Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
bit.ly
Πού να δεις δηλαδή κανένα σοβαρό ηλεκτρικό Ευρώπης ή Τέσλα.Ζεσταίνω το νήμα με αφορμή το άνοιγμα άλλου νήματος για ηλεκρικό σκούτερ.
Εγώ ήμουν από τους επιφυλακτικούς με την ηλεκτροκίνηση, μέχρι που ένας φίλος από τα παλιά με επισκέπτηκε στην πόλη μου. Είχε έρθει με ηλεκτρικό αυτοκίνητο αρκετά ακριβό μιας κινέζικης εταιρείας κια μου φάνηκε ιδιαίτερα προχωρημένο και υπερσύγχρονο. Μάλιστα είχε επιταχύνσεις που μου πάγωνε το αίμα. Με αποτέλεσμα να σκέφτομαι πλέον ότι το επόμενο αυτοκίνητό μου θα είναι ηλεκτρικό. Όμως ακόμα οι χρόνοι φόρτισης και η αυτονομία είναι θέμα
Αυτός ο πλανήτης είναι γελοίος.Αν δεν πέσουν 10Κ με 15Κ, δεν συμφέρει και αμφιβάλλω αν το έχτρα κόστος θα το κάλυψης σε πάροδο 5 χρόνων .
Τυπε αν εσύ βρίσκεις σπίτι με 40χιλ μάλλον μένεις σε κανένα κοτέτσι.Αυτός ο πλανήτης είναι γελοίος.
Έφτιαξαν ηλεκτρικά αυτοκίνητα για να τον σώσουν από την μόλυνση που κάνεις όμως λόγω υψηλού κόστους δεν μπορεί να αγοράσει.
Στοιχίζουν όσο ένα μισό σπίτι.
Και όμως...Φίλος μου πούλησε γκαρσονιέρα σε αυτά τα λεφτά και ο νέος ιδιοκτήτης την ανακαίνισε την έκανε air bnb και βγάζει τρελό χρήμα...Τυπε αν εσύ βρίσκεις σπίτι με 40χιλ μάλλον μένεις σε κανένα κοτέτσι.
Kαι στην Καλιφορνια εχουν ηλεκτρικα, σε υψηλο ποσοστοΕλλάδα με καυσωνες 42+ αν δεν βρεις σκια τα αμάξια βραζουν
Αντέχουν οι μπαταρίες των ηλεκτρικών?
Τυπε ειλικρινά σου πήρε πολύ να το σκεφτείς να το ρωτήσεις αυτό;Ελλάδα με καυσωνες 42+ αν δεν βρεις σκια τα αμάξια βραζουν
Αντέχουν οι μπαταρίες των ηλεκτρικών?
τυπε το κινητο το πετας καθε δυο χρονιαΤυπε ειλικρινά σου πήρε πολύ να το σκεφτείς να το ρωτήσεις αυτό;
Στο κινητό σου που είναι όλα τόσο συμπιεσμένα, ξέρεις τι θερμοκρασίες μπορεί να πιάνει όταν το χρησιμοποιείς έξω στην θάλασσα;
Ή σε πόσες άλλες συσκευές;