Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Θες να πούμε για 1.8 & 2.0 tfsi ( ΕΑ 888 gen 2) του γκρουπ vag ;
Πως άλλαζαν αντλίες νερού , βαλβιδα pcv και εντατηρες καδένας ... από την αρχή ;;;;

400€ το χρόνο ;;;;;
η αντλία νερού ξεπέρναγε μόνη της τα 400€ .... οι εντατήρες καδένας ήταν τα διπλά ....

Δεν λέμε για τα πρώτα έτη ... ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ !!!!

Εντάξει ... μετά τα .... 60Κ χλμ .... πήγαινες και για ρεκτιφιέ ..... 4000€ ... ή παραπάνω ....
Εγγύηση δεν είχαν αυτά;

Τώρα θα μου πεις αφού ήθελες όμιλο vag…τα ζήταγες

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216
Κάθομαι και σου απαντάω και σοβαρά ενώ δεν έχεις ιδέα...με το τρόλει πας και έρχεσαι

σε καινούριο αμάξι 7 χιλιάρικα ζημιές ΠΕΡΑΝ του σέρβις...μέχρι τα 100.000 :2funny:

δε θες και αερολογίες...εσύ γράφεις μόνο αερολογίες...και ότι διαβάζεις έτοιμο από τα σαιτ.

Tι σοβαρα απαντας ρε κεφτε; Ενα αυτοματο κιβωτιο ανετα χαλαει και θελει αντικατασταση, το ιδιο και μια τουρμπινα. Αυτα δεν ειναι φθηνα... Σε 10 χρονια δεν ειναι τιποτα τα 7 χιλιαρικα σε κανονικο και μη κανονικο σερβις συντηρησης - επισκευης. Τι μαλακιες γραφεις συνεχως; Στα λενε και αλλοι και εσυ συνεχιζεις τα ιδια.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
Εγγύηση δεν είχαν αυτά;

Τώρα θα μου πεις αφού ήθελες όμιλο vag…τα ζήταγες
Ναι είχαν . 2 χρόνια

Οπότε τις πρώτες 2 αντλίες νερού , τις άλλαζες στην εγγύηση .
Τις επόμενες 3-4 τα επόμενα 2-3 χρόνια ... τις πλήρωνες ....

και τη βαλβίδα pcv που έσκαγε από τον 3ο και μετά ....

Το ρεκτιφιέ σίγουρα το πλήρωνες, αφού κανείς δεν έκανε πάνω από 60Κ τα πρώτα δύο χρόνια .
Με προσεκτικό συμπλήρωμα άλλωστε και καλά λάδια ... και κίνηση περισσότερο σε εθνικές έσκαγε μετά τα 80Κ ....
Μπορεί και μετά τα 90-100Κ ....

Χαλαρά 4000€ . Με βελτιωτικά παρελκόμενα .... 6000€ εύκολα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Tι σοβαρα απαντας ρε κεφτε; Ενα αυτοματο κιβωτιο ανετα χαλαει και θελει αντικατασταση, το ιδιο και μια τουρμπινα. Αυτα δεν ειναι φθηνα... Σε 10 χρονια δεν ειναι τιποτα τα 7 χιλιαρικα σε κανονικο και μη κανονικο σερβις συντηρησης - επισκευης. Τι μαλακιες γραφεις συνεχως; Στα λενε και αλλοι και εσυ συνεχιζεις τα ιδια.
Εκτός του ότι εσύ είπες 7000 ΕΞΤΡΑ των τακτικών service και τώρα λες μαζί με τα κανονικά

Ποιος σου είπε ότι το αυτόματο κιβώτιο βγάζει 100 και 150Κ χλμ;; Τώρα βέβαια αν είσαι άσχετος και στα φανάρια το έχεις στο D και πατάς φρένο είναι άλλο θέμα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Ναι είχαν . 2 χρόνια

Οπότε τις πρώτες 2 αντλίες νερού , τις άλλαζες στην εγγύηση .
Τις επόμενες 3-4 τα επόμενα 2-3 χρόνια ... τις πλήρωνες ....

και τη βαλβίδα pcv που έσκαγε από τον 3ο και μετά ....

Το ρεκτιφιέ σίγουρα το πλήρωνες, αφού κανείς δεν έκανε πάνω από 60Κ τα πρώτα δύο χρόνια .
Με προσεκτικό συμπλήρωμα άλλωστε και καλά λάδια ... και κίνηση περισσότερο σε εθνικές έσκαγε μετά τα 80Κ ....
Μπορεί και μετά τα 90-100Κ ....

Χαλαρά 4000€ . Με βελτιωτικά παρελκόμενα .... 6000€ εύκολα.
πώς γίνεται όλα τα περίεργα να συμβαίνουν σε σένα ρε λακη :confused:

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216
Εκτός του ότι εσύ είπες 7000 ΕΞΤΡΑ των τακτικών service και τώρα λες μαζί με τα κανονικά

Ποιος σου είπε ότι το αυτόματο κιβώτιο βγάζει 100 και 150Κ χλμ;; Τώρα βέβαια αν είσαι άσχετος και στα φανάρια το έχεις στο D και πατάς φρένο είναι άλλο θέμα.

Ρε σαρδαναπαλε, τα περισσοτερα αυτοματα κιβωτια στα 150 χιλιαδες χιλιομετρα θελουν αντικατασταση. Ολοι οι οδηγοι αυτο λενε. Τα 7.000 ευρω τα εχουν για πλακα για ενα αυτοματο κιβωτιο μονο, δεν χρειαζεται τιποτα αλλο για να τα δωσεις αυτα τα λεφτα. Αμα βαλουμε τουρμπο, ιμαντες, τροχαλιες και μαλακιες, καληνυχτα... Καταλαβες; Στο ειπαν τοσα ατομα και συνεχιζεις το βιολι σου. Σε φτυνουν και νομιζεις οτι βρεχει.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216
Tesla Model 3 πισωκινητο φουλ εξτρα κοστιζει κατω απο 40.000 ευρω, χωρις επιδοτησεις παντα. 500+ χιλιομετρα αυτονομια, 0-100 σε 6,2 δευτερολεπτα. Tελική 200+
4,72 μετρα μηκος.

Model 3 Performance 60 χιλιαρικα 571 χλμ. Aυτονομία (WLTP) 262 χλμ/ώρα Μέγιστη ταχύτητα 3,1 δευτ. 0-100 χλμ/ώρα 4Χ4​

sedan 4,72 μετρων....
Μην κανεις την κότα Σαουλ. Εδω σε θελω.... Α και που εισαι, το full self driving της Τεσλα δεν το βρισκεις ουτε σε Bugatti των 5 εκατομμυριων ευρω.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216

Tesla Model 3 Performance vs. BMW M3 CS | Handling, Quarter Mile & More....​

To Τεσλα κοστιζει το πολυ 60 χιλιαρικα φορτωμενο με εξοπλισμο ενω το Μ3 CS κοστιζει με φουλ εξοπλισμο κοντα στα 240 χιλιαρικα. 4 φορες ακριβοτερο.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Ρε σαρδαναπαλε, τα περισσοτερα αυτοματα κιβωτια στα 150 χιλιαδες χιλιομετρα θελουν αντικατασταση. Ολοι οι οδηγοι αυτο λενε. Τα 7.000 ευρω τα εχουν για πλακα για ενα αυτοματο κιβωτιο μονο, δεν χρειαζεται τιποτα αλλο για να τα δωσεις αυτα τα λεφτα. Αμα βαλουμε τουρμπο, ιμαντες, τροχαλιες και μαλακιες, καληνυχτα... Καταλαβες; Στο ειπαν τοσα ατομα και συνεχιζεις το βιολι σου. Σε φτυνουν και νομιζεις οτι βρεχει.
Είδες εσύ να γράφει κανένας για αλλαγή κιβώτιου στα 150.000;

Ένα ποίημα έχεις και το λες χωρίς στοιχεία ή κάποια απόδειξη.

Στις μαλακιες με τα specs των ηλεκτρικών που αραδιάζεις μην περιμένεις απάντηση.

Εχεις ένα είδος ψύχωσης με τα ηλεκτρικά και προσπαθείς να τα φέρεις όλα όπως τα θες αρκεί να αποδείξεις τι;;

Δεν έχω καταλάβει αφού απο ότι καταλαβαίνω…ούτε και θα αγοράσεις ποτέ τέσλα ή κάποιο ηλεκτρικό.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216
Είδες εσύ να γράφει κανένας για αλλαγή κιβώτιου στα 150.000;

Ένα ποίημα έχεις και το λες χωρίς στοιχεία ή κάποια απόδειξη.

Στις μαλακιες με τα specs των ηλεκτρικών που αραδιάζεις μην περιμένεις απάντηση.

Εχεις ένα είδος ψύχωσης με τα ηλεκτρικά και προσπαθείς να τα φέρεις όλα όπως τα θες αρκεί να αποδείξεις τι;;

Δεν έχω καταλάβει αφού απο ότι καταλαβαίνω…ούτε και θα αγοράσεις ποτέ τέσλα ή κάποιο ηλεκτρικό.

Ρε πανιβλακα ναι εχω αποδειξεις, ειμαι οδηγος εχω μιλησει με αμετρητους οδηγους επαγγελματιες και ολοι λενε το ιδιο. 100-150 χιλιαδες χιλιομετρα και παπαλα το κιβωτιο εκτος απο λιγες εξαιρεσεις. Εσυ λες μονο μαλακιες και τρως συνεχως φαπες απο αλλους που σε διορθωνουν....

Εσυ εχεις ψυχωση με τα θερμικα και προσπαθεις να πεισεις... τον εαυτο σου οτι κοστιζουν συνολικα τα ιδια. Οταν το Tesla Model 3 Performance προσφερει επιδοσεις BMW M3 CS που κοστιζει 4 φορες περισσοτερο, τι θα συγκρινουμε; 60.000 με 240.000 ευρω; Αλλο πουτσα και αλλο βουρτσα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Ρε πανιβλακα ναι εχω αποδειξεις, ειμαι οδηγος εχω μιλησει με αμετρητους οδηγους επαγγελματιες και ολοι λενε το ιδιο. 100-150 χιλιαδες χιλιομετρα και παπαλα το κιβωτιο εκτος απο λιγες εξαιρεσεις. Εσυ λες μονο μαλακιες και τρως συνεχως φαπες απο αλλους που σε διορθωνουν....

Εσυ εχεις ψυχωση με τα θερμικα και προσπαθεις να πεισεις... τον εαυτο σου οτι κοστιζουν συνολικα τα ιδια. Οταν το Tesla Model 3 Performance προσφερει επιδοσεις BMW M3 CS που κοστιζει 4 φορες περισσοτερο, τι θα συγκρινουμε; 60.000 με 240.000 ευρω; Αλλο πουτσα και αλλο βουρτσα.
Α είσαι οδηγός με βανάκι ντίζελ και μιλάς με άλλους οδηγούς και σου λένε ότι τα σασμάν κρατάνε 100Κ χλμ Ε; Και αυτό είναι θέσφατο

Βέβαια από τους 2 μας ηλεκτρικό αμάξι έχω οδηγήσει εγώ εσύ παίζει να μην έχεις καν αμάξι αλλά εγώ έχω ψύχωση με τα θερμικά :confused:

Ποιες φάπες; Εγώ έχω αμάξι που μου αρέσει κιόλας δεν τα βλέπω σ βιντεάκια δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα

Και ποιοι είναι όλοι; Ο Λάκης που πάντα υπερβάλει; Που άλλαξε τις αντλίες 7 αντλίες σε 5 χρόνια;

Εσύ που είπες πρώτες 7Κ έξοδα έξτρα και όταν σου φάνηκαν πολλά είπες με τα σέρβις;;

Απόδειξη θεωρείται η συζήτηση που έχεις κάνει με άλλους οδηγούς που ΔΕΝ οδηγούν ηλεκτρικά;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
πώς γίνεται όλα τα περίεργα να συμβαίνουν σε σένα ρε λακη :confused:
Ποιά όλα τα περίεργα συμβαίνουν σε εμένα ;

Όλα τα μοτέρ της σειράς (1.8 - 2.0 τούρμπο βενζίνη) για μια 3ετία (2009-2012) , είχαν τα ίδια θέματα.
Και στις 4 μάρκες.

Ρώτα ΑΙ και βάλε μας την απάντηση .
Βλαμμένε.

Οι αντλίες νερού , είχαν συνθετικο περίβλημα ... που έλυωνε από τη θερμοκρασία.
Έλυωνε και σε παπούδες. Αν ήταν σε πουσαρισμένο ... έλυωνε μόνη της !
Πολλά χρόνια αργότερα, έβγαλαν βελτιωμένες με μεταλλικό περίβλημα.
Οι πρώτες ψόφαγαν σε κάτω από 5000 χλμ .
Και έχανε ψυκτικά του σκοτωμού.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Ποιά όλα τα περίεργα συμβαίνουν σε εμένα ;

Όλα τα μοτέρ της σειράς (1.8 - 2.0 τούρμπο βενζίνη) για μια 3ετία (2009-2012) , είχαν τα ίδια θέματα.
Και στις 4 μάρκες.

Ρώτα ΑΙ και βάλε μας την απάντηση .
Βλαμμένε.

Οι αντλίες νερού , είχαν συνθετικο περίβλημα ... που έλυωνε από τη θερμοκρασία.
Έλυωνε και σε παπούδες. Αν ήταν σε πουσαρισμένο ... έλυωνε μόνη της !
Πολλά χρόνια αργότερα, έβγαλαν βελτιωμένες με μεταλλικό περίβλημα.
Οι πρώτες ψόφαγαν σε κάτω από 5000 χλμ .
Και έχανε ψυκτικά του σκοτωμού.
Αυτό σημαίνει ότι στο μέσο θερμικό αμάξι θα έχεις έξοδα ΠΕΡΑΝ των τακτικών σέρβις 7.000 στα πρώτα 100Κ χλμ;

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216
Α είσαι οδηγός με βανάκι ντίζελ και μιλάς με άλλους οδηγούς και σου λένε ότι τα σασμάν κρατάνε 100Κ χλμ Ε; Και αυτό είναι θέσφατο

Βέβαια από τους 2 μας ηλεκτρικό αμάξι έχω οδηγήσει εγώ εσύ παίζει να μην έχεις καν αμάξι αλλά εγώ έχω ψύχωση με τα θερμικά :confused:

Ποιες φάπες; Εγώ έχω αμάξι που μου αρέσει κιόλας δεν τα βλέπω σ βιντεάκια δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα

Και ποιοι είναι όλοι; Ο Λάκης που πάντα υπερβάλει; Που άλλαξε τις αντλίες 7 αντλίες σε 5 χρόνια;

Εσύ που είπες πρώτες 7Κ έξοδα έξτρα και όταν σου φάνηκαν πολλά είπες με τα σέρβις;;

Απόδειξη θεωρείται η συζήτηση που έχεις κάνει με άλλους οδηγούς που ΔΕΝ οδηγούν ηλεκτρικά;

Εγω ειμαι οδηγος, εσυ οδηγεις μονο στο Forza Horizon 6 για να λες τετοιες μαλακιες.
Εγω σε ενα μηνα διανυω 10.000 χλμ. Εσυ 10.000 δεν εχεις ακομα διανυσει συνολικα αν βαλεις μαζι και τα βιντεο παιχνιδια που οδηγεις, παπατζη.
Απο ταξιτζηδες μεχρι οδηγους βαν, οσοι εχουν αυτοματα, οι 9 στους 10 το αλλαζουν μεσα σε 150.000 χλμ.
Εσυ ηλεκτρικο αμαξι δυσκολο να οδηγησες και να νομιζεις οτι ειναι χειροτερο απο το θερμικο. Κανενας νορμαλ ανθρωπος δεν λεει τετοιες μαλακιες. Αρα ειτε δεν οδηγησες ποτέ, ειτε εισαι ψυχοπαθης για το Δαφνί. Διαλεξε και παρε.

Εχω μπει σε ταξι Τεσλα και BYD και ο οδηγος ηταν 100% ευχαριστημενος και γλιτωνει ενα σωρο εξοδα χαρη στο ηλεκτρικο.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
Δηλαδή ρε βλήμα .... δεν έχουν υπάρξει αυτόματα, που να κλάταραν σε 100-150Κ χλμ ; Δεν λέμε όλα ... αλλά δεν λέμε και για λίγα ! Μιλάμε για πολύ μεγάλο ποσοστό .
Σε σύγχρονα.

Το αυτόματο των .... W123 & W114/115 ναι ... δεν μάσαγε τον κώλο του.
Έκανε χαλαρά 300Κ με 500Κ χωρίς τσικ.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Εγω ειμαι οδηγος, εσυ οδηγεις μονο στο Forza Horizon 6 για να λες τετοιες μαλακιες.
Εγω σε ενα μηνα διανυω 10.000 χλμ. Εσυ 10.000 δεν εχεις ακομα διανυσει συνολικα αν βαλεις μαζι και τα βιντεο παιχνιδια που οδηγεις, παπατζη.
Απο ταξιτζηδες μεχρι οδηγους βαν, οσοι εχουν αυτοματα, οι 9 στους 10 το αλλαζουν μεσα σε 150.000 χλμ.
Εσυ ηλεκτρικο αμαξι δυσκολο να οδηγησες και να νομιζεις οτι ειναι χειροτερο απο το θερμικο. Κανενας νορμαλ ανθρωπος δεν λεει τετοιες μαλακιες. Αρα ειτε δεν οδηγησες ποτέ, ειτε εισαι ψυχοπαθης για το Δαφνί. Διαλεξε και παρε.

Εχω μπει σε ταξι Τεσλα και BYD και ο οδηγος ηταν 100% ευχαριστημενος και γλιτωνει ενα σωρο εξοδα χαρη στο ηλεκτρικο.
Για να το κλείσουμε το θέμα με τις μαλακιες

Εσύ έχεις μπει σε ταξί τέσλα και ξέρεις

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω σιγά μην σου δώσω λογαριασμό τι έχω οδηγήσει.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Δηλαδή ρε βλήμα .... δεν έχουν υπάρξει αυτόματα, που να κλάταραν σε 100-150Κ χλμ ; Δεν λέμε όλα ... αλλά δεν λέμε και για λίγα ! Μιλάμε για πολύ μεγάλο ποσοστό .
Σε σύγχρονα.

Το αυτόματο των .... W123 & W114/115 ναι ... δεν μάσαγε τον κώλο του.
Έκανε χαλαρά 300Κ με 500Κ χωρίς τσικ.
Υπάρχουν προφανώς αστοχίες υπάρχουν πάντα

Και θεσμικά δεν είναι μόνο αυτόματα ούτε μόνο vw

Και επίσης αν ο οδηγός είναι ταγάρι και στο φανάρι πατάει φρένο αντί να βάλει neutral

Δεν φταίει το θερμικό ε;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
Αυτό σημαίνει ότι στο μέσο θερμικό αμάξι θα έχεις έξοδα ΠΕΡΑΝ των τακτικών σέρβις 7.000 στα πρώτα 100Κ χλμ;
Αν είναι κανένα .... αβενσις ή κορόλα .... ή μοντεο του 2003 .... ή w123-124 w114/115 //// μπορεί να μην έχεις καθόλου έξοδα.
Έχω μοντέο του 2004 με 450.000 χλμ .... πέρα από λάδια φίλτρα έχω αλλάξει βάσεις μηχανής λόγω κωλόδρομων
και ραούλα δυναμό .... άλλαξα και ιμάντες .... προληπτικά .... τσάμπα τους άλλαξα
γιατί παρκάρει σε γκαραζ το αμάξι και δεν είχαν λειώσει .

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216
Για να το κλείσουμε το θέμα με τις μαλακιες

Εσύ έχεις μπει σε ταξί τέσλα και ξέρεις

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω σιγά μην σου δώσω λογαριασμό τι έχω οδηγήσει.

Εγω εχω πληροφοριες απο πρωτο χερι και για ηλεκτρικα και για θερμικα, οχι απο σαιτ σαν εσενα που δεν ξερεις την τυφλα σου για ηλεκτρικα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
δεν είναι μόνο αυτόματα
Απλά .... ελάχιστα αυτόματα .... είναι όπως σε W123 , W114/115 ακόμη και W124 .
Από το 2000 και μετά , όλα τα αυτοματα θα χρειαστούν ακριβό σέρβις που κοστίζει τουλάχιστον Χ2 δίσκο πλατό σε αντίστοιχο χειροκίνητο .
Από τις 100.000 χλμ μέχρι τις 200.000 χλμ σχεδόν σίγουρα, εκτός κι αν κινείται αποκλειστικά αθήνα αλεξανδρούπολη
ή αθήνα ... μόναχο .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom