Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 208 άτομα (22 μέλη και 186 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.244
Πόντοι
47.170
βόλτα μετά από καιρό σε σπιτάκια που δεν επισκέπτομαι συχνά και 3 συνολικά καταθέσεις, πρώτη στάση Αγαθουπολεως 54 ,στην υποδοχή αλλά και σε διπλό ρόλο η Χριστίνα LCD ,μαζί της δούλευε και η "βασίλισσα"Βανεσα ,είχα καιρό να της πετύχω μαζί οπότε δεν έχασα ευκαιρία και τις πήρα παρτούζα.
Στη συνέχεια περπάτησα μέχρι το Αλκαμένους 117 όπου η ευγενική τσατσά με ενημέρωσε ότι στο δωμάτιο είναι η Ιβαννα, εννοείται ότι δεν έχασα ευκαιρία και πλήρωσα για να περάσω δωμάτιο όπου έλαβε χώρα η δεύτερη κατάθεση της ημέρας.
Συνέχισα προς Λιοσίων και μπήκα στο Κνιδου 18 ,δούλευε η Τζουλια, ήμουν αρκετά κουρασμένος αλλά τελικά οι βυζάρες της με έπεισαν να περάσω για ένα ισπανικό και τελείωμα στο πρόθυμο στόμα τής.

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.823
Πόντοι
2.246
Το απόγευμα πήγα στο κέντρο για ένα πολύ σημαντικό ραντεβού και αφού έφτασα νωρίτερα λόγω μηχανής είπα να ρίξω έναν στα γρήγορα να μου φύγει η ένταση της μέρας.
Έστριψα στη Φωκαίας και πήγα καρφί στο 27 υπόγειο, η τσατσά παρουσίασε την Χριστίνα, ελληνοουκρανεζα αδύνατη ξανθιά με ανοιχτόχρωμα μάτια και φουλ πρόγραμμα. Το κορίτσι μέσα είναι πολύ καλό και δεκτικό σε όλα, σε λογικά πλαίσια πάντα βάση του προγράμματος της, στα θετικά ότι δίνει το κωλαρακι της και κάνει ωραίο τσιμπούκι. Θα δοκιμαστεί ξανά για να επιβεβαιώσω ότι η κατάθεση αυτή δεν έτυχε αλλά πέτυχε.
Καλά να περνάτε και καλό μήνα.

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
429
Πόντοι
21
βόλτα μετά από καιρό σε σπιτάκια που δεν επισκέπτομαι συχνά και 3 συνολικά καταθέσεις, πρώτη στάση Αγαθουπολεως 54 ,στην υποδοχή αλλά και σε διπλό ρόλο η Χριστίνα LCD ,μαζί της δούλευε και η "βασίλισσα"Βανεσα ,είχα καιρό να της πετύχω μαζί οπότε δεν έχασα ευκαιρία και τις πήρα παρτούζα.
Στη συνέχεια περπάτησα μέχρι το Αλκαμένους 117 όπου η ευγενική τσατσά με ενημέρωσε ότι στο δωμάτιο είναι η Ιβαννα, εννοείται ότι δεν έχασα ευκαιρία και πλήρωσα για να περάσω δωμάτιο όπου έλαβε χώρα η δεύτερη κατάθεση της ημέρας.
Συνέχισα προς Λιοσίων και μπήκα στο Κνιδου 18 ,δούλευε η Τζουλια, ήμουν αρκετά κουρασμένος αλλά τελικά οι βυζάρες της με έπεισαν να περάσω για ένα ισπανικό και τελείωμα στο πρόθυμο στόμα τής.
Μεγάλε n.smirni76!!! Ωραίο το πρωταπριλιάτικο. Έγραψες!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.953
Πόντοι
456
Παρτούζα με Ειρήνη κ Μαριάννα...
Φουλ πρόγραμμα
Γαμήσι κ στα δύο κωλαράκια :assshake:τους κ χύσιμο δύο φορές στις καταπιόνες τους:pipa1:
Υπηρεσία η Πέπη Τσεσμελή, που μπαίνει στο δωμάτιο και ρουφάει τις τελευταίες σταγόνες :pipa2:
Ρε φιλε που ειναι αυτες οι 2 , γιατι μοιαζει με 1η απριλιου , παντος καλοοοοοοο !!!!!

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.347
Πόντοι
4.460
Η πολυαγαπημενη Τζανινα και η μουναρα της ηταν στο ποστο τους ,στο Φωκ25 σκαλακια προ ολιγου στη δευτερη βαρδια.Μαζι της η κορμαρα αλλα αεριτζου-ξεπετατζου Σαρα οπως παντα.Επιλεχθει βεβαια Τζανινα για προφανεις λογους αιδοιολειχιας μεχρι τελους.Τρελαθηκε οταν εχυσε και εσφιξε με τις μπουταρες της (εχει ξεχειλωσει λιγο η αληθεια) την κεφαλα μου να μην τη ρουφαω αλλο.Αλλα το μουνοζουμο ειναι γλυκο το ατιμο και συνεχισα μεχρι να της φυγει η ψυχη.Κοπανημα στα 4 και γεια σας.Αξιολογο τεμαχιο για απολαυστικες πουτσιες.Αν δεν μου ηταν αντιπαθεις η Σαρα θα επαιρνα και εκεινη αλλα προφανως κρυβει το μουνι της για τον νταβατζογκομενο της.Αυτα κυριοι.Καλο μηνα,καλα γαμησια να εχουμε.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746
Αστα να πανε ρε Μυστη εμενα παλι με ρώτησε ενας επι της οδου Ιάσωνος στο 39 ημουν κοντα σήμερα με την τρελή τσατσά με τα κατσαρα μαλλια μου λεει η ομονοια προς τα που είναι και του απάντησα οπως πηγαίνεις ολο ευθεία μην κόψεις καθόλου και έφυγα ενω συνέχιζε να με κοιτάει!

Επίσης δοκιμαστικε η Μπελα που ειναι απο τα τιρανα της Ιταλιας ειναι καινούρια κόλπα αυτά δεν τα ξέρετε με πολύ καλές εντυπώσεις τρελό πιπινη υπόψιν ομως στα 15!

ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ
Καλημέρα φίλε μου που την βρήκες και τι βάρδια;;; Ειναι η ίδια που ήταν με τα τατουάζ και στο Κολωνόυ 53;

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.347
Πόντοι
4.460
Το απόγευμα πήγα στο κέντρο για ένα πολύ σημαντικό ραντεβού και αφού έφτασα νωρίτερα λόγω μηχανής είπα να ρίξω έναν στα γρήγορα να μου φύγει η ένταση της μέρας.
Έστριψα στη Φωκαίας και πήγα καρφί στο 27 υπόγειο, η τσατσά παρουσίασε την Χριστίνα, ελληνοουκρανεζα αδύνατη ξανθιά με ανοιχτόχρωμα μάτια και φουλ πρόγραμμα. Το κορίτσι μέσα είναι πολύ καλό και δεκτικό σε όλα, σε λογικά πλαίσια πάντα βάση του προγράμματος της, στα θετικά ότι δίνει το κωλαρακι της και κάνει ωραίο τσιμπούκι. Θα δοκιμαστεί ξανά για να επιβεβαιώσω ότι η κατάθεση αυτή δεν έτυχε αλλά πέτυχε.
Καλά να περνάτε και καλό μήνα.
...γυρισε η ελληνοουκρανεζα το Χριστινακι απο τα ξενα ή απλη συνωνυμια με καποια αλλη?Αν ειναι η παλια Χριστινα μιλαμε για πολυ καλο μπουκιτσι.Αξιωσεων!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.244
Πόντοι
47.170
...γυρισε η ελληνοουκρανεζα το Χριστινακι απο τα ξενα ή απλη συνωνυμια με καποια αλλη?Αν ειναι η παλια Χριστινα μιλαμε για πολυ καλο μπουκιτσι.Αξιωσεων!!!!
Screenshot_20250402_102622_Chrome.jpg

01.04.2025

Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
855
Πόντοι
81

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.170
Πόντοι
26.435
Τριπλό χτύπημα σήμερα με Αλίνα και Ντιάνα από Μ. Αλεξάνδρου και Ιάσωνος αντίστοιχα...Τις έβαλα και μου τον εγλυψαν μέχρι μουλιασματος, τις ξεμουμιασα και τις ράντισα με φλοκια κανονικά και με το νόμο! Το τέλος ήρθε Δυδυμου στη Μαρία την Αλβανεζα με την κωλαρα. Πραγματικά χαρά στην υπομονή της μετά από δύο γαμησια που έριξα...δεν τελείωνα καθόλου εύκολα, τι στόμα της γάμησα τι μουνι τι κωλο...χωρίς μα και μου! Και ο Τσάτσος κύριος! Ούτε κιχ, άψογα!

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201
Πέρασμα από Αλκα 113. Μαριάνα μόνη χωρίς αναμονή...έπεσαν οι δουλειές

Η Μαριάννα δεν είχε ποτέ πολύ δουλειά, οι περισσότεροι πηγαίνουν μόνο για την Ειρήνη.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.305
Πόντοι
3.246
Πριν λίγο 2η βάρδια σε όσα μπήκα

Φ71α Άντζυ με Άννα και Ρεμπέκα

Φ71 όροφος Κατερίνα λεπτή καλό κορμί αλλά ύφος/βλέμμα βαρύ. Μαζί η Βερόνικα και η Σανέλ επιστροφή ξανθιά και ροδαλή.

Φ65β Μπιούτη κάπως πιο αδύνατη μου φάνηκε με πολύ κοντό σγουρό φυσικό αράπικο μαλλί βαμμένο χρυσουλί,μαζί με Μπέκι έτερη αραπίνα με μαύρο μαλλί χτένισμα αφροαμέρικαν κλάσικ δεκαετίας '50-'60.
Ανακοινώθηκε και παρτούζ στά 30ε.

Φ84Α Ράνια

Φ65Β κλειστό

Φιλιπ11α Ντιάνα Ρουμάνα με Νάταλι μολδαβή ξανθιά και Λούνα λατίνα.

Φιλιπ11β Μόνικα Μολδαβίας και Τζούλια/Χούλια.

Φ59 ισόγειο Βάνα ξανθιά πλέον.

Φ59ΌΡ Έμμι αραπολάτιν

Φ74αριστερά Σοφία κοντή μελαχρινή λατίνα με πιασίματα,νομίζω από απέναντι μεταγραφή.

Φ72υπ Έρρικα

Φ72ισ Ειρήνη

Ανοιχτά τα υπόλοιπα πλήν 66α και 61,65α

Φωκαίας

7υπ Έντζυ άνοιξε και ξανάκλεισε.

13 ισόγειο Σάρα και Λάουρα

17α Μιχαέλα

17β Μόνικα Ρωσίας (?) ξανθιά μίλφ με ύφος δασκάλα, γυαλιά κλπ.

19 Λίζα

Ανοιχτά τα 25άρια,το 7 και 9
Κλειστά το 13υπ, καθώς και όλα τα 27άρια.

Λίγη κίνηση σχετικά, ηρεμία.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom