Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (5 μέλη και 55 επισκέπτες)

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.232
Πόντοι
42.528
εδώ Eva laila
IMG_8808.jpeg

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201
Θυμάται κανείς στο Ακομινάτου 1 ΤΌΤΕ που "έπεσαν" τα τείχη τι μοντέλα περνούσαν και απο κει που τα ξεπατώναμε μόνο με 2.000 δρχ ;
Τότε έπαιρνα μισθό 300.000 δραχμές τον μήνα χωρίς να είμαι καν διευθυντής, σαν να λες σήμερα 3.000 ευρώ τον μήνα.
Ήταν η εποχή που είχε γυρίσει ο τροχός και γαμούσε κι ο φτωχός!

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.869
Πόντοι
28.636
Φ 61 υπόγειο (δίπλα από το 59): Γιασμίν λατινα 2,5 βυζι και κωλαρα πεταχτή
Σιση λατίνα κι και αυτό επίσης στον ίδιο σωματότυπο νταρντάνες και οι 2
Η τσατσα ανακοίνωσε και 69 αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω
Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις.

Φυλής 61 .
Σίση Λατίνα σε απλό πρόγραμμα Με 69.
Γιασμίν Λατίνα σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα πλέον (σύμφωνα με την υπηρεσία)
:hi:

(Μήπως ήσουν ο νεαρός με το μουσάκι που σε πέτυχα στο Φυλής 59 και όταν ανέβαινα και όταν κατέβαινα???
Ήμουν αυτός με την κοιλιά και το μαύρο πουκάμισο...
Αν ήσουν αυτός πάντως σε έκοψα για δυνατό μύστη!!! )

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
Μαλακες συγχαρητήρια σε όσους μύστες σπρώχνουν στο Μεταξύ. Πέρασα τσάρκα να δω την περιβόητη Καμη που αναφέρετε, δεν την πέτυχα και καθώς γύρναγα η essence κατουρου μπαφου και ιδρώτα με κανε να κόψω λάσπη για σπιτι και Dominos.

Δεν πήγε σήμερα... την ξεκολιασατε ! Μικρή κοπέλα είναι δείξτε λίγη ευαισθησία,μην την γαματε σαν κατσίκα.
Εμαθα ότι εχεσε πολυ κόσμο εχτές παντως. Κερνουσε μερεντα αβερτα...

3η βάρδια Μεταξουργείο πριν απο λίγο.

Ιασωνος 44 νεο, Νικόλ λατίνα κορμάρα.

Ιασωνος 44 παλιο Χουλιανα.

Ιασωνος 37 Βανέσσα.

Ιασωνος 32 ευθεία Ιζζαμπελα, γλυκια τατουαζατη πιτσιρικα με απλο στα 15. θα δοκιμαστεί σύντομα.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.869
Πόντοι
28.636
Και μια Τζούρα από τα ακριτικά απόψε...:confused:

Φυλής 105.Αριστερά.
Ανοιχτό με την Αλεξάνδρα.
Ο ελαφρύς υπηρέτης είπε σε μισή ώρα διότι είναι σε πρόγραμμα...

Το δεξιά έχει ενοικιαστήριο...
1000014188.jpg

Φυλής 109. Δεξιά.
Κλειστό, ίσως γίνονται εργασίες...
1000014189.jpg

Φυλής 109. Αριστερά.
Μπήκα, περίμενα, δεν βγήκε κοπέλα και αποχώρησα...:woldman:
1000014190.jpg

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
185
Πόντοι
1
Πήγα κατά τής 21:00 να δω αυτήν την Καμη από το Ι32 να τήν δοκιμάσω αλλά ήταν κλειστό λογικά θα έφαγε πολύ ξεκολιασμα ή κοπέλα.Τελικα δοκίμασα μια Μπιάνκα που είναι ΜΑ δεν θυμάμαι νούμερο.Με έπρηξε ή τσατσά να περάσω μου έλεγε πως ή κοπέλα παίρνει βαθιά πίπα ελεύθερη κτλ κ πέρασα τελικα να δοκιμάσω αλλά ή κοπέλα δεν το είχε καθόλου με την πίπα έφαγα τήν φόλα ξενέρωσα κ έφυγα.Καλυτερα Να πήγαινα με Ναταλιτσα Ι27 η με Βανέσσα Ι37 ίσως κ να είναι οι μόνες που κάπως αξίζουν κ ας κάνουν αποστειρωμενο πρόγραμμα.Ετσι κ αλλιώς οι περισσότερες αποστειρωμενο κάνουν.Οσο περνάνε τά χρόνια χειροτερεύουν τά πράγματα εκεί πέρα.Παλιοτερα ήταν πολύ καλύτερα τά πράγματα.

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360
Επισκεψη στα γνωστα μερη πριν απο λιγο με φιλαρακι που ηρθε απο επαρχια.Μιας και ειχαμε καιρο μαζι παιχτηκε κλασικο ρδελοτουρ,με εκκινηση απο σταθμο,οπου μπηκε η σκεψη στο φιλο μου για σαμπινα(σιγουρα εχει παει 5-6 φορες μαζι της ,Συνεχεια με φυλης οπου πραγματοποιηθηκε καταθεση Φιλιππιδου οροφος στη λατινα Ραφαελα.Ομορφη μικρη με προσθετα βυζια αλλα ξενερα γιατι δε εβγαζε τελειως το στρινγκ.Εχω απογοητευτει με λατινες το τελευταιο καιρο και αν και μαρεσουν εμφανιασιακα δε νομιζω να ξαναπερασω συντομα.Επειτα καταθεση σε Αννιτα μιας και ειναι στανταρακι μου,θεωρω οτι η κοπελα αξιζει το 20ρικο .οσες φορες εχω περασει μαζι της ειναι πολυ καλη(βρισκεται τωρα φυλης 65 ισογειο).Φιλος κατεθεσε σα 86αρια στη Μαρια τη Τσεχα,ξεκαθαρα λοω ομορφιας .Ειπε οτι δε ηταν κατι τρομερο μεσα αλλα ουτε οτι ηταν φολα.Στο τελος συζηταγαμε οτι τριτη βαρδια εχει πεσει πολυ η φαση σε σχεση με πριν απο 2-3 χρονια οπου ξεκινησαν τα ρδελοτουρς μας και μαλλον θα πηγαινουμε 2η βαρδια ενω σκεφτομαστε να επιχειρησουμε και εφοδο στη πρωινη μιας και δε το εχουμε ξανακανει.Τελος προσπαθω να τον πεισω να φτιαξει και αυτος λογαριασμο για να μαθαινει και αυτος απο τις πορνοαναμνησεις του @Μήτσος Μπάμπολας

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις.

Φυλής 61 .
Σίση Λατίνα σε απλό πρόγραμμα Με 69.
Γιασμίν Λατίνα σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα πλέον (σύμφωνα με την υπηρεσία)
:hi:

(Μήπως ήσουν ο νεαρός με το μουσάκι που σε πέτυχα στο Φυλής 59 και όταν ανέβαινα και όταν κατέβαινα???
Ήμουν αυτός με την κοιλιά και το μαύρο πουκάμισο...
Αν ήσουν αυτός πάντως σε έκοψα για δυνατό μύστη!!! )
Δεκτή η διόρθωση συναγωνιστή ! Χαχα δεν σε πρόσεξα αγορίνα ,μασ ζαλίσε τα αρχιδια ο τύπος έξω που ζητάει σπαστικό οικονομική βοήθεια λέγοντας μπροο και μπροο

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
30
Like
2.411
Πόντοι
2.591
ΜΑ28 αριστερό Βικτώρια, δεξί που έχει είσοδο και από περδικκα Μιλανα, ΜΑ 28 υπόγειο κλειστό, ΜΑ 28 κουρτίνα κλειστό, κολονου 47 Άννα θωρηκτό όπου και δοκιμάστηκε για την εμπειρία και μόνο. Φώτο από το δωμάτιο

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
13
Like
4.387
Πόντοι
2.727

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
13
Like
4.387
Πόντοι
2.727
Επειδη εχω παει 2 φορες κ πετυχαινω συνεχεια την ορκα Παολα,
οποιος ξερει ας απαντησει..

Αυτη η Νικολ Κολωνου 48 ειναι πιο βυζαρου απο Αντζελινα λιγο πιο πανω Κολωνου 32Α?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.288
Πόντοι
10.656
Ί27 Ναταλίτσα , πάντα σταθερή, πάντα πάνω από την βάση, σήμερα ίσως λόγω αναδουλειάς είχε έξτρα διάθεση έκατσα ~15'

Αν η ναταλια ειναι φευγατη οπως περσι, καλα θα κανουν ολοι οι τακτικοι πελατες να επισκεφθουν οσο προλαβαινουν γιατι μετα θα την ψαχνουν :coffee: παλι.

Εγω πηγαινω μια φορα το διμηνο, ετσι για να ενισχυσω το ταμειο, μακαρι να ξεφυγει απτον βουρκο και με το κομποδεμα να στρωσει μια κανονικη ζωη στην πατριδα της. Τωρα θα μου πεις, την πουτανια δεν την βγαζεις απτην πουτανα, αλλα θα δουμε...

Απ'τις πιο τιμιες παρουσιες των οικων, και δεδομενων των κυβικων της, ειναι αθλος που αντεξε τοσα χρονια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom