natasssa
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2026
- Like
- 880
- Πόντοι
- 81
Τίποτα δεν είναι αποκρουστικό. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός με τα δικά του προτερήματα και ατέλειες. Όλα είναι θέμα γούστου.Hθελα να κανω μια ερωτηση στους φιλους εδω. θα δεχοσασταν ενα cd σε αναπηρικο αμαξιδιο ? εννοω οτι το σωμα μου εχει ορισμενες ιδιαιτεροτητες .Θα σας αρεσε να βαλω φωτογραφιες η θα το θεωρουσατε αποκρουστικο και ασχημο?
Κωλαρα για σκίσιμο
Για πολύ σκίσιμοKαλησπερα αγορίνες!!
![]()
Δε χρειάζονται σχόλια. Μόνο πράξεις. Και κατά προτίμηση, βίαιες...
Έτοιμη για σκίσιμο χωρίς έλεος!Kαλησπερα αγορίνες!!
![]()
Το τι αρέσει στον καθένα είναι προσωπικό θέμα και δε μπορεί κανείς να σχολιάσει αρνητικά τα γούστα κάποιου. Ούτε και εσύ πρέπει να σκέφτεσαι ότι σε κάποιους δεν αρέσεις. Θα αρέσεις σε άλλους. Οπότε κάνε αυτό που σκέφτεσαι. Άνοιξε αν θέλεις δικόσου νήμα ή βάλε φωτό στο προφίλ σου. Όποιος θέλει θα δει και σε όσους αρέσεις θα στο πουν. Μην αποθαρρύνεσαι από τη γαϊδουριά κάποιων στην αντιμετώπιση ανθρώπων με αναπηρίες.Hθελα να κανω μια ερωτηση στους φιλους εδω. θα δεχοσασταν ενα cd σε αναπηρικο αμαξιδιο ? εννοω οτι το σωμα μου εχει ορισμενες ιδιαιτεροτητες .Θα σας αρεσε να βαλω φωτογραφιες η θα το θεωρουσατε αποκρουστικο και ασχημο?
Αυτά μου αρέσουν μωρό μουΈτοιμη για σκίσιμο χωρίς έλεος!
Στείλε μου μωρό μου να κανονίσουμε !!!Αυτό θέλω μωρό μου !
Hθελα να κανω μια ερωτηση στους φιλους εδω. θα δεχοσασταν ενα cd σε αναπηρικο αμαξιδιο ? εννοω οτι το σωμα μου εχει ορισμενες ιδιαιτεροτητες .Θα σας αρεσε να βαλω φωτογραφιες η θα το θεωρουσατε αποκρουστικο και ασχημο?
Εννοείτε πως όχι. Κάνε ότι γουστάρεις .από εμένα είναι ναι.Hθελα να κανω μια ερωτηση στους φιλους εδω. θα δεχοσασταν ενα cd σε αναπηρικο αμαξιδιο ? εννοω οτι το σωμα μου εχει ορισμενες ιδιαιτεροτητες .Θα σας αρεσε να βαλω φωτογραφιες η θα το θεωρουσατε αποκρουστικο και ασχημο?
Καλημέρα τρελή κωλάρα!!όμορφες καλημερες!![]()
για τρελό ξεκώλιασμα![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Περιμένω σχόλια!!
Υπέροχη πατούρα γλυκιά μουΚαλησπερα.
Απίθανο κωλαράκι και αλειμμένο με λάδι κιόλας, για καλύτερο...χειρισμό!![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Περιμένω σχόλια!!
να σε γαμαω κ να βγω να χυσω στα καυλοπατουσακια σου!!Καλησπερα.