Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.439
- Πόντοι
- 216
Ξεμεινες απο επιχειρηματα καραγκιοζακο; Αντε πηγαινε τωρα στον Περσικο Κολπο να καταρριψεις κανενα drone. Ακομα εδω εισαι;
Μπράβο σου! Τέρμα το δούλεμα από τους γαμημένους σχιστομάτηδες.Πηρα ενα τρεηλερ για να δω αν θα χωρεσει στον κωλο σου και τελικα κολυμπάει κιολας.

Ξεμεινες απο επιχειρηματα καραγκιοζακο; Αντε πηγαινε τωρα στον Περσικο Κολπο να καταρριψεις κανενα drone. Ακομα εδω εισαι;

Δύσκολη η μετάβαση ε; Οι ορμόνες έχουν βαριές παρενέργειες![]()
Εσυ τι ορμονες παιρνεις για να πεταξεις το F16 σου; Πες μας για σενα, Πιλοτε της Πουτσας.

Η μανούλα μου; Αποκλείεται. Έχει πεθάνει εδώ και κάποια χρόνια. Και να σου πω την αλήθεια μου, δεν είμαι από κείνους που πιάνουν μάνες στο στόμα για να νιώσουν ότι έχουν αρχίδια στο βρακί τους.Η μανα σου μου το πουλησε. Θελεις κι αλλα ή χορτασες;

Αφού θες να βγάλεις στη φόρα τις φαντασιώσεις σου, τουλάχιστον μην το κάνεις Κυριακή διότι κινδυνεύεις να μην σε πάρουν στα σοβαρά![]()
Η μανούλα μου; Αποκλείεται. Έχει πεθάνει εδώ και κάποια χρόνια. Και να σου πω την αλήθεια μου, δεν είμαι από κείνους που πιάνουν μάνες στο στόμα για να νιώσουν ότι έχουν αρχίδια στο βρακί τους.
Αν κι εσύ από ότι βλέπω εδώ, τα δικά σου τα πας για κόψιμο. Λογικό. Δε σου χρειάζονται.
Τελικά δεν πήρες τρέιλερ ρε μπαγάσα. Και ψέματα μας έλεγες τόση ώρα. Στο ταξί δεν επιτρέπεται;
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις νούμερο.![]()
Κατάλαβα. Ούτε μπαγκαζιέρα σε άφησε το αφεντικό να πάρεις. Κοψομεσιάζεσαι ρε καψερέ στο βάλε-βγάλε τις βαλίτσες.Οταν βαζεις αρχιδια στο στομα σου, μπουκωνεσαι εντελως ή μπορεις να ανασανεις; Μονο αυτο θελω να μου πεις.

Κουρασατε.......
Τα καινούρια αυτόματα δεν ρολαρουν όμως όπως τα παλιά αυτόματα,σωστά;Αγωνιστικό χωρίς ταχύτητες;
Αυτόματο;
Ρε θέλετε και τα λέτε ;
Εγώ όταν οδηγούσα πριν 7 χρόνια αυτόματο,κόντευα να αποκτήσω θέμα με τον γοφό γιατί στο φανάρι πατάς μονίμως φρένο και έντονα,δεν ηρεμείς ποτέ …
Μεγάλη μαλακια
Πες μου τι είσαι και έχεις άποψη, ρε θλιβερέ; Έχεις σπουδάσει κάτι Λαζαρίδη, νο2;Ακουσε καλα, καραγκιοζη του φορουμ. Το IPCC εσυ το επικαλεισαι οχι εγω. Δεν με ενδιαφερει τι λεει το πανελ αυτο. Εμενα με ενδιαφερει τι λεει το WMO, το NOAA και οι λοιποι οργανισμοι που κανουν πραγματικες μετρησεις, χρησιμοποιουν τεραστιο ογκο δεδομενων και δεν ανεβαζουν μαλακιες διαγραμματα οπως κανεις εσυ. Το πανελ που επικαλεισαι ειναι πολιτικο και οχι επιστημονικο. Δεν αποτελει πηγη πληροφορησης, απλως αναπαραγει αποτελεσματα μελετων με σκοπους που σχετιζονται με την φορολογηση λογω ανθρακα και λοιπες παπαριες. Το οτι χρησιμοποιει δεδομενα για αλλοτριους σκοπους δεν ακυρωνει τα δεδομενα. Ουτε αυτο δεν καταλαβαινεις;
Εκεινο το γραφημα απο την Ανταρκτικη που εδειξες ηταν τροποποιημενο εντεχνως απο υπουλους σαν εσενα. Εκοψε την ακρη που εδειχνε οτι ο κυκλος ανοδου και καθοδου της ποσοτητας του διοξειδιου του ανθρακα που ειναι ευρυς καθως περνανε χιλιαδες χρονια απο τον ενα κυκλο μεχρι τον επομενο, εχει διαταραχτει και πλεον η ανοδος μεσα σε 150 χρονια εχει ξεπερασει τα παντα.
Το 4% της ανθρωπογενους εκπομπης αεριων του θερμοκηπιου δεν ειναι καθολου αμελητεο. Επαρκει για να επιφερει αλλαγες σε θαλασσια ρευματα, σε κλιματικά μοτιβα και οχι μονο.
!!! Πιλότος είσαι, χημικός είσαι, φυσικός είσαι, μετεωρολόγος και άλλα πολλά, σαν να λέμε Γαλιλαίος ένα πράγμα!!! Βλέπεις εμένα να παρεμβαίνω στα περί αυτοματισμών των οχημάτων, που προσπαθεί να παρουσιάσει την αλήθεια ο Thanos03; Human activities, principally through emissions of greenhouse gases, have unequivocally caused global warming, with global surface temperature reaching 1.1°C above 1850-1900 in 2011-2020.
Δεν είναι δικά μου. Δικάσου είναι τα παραπάνω!!The likely range of total human-caused global surface temperature increase from 1850–1900 to 2010–2019 is 0.8°C to 1.3°C, with a best estimate of 1.07°C [2.01 ˚F]. Over this period, it is likely that well-mixed greenhouse gases (GHGs) contributed a warming of 1.0°C to 2.0°C, and other human drivers (principally aerosols) contributed a cooling of 0.0°C to 0.8°C, natural (solar and volcanic) drivers changed global surface temperature by –0.1°C to +0.1°C, and internal variability changed it by –0.2°C to +0.2°C.
Πες μου τι είσαι και έχεις άποψη, ρε θλιβερέ; Έχεις σπουδάσει κάτι Λαζαρίδη, νο2;!!! Πιλότος είσαι, χημικός είσαι, φυσικός είσαι, μετεωρολόγος και άλλα πολλά, σαν να λέμε Γαλιλαίος ένα πράγμα!!! Βλέπεις εμένα να παρεμβαίνω στα περί αυτοματισμών των οχημάτων, που προσπαθεί να παρουσιάσει την αλήθεια ο Thanos03;
Ομως κάτι που έχω σπουδάσει και εκ των υστέρων μελετήσει εξονυχιστικά, δεν δέχομαι από κανένα καφενόβιο μουνόπανο να μου πετάει ξεκάρφωτες μαλακίες...
Λοιπόν, εσύ επικαλέστηκες, καραγκιόζη, τα πορίσματα του ΙPCC ως αξιόπιστα και ισχυρά:
According to the latest Synthesis Report (pdf) from the Intergovernmental Panel on Climate Change, there is no debate about the cause of this warming trend:
In the IPCC's Sixth Assessment Report on the Physical Basis of Climate Change, experts summarized the relative influence of all things known to affect Earth's average surface temperature:
Δεν είναι δικά μου. Δικάσου είναι τα παραπάνω!!
Εγώ το έχω καταγγείλει εξ αρχής ως πολιτικό όργανο και τώρα μας λές ότι δεν σε ενδιαφέρουν τα πορίσματά του, που επικαλείσαι εδώ, επειδή ΑΠΕΔΕΙΞΑ τις αλχημείες του γιά να επηρεάσει τον κόσμο;
Άντε στο καφενείο γιά πρέφα τώρα.
911 gt3 μηχανικό,911Τ μηχανικο,lotus emira μηχανικό, aston Martin vantage AMR μηχανικό, φτηνά χρεπια;Το τι είναι καλύτερο για εσένα το ξέρουν άλλοι. Αν ήταν έτσι θα είχαμε μείνει στις σπηλιές και δε θα χτίζαμε σπίτια. Ούτε θα είχαμε αυτοκίνητα διότι τα άλογα τρώνε μόνα τους και δε τα γεμίζεις βενζινα.
Εσύ θεωρείς ότι το να αλλάζεις ταχύτητα είναι κατόρθωμα. Η βιομηχανία όμως έχει αντίθετη άποψη. Βρες μου σήμερα ΕΝΑ αγωνιστικό αυτοκίνητο που έχει χειροκίνητο κιβώτιο. ΜΗΧΑΝΙΚΟ. Δεν υπάρχει κανένα. Όπως δεν υπάρχουν και κανονικά αυτοκίνητα με μηχανικό. Μόνο κάτι φτηνά χρεπια που απευθύνονται σε άτομα που δεν έχουν να αγοράσουν ούτε τσίχλες.
Επίσης η δήθεν δικαιολογία του να μην σου αρέσει η οδήγηση και να πάρεις ταξί δεν πιάνει. Τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται στον αστικό ιστό και σε μέρη που ξέρεις καλά. Ο λόγος είναι το ότι εκεί χαλαρώνεις υπερβολικά και νομίζεις ότι έφτασες σπίτι. Οπότε ΝΑΙ θέλω να έχω αυτόνομη οδήγηση για να με γλιτώνει από τέτοιες καταστάσεις. Και ΝΑΙ παραδέχομαι ότι δεν είμαι υπεράνθρωπος ώστε να είμαι 100% εκεί. Είναι μέρες που είμαι κουρασμένος, νυσταγμενος κτλ και θέλω το αυτόματο που εσύ απορρίπτεις. Εσύ που λες να πάρω ταξί πόσες φορές το εκανες όταν κουράστηκες μετά τη δουλειά σου και έπρεπε να πας σπίτι; Μήπως οδηγήσες "κομμάτια" και πηγές να προκαλέσεις ατύχημα χωρίς να το καταλάβεις;
Οταν δεν υπαρχουν υπερβολικοι δασμοι, τοσο κοστιζουν τα ηλεκτρικά.... Με 12.000 ευρω μονο στην Κινα, 215 αλογα, δερματινα σαλονια, χλιδη, χωροι, 4,9 μετρα μηκος και δεν συμμαζευεται. Καταλαβατε κοροιδα; Ποιο θερμικο μπορει να το ανταγωνιστει; Geely A7 EV 2026... Ερχεται. Εδω με τους γαμημενους δασμους επειδη τα Ευρω-πεη δεν μπορουν να φτιαξουν καλα αυτοκινητα χωρις να κοστιζουν μια περιουσια, θα κοστιζει μαλλον γυρω στα 20 χιλιαρικα που και παλι ειναι λιγα. Κανενα θερμικο με τοσα λεφτα δεν προσφερει ολα αυτα.
Κατάλαβα. Ούτε μπαγκαζιέρα σε άφησε το αφεντικό να πάρεις. Κοψομεσιάζεσαι ρε καψερέ στο βάλε-βγάλε τις βαλίτσες.
Κακώς όμως το δέχεσαι τέτοιος "πολλαπλά διπλωματούχος".
Βέβαια, θα πει κάποιος, γεμάτος ο κλάδος σου από "πολλαπλά διπλωματούχους".
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις νούμερο.![]()