Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
442
Πόντοι
20
Hθελα να κανω μια ερωτηση στους φιλους εδω. θα δεχοσασταν ενα cd σε αναπηρικο αμαξιδιο ? εννοω οτι το σωμα μου εχει ορισμενες ιδιαιτεροτητες .Θα σας αρεσε να βαλω φωτογραφιες η θα το θεωρουσατε αποκρουστικο και ασχημο?
Τίποτα δεν είναι αποκρουστικό. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός με τα δικά του προτερήματα και ατέλειες. Όλα είναι θέμα γούστου.

agokairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
458
Πόντοι
300
Kαλησπερα αγορίνες!!
Screenshot_20260627-132414_Chrome.jpg
Για πολύ σκίσιμο

lolis37

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
235
Πόντοι
20

lolis37

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
235
Πόντοι
20
Hθελα να κανω μια ερωτηση στους φιλους εδω. θα δεχοσασταν ενα cd σε αναπηρικο αμαξιδιο ? εννοω οτι το σωμα μου εχει ορισμενες ιδιαιτεροτητες .Θα σας αρεσε να βαλω φωτογραφιες η θα το θεωρουσατε αποκρουστικο και ασχημο?
Το τι αρέσει στον καθένα είναι προσωπικό θέμα και δε μπορεί κανείς να σχολιάσει αρνητικά τα γούστα κάποιου. Ούτε και εσύ πρέπει να σκέφτεσαι ότι σε κάποιους δεν αρέσεις. Θα αρέσεις σε άλλους. Οπότε κάνε αυτό που σκέφτεσαι. Άνοιξε αν θέλεις δικόσου νήμα ή βάλε φωτό στο προφίλ σου. Όποιος θέλει θα δει και σε όσους αρέσεις θα στο πουν. Μην αποθαρρύνεσαι από τη γαϊδουριά κάποιων στην αντιμετώπιση ανθρώπων με αναπηρίες.

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
2.880
Πόντοι
456

Maiden1926

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2024
Like
10
Πόντοι
0

Εννοείτε πως όχι. Κάνε ότι γουστάρεις .από εμένα είναι ναι.

• Like
Αντιδράσεις: Nik450

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom