Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
670
Πόντοι
81
Βρέ φίλε μου, γι' αυτό έθεσα το παραπάνω ερώτημα!
(Αντιστρέφω τις απαντήσεις)
Β) Το έθεσα το ερώτημα για να γίνει σαφές ότι το να παράγεις κάπου ηλεκτρισμό με μία απόδοση 40-50%, να τον μεταφέρεις (με απώλειες), να φορτίζεις την μπαταρία (με απώλειες) και να αξιοποιείς αυτήν την ενέργεια για να κινήσεις το όχημα, είναι το ίδιο και το αυτό (ή και χειρότερα) με το να χρησιμοποιήσεις κινητήρα εσωτερικής καύσεως. ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ ότι εκεί που καταναλώνεις το ηλεκτρικό δεν έχεις ρύπανση. Όμως μεταθέτεις το πρόβλημα αλλού. Είναι σαν να κρύβει τα σκατά της η γάτα με μία υποψία χώματος, και όλα καλά κι όλα ωραία!
Και γιά όσους θα με κατηγορήσουν ότι θα μπορούσαμε να παράγουμε ρεύμα από Α.Π.Ε. χωρίς ρύπανση, δεν είναι έτσι, διότι και αυτές έχουν τεράστιο περιβαλλοντική επιβάρυνση (καταστροφή δασών, υποβάθμιση οικοσυστημάτων, κατάτμιση οικοσυστημάτων, μείωση γεωργικών οικοσυστημάτων, μείωση βροχοπτώσεων, πλημμυρικά φαινόμενα, διάβρωση εδαφών, αύξηση σκόνης στην ατμόσφαιρα, τεράστια περιβαλλοντική επιβάρυνση γιά την παραγωγή τους, περιορισμένη διάρκεια ζωής, αδυναμία αποκατάστασης του πεδίου μετά την χρήση τους κτλ κτλ κτλ) Θα μπορούσα να γράφω σελίδες γιά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των Α.Π.Ε.
ΑΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, με το να χρησιμοποιούμε ηλεκτρικά οχήματα, εάν δεν λύσουμε πρώτα τα μεγάλα τεχνικά προβλήματα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ στο περιβάλλον δημιουργούμε, με το να πετάξουμε τον στόλο των συμβατικών οχημάτων και να τον αντικαταστήσουμε με ηλεκτρικά.
Απλά, θα κάνουμε πλουσιότερους τον Μάσκ, τους Κινέζους, κτλ κτλ

Α) Μη φοβάσαι ότι θα πλημμυρίσει η Ολλανδία, η Βενετία και τα Βανουάτου!
Γύρω στο 1000μ.Χ. η Γροινλανδία δεν είχε ίχνος πάγου (στα νότια τουλάχιστον), εξ ου και το Green-land. Τοτε το κλίμα ήταν πιό θερμό από σήμερα και υπήρχε πρόοδος στην ανθρωπότητα, και όχι πλημμύρες, όπως μας φοβίζουν σήμερα.
Βάλε σε ένα ποτήρι πάγο και γέμισέ το μέχρι τα χείλια μέ νερό, ώστε να προεξέχει ο πάγος. Ασε νά λιώσει ο πάγος και δες εάν θα χυθεί σταγόνα!!! (Γιά να καταλάβεις τήν παπάτζα). Άρα "γλυτώσαμε" τουλάχιστον από τούς πάγους τού Βορείου Πόλου! Τουλάχιστον... :rockon:
Δεν με ενδιαφερει αν θα λιωσουν οι παγοι, καυσαεριο στην μαπα και ηχορυπανση δεν θελω να τρωω

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Ενημερώνω τους μύστες ότι ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ Transition φρόντισε να να διαγραφούν οι απαντήσεις μου στις ανωτέρω "πηγές" που μού παρέθεσε, καθώς ενημέρωσε τον διαχειριστή Αντισθένη και έσβησε δύο τουλάχιστον απαντήσεις μου. Τον καλώ, γιά λόγους δεοντολογίας, να σβήσει την ανωτέρω συγκεκριμένη ανάρτησή του, επί της οποίας απήντησα...
ΠΛΑΚΑ κανεις !!! Ρε Ο Τυπος ειναι Αρρωστα Επικινδυνος !! εκατσε και κλαφτικε στον Admin για ψιλου πηδημα !!...... ΤΟΣΟ πολυ δεν μπορει την Αληθεια ????

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.102
Πόντοι
456
Ξέχασες και τον έλεγχο που θέλουν να μας επιβάλουν και να συνδέσουν την ψηφιακή ταυτότητα με τις έξυπνες συσκευές και τη μικροκινητικότητα.
Πρόσεχε τι λές γιατί υπάρχουν και ρουφιάνοι!

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Την ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπέραση του Χάκινεν στο Σουμάχερ, στο γκραν πρι του Σπα, την ωρα που αυτός ξεκίνησε να περάσει το Ζοντα, τη θυμάται κανείς;
Πάει ο Σουμάχερ να περάσει από αριστερά το μονοθέσιο του Ζοντα κι έρχεται ο Χάκινεν από πίσω και προσπερνάει και τους δύο από τη δεξιά πλευρά.
Απίστευτη οδηγική συμπεριφορά από δύο πολύ μεγάλους.
ΔΕΝ ξεχνιουνται ΑΥΤΑ !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα νέα απο το μετωπο ειναι καλά.... Χάρη στην Τεσλα και στους Κινεζους. Οι υπολοιποι ειναι δεινοσαυροι και σερνονται...
tumblr_ni6baeKDW21td8jflo1_500.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.535
Πόντοι
5.506
Οριακο !!! Εγω Εχω Ζωντανα παραδειγματα !!! Οσο το οτι μοσχοπολουνται !! Να'νε καλα τα κοροιδα !!!
Δηλαδή εσύ τυπαρα θεωρείσαι πιο έξυπνος από έναν κάτοχο ηλεκτρικού αυτοκινήτου;

• Χαχα
Αντιδράσεις: foobar

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
120.371
Πόντοι
16.631

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.102
Πόντοι
456
ΠΛΑΚΑ κανεις !!! Ρε Ο Τυπος ειναι Αρρωστα Επικινδυνος !! εκατσε και κλαφτικε στον Admin για ψιλου πηδημα !!...... ΤΟΣΟ πολυ δεν μπορει την Αληθεια ????

Nyxteridas144,

To παρακάτω μήνυμά σου στο thread (Ηλεκτρικό αυτοκίνητο):

Α)

www.etymonline.com

Greenland - Etymology, Origin & Meaning of the Name

"it would induce settlers to go there, if the land had a good name": Hann gaf nafn… See origin and meaning of greenland.

Β) Greenland isn’t green at all — so how did the world’s iciest island get its name?
Oποτε βγαλε τον σκασμο επιτελους.

Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Μπήκα στον κόπο να ασχοληθώ με δύο από τις 5000 πηγές σου!!! ........
είναι spam.

Είμαστε προσεκτικοί στη διαφύλαξη της ομαλής διεξαγωγής των συζητήσεων στο φόρουμ. Το τρολάρισμα ή το σπαμάρισμα αντιβαίνει τους κανόνες μας. Το μήνυμά σου μπορεί να έχει τροποποιηθεί ή να σβήστηκε.

Αν συνεχίσεις, η πρόσβαση στο λογαριασμό σου μπορεί να περιοριστεί. Παρακαλούμε έχε το υπόψη σου όταν ποστάρεις ή γενικά όταν κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια στο site.

Λύπη Λύπη

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Δηλαδή εσύ τυπαρα θεωρείσαι πιο έξυπνος από έναν κάτοχο ηλεκτρικού αυτοκινήτου;
Ασχετο Αυτο που λες !!! Δεν εχει να κανει ρε φιλε μου με εξυπναδα!!!....... Τα στοιχεια ειναι στοιχεια !!! Σεβομαι της Επιλογες Ολων !!!! Δικα σου λευτα Δικες σου επιλογες !!!.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.535
Πόντοι
5.506
με πεισανε εδω σκεφτομαι το φορντ το πουμα το ηλεκτρικο:coffee:
Έχεις οδηγήσει ηλεκτρικό;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ασχετο Αυτο που λες !!! Δεν εχει να κανει ρε φιλε μου με εξυπναδα!!!....... Τα στοιχεια ειναι στοιχεια !!! Σεβομαι της Επιλογες Ολων !!!! Δικα σου λευτα Δικες σου επιλογες !!!.....
Όχι, ρωτάω μόνο και μόνο επειδή τους θεωρείς κορόιδα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.306
Πόντοι
9.931
με πεισανε εδω σκεφτομαι το φορντ το πουμα το ηλεκτρικο:coffee:
Στρατηγέ μου πάρε ένα κανονικό φτιαγμένο να γκαζώνεις να καρφώνεις ταχύτητες
να το σπάσεις στη τελική ,να το ευχαριστηθείς

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
120.371
Πόντοι
16.631
Στρατηγέ μου πάρε ένα κανονικό φτιαγμένο να γκαζώνεις να καρφώνεις ταχύτητες
να το σπάσεις στη τελική ,να το ευχαριστηθείς
οδηγαω αμαξαρα αλλα δεν ειναι δικο μου:tooth:

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.074
Πόντοι
48.917

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.306
Πόντοι
9.931
και πλαγκ ιν και υβριδικο ΟΧΙ αμιγως ηλεκτρικο ομως
ντρεπομαι για αυτο:undecided:
το αυτοκίνητο είναι σαν τη γκόμενα , να τη πλακώσεις στα όρια της , να της ανοίξεις τις τρύπες ,να σπάσεις τα κοντέρια ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom