Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (41 μέλη και 238 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.175
Πόντοι
26.435
Το ζήσαμε και αυτό, Λατινάκι, πιπινάκι μου ζήτησε έστω ένα τριαντάφυλλο, λέει, τόσες φορές που έχω περάσει μαζί της χαχααχ, της ειπα να ανταλλάξουμε τριαντάφυλλο για "γαρίφαλο" και μου έσκασε σφαλιάρα, χαχαχαχα, μάλλον δεν το ειπα πολύ διακριτικά γιατί τα Ισπανικά μου είναι μέτρια και του φροντιστηρίου όχι του δρόμου, τελικά τσίμπησα μερικά γλωσσοφιλα με την υπόσχεση να της φέρω ένα την επόμενη φορά..
άλλες θέλουν, σε άλλες αν πας βρίσκεις μπελά, πάντως αν ζητάνε και προφανώς η τσέπη του άλλου το αντέχει δεν είναι κακό να κάνεις μια καλή χειρονομία. Χωρίς (κάποιες) πουτάνες η ζωή μας θα ταν πολύ πιο μιζερη

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
Περασμα απο Χωματιανου 11 ισόγειο οπου ηταν η Αννα . Το σαλονι ήταν γεμάτο Αλβανούς (ειναι η αγαπημενη των Αλβανων) και ειχαν πληρώσει ολοι να περασουν δωμάτιο. Μονο οι Αλβανοι εχουν λεφτά στην ελλαδα, οι Έλληνες γαμανε τις χοντρές γυναίκες τους.

Η Αννούλα μεσα στην καύλα με ολοσωμο ροζ κορμάκι κοντουλα με ισιο μαλλι. Βγηκε με τα κωλομερια κοκκινα απο τις μπατσες που έτρωγε μεσα στο δωμάτιο.

Στην είσοδο του οίκου μια θειά επινε τη μπυρα της και μιλούσε μονη της.

20250628_205552.jpg

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746
MA 21 Αφροδίτη νταρντανα λατίνα (έχει ανεβάσει φωτό μύστης στην ενημέρωση )ψιλή με κωλαρα 2.0 βυζο

Κολωνου 53 καμήλα με 15 ατσούμπαλο λατινικό ποιημενικο
Κολωνου 32γ κάτω λινα λευκοδερμο με 1.0 βυζακι πλακουτσοτο κωλαρακι στα 10€

Ι20γ: βικτωρια λατίνα με ωραίο σώμα διαφορά τατου νορμαλ βυζοκωλα

Ι20β :λιλιανα λατίνα αδύνατη με πεταχτό κωλι στα 15 (ουστ)
Ι20α:Μανουέλα λατίνα 1.5 βυζι τσίτα και κωλαρα τεράστια με λεπτή μέση ! Ινσταγκραμικο μωρό στα 10€
Ακολουθεί κριτική

Bonus info :παντόφλες κροκς σαγιονάρες με μυρωδικά λιώνουν από την ζέστη …. Που να μην είχαν τόσο ισχυρή θρησκεία …. Δεν θα γαμουσαμε ποτέ στο μετάξι
Πέρασα για το ινσταγξραμικο μωρό αλλά δυστυχώς τζίφος! Πάντως οποίοι γαμάνε εκεί πραγματικά ήρωες! Με την ζέστη η βρώμα είναι αφόρητη!

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.418
Πόντοι
1.336

28/06/25

κατά τις 16:30

Φωκαίας​

IMG20250628174523.jpg

• 7 κάτω: Έντζυ
  • 7 ισόγειο: Ηλέκτρα
  • 9: Κατερίνα
  • 13α: Καμίλα
  • 13β: Κλεοπάτρα
  • 17β: Μαρίνα
  • 19: Κάρλα, την οποία άλλαξε η Κατερίνα
  • 25β: Σάρα
  • 27β: Εμμανουέλα
  • 27γ: Τάλια, Βαλεντίνα «καινούρια»

Φιλιππίδου​

IMG20250628184705.jpg
IMG20250628181524.jpg

• 11α: Σάρα, Ναταλί. Στην επόμενη βάρδια: Μιχαέλα, Ιζαμπέλα
  • 11β: Κορίνα. Μετά ήρθαν: Κρύσταλ, Αμάντα

Φυλής​

IMG_20250628_200109.jpg

• 66δ: Έμμυ
  • 72 κάτω: Έρικα
Στο σαλόνι περίμεναν 2 καφέ τύποι που μόλις μπήκα έφυγαν. Τότε η τσατσά κάτι ψιθύρισε στην Έρικα για να βγει στο σαλόνι

Reuzel: -Τι λέτε;
Τσατσά: -Κάτι δικά μας. Παρασύνθημα
Έρικα: -Επιτέλους
Reuzel: -Δε σου άρεσαν αυτοί;
Έρικα: -Κουράστηκα με τους Άραβες

Η τύπισα έχει πολύ συμπαθητικό πρόσωπο αλλά χάνει στο σώμα

• 74α: Άννα
  • 59 κάτω: Βαλέρια, Άννα
  • 59 πάνω: Έμιλυ, Τζένιφερ
  • 61: Γιασμίν
  • 65β: Κορίνα
  • 65α: Μπέκυ, η οποία πριν ήταν στο 84α
Το ρανιόσπιτο το απόγευμα ηταν κλειστό. Όπως μας είπε ο τσάτσος η Ράνια θα επιστρέψει στις 12/07. Την περιμένω με τεράστια ανυπομονησία να της κάνω ανήθικες προτάσεις.
  • 84β: Κατά τις 18:00 είδα την Αλεξάνδρα να μπαίνει και μετά από λίγο την τσατσά αλλά στις 19:00 που έφυγα το φως ήταν κλειστό
  • 86α: Άννα
  • 86β: Αλίνα
  • 67: Έλλη
  • 69α: Νικόλ
  • 69β: Σοφία, Έρικα
  • 71β: Τζούλια, Σοφία
  • 71α: Λούνα, Αντονέλλα, Μπέλλα

Αγκύρας​

• 12α: Μερσίνη, Χριστίνα
  • 12β: Αντριάννα
  • 9: Ντάρια, Αφροδίτη «καινούρια». Σοβιετικό μιλφ της διπλανής πόρτας

Διδύμου​

• 27: Ιβάνα, Τάνια

Σήμερα "έκλασα" το στανταράκι γιατί ήθελα δωρεάν ή έστω πολύ φθηνές έξτρα :afro: υπηρεσίες

Προστέθηκε ένα νέο μωρό στο ρόστερ μου, με σωματάκι μούρλια. Επειδή το σαλόνι δεν έλεγε να αδειάσει, ζήτησα από την υπηρεσία αν μπορώ να ρωτήσω κάτι την κοπέλα και πήγα έξω από το κουρτινάκι

R: -Μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -Ναι
R: -Να έρθω σε 30 λεπτά; Να πιείς νερό
Π: -Οκ

Εντωμεταξύ την ώρα που μιλάγαμε έπινε ήδη νερό οπότε ήμουν αισιόδοξος

Επιστρέφω, πληρώνω και μπαίνω στο δωμάτιο. Μόλις μπαίνει και αυτή, ξαπλώνω κάτω και της λέω να τα δίνει λίγο λίγο. Η καριόλα το έκανε πολύ καλά, δεν έπεσε σχεδόν τίποτα κάτω, και μου έδινε για αρκετή ώρα ενώ είχε σχηματιστεί στο πρόσωπό της ένα χαμόγελο. Η γεύση ήταν η πιο ωραία που έχω συναντήσει μέχρι τώρα οπότε κερδίζει πόντους με αυτό. Αφού στέρεψε, σηκώθηκα και της έκανα κοπλιμέντο για τη γεύση

R: -Μπορείς να με χέσεις;
Π: -Ναι αλλά είναι έξτρα
R: -Πόσα;
Π: -30

Το πιο φθηνό μέχρι στιγμής :happy:Το λες και VFM

Π: -Τώρα δε μπορώ όμως. Θες αύριο;
R: -Ίσως την επόμενη εβδομάδα

Της είπα πολύ εμμέσως να μου δώσει κάτι να επικοινωνούμε αλλά μου είπε να πηγαίνω εκεί και να τη ρωτάω. Μάλλον θέλει τον χρόνο της. Φεύγοντας μετάνιωσα που δεν της είπα για αύριο αλλά ίσως είναι καλύτερα να ωριμάσει λίγο μέσα μου και να πάω πιο προετοιμασμένος

Έφυγα εσκεμμένα άχυστος και κυκλοφορύσα στους δρόμους με το πουλί όρθιο γιατί ήθελα να πάω σε μια γνωστή μου που είναι πάντα διαθέσιμη

R: -Να έρθω σε μισή ώρα;
Π: -Έλα τώρα, έχω
R: -Όχι, θέλω πολύ
Π: -Δε μπορώ κρατηθώ τόση ώρα
R: -Καλά σε 20 :grin:
Π: -Οκ :grin:

Επιστρέφω, μπαίνω, ξαπλώνω κάτω και μου δίνει μικρή ποσότητα με έντονη γεύση

R: -Μόνο τόσο;
Π: -Πόσο θες;
R: -Πολύ. Ένα μπουκάλι
Π: -Γιατί δεν έρχεσαι από πριν να μου το λες να σου γεμίζω ένα μπουκάλι να έρχεσαι να το παίρνεις;
R: -Όχι, τα θέλω εκείνη τη στιγμή
...
R: -Πότε θα με χέσεις;
Π: -Δώσ' μου 200 και πάμε
R: -Την πρώτη φορά μου είχες πει 100. Τώρα 200; Μήπως θες 500;
Π: -Άντε πάμε τώρα με 100
R: -Όχι, πιο κάτω
Π: -Τι λες; Πιο κάτω με τίποτα

Μέχρι να φύγει μου το είπε άλλες 2 φορές να πάμε, φαίνεται είχε να μου δώσει εκείνη την ώρα :tooth:

Το χύσιμο ήρθε με αυτή να μου τρίβει να μυρωδάτα πόδια της στη μύτη μου. Η περιοχή του στόματος και της μύτης μου παίζει να μύριζε για κανένα 20λεπτο γυναικεία κατρουλίλα και ποδαρίλα :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

Zediansex

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2025
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες ξέρει κάποιος γιατί είναι κλειστό πάλι Σάββατο το Φώκαιας 17Β;όλο κλειστό είναι τα Σάββατα

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.579
Πόντοι
6.495
Εκείνη η σκατόγρια η τσατσά από το Ι. 44 ή 46, το παλιό με τον διάδρομο, ήτανε κατά τις 17.30 στο Ι. 32 δεξιά. Μπαίνω, μου λέει "δεν έχω κοπέλα, πώς να έχω κοπέλα, μόλις ήρθα", της απαντώ "και πού να το ξέρω" και πάω στο ευθεία. Ένα λεπτό το πολύ μετά, φεύγοντας από το ευθεία, η κάρχια παρουσίαζε δύο κοπέλες σε αλλοδαπούς συναγωνιστές :confused:

Στο ευθεία ήταν ένα λατινάκι, κοντούλικο και γλυκούλικο, με αθλητικά ακόμα γιατί μόλις είχε έρθει, μαλακία έκανα και δεν μπήκα, γιατί έφαγα φολάρα από μια Καρίνα στο Ι.36. Δεν είχα χρόνο, μια μαλακία ζήτησα, μ' άφησε στα κρύα του λουτρού να τον παίζω ενώ έχυνα γιατί έφυγε σφαίρα. Ενώ ντυνόμουν, γινόταν φασαρία έξω γιατί κάποιος ζητούσε επιτακτικά κώλο και κάποια, δυο κοπέλες είχε το μαγαζί και η τσατσά, είχε πάθει υστερία και τον έκραζε να φύγει :rockon:

Στο Ι. 30 πάνω ήταν μια κοπέλα ευδιάθετη, βγήκε με σουτιέν και ξεβράκωτη, μελαχρινή με κάποια τατού, και στο κάτω μόλις είχε έρθει η γνωστή ξανθιά φόλα με τον τσάτσο να διαβεβαιώνει ότι η κοπέλα κάνει τσιμπούκι ακά. Περιμένοντας, τον ρώτησα 2-3 φορές ποια κοπέλα είναι κι έκανε τον κουφό :cum:

Μηδενικός Παράγοντας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
527
Πόντοι
300
Μεταξουργείο κατά τα μεσάνυχτα. Δροσερό αεράκι έκανε τη τσάρκα ευχάριστη.
Για Σαββατόβραδο αρκετά ήρεμα σε θέμα κόσμου.

Ιάσωνος 44 παλιό διάδρομος, Χουλιάνα και άλλη μια που ήταν δωμάτιο
Ιάσωνος 20Γ, Αφροντίτα είπε ο τσάτσος, έμοιαζε πολύ με την Αφροδίτη που ανέφερε ο PaLukiLuk στο Μεγ. Αλεξανδρου 21, ειδικά το τατού στο αριστερό γοφό
Ιάσωνος 20Β, Σάρα και Μισέλ λατίνες
Ιάσωνος 20Α, Μιχαέλα λατίνα. Τσατσά η Δανάη

Κολωνού 32Γ, Άλμπα
Κολωνού 32Β, Λίνα και άλλη μια λατίνα με γυαλιά (όχι η Χλόη)

Μηδενικός Παράγοντας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
527
Πόντοι
300
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

..........

Φωκαίας 13 υπόγα Καμίλα λατίνα τατουαζάτη με κωλάρα

...........
Πέρασμα κατά τη 1:00 για επιβεβαίωση των υποψιών μου, είναι η ίδια Καμίλα για την οποία ανέβασα κριτική στο Κολωνού 45
Μαζί με αλλη μια κοπέλα λατίνα, που όμως δεν συγκράτησα όνομα, σχετικά συμπαθητική εμφανισιακά
Μου πρότειναν και παρτούζα (ούτε τιμή κράτησα, σχωράτε με)
Και η τσατσά που είδα, ήταν παλια στο Κολωνου 45 ευθεία διάδρομο

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Πέρασμα κατά τη 1:00 για επιβεβαίωση των υποψιών μου, είναι η ίδια Καμίλα για την οποία ανέβασα κριτική στο Κολωνού 45
Μαζί με αλλη μια κοπέλα λατίνα, που όμως δεν συγκράτησα όνομα, σχετικά συμπαθητική εμφανισιακά
Σωστά!
Η ίδια είναι με Κολωνού 45

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Πέρασα για το ινσταγξραμικο μωρό αλλά δυστυχώς τζίφος! Πάντως οποίοι γαμάνε εκεί πραγματικά ήρωες! Με την ζέστη η βρώμα είναι αφόρητη!
Εγώ μπήκα στο δωμάτιο οπως μπαίνεις δεξιά . Τόση βρώμα δεν έχει οπως στο Πέρδικας και Μ.Α όροφο αλλά είχε ζεστή ρε φίλε και το κλιματιστικό στους 27 το είχε ο τρομπας

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.904
Πόντοι
456

28/06/25

κατά τις 16:30

Φωκαίας​

IMG20250628174523.jpg

• 7 κάτω: Έντζυ
  • 7 ισόγειο: Ηλέκτρα
  • 9: Κατερίνα
  • 13α: Καμίλα
  • 13β: Κλεοπάτρα
  • 17β: Μαρίνα
  • 19: Κάρλα, την οποία άλλαξε η Κατερίνα
  • 25β: Σάρα
  • 27β: Εμμανουέλα
  • 27γ: Τάλια, Βαλεντίνα «καινούρια»

Φιλιππίδου​

IMG20250628184705.jpg
IMG20250628181524.jpg

• 11α: Σάρα, Ναταλί. Στην επόμενη βάρδια: Μιχαέλα, Ιζαμπέλα
  • 11β: Κορίνα. Μετά ήρθαν: Κρύσταλ, Αμάντα

Φυλής​

IMG_20250628_200109.jpg

• 66δ: Έμμυ
  • 72 κάτω: Έρικα
Στο σαλόνι περίμεναν 2 καφέ τύποι που μόλις μπήκα έφυγαν. Τότε η τσατσά κάτι ψιθύρισε στην Έρικα για να βγει στο σαλόνι

Reuzel: -Τι λέτε;
Τσατσά: -Κάτι δικά μας. Παρασύνθημα
Έρικα: -Επιτέλους
Reuzel: -Δε σου άρεσαν αυτοί;
Έρικα: -Κουράστηκα με τους Άραβες

Η τύπισα έχει πολύ συμπαθητικό πρόσωπο αλλά χάνει στο σώμα

• 74α: Άννα
  • 59 κάτω: Βαλέρια, Άννα
  • 59 πάνω: Έμιλυ, Τζένιφερ
  • 61: Γιασμίν
  • 65β: Κορίνα
  • 65α: Μπέκυ, η οποία πριν ήταν στο 84α
Το ρανιόσπιτο το απόγευμα ηταν κλειστό. Όπως μας είπε ο τσάτσος η Ράνια θα επιστρέψει στις 12/07. Την περιμένω με τεράστια ανυπομονησία να της κάνω ανήθικες προτάσεις.
  • 84β: Κατά τις 18:00 είδα την Αλεξάνδρα να μπαίνει και μετά από λίγο την τσατσά αλλά στις 19:00 που έφυγα το φως ήταν κλειστό
  • 86α: Άννα
  • 86β: Αλίνα
  • 67: Έλλη
  • 69α: Νικόλ
  • 69β: Σοφία, Έρικα
  • 71β: Τζούλια, Σοφία
  • 71α: Λούνα, Αντονέλλα, Μπέλλα

Αγκύρας​

• 12α: Μερσίνη, Χριστίνα
  • 12β: Αντριάννα
  • 9: Ντάρια, Αφροδίτη «καινούρια». Σοβιετικό μιλφ της διπλανής πόρτας

Διδύμου​

• 27: Ιβάνα, Τάνια

Σήμερα "έκλασα" το στανταράκι γιατί ήθελα δωρεάν ή έστω πολύ φθηνές έξτρα :afro: υπηρεσίες

Προστέθηκε ένα νέο μωρό στο ρόστερ μου, με σωματάκι μούρλια. Επειδή το σαλόνι δεν έλεγε να αδειάσει, ζήτησα από την υπηρεσία αν μπορώ να ρωτήσω κάτι την κοπέλα και πήγα έξω από το κουρτινάκι

R: -Μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -Ναι
R: -Να έρθω σε 30 λεπτά; Να πιείς νερό
Π: -Οκ

Εντωμεταξύ την ώρα που μιλάγαμε έπινε ήδη νερό οπότε ήμουν αισιόδοξος

Επιστρέφω, πληρώνω και μπαίνω στο δωμάτιο. Μόλις μπαίνει και αυτή, ξαπλώνω κάτω και της λέω να τα δίνει λίγο λίγο. Η καριόλα το έκανε πολύ καλά, δεν έπεσε σχεδόν τίποτα κάτω, και μου έδινε για αρκετή ώρα ενώ είχε σχηματιστεί στο πρόσωπό της ένα χαμόγελο. Η γεύση ήταν η πιο ωραία που έχω συναντήσει μέχρι τώρα οπότε κερδίζει πόντους με αυτό. Αφού στέρεψε, σηκώθηκα και της έκανα κοπλιμέντο για τη γεύση

R: -Μπορείς να με χέσεις;
Π: -Ναι αλλά είναι έξτρα
R: -Πόσα;
Π: -30

Το πιο φθηνό μέχρι στιγμής :happy:Το λες και VFM

Π: -Τώρα δε μπορώ όμως. Θες αύριο;
R: -Ίσως την επόμενη εβδομάδα

Της είπα πολύ εμμέσως να μου δώσει κάτι να επικοινωνούμε αλλά μου είπε να πηγαίνω εκεί και να τη ρωτάω. Μάλλον θέλει τον χρόνο της. Φεύγοντας μετάνιωσα που δεν της είπα για αύριο αλλά ίσως είναι καλύτερα να ωριμάσει λίγο μέσα μου και να πάω πιο προετοιμασμένος

Έφυγα εσκεμμένα άχυστος και κυκλοφορύσα στους δρόμους με το πουλί όρθιο γιατί ήθελα να πάω σε μια γνωστή μου που είναι πάντα διαθέσιμη

R: -Να έρθω σε μισή ώρα;
Π: -Έλα τώρα, έχω
R: -Όχι, θέλω πολύ
Π: -Δε μπορώ κρατηθώ τόση ώρα
R: -Καλά σε 20 :grin:
Π: -Οκ :grin:

Επιστρέφω, μπαίνω, ξαπλώνω κάτω και μου δίνει μικρή ποσότητα με έντονη γεύση

R: -Μόνο τόσο;
Π: -Πόσο θες;
R: -Πολύ. Ένα μπουκάλι
Π: -Γιατί δεν έρχεσαι από πριν να μου το λες να σου γεμίζω ένα μπουκάλι να έρχεσαι να το παίρνεις;
R: -Όχι, τα θέλω εκείνη τη στιγμή
...
R: -Πότε θα με χέσεις;
Π: -Δώσ' μου 200 και πάμε
R: -Την πρώτη φορά μου είχες πει 100. Τώρα 200; Μήπως θες 500;
Π: -Άντε πάμε τώρα με 100
R: -Όχι, πιο κάτω
Π: -Τι λες; Πιο κάτω με τίποτα

Μέχρι να φύγει μου το είπε άλλες 2 φορές να πάμε, φαίνεται είχε να μου δώσει εκείνη την ώρα :tooth:

Το χύσιμο ήρθε με αυτή να μου τρίβει να μυρωδάτα πόδια της στη μύτη μου. Η περιοχή του στόματος και της μύτης μου παίζει να μύριζε για κανένα 20λεπτο γυναικεία κατρουλίλα και ποδαρίλα :tooth:

Ρε τυπε τι θα γίνει με σένα; Θα φας χεσιμο επιτέλους; Τις προάλλες που ήθελες δεν μπορούσε η κοπέλα, και τώρα που μπορούσε της έριξες άκυρο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.397
Πόντοι
47.170
τώρα live επιγραμματικα

Κολωνού 53 κλειστό.

Κολωνού 48 νέο Εύα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 48 Παολα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο Ντίνα ο Σπανιολος , με κωλαράκι.

Κολωνού 47 όροφος Ειρήνη ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 45αρια ακόμη κλειστά, συνήθως τα αριστερά ανοίγουν πιο αργά.
20250629_113111.jpg

Κολωνού 32α Μαρίνα , σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ Βαλεντινα λατίνα , σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β Λίνα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 1ος όροφος Νίκη , σε απλό πρόγραμμα και μια ακόμη στο δωμάτιο, συνήθως δουλεύει η Άννα.

Κολωνού 30β 2ος όροφος κλειστό.

Κολωνού 30α Σοφία λατίνα ,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11β Μαργαρίτα , απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Ζάνα/Γιάννα,απλό πρόγραμμα.

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
51
Like
6.577
Πόντοι
3.491
Κλασσικό "καρέ" από το δωμάτιο Μ.Α 28 πριν κλείσει η πόρτα.
Έφυγε η δυσφορία μεν αλλά με φαντασιωσικές επενδύσεις σε πρώην γκόμενα με εφηβική κορμάρα.
Μας κυνηγούν οι επενδύσεις του παρελθόντος !

Συνημμένα

• IMG_20250629_104048.jpg
    IMG_20250629_104048.jpg
    4,2 MB · Εμφανίσεις: 26

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.397
Πόντοι
47.170
συνέχεια live επιγραμματικα

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 & 17 κλειστά.

ΜεγαλουΑλεξάνδρου 22 ισόγειο Άντζελα, απλό πρόγραμμα και η γυρολόγος ρωσσόφωνη Σανέλ, απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ, ελεύθερο στοματικό στα 15 ευρώ.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος Γιάννα, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Άννα λατίνα, σε ελεύθερο στοματικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος η μοντελε λατίνα Γιούλη, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 23 κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά Μαργαρίτα, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α αριστερά Αναστασία, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ζάνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά Μιλενα/Μιλανα απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα στα 15 ευρώ.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Άννα η βυζαρου,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και η πετίτ μιλφ Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα Βερονικα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Χριστίνα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.Οι μιλφογκιλφακιδες που δεν έχουν δοκιμάσει Βερονικα, ας την δοκιμάσουν, δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ.

Μεγαλου Αλεξάνδρου & Περδικκα όροφος Βανέσα, σε απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3α Μιλενα/Μιλανα απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα στα 15 ευρώ.

Περδικκα 3β Βικτώρια, απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.397
Πόντοι
47.170
σφηνάκι live επιγραμματικα

Ιάσωνος 36 μια ξανθιά μιλφ Καρίνα, δε τη θυμάμαι από κάπου απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31 1 πόρτα δεξιά, η Ελληνίδα Ρέα, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31 διάδρομος ευθεία υπόγειο Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ιάσωνος 30β είπαν ότι δεν έχουν κοπέλα ενώ ήταν κανονικά ανοιχτό.

Ιάσωνος 30α Μαρία, απλό πρόγραμμα.

jiannis48

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες ξέρει κάποιος γιατί είναι κλειστό πάλι Σάββατο το Φώκαιας 17Β;όλο κλειστό είναι τα Σάββατα
Δεν ξέρω πήγα και εγώ και 3 Σάββατο που είναι κλειστά νομίζω δουλεύουν οπότε ναναι ,διαπίστωσα όμως ότι γύρισε η Ξένια οπότε από βράδυ θα γαμαω πρωί είναι και καλύτερη από την Άντζελα !

Baggelhs1973

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
0
Δεν ξέρω πήγα και εγώ και 3 Σάββατο που είναι κλειστά νομίζω δουλεύουν οπότε ναναι ,διαπίστωσα όμως ότι γύρισε η Ξένια οπότε από βράδυ θα γαμαω πρωί είναι και καλύτερη από την Άντζελα !
Για πες για Ξένια πληροφορίες αφού η Άντζελα δεν δουλεύει και τι ώρες είναι;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.397
Πόντοι
47.170
live update επιγραμματικα

Κολωνού 45 αριστερά 1η πόρτα δεξιά Τζεσικα η ψηλή νταρντανα plus λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξιά ανοιχτό το φως ,σκούπα στη πόρτα.

Κολωνού 45 διάδρομος ευθεία κλειστό.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746
Εγώ πέρασα χθες κατά τις 23.00 και ήταν αυτές οι δύο λατινες και μαζί με την τσατσα τραβούσαν 3 πακιδες να μπουν δωμάτιο! Αυτοί πάλεψαν λίγο αλλά έχασαν την μάχη και πέρασαν αφού τους πήραν τα 20αρια! Με εμένα δεν ασχολήθηκαν αφού είχαν καβάτζωσειβτους επενδυτές! Ωστόσο μου έκανε εντύπωση που παίρνουν πακιδες στην Φωκαίας δν είχε τύχει να ξανά δω!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.397
Πόντοι
47.170
πορνοmall live επιγραμματικα

39(1) Αννα ,απλό πρόγραμμα.

39(2) κλειστό.

39(3) Χριστίνα (η ξανθιά χοντρή) ,απλό πρόγραμμα.

39(4) Ντιαννα, απλό πρόγραμμα.

39(5) Χριστίνα (η μελαχρινή),απλό πρόγραμμα.

39(6) κλειστό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom