Η δουλεια στη Φυλης εχει πεσει και λογω του ηλεκτρικου που εχει διακοψει τη λειτουργια του στο τμημα Μοναστηρακι-Αττικη εδω και κατι μηνες.
Κατα τ' αλλα, προσωπικα διαφωνω με ολα αυτα τα ρατσιστικα σχολια που βλεπω να γινονται απο πολλους εδω μεσα. Αν ο Πακιστανος μπορει να δωσει οσα λεφτα μπορω κι εγω για να γαμησει, δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι κατωτερος απο μενα.
Στο θεμα της καθαριοτητας παλι δεν θα συμφωνησω, νομιζω οτι επηρεαζομαστε πολυ απο το χρωμα του δερματος και βγαζουμε ολους τους μαυριδερους βρωμιαρηδες. Δεν ειναι ετσι, εχω δει πολυ καθαρους Πακιστανους και πολυ βρωμικους Ελληνες.
Οσον αφορα τις αρρωστιες, το ολο θεμα εξαρταται απο τις πορνες και απο εμας επισης. Ηπατιτιδα Β' ας πουμε δεν εχουν μονο οι Πακιστανοι αλλα και 300.000 Ελληνες, απο εκει και περα ειναι θεμα της καθε πορνης να κανει ασφαλες σεξ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!
Μακρια απο μενα ο ρατσισμος, ολοι οι συμπολιτες μας εχουν δικαιωμα στο σεξ. Μαυρο και ακυρο σε ολες τις πορνες που κανουν βρωμικο και ανασφαλες σεξ!
Μάλλον έχεις μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα, παλικάρι μου.
Όταν σχεδόν όλοι οι μετανάστες από την Αφρική & Ασία ζουν & μένουν 25 άτομα μαζί σε ένα υπόγειο, δεν έχουν δουλειά, δεν έχουν την οικονομική άνεση αλλά & την παιδεία για την προσωπική τους υγιεινή, πώς μπορούν να διατηρηθούν "καθαροί"?
Συμφωνώ ότι υπάρχουν βρομιάρηδες Έλληνες, αλλά μην μου πείς ότι οι ξένοι δεν κουβαλάνε μαζί τους αρρώστιες, που μάλιστα είχαν εξαφανιστεί από τον Δυτικό κόσμο! Συγκρίνεται η ποιότητα ζωής στο Πακιστάν με την Ελλάδα? Την ίδια ιατρο-φαρμακευτική περίθαλψη? Μην τρελαθούμε.
Όσο για την Αγγλία, οι περισσότεροι από δαύτους είναι Άγγλοι υπήκοοι, ελέω αποικιών. Επίσης, δεν πάνε κολυμπώντας εκεί και με "χαμένα" έγγραφα. Όποιος πάει εκεί, πάει νόμιμα. Που σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιες διαδικασίες διαλογής, μέσα σ'αυτά & ιατρικές εξετάσεις! Επίσης εκεί μπάζουν όσους μπορούν να αξιοποιήσουν, που σημαίνει ότι οι περισσότεροι βρίσκουν μια δουλειά που τους προσφέρει ποιότητα ζωής. Άρα, ναί, αυτοί έχουν τα χρήματα για να πηδήξουν & ναί έχουν την σωματική/πνευματική υγεία για μια τέτοια συναναστροφή. Φυσικά, εκεί απαγορεύεται να μένουν σαν αγέλες σε υπόγεια, που φαντάζομαι θα καταλαβαίνεις ότι είναι εστίες μόλυνσης.
Επίσης, αν έχεις κατέβει Λονδίνο, θα παρατήρησες ότι οι Άγγλοι έχουν φύγει από το κέντρο και ζούν στην περιφέρεια, λόγω των ξένων. Άρα, δεν είναι και τόσο χαρούμενοι για την κατάντια τους! Άσε που γνωρίζω και για άλλες χώρες της Ευρώπης, πόσο τους αγαπάνε!
Δές λίγο τα παρακάτω link, που τα βρήκα στο Google, απλά πατώντας τη φράση: Αγγλία μετανάστες!
Και ένα πιο βαρύ:
Άλλο ο ρατσισμός, άλλο το "μπουρδέλο" (Ελλάδα).