πολύ γνωστή φυσιογνωμία, συχναζες στο the apartment στο Γκάζι;Καλησπέρα στην ομάδα!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sia cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2025
- Like
- 442
- Πόντοι
- 20
Μπα όχι. Τι ήταν αυτό;πολύ γνωστή φυσιογνωμία, συχναζες στο the apartment στο Γκάζι;
tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 711
- Πόντοι
- 81
Χρόνια πολλά Καλή χρονιά με καλά γαμήσια εκατέρωθεν.....
PavlinaCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2023
- Like
- 451
- Πόντοι
- 21
Εχει στο Temu.Σκεφτόμουνα να πάρω μια εμπειρία απο κάποιο κρος μιας και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. σε ενεργητικό ρόλο πάντα εγώ, Απλά θα ήθελα να είναι αρκετά θηλυκό κ λεπτό υπάρχει τίποτα ?
tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 711
- Πόντοι
- 81
ΧαχαχαχαΕχει στο Temu.
Ε! Να....
ggg777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.744
- Πόντοι
- 216
Ωραίος πατοςΓια κάποιον μερακλή?
ggg777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.744
- Πόντοι
- 216
Έχουν ξεφύγει με τις τιμές που απετουνεδω εχει παει κανεις ???![]()
TS ARIADNE - ATH (DOLLMINT)
Είμαι η Αριάδνη, Ελληνίδα τρανς κοπέλα, γεννημένη και μεγαλωμένη στα νησιά. Είμαι 23 χρονών και ξέρω πώς να δημιουργώ τη σωστή ατμόσφαιρα αισθησιασμό. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στην τρυφερότητα και σε όλα όσα κάνουν τις στιγμές πιο ζωντανές και ξεχωριστές. ✨ OUTCALLS: 150€/1h, 300€/2h...kanesex.com
batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.438
- Πόντοι
- 1.206
TS ARIADNE - ATH (DOLLMINT)
Είμαι η Αριάδνη, Ελληνίδα τρανς κοπέλα, γεννημένη και μεγαλωμένη στα νησιά. Είμαι 23 χρονών και ξέρω πώς να δημιουργώ τη σωστή ατμόσφαιρα αισθησιασμό. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στην τρυφερότητα και σε όλα όσα κάνουν τις στιγμές πιο ζωντανές και ξεχωριστές. ✨ OUTCALLS: 150€/1h, 300€/2h...
tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 711
- Πόντοι
- 81
8downtown εννοείταικαλησπέρα! Ειμαι νέο μέλος και θέλω να μου πείτε κατα τη γνώμη σας σε ποιο απο τα μαγαζιά( ταοντοσινεμα και σάουνες ) της Αθήνας συχνάζουν κροσακια; Βλέπω ότι το downtown είναι το πιο δημοφιλές! θα ήθελα τη γνώμη σας.
Ρε ‘σύ κρος πήρες δεν ξερεις τι θα έχει στο πρόσωπο ;Την είχα παρει την Ολινα καπου το 2018 , κροσακι. Αρκετα θηλυκοτη παρουσια, με ειχε ξενερωσει ομως που χαιδεψα μαπα και ενιωσα ξυρισμενα γενια.
Μην περιμένεις αυτο ακριβως που βλεπεις στη φωτογραφια, εχει βαλει φουλ φιλτρα.
ntaizy_crossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2021
- Like
- 774
- Πόντοι
- 81
Apolon1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μασάζ και παιχνίδια ερωτικά
Gia edw kseroume kati ???
giorgos_07
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.053
- Πόντοι
- 8.120
Ρε μαν αν θυμαμαι καλα ειχε γραψει κάποιος καλα λογια μπορει να κανω και λαθος μην σε παρω στο λαιμο μου. Κανε μια καλύτερη ψαχτικη σε αλλα θρεντ εδω.Μασάζ και παιχνίδια ερωτικά
translover69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
ομορφο θηλυκο παθητικο κροσακι, ο χωρος σε ενα στενο καθετο στην λενορμαν.Μασάζ και παιχνίδια ερωτικά
επισκεψη πριν 2-3 χρονια. γαμηθηκε ωραια, καβλωμενο συνεχεια οταν το γαμουσα, σχετικα μικρο εργαλειο, δεν νομιζω να κανει ενεργητικο. 50 ευρω τοτε, περασα ωραια, δεν ξερω αν εχει ανεβασει την τιμη.
batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.438
- Πόντοι
- 1.206
εχει ανεβασει απο τ ξερω και γω την επερνα πολυ συχνα αλλα δεν ξερω δεν συκωνει τηλ ποια ειναι καλο παιδι
καθαρο φιλικο ατωμο μονο ++++ εχω να πω αξιζει για μενα για ενεργητικους
καθαρο φιλικο ατωμο μονο ++++ εχω να πω αξιζει για μενα για ενεργητικους
batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.438
- Πόντοι
- 1.206
Cross the limits
Ειμαι η Κέλυ ένα sexy crossaki πολύ θηλυκή και πάντοτε καθαρή και περιποιημένη.Ειμαι ενεργοπαθητικη και μονίμως καυλωμένη...Παίζω όλους τους ρόλους ανάλογα με τις διαθέσεις σας...Για cross και ζευγάρια straight - bi δεν τίθεται θέμα ηλικίας για άντρες μόνο άνω των 35 χρόνων αυστηρά...οποίος δεν...
Το έχω βάλει στο μάτι αλλά δεν έχει στοιχεία επικοινωνίας. Κάποια στιγμή είχε βάλει αγγελία για ντουο μαζί με άλλο ένα επίσης καλόεδω κανεις ????εχει παει![]()
Cross the limits
Ειμαι η Κέλυ ένα sexy crossaki πολύ θηλυκή και πάντοτε καθαρή και περιποιημένη.Ειμαι ενεργοπαθητικη και μονίμως καυλωμένη...Παίζω όλους τους ρόλους ανάλογα με τις διαθέσεις σας...Για cross και ζευγάρια straight - bi δεν τίθεται θέμα ηλικίας για άντρες μόνο άνω των 35 χρόνων αυστηρά...οποίος δεν...kanesex.com