Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
Ενημερώνω τους μύστες ότι ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ Transition φρόντισε να να διαγραφούν οι απαντήσεις μου στις ανωτέρω "πηγές" που μού παρέθεσε, καθώς ενημέρωσε τον διαχειριστή Αντισθένη και έσβησε δύο τουλάχιστον απαντήσεις μου. Τον καλώ, γιά λόγους δεοντολογίας, να σβήσει την ανωτέρω συγκεκριμένη ανάρτησή του, επί της οποίας απήντησα...
Οταν σταματησεις το σπαμ και το τρολαρισμα και να γραφεις και ψεμματα συνεχως, ισως να μην σου σβηνεται τιποτα.
Μονο τον εαυτό σου πείθεις
Ναι μονο τον εαυτο μου και τα εκατομμυρια ατομα που εχουν κανει το Model Y το πιο δημοφιλες αυτοκινητο στον κοσμο. Ποσο ασχετος μπορει να εισαι ωστε να εκτιθεσαι ετσι; Αφου δεν ξερεις τιποτα, τι μιλας;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.532
Πόντοι
5.506
Δεν αντιλεγω !! Στην Κινα Υπαρχουν καποια Ηλεκτρικα που οντως φαινονται ΟΚ..... Και Οι Μπαταριες ολο και εξελισονται !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακομα Χειροτερο ! ΧΑΧΑΧΑ !!!!!
Oυτε καν, ξέρεις τι καταπόνηση έχουν τα φρένα σε μια πίστα σε συνθήκες αγώνα και χρονομέτρων για ένα πολιτικό αυτοκίνητο; Ή πιστεύεις ότι έχουν καμία σχέση τα φρένα των αγωνιστικών με τα αυτοκίνητα που οδηγούμε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή τη στιγμή, με κλειστά τα μάτια.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
ΠΛΑΚΑ κανεις !!! Ρε Ο Τυπος ειναι Αρρωστα Επικινδυνος !! εκατσε και κλαφτικε στον Admin για ψιλου πηδημα !!...... ΤΟΣΟ πολυ δεν μπορει την Αληθεια ????
Ποια αληθεια; του Αλαχ; Ρε δεν πας να κανεις κανενα κρυο μπανιο να συνελθεις; Το σπαμαρισμα και το τρολαρισμα δεν ειναι αληθεια... δειχνει μονο σκατοψυχια.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
Μην διαβαζετε το Κοσμοπολιταν.... Μονο τετοια "περιοδικα" γραφουν παπατζες τυπου τελειωσε η μπαταρια και δεν μπορεσε να ολοκληρωσει τον γυρο ενα Τεσλα. Σοβαρα τα πιστευετε ολα οσα διαβαζετε; Θα μου πεις, για να εχεις κριτικη σκεψη πρεπει να εχεις και πολλες γνωσεις και κοινη λογικη. Οταν δεν εχεις τιποτα απο τα δυο, θα πιστευεις οτι τα Τεσλα ειναι γκει δημιουργιες του Τζορτζ Σορος και μολις τα οδηγησεις γινεσαι τρανς! Σοβαρευτειτεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.662
Πόντοι
1.056
Οταν σταματησεις το σπαμ και το τρολαρισμα και να γραφεις και ψεμματα συνεχως, ισως να μην σου σβηνεται τιποτα.

Ναι μονο τον εαυτο μου και τα εκατομμυρια ατομα που εχουν κανει το Model Y το πιο δημοφιλες αυτοκινητο στον κοσμο. Ποσο ασχετος μπορει να εισαι ωστε να εκτιθεσαι ετσι; Αφου δεν ξερεις τιποτα, τι μιλας;
Υποστηριζεις πολιτικές οι οποίες θα ανατραπούν οσονούπω....άλλωστε οι Ευρωπαίοι είναι γνωστοί στο γύρισμα της μπιφτεκας οσονούπω, οσον αφορά το περιβάλλον ...

yamahab

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2022
Κριτικές
38
Like
1.993
Πόντοι
2.411
Υποστηριζεις πολιτικές οι οποίες θα ανατραπούν οσονούπω....άλλωστε οι Ευρωπαίοι είναι γνωστοί στο γύρισμα της μπιφτεκας οσονούπω, οσον αφορά το περιβάλλον ...

Αυτό καναπές το. Η κωλοτουμπα της κωλοτουμπας

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.779
Πόντοι
216
Απορω πως δεν σε ακουσαν τα 35 εκατομμυρια Ιαπωνων που ζουν στο Τοκιο...
Xαχα και που να πανε οι φουκαραδες οι Γιαπωνεζοι? Και ναθελαν δεν εχει χωρο πλεον η Ιαπωνια. Ο ενας πανω στον αλλο ειναι.
Ασε που ολοκληρος ο οροφος, εχει μια χεστρα και μια γουρνα για να κανουν μπανιο.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.097
Πόντοι
456
Καλημέρα ρουφιάνε! Εάν έγραφα ψέμματα, θα τα άφηνες να υπάρχουν ως ενθύμια της γελοιότητός μου. Όμως σε πειράζει που δεν αφήνω τα ψευτοεπιχειρήματά σου να παραμυθιάζουν τον κόσμο. Σβήσε λοιπόν τα τρία ψευτοεπιχειρήματα-πηγές που παρουσίασες, αφού έσβησες τον αντίλογό μου.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
Παμε ενα στοιχημα; Η οικονομια και η αγορα θα αποφασισει γιατι το ζητημα των αυτοκινητων και της ηλεκτροκινησης αποφασιζεται απο τα πορτοφολια των καταναλωτων. Μαντεψε τι..... Το μεριδιο αγορας ηλεκτρικων αυτοκινητων ολοενα και μεγαλωνει επειδη ειναι πιο οικονομικα οχι επειδη ειναι πιο οικολογικα, που ασφαλως ειναι αφου μειωνουν και την ατμοσφαιρικη ρυπανση και την ηχορυπανση. Ομως τον τελευταιο λογο τον εχει παντα η οικονομία....

Καλημέρα ρουφιάνε! Εάν έγραφα ψέμματα, θα τα άφηνες να υπάρχουν ως ενθύμια της γελοιότητός μου. Όμως σε πειράζει που δεν αφήνω τα ψευτοεπιχειρήματά σου να παραμυθιάζουν τον κόσμο. Σβήσε λοιπόν τα τρία ψευτοεπιχειρήματα-πηγές που παρουσίασες, αφού έσβησες τον αντίλογό μου.

Ποναει η αληθεια; Δεν την αντεχεις γιατι εισαι ο.... ΒΑΤΜΑΝ.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.097
Πόντοι
456
ΝΑΙ ρουφιάνε, η εξ αποκαλύψεως Αλήθεια που απαγορεύεις να την αποδομήσουμε με επιχειρήματα, τα οποία έσβησες.
Αντε να βόσκεις γαλοπούλες. Καλή τύχη.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.282
Πόντοι
6.256
με ένα γρήγορο ψάξιμο πάντως η μπαταρία του model S έχει lifespan 300Κ χλμ και η αλλαγή της κοστίζει γύρω στα 20Κ

δηλαδή στα 15 χρόνια είναι 1300ε το χρόνο περίπου

1300 ευρώ σέρβις πρέπει να βγαίνει η καρέρα τζιτι :confused:

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.562
Πόντοι
16.131
ενα πολυ μεγαλο κοινο που γνωριζει τι προσφερει ενα ηλεκτρικο αυτοκινητο δεν προχωραει στην αγορα του γιατι πρωτον και βασικοτερο δεν υπαρχουν σταθμοι φορτισης με τις σωστες προδιαγραφες ...δεν ειναι τυχαιο οτι οι σταθμοι φορτισης ενος απο τους μεγαλυτερους παροχους της ΔΕΗ ειναι παρωχημενοι ασχετος αν εχουν τοποθετηθει τα τελευταια χρονια και συντομα θα προχωρησουν στην αντικατασταση τους ..

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.779
Πόντοι
216
Καποιος ανεφερε για την μολυνση της ατμοσφαιρας, απο τα πλοια. Λοιπον αυτο ειναι λαθος και ενα καλοσυντηριμενο πλοιο ρυπαινει λιγοτερο απο αλλα μεσα που μας εξυπηρετουν, οπως αυτοκινητα, καλοριφερ, εργοστασια κτλ κτλ.
Να εξηγησω χονδρικα καποια πραγματα για να γινουν κατανοητα. Αν και σαν καυσιμο στις μηχανες εσωτερικης καυσεως (ντηζελομηχανες) χρησημοποιειται μαζουτ, το οποιο επεξεργαζεται βεβαια για να χρησημοποιηθει, τα καυσαερια (εξατμιση) δεν οδηγουνται απ ευθειας στην ατμοσφαιρα. Εκτος του οτι δινουν κινηση στους στροβηλοσυμπιεστες (turbo), μετα οδηγουνται σε ειδικους λεβητες (gas boilers) για παραγωγη ατμου, σε διαφορα heaters για ζεστο νερο, θερμανση και διαφορες αλλες χρησεις, αναλογα με το ειδος του πλοιου. Τα καυσαερια που βγαινουν στην ατμοσφαιρα ειναι πλεον πολυ εξασθενησμενα. Αυτο το μαυρο που βλεπουμε καμια φορα να βγαινει απο τις τσιμινιερες των πλοιων ειναι περισσοτερο αιθαλη, καρβουνιλα και αλλα καταλοιπα που επικαθονται στους αγωγους και αυτο γιατι, απο αμελεια δεν γινεται σωστος καθαρισμος. Και λεω αμελεια γιατι ο καθαρισμος γινεται με ατμο υπο πιεση που εχουν παραγει τα ιδια τα καυσαερια. Επισης ενω σε ενα π.χ. αυτοκινητο η θερμοκρασια που παραγει, απαγεται στην ατμοσφαιρα με την βοηθεια ανεμιστηρων, στα πλοια το νερο ψυξης των κινητηρων, ψυχεται με θαλασσα, το λιπαντελαιο των κινητηρων επισης με θαλασσα. Η υγροποιηση του ατμου παλι με θαλασσα. Στα πλοια εχει πεσει πολυ μεγαλη μελετη σε θεματα εξοικονομησης ενεργειας και εκμεταλευσης των διαθεσημων μεσων. Να πω ενα παραδειγμα. Το νερο που ψυχει μια μηχανη δεν οδηγειται κατευθειαν στο ψυγειο για να κρυωσει και να ξαναψυξει την μηχανη, αλλα πρωτα πηγαινει σε ειδικο μηχανημα "water distiller" οπου βραζει θαλασσινο νερο και το εξατμιζει. Οι δε υδρατμοι ψυχονται παλι με θαλασσα και γινονται απεσταγμενο νερο, το οποιο χρησημοποιειται για παργωγη ατμου, υγρο ψυξης μηχανων, νερο λατρας και πολλες αλλες χρισεις.
Αν λοιπον ξεσυκωναμε καποιες απο τις λυσεις που εφαρμοζονται στα πλοια και στην στερια, θα ειχαμε τεραστεια οικονομια ενεργειας. Γιατι δεν συμβαινει? Δεν μπορω να καταλαβω. Οικονομικα συμφεροντα φανταζομαι.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
ΠΛΑΚΑ κανεις !!! Ρε Ο Τυπος ειναι Αρρωστα Επικινδυνος !! εκατσε και κλαφτικε στον Admin για ψιλου πηδημα !!...... ΤΟΣΟ πολυ δεν μπορει την Αληθεια ????
Μιλάμε για μεγάλο νούμερο. Φταίω εγώ που δεν έκανα αναφορά για το σχόλιο του για τη μάνα μου, να πάει για μπάνιο να τελειώνουμε με τον ανάρχιδο.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
ΝΑΙ ρουφιάνε, η εξ αποκαλύψεως Αλήθεια που απαγορεύεις να την αποδομήσουμε με επιχειρήματα, τα οποία έσβησες.
Αντε να βόσκεις γαλοπούλες. Καλή τύχη.
Μονο που δεν εγραψες κανενα επιχειρημα. Τρολαρες και σπαμαρες.
Μιλάμε για μεγάλο νούμερο. Φταίω εγώ που δεν έκανα αναφορά για το σχόλιο του για τη μάνα μου, να πάει για μπάνιο να τελειώνουμε με τον ανάρχιδο.
Μονο που δεν εγραψα τιποτα κακο για τη μανα σου. Ξερω πολυ καλα τι γραφω.

1799

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2026
Like
39
Πόντοι
0
Ας πω και εγώ κάτι. Όσοι αγαπάτε την οδήγηση νοικιάστε ένα γρήγορο 4κινητο ηλεκτρικό και τρέξτε το. Αξίζει τον κόπο η εμπειρία.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
Μονο που δεν εγραψες κανενα επιχειρημα. Τρολαρες και σπαμαρες.

Μονο που δεν εγραψα τιποτα κακο για τη μανα σου. Ξερω πολυ καλα τι γραφω.
Κόψε βλάκα.
Υπάρχει screenshot. Λες να είσαι ο πρώτος αναρχιδος που πέρασε από δω μέσα; Και να μην κρατάμε τα ποστ;
Και μια χαρά τεκμηριωμένα, με στοιχεία εγραψα.
Νούμερα όπως εσύ δε μπορούν να επεξεργαστούν τίποτα περισσότερο από αυτό που έχουν στο μυαλό τους.
Τράβα τώρα για κούρσα και μη μου ζαλίζεις τ' αρχίδια.
Σε αντίθεση με σένα έχω και τα τιμάω.

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.662
Πόντοι
1.056
Παμε ενα στοιχημα; Η οικονομια και η αγορα θα αποφασισει γιατι το ζητημα των αυτοκινητων και της ηλεκτροκινησης αποφασιζεται απο τα πορτοφολια των καταναλωτων. Μαντεψε τι..... Το μεριδιο αγορας ηλεκτρικων αυτοκινητων ολοενα και μεγαλωνει επειδη ειναι πιο οικονομικα οχι επειδη ειναι πιο οικολογικα, που ασφαλως ειναι αφου μειωνουν και την ατμοσφαιρικη ρυπανση και την ηχορυπανση. Ομως τον τελευταιο λογο τον εχει παντα η οικονομία....

Κ επειδή τον τελευταίο λόγο τον εχει η οικονομία....έχασες το στοίχημα....ήδη έχουν επεκτείνει οι χώρες τα έτη μέχρι να γίνει αποκλειστική πώληση με ηλεκτρικά....2036 κ βαλε....οι euro 7 προδιαγραφές είναι ακόμα στον αέρα....η πράσινη ανάπτυξη είναι ήδη στον αέρα.....

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.097
Πόντοι
456
Κόψε βλάκα.
Υπάρχει screenshot. Λες να είσαι ο πρώτος αναρχιδος που πέρασε από δω μέσα; Και να μην κρατάμε τα ποστ;
Και μια χαρά τεκμηριωμένα, με στοιχεία εγραψα.
Νούμερα όπως εσύ δε μπορούν να επεξεργαστούν τίποτα περισσότερο από αυτό που έχουν στο μυαλό τους.
Τράβα τώρα για κούρσα και μη μου ζαλίζεις τ' αρχίδια.
Σε αντίθεση με σένα έχω και τα τιμάω.
Πήραν και σένα τα σκάγια, αλλά για μένα το έγραψε:
" Μονο που δεν εγραψες κανενα επιχειρημα. Τρολαρες και σπαμαρες."

Τελικά δεν αξίζει να ασχολούμαστε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom