Οι παλιοί έλεγαν "τα εν οίκῳ μη εν Δήμῳ". Σήμερα η ανωμαλία, το παρά φύσιν, αντί γιά ντροπή έχει γίνει ισότιμη επιλογή και προπαγανδίζεται και είναι καμάρι και διαβατήριο στην κοινωνική ανέλιξη. Οι παλιότερες γενιές των ομοφυλόφιλων (από τον Τσαϊκόφσκυ και τον Καβάφη, μέχρι τον Χατζηδάκη και τον Κούνδουρο) ήταν αξιοπρεπείς και δεν διανοούνταν να έχουν κοινωνική προβολή και αποδοχή εξ αιτίας αυτής της ιδιαιτερότητας. Στα αρχίδια μου τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή. Μόνο μη μου το κάνεις σημαία στο πρόσωπό μου. Είσαι αναξιοπρεπής και έχεις την χλεύη μου.
Τα εν οικω μη εν δημω, δεν ισχυαν μονο για τις "ανωμαλιες" ανοητε... Ισχυαν και για το νορμαλ σεξ, αρα για ακομη μια φορα λες βλακειες. Το να λες δημοσια ποια πηδηξες και πως την πηδηξες ηταν παλι ντροπιαστικο γιατι το σεξ ειναι προσωπικη και ιδιωτικη υποθεση ακομα και αν ειναι ετεροφυλοφιλο. Αναξιοπρεπης εισαι εσυ που εχεις IQ ραδικιου και δεν καταλαβαινεις πως δεν επελεξες ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος αν θα εισαι στρεητ ή γκει. Η σεξουαλικη ελξη ειναι μερος της εγκεφαλικης λειτουργιας. Αυτο ειναι αποδεδειγμενο με πολλους τροπους. Π.χ. γκει θηλαστικά υπαρχουν πολλα... Απο πηθικους μεχρι σκυλους εχουν καταγραψει να κανουν ομοφυλοφιλο σεξ. Επιλογη ειναι ή ειναι ενστικτο;
Επισης τα εν οικω μη εν δημω ειναι μια φραση που δεν αφορα τα ιντερνετικα φορουμ, αφορουσε την πραγματικη ζωη εκει εξω, οταν το ελεγαν οι αρχαιοι. Επισης δεν κανω καμια σημαια τιποτα, εσυ ενοχλεισαι γιατι εισαι κομπλεξικος και γεματος μισος και κακία.
Εισαι ομως και υποκριτης, για να επιστρεψουμε στα ηλεκτρικα αυτοκινητα. Σε πειραζουν π.χ. οι ανεμογεννητριες επειδη σκοτωνουν... πουλια, αλλά δεν λες τιποτα για τα καρκινογενη σωματιδια που εκπεμπονται απο εξατμισεις αυτοκινητων, αεροσκαφων, πλοιων, φουγαρα εργοστασιων, διυλιστηρια κτλ. κτλ. Οι ΑΠΕ δεν ειναι πανάκεια αλλα μειωνουν τους θανατηφορους ρυπους μικροσωματιδιων.
Δες μονο πως ηταν το Νεο Δελχι της Ινδιας με covid lockdown και ποσο νεφος εχει με κανονικη κινηση οχηματων η πολη. Η αιθαλομιχλη για να εξαφανιστει τελειως και να μειωθουν επιτελους οι καρκινοι του καρδιοαναπνευστικου συστηματος, πρεπει να εξαφανιστουν ολων των ειδων οι εξατμισεις που εκπεμπουν τοξικά σωματίδια.
Και ενα παιδι δημοτικού το καταλαβαινει αυτο.