. Αντίθετα σήμερα είχαμε στοχευμένη επίθεση στο μπουρδέλο στην Αγίου Πέτρου. Εκεί βρήκα την "Suicide girl" Έλενα με τα τατουάζ την οποία είχα τιμήσει παλαιότερα με μέτρια αποτελέσματα, αλλα ήθελα να ξανατσεκάρω. Πέρασα μέσα στο μεγάλο καθαρό δωμάτιο, στο οποίο με ψιλοενοχλούσε  ο χαμηλός "αισθησιακός"φωτισμός αλλα δεν πειράζει. Το κρεβάτι πάντως είναι πολύ καλό.

Η 'Ελενα αυτή την φορά ήταν πολύ καλύτερη. Ωραία προκαταρκτικά, λίγα κόλπα με τα πόδια γιατι γαργαλιέται (δυστηχώς), καλό γλύψιμο και καλό σεξάκι. Ημουν πρώτος πελάτης οπότε την είχα πετύχει πεντακάθαρη (μόλις είχε βγεί απο το μπάνιο) και αρκετά στενή σε βαθμό που να μήν καταλαβαίνεις οτι τρώει 10-20 πούτσους την ημέρα. Καλή συμμετοχή, αν και (μάλλον λόγω χαρακτήρα) είναι λιγομίλητη και όχι πολύ εκδηλωτική. Στο τέλος της είπα οτι είχα ξανάρθει και ότι σήμερα ήταν καλύτερη και όπως φάνηκε της άρεσε. Σίγουρα θα ξαναπάω, είναι καλή πρόταση και μου αρέσει πολύ (κορμάρα όπως ακριβώς μου αρέσει).


Υ.Γ.----------------- Κάνω και εγώ έκκληση στον billy13 να παραμείνει στο φόρουμ. Δέν γνωρίζω τι έγινε αλλα είναι σημαντικό, τουλάχιστον στα μπουρδέλο-τόπικς να παραμένουμε ενωμένοι σαν γροθιά ενάντια στον Ελλεϊνιδισμό.
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Υ.Γ.----------------- Κάνω και εγώ έκκληση στον billy13 να παραμείνει στο φόρουμ. Δέν γνωρίζω τι έγινε αλλα είναι σημαντικό, τουλάχιστον στα μπουρδέλο-τόπικς να παραμένουμε ενωμένοι σαν γροθιά ενάντια στον Ελλεϊνιδισμό.
Όλα ΟΚ......έφυγε το "warned"......αν δεις το "Μπάρμπαρα/Λάουρα",μου λες...ακόμα την ψάχνω...... :tits2:
 

Επισκέπτης
δεν θα έχει ενημέρωση αυτή την εβδομάδα, γιατί δεν κατέβηκα για τσάρκα. Αντίθετα σήμερα είχαμε στοχευμένη επίθεση στο μπουρδέλο στην Αγίου Πέτρου. Εκεί βρήκα την "Suicide girl" Έλενα με τα τατουάζ την οποία είχα τιμήσει παλαιότερα με μέτρια αποτελέσματα, αλλα ήθελα να ξανατσεκάρω. Πέρασα μέσα στο μεγάλο καθαρό δωμάτιο, στο οποίο με ψιλοενοχλούσε  ο χαμηλός "αισθησιακός"φωτισμός αλλα δεν πειράζει. Το κρεβάτι πάντως είναι πολύ καλό.

Η 'Ελενα αυτή την φορά ήταν πολύ καλύτερη. Ωραία προκαταρκτικά, λίγα κόλπα με τα πόδια γιατι γαργαλιέται (δυστηχώς), καλό γλύψιμο και καλό σεξάκι. Ημουν πρώτος πελάτης οπότε την είχα πετύχει πεντακάθαρη (μόλις είχε βγεί απο το μπάνιο) και αρκετά στενή σε βαθμό που να μήν καταλαβαίνεις οτι τρώει 10-20 πούτσους την ημέρα. Καλή συμμετοχή, αν και (μάλλον λόγω χαρακτήρα) είναι λιγομίλητη και όχι πολύ εκδηλωτική. Στο τέλος της είπα οτι είχα ξανάρθει και ότι σήμερα ήταν καλύτερη και όπως φάνηκε της άρεσε. Σίγουρα θα ξαναπάω, είναι καλή πρόταση και μου αρέσει πολύ (κορμάρα όπως ακριβώς μου αρέσει).


Υ.Γ.----------------- Κάνω και εγώ έκκληση στον billy13 να παραμείνει στο φόρουμ. Δέν γνωρίζω τι έγινε αλλα είναι σημαντικό, τουλάχιστον στα μπουρδέλο-τόπικς να παραμένουμε ενωμένοι σαν γροθιά ενάντια στον Ελλεϊνιδισμό.

Παλιέ, 10 - 20 πούτσους την ημέρα?Δεν νομίζω ... τόσους λίγους!
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom