Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Επιμενεις εσυ saul !!! Θα το φας το κεφαλι σου.......... Εμενα με μουρλανανε ! Δεν ασχολουμε αλλο..... Προσπαθω να σωσω και αλλους απο τα νυχια τους = αυτος ειναι ο μονος λογος που γραφω εδω !
Ειναι κλικα ρε σαν τα μηχανοβιους ! - Μιλαμε για Γκετο......... ΦΥΓΕ να σωθεις !!!!!

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Ο λογος που δινονται προνομια στα ηλεκτρικα ειναι διοτι δεν ρυπαινουν με καυσαερια και ηχο
Οπως μου απαγορευουν να καπνιζω σε εσωτερικους χωρους για να μην τρωνε την καπνα μου οι αλλοι, ετσι θα επρεπε να απαγορευθουν τα ρυπογονα απο το κεντρο τουλαχιστον οπου υπαρχει συγκοινωνια
Εγώ λέω καλύτερα να απαγορεύσουν ΟΛΑ τα ΙΧ μη επαγγελματικά από τον δακτύλιο.

Καλύτερο πιστεύω αφού τα ΜΜΕ είναι τόσο καλά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και εσύ.

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
631
Πόντοι
81

Καλύτερο πιστεύω αφού τα ΜΜΕ είναι τόσο καλά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και εσύ.
Τι πιστευεις και τι πιστευω δεν εχει σημασια
Αναλογα με αυτα που λεω εφαρμοζονται σε σοβαρες χωρες

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Τι πιστευεις και τι πιστευω δεν εχει σημασια
Αναλογα με αυτα που λεω εφαρμοζονται σε σοβαρες χωρες
Ο πολιτισμός δεν είναι να φορτίζεις εύκολα το αμάξι σου τύπε ο πολιτισμός ξεκινάει από το να μην είσαι ελιτιστής και μάλιστα χωρίς έναυσμα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
Εγώ λέω να απαγορευτούν μόνο τα επαγγελματικά . Να κυκλοφορούν μόνο καθημερινές μεταξύ 00.30 και 05.30 .

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Εγώ λέω να απαγορευτούν μόνο τα επαγγελματικά . Να κυκλοφορούν μόνο καθημερινές μεταξύ 00.30 και 05.30 .
Εσύ το λες επειδή είσαι συνταξιούχος απόστρατος από την κοινωνία.

Βέβαια όταν θα παραγγείλεις κάτι να στο φέρουν σπίτι πρέπει να σου πουν «οκ να είσαι ξύπνιος στις 3.30 τότε περνάει ο κούριερ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
Τελευταία τροποποίηση:

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216
Πραγματικούς οδηγούς που έχουν εμπειρία από ford transit και από seat Ibiza του 2006

Φοβερη εμπειρια... πλουσια. Εγω δηλαδη που εχω οδηγησει για χρονια απο Σιτροεν GS της δεκαετιας του 1970 με καρμπιρατερ και τσοκ..... μεχρι Nissan Primastar του 2024, τι θα πρεπει να πω; 50 χρονια ευρος ηλικιας αυτοκινητων... Εσυ δεν ξερεις καν τι σημαινει καρμπιρατερ και τσοκ, τι να μου πεις απο την ζωη σου.

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
631
Πόντοι
81
Ο πολιτισμός δεν είναι να φορτίζεις εύκολα το αμάξι σου τύπε ο πολιτισμός ξεκινάει από το να μην είσαι ελιτιστής και μάλιστα χωρίς έναυσμα.
εχεις καμια εξηγηση γιατι σε πολιτισμενες χωρες υπαρχουν 2-3 φορτιστες ανα τετραγωνο ενω στο κουλισταν οχι?

WhatsApp Image 2026-05-04 at 11.26.56 AM.jpeg

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Φοβερη εμπειρια... πλουσια. Εγω δηλαδη που εχω οδηγησει για χρονια απο Σιτροεν GS της δεκαετιας του 1970 με καρμπιρατερ και τσοκ..... μεχρι Nissan Primastar του 2024, τι θα πρεπει να πω; 50 χρονια ευρος ηλικιας αυτοκινητων... Εσυ δεν ξερεις καν τι σημαινει καρμπιρατερ και τσοκ, τι να μου πεις απο την ζωη σου.
τι λες? έχεις οδηγήσει το πρίμασταρ? να το βάλεις στο βιογραφικό σου :confused:

δε κάνουμε διαγωνισμό εδώ πάντως.....δε πα να έχεις οδηγήσει και την ιντεγκράλε που έπαιρνε μέρος στους αγώνες???

μιλάς για αμάξια που δεν τα έχεις πλησιάσει ούτε στα 10 μέτρα και διαβάζεις τα σπεκς.

Τώρα τι ακριβώς θέλεις να σου πω?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
εχεις καμια εξηγηση γιατι σε πολιτισμενες χωρες υπαρχουν 2-3 φορτιστες ανα τετραγωνο ενω στο κουλισταν οχι?

ρε μπρο

τι ακριβώς θα ήθελες? θα ήσουν ευχαριστημένος αν γεμίζαμε τους δρόμους με φορτιστές..εξαφανίζαμε όλα τα σαράβαλα 20ετίας για να σκας με το τέσλα και τα γκομενάκια που βγάζουν σέλφι? :confused:

Τι ρωτάς αφού ξέρεις? διότι η Αθήνα δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο...το πρωί θα έβαζαν τους φορτιστές και το βράδυ θα τους ξήλωναν.

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
631
Πόντοι
81
ρε μπρο

τι ακριβώς θα ήθελες? θα ήσουν ευχαριστημένος αν γεμίζαμε τους δρόμους με φορτιστές..εξαφανίζαμε όλα τα σαράβαλα 20ετίας για να σκας με το τέσλα και τα γκομενάκια που βγάζουν σέλφι? :confused:

Τι ρωτάς αφού ξέρεις? διότι η Αθήνα δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο...το πρωί θα έβαζαν τους φορτιστές και το βράδυ θα τους ξήλωναν.
Στην Μαβιλης εχει φορτιστη του δημου με αποκλειστικη θεση σταθμευσης, εχω φορτισει εκει μια χαρα ειναι, δεν τον ξηλωσε κανεις
Το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν ελαχιστοι στην Αθηνα και καθολου στην Θεσσαλονικη
Και αυτο γινεται για να μην χαθουν ψηφαλακια
Εισαι ευχαριστημενος?

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.690
Πόντοι
216
Τώρα για να είμαστε και ειλικρινείς μια τέτοια υποδομή είναι και μέγιστη μαλακιά!! Ένας ανήμπορος ηλικιωμένος να περάσει και να μπερδευτεί στο καλώδιο και να πέσει με τα μούτρα κάτω πάει σκοτώθηκε ο άνθρωπος.

Δηλαδή εντάξει καλά τα ηλεκτρικά αλλά με αυτά τα καλώδια μέσα στη μέση του πουθενά είναι τραγικό για ηλικιωμένους ανθρώπους και όχι μόνο και ένας νέος μπορεί να την πατήσει αν έχει βραδιάσει που δεν θα το δει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για την παραπάνω φωτο μιλούσα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.391
Πόντοι
16.131
Στην Μαβιλης εχει φορτιστη του δημου με αποκλειστικη θεση σταθμευσης, εχω φορτισει εκει μια χαρα ειναι, δεν τον ξηλωσε κανεις
Το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν ελαχιστοι στην Αθηνα και καθολου στην Θεσσαλονικη
Και αυτο γινεται για να μην χαθουν ψηφαλακια
Εισαι ευχαριστημενος?
κανεις λαθος στην αττικη επι εποχης περιφερειαρχης η δουρου και αντιστοιχα θεσ/νικης τζιτζικωστας τα λεφτα απο την αττικη εξαφανιστηκαν η θεσ/νικη τους εφτιαξε ...απλος στην αττικη οι δωρεαν φορτιστες ειναι ελαχιστοι για τον στολο που εχει και η θεσ/νικη εχει πολυ λιγα ηλεκτρικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom