Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.074
Πόντοι
48.917

Screenshot_20260414_231401_Gallery.jpg

840 αλογάκια
6200 κυβικά
Dodge challenger srt demon

2 τόνους αμαξι

Καλό κ μούγκριζε σκληρά

Σαξο δεν ειναι αλλα παλεύεται κ αυτο
Σκάει μύτη ενας με τεσλα ....στα φανάρια κ βάζει μουσική δυνατά σαν κατσίβελος.οποτε μαρσαρω δυνατά κ το τεσλακι την ουρά στα σκελια:confused:
Φαντάζου να είχα κ το σαξο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.535
Πόντοι
5.506
Screenshot_20260414_231401_Gallery.jpg

840 αλογάκια
6200 κυβικά
Dodge challenger srt demon

2 τόνους αμαξι

Καλό κ μούγκριζε σκληρά

Σαξο δεν ειναι αλλα παλεύεται κ αυτο
Σκάει μύτη ενας με τεσλα ....στα φανάρια κ βάζει μουσική δυνατά σαν κατσίβελος.οποτε μαρσαρω δυνατά κ το τεσλακι την ουρά στα σκελια:confused:
Φαντάζου να είχα κ το σαξο
Το πενηνταρικο που εφυγε απο την εξατμιση σου ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΣΑΡΙΣΜΑ θα μπορουσες να το στειλεις εμβασμα στο φιλο αδελφο φιδι μισθωτο.

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.074
Πόντοι
48.917
Το πενηνταρικο που εφυγε απο την εξατμιση σου ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΣΑΡΙΣΜΑ θα μπορουσες να το στειλεις εμβασμα στο φιλο αδελφο φιδι μισθωτο.
Το πήρα πίσω απο το fuell gypsy pass

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Έχεις οδηγήσει ηλεκτρικό;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι, ρωτάω μόνο και μόνο επειδή τους θεωρείς κορόιδα
Δε καταλαβες ! Οπως εχει γραψει κι ενας τυπος παρα πανω ! ( Θα επαιρνε κανει Μεταχ Ηλεκτρικο ) Αυτους θεωρω κοροιδα !!!

Φιλε ! ΚΑι Λοιποι Παρεα !!!
Ασχετα τι εχω Δει YT ασχετα τι εχω Διαβασει !

Η Αληθεια ειναι ΜΙΑ !
1 ) Δεν μπορει να υποστηριξει αυτη η χωρα Ηλεκτρικα ΔΕΝ εχει πολλους φορτιστες οπως πρεπει ! Ποσοτητα και Περιοχες .
2 ) Οταν πηγαινω στο Αεροδρομιο με το ΜΕΤΡΟ !!! απο παλληνη - κατζα που παμε παραλληλα με εθν οδο ! ( REAL STORY ) ενω ακομα και κατι Σμαρτ και Aygo και κατι Χρεπια 20 ετιας Μας περνανε !!
Κοντραρουμε κατι ΤΕΣΛΑ και BYD στα Ισα ..................... Τροφη για Σκεψη !!!

Τα ηλεκτικα ειναι για καμια πολη μεσα (Μα μπλεξουμε σε κινηση ομως ) ή κανα Χωριο !!!

Συγνωμη Αλλα ΝΑΙ το θεωρω κοροιδια να βγαζει Ο μουλος και οι αλλοι οι μουλοι λευτα ! και να Γελανε στης πολυθρονες τους !!

ΑΥΤΑ απο εμενα !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.535
Πόντοι
5.506
Δε καταλαβες ! Οπως εχει γραψει κι ενας τυπος παρα πανω ! ( Θα επαιρνε κανει Μεταχ Ηλεκτρικο ) Αυτους θεωρω κοροιδα !!!

Φιλε ! ΚΑι Λοιποι Παρεα !!!
Ασχετα τι εχω Δει YT ασχετα τι εχω Διαβασει !

Η Αληθεια ειναι ΜΙΑ !
1 ) Δεν μπορει να υποστηριξει αυτη η χωρα Ηλεκτρικα ΔΕΝ εχει πολλους φορτιστες οπως πρεπει ! Ποσοτητα και Περιοχες .
2 ) Οταν πηγενω στο Αεροδρομιο με το ΜΕΤΡΟ !!! απο παλληνη - κατζα που παμε παραλληλα με εθν οδο ! ( REAL STORY ) ενω ακομα και κατι Σμαρτ και Aygo και κατι Χρεπια 20 ετιας Μας περνανε !!
Κοντραρουμε κατι ΤΕΣΛΑ και BYD στα Ισα ..................... Τροφη για Σκεψη !!!

Τα ηλεκτικα ειναι για καμια πολη μεσα (Μα μπλεξουμε σε κινηση ομως ) ή κανα Χωριο !!!

Συγνωμη Αλλα ΝΑΙ το θεωρω κοροιδια να βγαζει Ο μουλος και οι αλλοι οι μουλοι λευτα ! και να Γελανε στης πολυθρονες τους !!

ΑΥΤΑ απο εμενα !
Εννοεις δηλαδη οτι τα χρεπια ειναι πιο γρηγορα απο τον ηλεκτρικο και ο ηλεκτρικος πιο γρηγορος απο οποιοδηποτε τεσλα;

Και συνεχιζεις και κοροιδευεις οποιον αγοραζει ηλεκτρικο αυτοκινητο που του τα τρωνε αυτοι που τα φτιαχνουν;

• Χαχα
Αντιδράσεις: foobar

ProjectHedonism

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
5
Like
408
Πόντοι
280
Ότι δλδ θα βρεθεί κάποιος να αγοράσει μεταχειρισμένο ηλεκτρικό..
Αν κάποιος είναι συνειδητοποιημένος, με ψυχρό υπολογισμό και υπό προϋποθέσεις, το μεταχειρισμένο ηλεκτρικό συμφέρει. Εξηγούμαι: οι τιμές τους κατρακυλούν πολύ γρήγορα. Στην τριετία έχουν χάσει τη μισή τους αξία, η μπαταρία τους όμως βρίσκεται ακόμη σε αρκετά καλή κατάσταση. Το παίρνεις δηλαδή μεταχειρισμένο με 3-4 χρόνια στην πλάτη του αποφασισμένος όμως να το χρησιμοποιήσεις μέχρι να ξεκολλήσουν οι ρόδες του και τελικά το πετάς όταν η μπαταρία δεν θα αντέχει ούτε για να πας στο περίπτερο που λέει ο λόγος. Με αυτόν τον τρόπο έχεις το μεγαλύτερο όφελος.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
120.371
Πόντοι
16.631
εχει στην Ελλαδα καλα μεταχειρισμενα ηλεκτρικα;

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Εννοεις δηλαδη οτι τα χρεπια ειναι πιο γρηγορα απο τον ηλεκτρικο και ο ηλεκτρικος πιο γρηγορος απο οποιοδηποτε τεσλα;

Και συνεχιζεις και κοροιδευεις οποιον αγοραζει ηλεκτρικο αυτοκινητο που του τα τρωνε αυτοι που τα φτιαχνουν;
Δεν το εννοω ΤΟ βλεπω.........

Ρε Αγορι !!!! Ξερεις τι ειναι να δηλωνει Η Τεσλα οτι θα σπασει το ρεκορ πιστας του Νιρμπουργκριν ! και Να μην μπορει γιατι ΔΕΝ εφτασε Η Μπαταρια !???

Το γνωριζεις Αυτο ???

Τα τεσλα ειναι Γρηγορα ! αλλα Δεν εχουν διαρκεια ! = Αυτο Εννοουσα παραπανω !
ΟΤΑΝ λεμε κατι θελω να καταλαβαινομαστε ! = Νομιζω Δεν μιλαω στον ανηψιο μου που ειναι 4μιση χρονων ?????
Θεωρω Οτι εισαι εξυπνος ενηλικας και τα πιανεις τα υπονοουμενα !!

Τελευταία τροποποίηση:

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
@barock Δεν εχω κατι με εσενα και το ξερεις ! Και σε Συμπαθω κιολας (απ'οσο εχω δει αυτα που γραφεις εδω μεσα ! ) Αλλα η αληθεια ειναι Αληθεια !!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.535
Πόντοι
5.506
Δεν το εννοω ΤΟ βλεπω.........

Ρε Αγορι !!!! Ξερεις τι ειναι να δηλωνει Η Τεσλα οτι θα σπασει το ρεκορ πιστας του Νιρμπουργκριν ! και Να μην μπορει γιατι ΔΕΝ εφτασε Η Μπαταρια !???

Το γνωριζεις Αυτο ???

Τα τεσλα ειναι Γρηγορα ! αλλα Δεν εχουν διαρκεια !
ΟΤΑΝ λεμε κατι θελω να καταλαβαινομαστε ! = Νομιζω Δεν μιλαω στον ανηψιο μου που ειναι 4μιση χρονων ?????
Θεωρω Οτι εισαι εξυπνος ενηλικας και τα πιανεις τα υπονοουμενα !!
Εισαι σιγουρος πως εμεινε απο μπαταρια; Και συγκρινεις τα δοκιμαστικα στην πιστα με τη χρηση δρομου; Το προβλημα τελικα ειναι η αυτονομια, το περιβαλλον ή οτι τα κονομανε και μας κοροιδευουν;

Τυπε, αν δε γουσταρεις ή δε μπορεις να παρεις ηλεκτρικο δικαιωμα σου ετσι κι αλλιως κανεις ουτε εχω μεσα δε σε υποχρεωνει.

Αλλα να βγαζεις αχρηστη την προοδο και να ονειρευεσαι ακομα χρεπια ειναι προβλημα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.535
Πόντοι
5.506
@barock Δεν εχω κατι με εσενα και το ξερεις ! Και σε Συμπαθω κιολας (απ'οσο εχω δει αυτα που γραφεις εδω μεσα ! ) Αλλα η αληθεια ειναι Αληθεια !!!
Βρε κανεις δεν εχει τιποτα με κανεναν, ασε τα μαδομουνια που παιζουν. Αλλα εμενα που ειμαι ακομα πολυ επιφυλακτικος για αγορα, υπαρχουν καποια αυτοκινητα που δοκιμασα και με εψησαν τρελα σε θεμα επιδοσεων με ατελειωτο συνεχομενο γκαζι, τιμων και απιστευτης οικονομιας.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Εισαι σιγουρος πως εμεινε απο μπαταρια; Και συγκρινεις τα δοκιμαστικα στην πιστα με τη χρηση δρομου; Το προβλημα τελικα ειναι η αυτονομια, το περιβαλλον ή οτι τα κονομανε και μας κοροιδευουν;

Τυπε, αν δε γουσταρεις ή δε μπορεις να παρεις ηλεκτρικο δικαιωμα σου ετσι κι αλλιως κανεις ουτε εχω μεσα δε σε υποχρεωνει.

Αλλα να βγαζεις αχρηστη την προοδο και να ονειρευεσαι ακομα χρεπια ειναι προβλημα.
Δεν βγαζω Αχρηστη την Προοδο !!! ΔΕΝ υπαρχει Προοδος ..... Εχει Δρομο ΑΚΟΜΑ και ειδικα στο ελλαδισταν !....
ΕΑΝ φτιαζουν τα πραγματα ! (Που ΘΑ φτιαξουν καποια στιγμη στο μελλον ) Μιλαμε.... Για τη ωρα ! Ηλεκρτικο = ΟΧΙ !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.535
Πόντοι
5.506
Δεν βγαζω Αχρηστη την Προοδο !!! ΔΕΝ υπαρχει Προοδος ..... Εχει Δρομο ΑΚΟΜΑ και ειδικα στο ελλαδισταν !....
ΕΑΝ φτιαζουν τα πραγματα ! (Που ΘΑ φτιαξουν καποια στιγμη στο μελλον ) Μιλαμε.... Για τη ωρα ! Ηλεκρτικο = ΟΧΙ !
Παντως στο Νυρμπουρινγκ τεσλα εμεινε απο φρενα οχι απο μπαταρια.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Βρε κανεις δεν εχει τιποτα με κανεναν, ασε τα μαδομουνια που παιζουν. Αλλα εμενα που ειμαι ακομα πολυ επιφυλακτικος για αγορα, υπαρχουν καποια αυτοκινητα που δοκιμασα και με εψησαν τρελα σε θεμα επιδοσεων με ατελειωτο συνεχομενο γκαζι, τιμων και απιστευτης οικονομιας.
Δεν αντιλεγω !! Στην Κινα Υπαρχουν καποια Ηλεκτρικα που οντως φαινονται ΟΚ..... Και Οι Μπαταριες ολο και εξελισονται !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παντως στο Νυρμπουρινγκ τεσλα εμεινε απο φρενα οχι απο μπαταρια.
Ακομα Χειροτερο ! ΧΑΧΑΧΑ !!!!!

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.074
Πόντοι
48.917

Stories