Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.496
Πόντοι
5.506
ρε μπρο

τι ακριβώς θα ήθελες? θα ήσουν ευχαριστημένος αν γεμίζαμε τους δρόμους με φορτιστές..εξαφανίζαμε όλα τα σαράβαλα 20ετίας για να σκας με το τέσλα και τα γκομενάκια που βγάζουν σέλφι? :confused:

Τι ρωτάς αφού ξέρεις? διότι η Αθήνα δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο...το πρωί θα έβαζαν τους φορτιστές και το βράδυ θα τους ξήλωναν.

Το γαμησες κι εσυ. Απο που κι γς που τα γκομενακια βγαζουν σελφι με το τεσλα και τι μας απασχολει αυτο;

Και αν γεμισει η Αθηνα με φορτιστες δεν ειναι προβλημα, το προβλημα ειναι αν θα αρχισουν να τους ξηλωνουν.

Δηλαδη επειδη ειμαστε ουγκανοι ή ζηλευουμε τους τυπους με τα γκομενακια ας μεινουμε με τα αυτοκινητα 20-30ετιας. Και ας προχωραει ολος ο υπολοιπος πλανητης με 1000. Μην ακουω ομως οτι ειμαστε εκατο χρονια πισω απο τον υπολοιπο κοσμο μετα.

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
636
Πόντοι
81
κανεις λαθος στην αττικη επι εποχης περιφερειαρχης η δουρου και αντιστοιχα θεσ/νικης τζιτζικωστας τα λεφτα απο την αττικη εξαφανιστηκαν η θεσ/νικη τους εφτιαξε ...απλος στην αττικη οι δωρεαν φορτιστες ειναι ελαχιστοι για τον στολο που εχει και η θεσ/νικη εχει πολυ λιγα ηλεκτρικα
Μενω σε ομορο δημο της Θεσσαλονικης
Ψαχνω στο ιντερνετ, βρισκω οτι στον δημο υπαρχει κονδυλιο απο ΕΕ γυρω στα 80k για κατασκευση θεσεων σταθμευσης EV με φορτιστη
Στελνω τα εγγραφα, κανω δηλωση, υποδεικνυω μερος, ολα προβλεπε
Απαντηση καμια, τους παιρνω τηλεφωνο και η υπαλληλος μου λεει οτι δεν εχουν εγκρινει ΠΟΤΕ κατι τετοιο με υφος που εννουσε γιατι ετσι γουσταρουμε, σιγα μην χασουμε ψηφαλακια απο δυσαρεστημενους που θα λενε οτι κοβουν θεσεις σταθμευσης για τα τεσλα
Στον δημο Θεσσαλονικης υπαρχουν ΜΗΔΕΝ θεσεις σταθμευσης για ηλεκτρικα

Τελευταία τροποποίηση:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.400
Πόντοι
16.131
Μενω σε ομορο δημο της Θεσσαλονικης
Ψαχνω στο ιντερνετ, βρισκω οτι στον δημο υπαρχει κονδυλιο απο ΕΕ γυρω στα 80k για κατασκευση θεσεων σταθμευσης EV με φορτιστη
Στελνω τα εγγραφα, κανω δηλωση, υποδεικνυω μερος, ολα προβλεπε
Απαντηση καμια, τους παιρνω τηλεφωνο και η υπαλληλος μου λεει οτι δεν εχουν εγκρινει ΠΟΤΕ κατι τετοιο με υφος που εννουσε γιατι ετσι γουσταρουμε, σιγα μην χασουμε ψηφαλακια απο δυσαρεστημενους που θα λενε οτι κοβουν θεσεις σταθμευσης για τα τεσλα
Στον δημο Θεσσαλονικης υπαρχουν ΜΗΔΕΝ θεσεις σταθμευσης για ηλεκτρικα
οκ απλος η περιφερεια εχει κατασκευασει το 70% του εργου τον δωρεαν φορτιστων κατι που στην αττικη δεν εγινε

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Στην Μαβιλης εχει φορτιστη του δημου με αποκλειστικη θεση σταθμευσης, εχω φορτισει εκει μια χαρα ειναι, δεν τον ξηλωσε κανεις
Το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν ελαχιστοι στην Αθηνα και καθολου στην Θεσσαλονικη
Και αυτο γινεται για να μην χαθουν ψηφαλακια
Εισαι ευχαριστημενος?
Δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα γιατί δεν μένω στο κέντρο και εύχομαι να μην μείνω και ποτέ.

Αλλά αν ήμουν κάτοικος του κέντρου με χίλια δυό προβλήματα που έτσι και αλλιώς δεν βρίσκει να παρκάρει

και ερχόταν ο δήμαρχος να βάλει φορτιστές για να μπορούν οι ινφλουένσερς με τα τέσλα να παρκάρουν άνετα και τζάμπα

σίγουρα δεν θα ήμουν ευχαριστημένος.

εγώ εκεί που μένω δεν έχω τέτοια θέματα ούτε θα έβαζαν ποτέ φορτιστές στους δρόμους για να έρθει κανένας να φορτίσει κάτω από το σπίτι μου.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Το γαμησες κι εσυ. Απο που κι γς που τα γκομενακια βγαζουν σελφι με το τεσλα και τι μας απασχολει αυτο;

Και αν γεμισει η Αθηνα με φορτιστες δεν ειναι προβλημα, το προβλημα ειναι αν θα αρχισουν να τους ξηλωνουν.

Δηλαδη επειδη ειμαστε ουγκανοι ή ζηλευουμε τους τυπους με τα γκομενακια ας μεινουμε με τα αυτοκινητα 20-30ετιας. Και ας προχωραει ολος ο υπολοιπος πλανητης με 1000. Μην ακουω ομως οτι ειμαστε εκατο χρονια πισω απο τον υπολοιπο κοσμο μετα.
δεν το είπα εγώ αυτό με τις σέλφι...ούτε έχω κανένα θέμα με τα τέσλα ή τα ηλεκτρικά

αυτό που με ενοχλεί είναι να ζητάει κάποιος αυτό που τον βολεύει χωρίς να λαμβάνει υπόψη του άλλους που δεν βρίσκονται στην ίδια θέση.

Επειδή εσύ μπορείς να πάρεις ηλεκτρικό αμάξι και στο χωριό το φορτίζεις και εύκολα σημαίνει ότι μπορεί και ο φτωχομπινές από τα πατήσια???

Δηλαδή αυτός έχει αμάξι 30τίας από επιλογή και δε γουστάρει καινούριο?

Αν θέλεις να πάει η Ελλάδα με 1000 άντε...κάνε δωρεά σε 5-6 άτομα να πάρουν καινούριο ηλεκτρικό και να έρχονται σπίτι σου να το φορτίζουν :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.787
Πόντοι
16.631
Δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα γιατί δεν μένω στο κέντρο και εύχομαι να μην μείνω και ποτέ.

Αλλά αν ήμουν κάτοικος του κέντρου με χίλια δυό προβλήματα που έτσι και αλλιώς δεν βρίσκει να παρκάρει

και ερχόταν ο δήμαρχος να βάλει φορτιστές για να μπορούν οι ινφλουένσερς με τα τέσλα να παρκάρουν άνετα και τζάμπα

εγώ εκεί που μένω δεν έχω τέτοια θέματα ούτε θα έβαζαν ποτέ φορτιστές στους δρόμους για να έρθει κανένας να φορτίσει κάτω από το σπίτι μου.
Νεα Περαμο μενεις;

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.855
Πόντοι
5.956
Τώρα για να είμαστε και ειλικρινείς μια τέτοια υποδομή είναι και μέγιστη μαλακιά!! Ένας ανήμπορος ηλικιωμένος να περάσει και να μπερδευτεί στο καλώδιο και να πέσει με τα μούτρα κάτω πάει σκοτώθηκε ο άνθρωπος.
Στο Oslo που υπάρχουν φορτιστές στα πεζοδρόμια ανά 10 μέτρα, κάθε μέρα πέφτουν και σκοτώνονται ηλικιωμένοι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.496
Πόντοι
5.506
δεν το είπα εγώ αυτό με τις σέλφι...ούτε έχω κανένα θέμα με τα τέσλα ή τα ηλεκτρικά

αυτό που με ενοχλεί είναι να ζητάει κάποιος αυτό που τον βολεύει χωρίς να λαμβάνει υπόψη του άλλους που δεν βρίσκονται στην ίδια θέση.

Επειδή εσύ μπορείς να πάρεις ηλεκτρικό αμάξι και στο χωριό το φορτίζεις και εύκολα σημαίνει ότι μπορεί και ο φτωχομπινές από τα πατήσια???

Δηλαδή αυτός έχει αμάξι 30τίας από επιλογή και δε γουστάρει καινούριο?

Αν θέλεις να πάει η Ελλάδα με 1000 άντε...κάνε δωρεά σε 5-6 άτομα να πάρουν καινούριο ηλεκτρικό και να έρχονται σπίτι σου να το φορτίζουν :confused:
Αλλο αυτο και αλλο να κραζουμε οποιον εχει Τεσλα ή σκεφτεται να ειναι η επομενη αγορα. Ο καθε Λακης που θα με δει με Τεσλα και τη γκομενα δε μας απασχολει που θα κραζει απλα επειδη ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΕΣΛΑ ΟΥΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ. Και αυτο με τις δημοσιες θεσεις φορτισης ναι, ειναι ανεφικτο για κεντρικα σημεια και περιοχες σε Αθηνα-Θεσσαλονικη αλλα αν υπαρξουν μερικες δεν ειναι λογος να αρχισει ο Λακης να τα σπαει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο Oslo που υπάρχουν φορτιστές στα πεζοδρόμια ανά 10 μέτρα, κάθε μέρα πέφτουν και σκοτώνονται ηλικιωμένοι;
Καλα τωρα και συ, τι συγκρινεις, τι σχεση εχουμε εμεις με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ φυσιολογικο σημειο του πλανητη;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.787
Πόντοι
16.631
Αλλο αυτο και αλλο να κραζουμε οποιον εχει Τεσλα ή σκεφτεται να ειναι η επομενη αγορα. Ο καθε Λακης που θα με δει με Τεσλα και τη γκομενα δε μας απασχολει που θα κραζει απλα επειδη ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΕΣΛΑ ΟΥΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ. Και αυτο με τις δημοσιες θεσεις φορτισης ναι, ειναι ανεφικτο για κεντρικα σημεια και περιοχες σε Αθηνα-Θεσσαλονικη αλλα αν υπαρξουν μερικες δεν ειναι λογος να αρχισει ο Λακης να τα σπαει.

Καλα τωρα και συ, τι συγκρινεις, τι σχεση εχουμε εμεις με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ φυσιολογικο σημειο του πλανητη;
ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΣΛΑ
η φορντ πουμα η κουπρα ραβαλ για ΜΕΣΑ στην πολη ηλεκτρικο για ταξιδι ΟΧΙ για τα επομενα χρονια

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
636
Πόντοι
81

Αντε παλι
Πηγαινε κανα ταξιδι να δεις πως το κεντρο του Λονδινου εχει λιγοτερη βαβουρα και καυσαεριο απο το κεντρο της Αθηνας, και αυτο οφειλεται στα ηλεκτρικα και στα προνομια που δινονται για την χρηση τους
Τα κινητρα εχουν να κανουν με την βελτιωση της ποιοτητας ζωης στο κεντρο

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.690
Πόντοι
216

Έλα μου ντε.Λες και είμαστε εδώ Μονακό!
Όλες αυτές οι καλουμπες αραδιασμένες μου φαίνονται για πολύ μαπα τεχνολογία ρε παιδιά,συγγνώμη.
Και εγώ για ηλεκτρικό πάω αλλά σαν τεχνολογία δεν μου γεμίζει το μάτι να απλώνω το καλωδιο να φόρτιζω.
Είναι γελοίο.

Τελευταία τροποποίηση:

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
636
Πόντοι
81
Τώρα για να είμαστε και ειλικρινείς μια τέτοια υποδομή είναι και μέγιστη μαλακιά!! Ένας ανήμπορος ηλικιωμένος να περάσει και να μπερδευτεί στο καλώδιο και να πέσει με τα μούτρα κάτω πάει σκοτώθηκε ο άνθρωπος.

Δηλαδή εντάξει καλά τα ηλεκτρικά αλλά με αυτά τα καλώδια μέσα στη μέση του πουθενά είναι τραγικό για ηλικιωμένους ανθρώπους και όχι μόνο και ένας νέος μπορεί να την πατήσει αν έχει βραδιάσει που δεν θα το δει.

Για την παραπάνω φωτο μιλούσα.
Ναι, εκατονταδες νεκροι καθε μηνα απο σκονταψιματα και ηλεκτροπληξιες
Ενας ακυρηκτος πολεμος στην καρδια της Ευρωπης
Τρολαρω αν δεν το καταλαβες
btw, το μονο καταγεγραμενο θυμα, ηταν ενας μαυρουλης στις ΗΠΑ που καρβουνιαστηκε οταν πηγε να κοψει καλωδιο ταχυφορτιστη για τον χαλκο

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.690
Πόντοι
216
Ναι, εκατονταδες νεκροι καθε μηνα απο σκονταψιματα και ηλεκτροπληξιες
Ενας ακυρηκτος πολεμος στην καρδια της Ευρωπης
Τρολαρω αν δεν το καταλαβες
btw, το μονος καταγεγραμενο θυμα, ηταν ενας μαυρουλης στις ΗΠΑ που καρβουνιαστηκε οταν πηγε να κοψει καλωδιο ταχυφορτιστη για τον χαλκο
Δεν μίλησα για κάψιμο αλλά για μπουρδκουκλωμα ηλικιωμένου γιατί το έχω δει στο κέντρο της Αθήνας αυτό.
Και εγώ για ηλεκτρικό πάω φίλε αλλά αυτές οι καλουμπες είναι γελοίο θέαμα σορυ κιόλας.

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
636
Πόντοι
81
ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΣΛΑ
η φορντ πουμα η κουπρα ραβαλ για ΜΕΣΑ στην πολη ηλεκτρικο για ταξιδι ΟΧΙ για τα επομενα χρονια
Με Tesla LR μια χαρα ταξιδευω ακομα και εξωτερικο
Τραινο παει, του βαζεις τον προορισμο και σου βγαζει που θα φορτισεις και για ποση ωρα
4χ4, χαμηλο κεντρο βαρους, ολα ηλεκτρονικα ελεγχομενα. Του βαζω να πηγαινει με το οριο ταχυτητας και αραζω

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.787
Πόντοι
16.631
Με Tesla LR μια χαρα ταξιδευω ακομα και εξωτερικο
Τραινο παει, του βαζεις τον προορισμο και σου βγαζει που θα φορτισεις και για ποση ωρα
4χ4, χαμηλο κεντρο βαρους, ολα ηλεκτρονικα ελεγχομενα. Του βαζω να πηγαινει με το οριο ταχυτητας και αραζω
εγω το λεω για το θεμα φορτισης και μονο

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
636
Πόντοι
81
Δεν μίλησα για κάψιμο αλλά για μπουρδκουκλωμα ηλικιωμένου γιατί το έχω δει στο κέντρο της Αθήνας αυτό.
Και εγώ για ηλεκτρικό πάω φίλε αλλά αυτές οι καλουμπες είναι γελοίο θέαμα σορυ κιόλας.
Δεν εχω δει πουθενα καποιον να σκονταφτει σε καλωδιο
Αν μιλαμε για Ελλαδα ειμαστε εκπαιδευμενοι να επιβιωνουμε απο βομβαρδισμενα πεζοδρομια με οτι εμποδια μπορεις να φανταστεις, το καλωδιο μας πειραξε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom