Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.273
- Πόντοι
- 6.256
Έχει δίκιο ο άλλος τελικά...γυρνάς στα νήματα και προκαλείς και τσακώνεσαι με πρόσχημα τις συζητήσεις. Επίσης ενώ ο άλλος σου απαντάει φυσιολογικά εσύ κοιτάς να πεις "λοβοτομημένος"...έχεις την εντύπωση ότι η περσόνα σου δεν προσφέρεται για σκουπίδιασμα? Νομίζεις ότι δεν μπορώ να κολλήσω και μια βρισιά σε κάθε μου επιχείρημα όπως κάνεις εσύ?1) Μελλοντικο το τωρινο; Αυτο που ηδη κυκλοφορει ή θα κυκλοφορησει φετος; Σου ειπα οτι εχεις προβλημα. Επειδη κατι δεν υπαρχει στην πολη σου, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει.
2) Εγω οδηγαω απο το 1997, μικρε. Εχω οδηγησει αυτοκινητα με καρμπιρατερ, με χειροκινητα, αυτοματα σαζμαν, χωρις υποβοηθηση στο τιμονι, με υποβοηθηση, μοντελα του 1970 κτλ. Θελεις πολλα ψωμια για να με φτασεις.
3) Τι λες ρε; Ουτε να διαβαζεις δεν ξερεις. Δεν εγραψα για αλλαγη ταχυτητας ωστε να παιζει ρολο ο συμπλεκτης. Και δεν χρειαζεται να πατησεις αρκετο γκαζι για να σπιναρει ενα αυτοκινητο του 1990 που δεν εχει ESP ουτε κανενα βοηθημα. Που να ξερεις ομως απο αυτοκινητα του 90... Ποσο μαλλον τα πιο παλια που οδηγουσα.
4) Εισαι ανοητος. Δεν χρειαζεται να γερασεις καν. Αν δεν ησουν τελειως λοβοτομημενος, θα ηξερες οτι μπορεις πολυ ευκολα να βρεθεις σε αναπηρικη καρεκλα και μετα θα λες μα γιατι δεν εχουν βοηθηματα τα άλλα αυτοκινητα σαν τα Τεσλα; Γιατι εγραφα στο φορουμ βλακειες και δεν ακουγα τον Transition? Δηλαδη πραγματικα για να σκεφτεις ως ενηλικος πρεπει να παθεις κανενα τροχαιο και να μεινεις σε αναπηρικο; Δεν σκεφτεσαι τιποτα αλλο περα απο τον κωλο σου;
5) Για να οδηγω απο το 1997, μαλλον οχι. Εσυ ομως εχεις σκεψη νηπιου. Σαν αυτους που βλεπουμε στις ειδησεις οτι τρακαραν καθως ηθελαν να δοκιμασουν αν μπορουν να στριψουν με 200 στην Χ,Ψ λεωφορο
Και επειδή μου τα έχεις ζαλίσει και για να μη σου μείνει η εντύπωση ότι λες κάτι που ισχύει....το τέσλα το έφαγα στη μάπα πάνω από 1 χρόνο...δεν είναι κρυφό το έχω ξανά πει σε συζητήσεις παλιότερα πριν μας κάνεις την τιμή να έρθεις εσύ....οπότε δε ξέρω τι φορντ ασκόνα και τι όπελ καντέτ και τι ντάτσουν έχεις οδηγήσει στην δακρύβρεχτη ιστορία σου
αλλά για το θέμα που μιλάμε έχω πραγματική εμπειρία.
και επειδή φαντάζεσαι και διάφορα...είπα εγώ πουθενά να τρέχεις? να μην προσέχεις? να παει κανένας να σκοτωθεί??? ίσα ίσα....αυτοί που ξέρουν από οδήγηση (όχι εγώ) και που έχουν μπει σε πίστα....στους δρόμους δεν τρέχουν όπως κάνουν τα καγκούρια με τα όπελ του 90 με την σπασμένη εξάτμιση. Μη μου πουλάς πνεύμα εμένα.
Δε πα να οδηγείς και από το 1897??? Αυτά που λες για ''μαγικά χαλιά" και αυτόματα παραρίσματα δείχνουν ότι είσαι νουμπάς.