Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.754
Πόντοι
1.056
Εσυ γαμησες το νημα γιατι δεν προσφερεις αληθειες αλλα συνομωσιες υπερ των υδρογονανθρακων που πουλανε οι ισλαμιστες, ηλιθιο πιονι. Εισαι πολυ βλακας για να καταλαβεις ποια ειναι τα πραγματικα συμφεροντα που κυβερνουν τον κοσμο.
Έχεις πάθει παράκρουση λογω ηλεκτροπληξιας

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.451
Πόντοι
216
Έχεις πάθει παράκρουση λογω ηλεκτροπληξιας

Εσυ σταματα να εισπνεεις καμμενη βενζινη και συνελθε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωραία αφού τα ξέρεις βάλε μας ένα μοντέλο κάτω από 30 χιλιάρικα που δίνει εγγύηση για πόσα χιλιόμετρα και με τι όρους.

Συγκεκριμένα…βάλε ένα λινκ με τους όρους που παίζουν γενικά…όχι ένα βίντεο με έναν YouTuber που πληρώθηκε για να το διαφημίσει και να το hypάρει.

οι κατασκευαστές διαφημίζουν 5 χρόνια εγγύηση…αλλά όταν πας να υπογράψεις…δεν ειναι όπως τα νόμιζες.

Google is your friend. Ολα δημοσια ειναι, δεν υπαρχουν κρυφοι οροι. Τα σαιτ περιεχουν τα συμβολαια...αγορας.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.451
Πόντοι
216

Ενταξει ειμαστε; Ενταξει ειμαστε....

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.451
Πόντοι
216

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.451
Πόντοι
216

Ολα τα ψεμματα, μαζεμενα. Καταλαβαινετε τωρα ποιοι εδω μεσα ειναι βληματα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.398
Πόντοι
6.256
Εσυ σταματα να εισπνεεις καμμενη βενζινη και συνελθε.

Google is your friend. Ολα δημοσια ειναι, δεν υπαρχουν κρυφοι οροι. Τα σαιτ περιεχουν τα συμβολαια...αγορας.

Αφού τα περιέχουν βάλε τα..διάβασε τα και βάλε τα....

και βέβαια το συμβόλαιο αγοράς είναι άλλο πράγμα από την εγγύηση...αλλά εντάξει....έλα μωρέ λεπτομέρειες

αφού είναι όλα δημόσια και δεν υπάρχει τίποτα κρυφό μπορείς να μας δώσεις ένα παράδειγμα οχήματος κάτω των 30Κ με πόσα χρόνια ή χλμ δίνει εγγύηση μπαταρίας και με τι όρους?

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.451
Πόντοι
216

και βέβαια το συμβόλαιο αγοράς είναι άλλο πράγμα από την εγγύηση...αλλά εντάξει....λίγο το νόημα...

αφού είναι όλα δημόσια και δεν υπάρχει τίποτα κρυφό μπορείς να μας δώσεις ένα παράδειγμα οχήματος κάτω των 30Κ με πόσα χρόνια ή χλμ δίνει εγγύηση μπαταρίας και με τι όρους?

@meniaf

πριν από 6 μήνες
Πολυ ωραια η τοποθετηση σου και μαλιστα απο εναν ανθρωπο που εχει αρκετα χρονια ev. Ναι αν καποιος κανει αρκετα χλμ για τη δουλεια του και εχει λυσει το παρκινγκ και τη φορτιση, τοτε ναι, για μενα ειναι μονοδρομος η αποκτηση ev. Εδωσα τα 6 τελευταια ετη 18,000€ για βενζινη, το μηνα καπου 250€, τωρα πλεον δινω 25€ το μηνα στο ρευμα. Φορτιζω με απλη 16-αρα πριζα. Την μερα μου κοστιζε καπου 7,5-8€ η βενζινη ενω τωρα στα 1,25-1,50€ το ρευμα. Διαλεξα τo hyundai inster και μεχρι τωρα, αν και ειναι νωρις, ειμαι ευχαριστημενος!

@nikiaspr

πριν από 6 μήνες
Ήμουν οδηγός αγώνων πίστας. Ήμουν τόσο κατά των ηλεκτρικών που έλεγα ότι ευτυχώς που θα έχω πεθάνει όταν γίνουν υποχρεωτικά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μέχρι που οδήγησα τέσλα. Την ίδια μέρα (νύχτα) έκανα την παραγγελία και μέχρι να έρθει έψαχνα τα λεφτα. Μετά από 8 μήνες, έχω κάνει 18.000 χιλ και μου έχει επιστρέψει 1950 ευρώ. Βέβαια στην τιμή πρόσθεσα τα φωτοβολταικά που έβαλα στην βιοτεχνία μου και τον επόμενο χρόνο θα πάρω και φορτηγάκι ηλεκτρικό. Κερδισμένος σε χρόνο, χρήμα, γούστα.

Ποσες χιλιαδες σχολια πρεπει να παραθεσω για να καταλαβεις οτι εισαι λαθος;

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.451
Πόντοι
216

και βέβαια το συμβόλαιο αγοράς είναι άλλο πράγμα από την εγγύηση...αλλά εντάξει....έλα μωρέ λεπτομέρειες

Το συμβολαιο γραφει ρητα οτι ισχυουν οι οροι εγγυησης για το αυτοκινητο που αναφερεται.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.398
Πόντοι
6.256

@meniaf

πριν από 6 μήνες
Πολυ ωραια η τοποθετηση σου και μαλιστα απο εναν ανθρωπο που εχει αρκετα χρονια ev. Ναι αν καποιος κανει αρκετα χλμ για τη δουλεια του και εχει λυσει το παρκινγκ και τη φορτιση, τοτε ναι, για μενα ειναι μονοδρομος η αποκτηση ev. Εδωσα τα 6 τελευταια ετη 18,000€ για βενζινη, το μηνα καπου 250€, τωρα πλεον δινω 25€ το μηνα στο ρευμα. Φορτιζω με απλη 16-αρα πριζα. Την μερα μου κοστιζε καπου 7,5-8€ η βενζινη ενω τωρα στα 1,25-1,50€ το ρευμα. Διαλεξα τo hyundai inster και μεχρι τωρα, αν και ειναι νωρις, ειμαι ευχαριστημενος!

@nikiaspr

πριν από 6 μήνες
Ήμουν οδηγός αγώνων πίστας. Ήμουν τόσο κατά των ηλεκτρικών που έλεγα ότι ευτυχώς που θα έχω πεθάνει όταν γίνουν υποχρεωτικά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μέχρι που οδήγησα τέσλα. Την ίδια μέρα (νύχτα) έκανα την παραγγελία και μέχρι να έρθει έψαχνα τα λεφτα. Μετά από 8 μήνες, έχω κάνει 18.000 χιλ και μου έχει επιστρέψει 1950 ευρώ. Βέβαια στην τιμή πρόσθεσα τα φωτοβολταικά που έβαλα στην βιοτεχνία μου και τον επόμενο χρόνο θα πάρω και φορτηγάκι ηλεκτρικό. Κερδισμένος σε χρόνο, χρήμα, γούστα.

Ποσες χιλιαδες σχολια πρεπει να παραθεσω για να καταλαβεις οτι εισαι λαθος;
Συγνώμη δεν είχα καταλάβει ότι απευθύνομαι σε καθυστερημένο.

Εγώ σου μιλάω για την εγγύηση και εσύ βάζεις εμπειρίες χρηστών από διαφημιστικά κόλπα του 2015.

Αν είσαι όντως προμοτορας είσαι άμπελος :2funny:

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.451
Πόντοι
216

11ετής εγγύηση​

Για πρόσθετη ξεγνοιασιά, το πρόγραμμα εκτεταμένης φροντίδας εγγυάται ότι η μπαταρία θα εξακολουθήσει να λειτουργεί μέχρι το 70% της αρχικής χωρητικότητάς της μετά από 11 χρόνια ιδιοκτησίας ή οδήγηση ενός εκατομμυρίου χιλιομέτρων. (Με την προϋπόθεση ότι ετήσιοι έλεγχοι υγείας διενεργούνται σε εξουσιοδοτημένο κέντρο τεχνικής υποστήριξης Toyota.)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.398
Πόντοι
6.256
Το συμβολαιο γραφει ρητα οτι ισχυουν οι οροι εγγυησης για το αυτοκινητο που αναφερεται.

Οι όροι εγγύησης μπαταρίας διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της (υβριδική, ηλεκτρική ή απλή μπαταρία 12V). Η Toyota Hellas προσφέρει εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών για τις μπαταρίες 12V. Για τα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα, η κάλυψη φτάνει τα 11 χρόνια ή 1.000.000 χλμ., εφόσον το όχημα συντηρείται στο επίσημο δίκτυο. [1, 2]

1. Υβριδικές & Ηλεκτρικές Μπαταρίες
  • Διάρκεια Κάλυψης: Έως 11 έτη ή \(1.000.000\) χιλιόμετρα.
  • Προϋποθέσεις: Είναι απαραίτητο να πραγματοποιείται ετήσιος έλεγχος καλής λειτουργίας του υβριδικού συστήματος (\(HybridHealthCheck\)) κατά τη διάρκεια του ετήσιου service στην αντιπροσωπεία.
  • Ηλεκτρικά Οχήματα (EV): Η εγγύηση αφορά τη χωρητικότητα της μπαταρίας υψηλής τάσης και καλύπτει την πτώση απόδοσής της κάτω από το 70%. [1, 3]

2. Συμβατικές Μπαταρίες (12V)
  • Διάρκεια Κάλυψης: 3 χρόνια για τις γνήσιες μπαταρίες αυτοκινήτου Toyota.
  • Όροι: Καλύπτει κατασκευαστικά σφάλματα και ελαττώματα υλικού, αλλά δεν περιλαμβάνει τη φυσιολογική φθορά ή βλάβες που οφείλονται σε κακή χρήση (π.χ. ακινησία οχήματος για μεγάλο διάστημα, ξεφόρτισμα από περιφερειακές συσκευές/συναγερμούς). [1, 2]

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.451
Πόντοι
216
Συγνώμη δεν είχα καταλάβει ότι απευθύνομαι σε καθυστερημένο.

Εγώ σου μιλάω για την εγγύηση και εσύ βάζεις εμπειρίες χρηστών από διαφημιστικά κόλπα του 2015.

Διαφημιστικα κολπα και σχολια χρηστων που ειναι ολοι πληρωμενοι ε; Εισαι οχι απλως καθυστερημενος αλλα πιο βλακας και απο τον φιλο σου τον ΑΩ

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.451
Πόντοι
216
Οι όροι εγγύησης μπαταρίας διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της (υβριδική, ηλεκτρική ή απλή μπαταρία 12V). Η Toyota Hellas προσφέρει εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών για τις μπαταρίες 12V. Για τα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα, η κάλυψη φτάνει τα 11 χρόνια ή 1.000.000 χλμ., εφόσον το όχημα συντηρείται στο επίσημο δίκτυο. [1, 2]

1. Υβριδικές & Ηλεκτρικές Μπαταρίες
  • Διάρκεια Κάλυψης: Έως 11 έτη ή \(1.000.000\) χιλιόμετρα.
  • Προϋποθέσεις: Είναι απαραίτητο να πραγματοποιείται ετήσιος έλεγχος καλής λειτουργίας του υβριδικού συστήματος (\(HybridHealthCheck\)) κατά τη διάρκεια του ετήσιου service στην αντιπροσωπεία.
  • Ηλεκτρικά Οχήματα (EV): Η εγγύηση αφορά τη χωρητικότητα της μπαταρίας υψηλής τάσης και καλύπτει την πτώση απόδοσής της κάτω από το 70%. [1, 3]

Οι 12βολτες μπαταριες των 100-150 ευρω δεν νομιζω οτι ειναι το προβλημα σου ε;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.398
Πόντοι
6.256
Διαφημιστικα κολπα και σχολια χρηστων που ειναι ολοι πληρωμενοι ε; Εισαι οχι απλως καθυστερημενος αλλα πιο βλακας και απο τον φιλο σου τον ΑΩ
Σου έβαλα όλο το κείμενο από πάνω.

Είδες πόσο εύκολα εσύ λες εγγύηση 1.000.000 χλμ αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς;

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.451
Πόντοι
216

1.200 χιλιόμετρα σε 13 ώρες με κοστος ρευματος 97 ευρω (αν ηταν οικιακο ρευμα για τα ιδια χιλιομετρα.... θα πληρωναν ουτε 40 ευρω!!!)

Ενταξει ειμαστε; Ενταξει ειμαστε...

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.451
Πόντοι
216
Σου έβαλα όλο το κείμενο από πάνω.

Είδες πόσο εύκολα εσύ λες εγγύηση 1.000.000 χλμ αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς;

Λογικους ορους εχει. Εσυ για το θερμικο τι ορους εγγυησης εχεις; Ασε μας ρε με τις μαλακιες σου συνεχως.
11 χρόνια ξύπνα

1Μ χλμ μόνο τα ταξί κάνουν

Τα ταξι, τα ενοικιαζομενα, τα φορτηγα, τα βαν και πολλα αλλα. 11 χρονια για την εγγυηση, και αν μετα η αυτονομια πεσει στο 70% θα δωσεις ισως 10 χιλιαρικα το πολυ πολυ για να αντικαταστησεις την μπαταρια. Τα 10 χιλιαρικα θα τα εχεις δωσει και με το παραπανω σε συντηρηση θερμικου οπου ολα χαλανε... Ασε το κοστος βενζινης. Ρε πας καλα; Τι μου συγκρινεις; Τα ασυγκριτα;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.398
Πόντοι
6.256
Μην αλλάζεις θέμα σαν κυραμαρία

Αυτό σημαίνει ότι όταν θα πουλήσεις το αμάξι σου μετά από 8 χρόνια θα έχει εγγύηση μπαταρίας για άλλα 2-3

Δηλαδή αυτός που θα τη πάρει θα το πάρει με 3 χρόνια εγγύηση μπαταρίας (γιατί για το αμάξι γενικά έχει 6)

Και ΟΧΙ με εγγύηση 1.000.000 χλμ

Γιαυτό τα μαρκαρίστηκα κόλπα της προηγούμενης 10ετιας μην τα πουλάς σε εμένα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.398
Πόντοι
6.256
και αν μετα η αυτονομια πεσει στο 70% θα δωσεις ισως 10 χιλιαρικα
Ωραίος

Βρες εσύ μαλακα να το αγοράσει μτχ με πλάνο σε 2 χρόνια να δώσει 10Κ ΤΟ ΠΟΛΥ :2funny:

Είδες τελικά που η εγγύηση αν διαβάσεις τους όρους δεν δίνει 1.000.000 χλμ ακριβώς;:sunglasses:

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.451
Πόντοι
216
Μην αλλάζεις θέμα σαν κυραμαρία

Αυτό σημαίνει ότι όταν θα πουλήσεις το αμάξι σου μετά από 8 χρόνια θα έχει εγγύηση μπαταρίας για άλλα 2-3

Δηλαδή αυτός που θα τη πάρει θα το πάρει με 3 χρόνια εγγύηση μπαταρίας (γιατί για το αμάξι γενικά έχει 6)

Και ΟΧΙ με εγγύηση 1.000.000 χλμ

Γιαυτό τα μαρκαρίστηκα κόλπα της προηγούμενης 10ετιας μην τα πουλάς σε εμένα.

Ζοριστηκες παλι, δεν εχεις τιποτα να απαντησεις αφου διορθωνω συνεχως τις παπαριες που γραφεις και τωρα λες οτι εγω αλλαζω θεμα... Ρε εισαι αστειος, το καταλαβαινεις;

Οχι δεν θα πουλησεις το αυτοκινητο μετα απο 8 χρονια, ουτε μετα απο 10 χρονια, καθως η αντικατασταση της μπαταριας που τωρα κοστιζει περιπου 10 χιλιαρικα, τοτε θα εχει πεσει στα μισα καθως οι μπαταριες φθηναινουν συνεχως και εχουν πολλα περιθωρια να πεσουν κι αλλο τα κοστη λογω οικονομιων κλιμακας.

Καταλαβες ανοητε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom