Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.273
Πόντοι
6.256
1) Μελλοντικο το τωρινο; Αυτο που ηδη κυκλοφορει ή θα κυκλοφορησει φετος; Σου ειπα οτι εχεις προβλημα. Επειδη κατι δεν υπαρχει στην πολη σου, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει.

2) Εγω οδηγαω απο το 1997, μικρε. Εχω οδηγησει αυτοκινητα με καρμπιρατερ, με χειροκινητα, αυτοματα σαζμαν, χωρις υποβοηθηση στο τιμονι, με υποβοηθηση, μοντελα του 1970 κτλ. Θελεις πολλα ψωμια για να με φτασεις.

3) Τι λες ρε; Ουτε να διαβαζεις δεν ξερεις. Δεν εγραψα για αλλαγη ταχυτητας ωστε να παιζει ρολο ο συμπλεκτης. Και δεν χρειαζεται να πατησεις αρκετο γκαζι για να σπιναρει ενα αυτοκινητο του 1990 που δεν εχει ESP ουτε κανενα βοηθημα. Που να ξερεις ομως απο αυτοκινητα του 90... Ποσο μαλλον τα πιο παλια που οδηγουσα.

4) Εισαι ανοητος. Δεν χρειαζεται να γερασεις καν. Αν δεν ησουν τελειως λοβοτομημενος, θα ηξερες οτι μπορεις πολυ ευκολα να βρεθεις σε αναπηρικη καρεκλα και μετα θα λες μα γιατι δεν εχουν βοηθηματα τα άλλα αυτοκινητα σαν τα Τεσλα; Γιατι εγραφα στο φορουμ βλακειες και δεν ακουγα τον Transition? Δηλαδη πραγματικα για να σκεφτεις ως ενηλικος πρεπει να παθεις κανενα τροχαιο και να μεινεις σε αναπηρικο; Δεν σκεφτεσαι τιποτα αλλο περα απο τον κωλο σου;

5) Για να οδηγω απο το 1997, μαλλον οχι. Εσυ ομως εχεις σκεψη νηπιου. Σαν αυτους που βλεπουμε στις ειδησεις οτι τρακαραν καθως ηθελαν να δοκιμασουν αν μπορουν να στριψουν με 200 στην Χ,Ψ λεωφορο
Έχει δίκιο ο άλλος τελικά...γυρνάς στα νήματα και προκαλείς και τσακώνεσαι με πρόσχημα τις συζητήσεις. Επίσης ενώ ο άλλος σου απαντάει φυσιολογικά εσύ κοιτάς να πεις "λοβοτομημένος"...έχεις την εντύπωση ότι η περσόνα σου δεν προσφέρεται για σκουπίδιασμα? Νομίζεις ότι δεν μπορώ να κολλήσω και μια βρισιά σε κάθε μου επιχείρημα όπως κάνεις εσύ?

Και επειδή μου τα έχεις ζαλίσει και για να μη σου μείνει η εντύπωση ότι λες κάτι που ισχύει....το τέσλα το έφαγα στη μάπα πάνω από 1 χρόνο...δεν είναι κρυφό το έχω ξανά πει σε συζητήσεις παλιότερα πριν μας κάνεις την τιμή να έρθεις εσύ....οπότε δε ξέρω τι φορντ ασκόνα και τι όπελ καντέτ και τι ντάτσουν έχεις οδηγήσει στην δακρύβρεχτη ιστορία σου

αλλά για το θέμα που μιλάμε έχω πραγματική εμπειρία.

και επειδή φαντάζεσαι και διάφορα...είπα εγώ πουθενά να τρέχεις? να μην προσέχεις? να παει κανένας να σκοτωθεί??? ίσα ίσα....αυτοί που ξέρουν από οδήγηση (όχι εγώ) και που έχουν μπει σε πίστα....στους δρόμους δεν τρέχουν όπως κάνουν τα καγκούρια με τα όπελ του 90 με την σπασμένη εξάτμιση. Μη μου πουλάς πνεύμα εμένα.

Δε πα να οδηγείς και από το 1897??? Αυτά που λες για ''μαγικά χαλιά" και αυτόματα παραρίσματα δείχνουν ότι είσαι νουμπάς.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
Έχει δίκιο ο άλλος τελικά...γυρνάς στα νήματα και προκαλείς και τσακώνεσαι με πρόσχημα τις συζητήσεις. Επίσης ενώ ο άλλος σου απαντάει φυσιολογικά εσύ κοιτάς να πεις "λοβοτομημένος"...έχεις την εντύπωση ότι η περσόνα σου δεν προσφέρεται για σκουπίδιασμα? Νομίζεις ότι δεν μπορώ να κολλήσω και μια βρισιά σε κάθε μου επιχείρημα όπως κάνεις εσύ?

Και επειδή μου τα έχεις ζαλίσει και για να μη σου μείνει η εντύπωση ότι λες κάτι που ισχύει....το τέσλα το έφαγα στη μάπα πάνω από 1 χρόνο...δεν είναι κρυφό το έχω ξανά πει σε συζητήσεις παλιότερα πριν μας κάνεις την τιμή να έρθεις εσύ....οπότε δε ξέρω τι φορντ ασκόνα και τι όπελ καντέτ και τι ντάτσουν έχεις οδηγήσει στην δακρύβρεχτη ιστορία σου

και επειδή φαντάζεσαι και διάφορα...είπα εγώ πουθενά να τρέχεις? να μην προσέχεις? να παει κανένας να σκοτωθεί??? ίσα ίσα....αυτοί που ξέρουν από οδήγηση (όχι εγώ) και που έχουν μπει σε πίστα....στους δρόμους δεν τρέχουν όπως κάνουν τα καγκούρια με τα όπελ του 90 με την σπασμένη εξάτμιση. Μη μου πουλάς πνεύμα εμένα.

Δε πα να οδηγείς και από το 1897??? Αυτά που λες για ''μαγικά χαλιά" και αυτόματα παραρίσματα δείχνουν ότι είσαι νουμπάς.

Δεν κανω ποτέ επιθεση σε κανεναν. Ολοι αυτοι ξεκινησαν πρωτοι να γραφουν μαλακιες για μενα, οποτε μη μου πουλας εμενα πνευμα οτι τσακωνομαι με προσχημα συζητησεις. Η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν ξερουν να απαντησουν οι συγκεκριμενοι τυποι χωρις να κανουν επιθεση οποτε η δικη μου αντιδραση ειναι αναποφευκτη.
Πουθενα δεν ξεκινησα εγω λογομαχια.

Οταν λες εγω οτι ειμαι νουμπας επειδη εσυ σκεφτεσαι με μυαλο νηπιου περι αυτοματων παρκαρισματων και το παιζεις μαγκας και υπερανω, δεν χρειαζεται να ασχοληθω περισσοτερο μαζι σου.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.273
Πόντοι
6.256
Δεν κανω ποτέ επιθεση σε κανεναν. Ολοι αυτοι ξεκινησαν πρωτοι να γραφουν μαλακιες για μενα, οποτε μη μου πουλας εμενα πνευμα οτι τσακωνομαι με προσχημα συζητησεις. Η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν ξερουν να απαντησουν οι συγκεκριμενοι τυποι χωρις να κανουν επιθεση οποτε η δικη μου αντιδραση ειναι αναποφευκτη.
Πουθενα δεν ξεκινησα εγω λογομαχια.

Οταν λες εγω οτι ειμαι νουμπας επειδη εσυ σκεφτεσαι με μυαλο νηπιου περι αυτοματων παρκαρισματων και το παιζεις μαγκας και υπερανω, δεν χρειαζεται να ασχοληθω περισσοτερο μαζι σου.
Εγώ δεν είδα να γράφω καμιά μαλακία για εσένα αλλά εσύ μέσα σε 3 παραθέσεις προσπάθησες να επιτεθείς 10 φορές για να ενισχύσεις τα επιχειρήματα σου...να φανεί ότι εσύ ξέρεις και ο εγώ όχι

και τελικά με πιο λίγα λόγια...όχι απλά δεν έχεις επιχειρήματα για αυτά που γράφω...αλλά όταν βλέπεις ότι μιλάω εκ πείρας και ξέρεις ότι δεν μπορείς να το αντικρούσεις το γυρνάς στο καλαματιανό....ξέρεις καλύτερα εσύ για ένα αμάξι που έχεις δει μόνο σε βιντεάκια.

είσαι νουμπάς επειδή θεωρείς ότι ένα σπορ αμάξι που προσφέρει "χαλί" στην οδήγηση είναι καλύτερο από ένα που δεν προσφέρει...και επειδή θεωρείς ότι τα αυτόματα παρκαρίσματα είναι απόδειξη για το ότι "όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν λόγο ύπαρξης"

στην τελική είσαι απλά ένας τυπάκος με συμπεριφορά κακομαθημένου που δεν ξέρει τι λέει αλλά νομίζει ότι κατέχει την μοναδική αλήθεια και μάλιστα προσπαθεί να παρουσιάσει τους άλλους ως άσχετους

κάνε μου τη χάρη και μην ασχοληθείς περισσότερο ναι σε παρακάτω :confused:

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
Και τα επιχειρήματα σου είναι άκυρα

Σου πέταγε κωλο επειδή δεν ήξερες να αποσυμπλεκτάρεις.

Δεν ξέρεις τι λες

Εγώ δεν είδα να γράφω καμιά μαλακία για εσένα....

Οταν λες οτι δεν ξερω ενω ξερω και εχω εμπειρια που εσυ δεν την εχεις, ναι γραφεις μαλακιες στο τετραγωνο. Ακυρα τα επιχειρηματα επειδη δεν σου αρεσουν.... Πεταει κωλο γιατι ΕΣΥ νομιζεις οτι εχει να κανει με αλλαγη ταχυτητας και στο καπακι δεν ξερω τι λεω ενω εσυ;;;; Εσυ φανταζεσαι συμπλεκτες και πως κανω αποσυμπλεξη. Ξερεις εσυ καλυτερα απο εμενα που εχω οδηγησει αυτοκινητα 50 ετων με παλια τεχνολογια και μπορω να την συγκρινω με ολες τις επομενες γενιες;

Ποιος δεν ξερει τι λεει; Εσυ που φαντασιωνεσαι ή εγω με πραγματικη εμπειρια;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.273
Πόντοι
6.256
Οταν λες οτι δεν ξερω ενω ξερω και εχω εμπειρια που εσυ δεν την εχεις, ναι γραφεις μαλακιες στο τετραγωνο. Ακυρα τα επιχειρηματα επειδη δεν σου αρεσουν.... Πεταει κωλο γιατι ΕΣΥ νομιζεις οτι εχει να κανει με αλλαγη ταχυτητας και στο καπακι δεν ξερω τι λεω ενω εσυ;;;; Εσυ φανταζεσαι συμπλεκτες και πως κανω αποσυμπλεξη. Ξερεις εσυ καλυτερα απο εμενα που εχω οδηγησει αυτοκινητα 50 ετων με παλια τεχνολογια και μπορω να την συγκρινω με ολες τις επομενες γενιες;

Ποιος δεν ξερει τι λεει; Εσυ που φαντασιωνεσαι ή εγω με πραγματικη εμπειρια;
εσύ που δεν ξέρεις τι θα πει σπορ αυτοκίνητο, σπορ οδήγηση και που απευθύνεται το κάθε αμάξι και τα ισοπεδώνεις όλα.

Ούτε που κατάλαβες τι είπα για τον συμπλέκτη....ούτε για το γκάζι....αν προσπαθούσες να κατεβάσεις θα καταλάβαινες και τι λέω. άστο να πάει στο διάλο.

Αν έχεις οδηγήσει 50 αυτοκίνητα να γράφεις με σιγουριά για τα 50 που έχεις οδηγήσει...για αυτό που συζητάμε που δεν το έχεις μυρίσει καν καλό είναι να μην έχεις τόση έπαρση.

Όταν το μυρίσεις τα ξανά λέμε

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
εσύ που δεν ξέρεις τι θα πει σπορ αυτοκίνητο, σπορ οδήγηση και που απευθύνεται το κάθε αμάξι και τα ισοπεδώνεις όλα.

Ούτε που κατάλαβες τι είπα για τον συμπλέκτη....ούτε για το γκάζι....αν προσπαθούσες να κατεβάσεις θα καταλάβαινες και τι λέω. άστο να πάει στο διάλο.

Εσυ κανεις σεναρια γιατι δεν καταλαβες τι διαβαζες. Μονος σου υποθετεις κατεβασματα και συμπλεκτες ενω εγω μιλησα απλως για ντριφτ λογω ελλειψης traction control και φυσικα λογω ελευθερου διαφορικου.

Εσυ ξερεις που απευθυνεται το καθε αμαξι ε; Αληθεια; Δηλαδη οσοι αγορασαν Μ3 το πηραν ακριβως για την ιδια χρηση; Ολοι ειναι το ιδιο Σουμαχερ μηπως; Εσυ τα ισοπεδωνεις ολα γιατι στο μυαλο σου ταυτιζεις το Μ3 με μονοθεσιο αγωνιστικο ενω δεν ειναι.

Δεν ξερω τι θα πει σπορ αυτοκινητο ουτε σπορ οδηγηση, ενω ξερει ενας με Μ3 που εχει χιλια δυο ηλεκτρονικα βοηθηματα, ABS, ESP, διαφορικο περιορισμενης ολισθησης κτλ. χαχαχαχαχα ρε φιλε πλακα μας κανεις; Εγω οδηγουσα για χρονια ενα αυτοκινητο που δεν εχει τιποτα απο ολα αυτα και ηταν πολυ πιο δυσκολο στον χειρισμο γιατι ηταν της παλιας σχολης, οπως δηλαδη η πρωτη γενιά Μ3 με τον κινητηρα 2,3 λιτρων και τα 200 αλογα. Εκεινο ηταν σκετη ξεραιλα της δεκαετιας του 80 οπως ηταν και το δικο μου 200SX. Kαμια σχεση με τις συγχρονες Μ3 που τις οδηγαει ακομα και η γιαγια μου.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.273
Πόντοι
6.256
Εσυ κανεις σεναρια γιατι δεν καταλαβες τι διαβαζες. Μονος σου υποθετεις κατεβασματα και συμπλεκτες ενω εγω μιλησα απλως για ντριφτ λογω ελλειψης traction control και φυσικα λογω ελευθερου διαφορικου.

Εσυ ξερεις που απευθυνεται το καθε αμαξι ε; Αληθεια; Δηλαδη οσοι αγορασαν Μ3 το πηραν ακριβως για την ιδια χρηση; Ολοι ειναι το ιδιο Σουμαχερ μηπως; Εσυ τα ισοπεδωνεις ολα γιατι στο μυαλο σου ταυτιζεις το Μ3 με μονοθεσιο αγωνιστικο ενω δεν ειναι.

Δεν ξερω τι θα πει σπορ αυτοκινητο ουτε σπορ οδηγηση, ενω ξερει ενας με Μ3 που εχει χιλια δυο ηλεκτρονικα βοηθηματα, ABS, ESP, διαφορικο περιορισμενης ολισθησης κτλ. χαχαχαχαχα ρε φιλε πλακα μας κανεις; Εγω οδηγουσα για χρονια ενα αυτοκινητο που δεν εχει τιποτα απο ολα αυτα και ηταν πολυ πιο δυσκολο στον χειρισμο γιατι ηταν της παλιας σχολης, οπως δηλαδη η πρωτη γενιά Μ3 με τον κινητηρα 2,3 λιτρων και τα 200 αλογα. Εκεινο ηταν σκετη ξεραιλα της δεκαετιας του 80 οπως ηταν και το δικο μου 200SX. Kαμια σχεση με τις συγχρονες Μ3 που τις οδηγαει ακομα και η γιαγια μου.
εντάξει φίλε μου

αφού τα ξέρεις όλα αυτά τότε οι απόψαρες σου ότι μόνο τα ηλεκτρικά πρέπει να υπάρχουν και όλα τα υπόλοιπα είναι για πέταμα πρέπει να είναι σωστές

μπορείς τώρα να μη μου τα ζαλίζεις όμως?

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
εντάξει φίλε μου

αφού τα ξέρεις όλα αυτά τότε οι απόψαρες σου ότι μόνο τα ηλεκτρικά πρέπει να υπάρχουν και όλα τα υπόλοιπα είναι για πέταμα πρέπει να είναι σωστές

Εσυ το ξεκινησες το γλεντι. Δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθω. Αν δεν απαντησεις δεν θα εχω λογο να σου τα "ζαλιζω... "

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.596
Πόντοι
216
2) Τα επιχειρήματα σου είναι έγκυρα επειδή οδήγησες το βανάκι και επειδή είδες πολλά βίντεο...

Ξέχασες πως έχει και 2500 ώρες πραγματικής εμπειρίας εξομοίωσης πτήσεων με γνήσια απομίμηση πιλοτηρίου συνδυασμού Airbus και Antonov :woldman:

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456

Εγω Βλεπω να τρωει κανα ΜΠΛΟΚ..... Εχει τασεις για Troll !

Γυρωλογος απο τους λιγους !!!..... Αλλα και με αποψεις κολλημενες και συμπεριφορα 5-6 χρονων

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.273
Πόντοι
6.256
τύποι να μην σπαμάρω

η οδήγηση δεν είναι ίδιο πράγμα με την μεταφορά

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
Ξέχασες πως έχει και 2500 ώρες πραγματικής εμπειρίας εξομοίωσης πτήσεων με γνήσια απομίμηση πιλοτηρίου συνδυασμού Airbus και Antonov :woldman:
Ε και; Εσυ καθε πρωι πετας στο Ιραν και βομβαρδιζεις, ποιος θα συγκριθει μπροστα σου;

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.596
Πόντοι
216
Εγω Βλεπω να τρωει κανα ΜΠΛΟΚ..... Εχει τασεις για Troll !

Γυρωλογος απο τους λιγους !!!..... Αλλα και με αποψεις κολλημενες και συμπεριφορα 5-6 χρονων

Όχι μπλοκ, καιρό είχαμε να διασκεδάσουμε έτσι !
Άσε που δεν είναι μαλακάς ο Αντισθένης, ένας κλόουν ανεβάζει την επισκεψιμότητα του μπου και κατά συνέπεια τα έσοδα από τις διαφημίσεις.

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.596
Πόντοι
216
εντάξει φίλε μου

Όλα και όλα τύπε. Όσο απαντάς θα παίρνεις την παράθεση που σου αξίζει :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom