Νέα

Ιερό προσκύνημα λειψάνων Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
της πουτσας παπας εισαι τελικα..
οσιος ειναι..
διαβασε να μαθαινεις μην σε ξυρισω..
σε πρωινη προωθητικη του εμφανιση ο μητροπολιτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, τον ανεφερε ως Άγιο.

τα παραπονα σου στο γραφειο τυπου του..  :birdman: :boobies: :boobies:
 

Επισκέπτης
σε πρωινη προωθητικη του εμφανιση ο μητροπολιτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, τον ανεφερε ως Άγιο.

τα παραπονα σου στο γραφειο τυπου του..  :birdman: :boobies: :boobies:
για κοιτα καλα το δαχτυλακι του οσιου..
URL]]
 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Μηνύματα
10.210
Κριτικές
5
Like
60.505
Πόντοι
12.056
Τετοιο λαικο προσκυνημα κοντα μου και να μην το εχω παρει χαμπαρι??? :think: :headbang: :headbang:
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.892
Πόντοι
11.565
εγω προσωπικα τον ανακηρυσω απο σημερα τον ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΓΙΟ ΤΩΝ BOURDELA COM
O oσιος σεραφειμ του σαρωφ να ευλογει τα μελη του :cheesy:
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Σα δε ντρέπεστε

Μεγάλα παιδιά και αντι να ειστε εκει στο προσκύνημα και να ενημερώνετε τα μέλη, μαλώνετε μεταξύ σας και μάλιστα στο άγιο αυτό θρεντ

Οποια κατάπτωσις των αξιων
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.229
Like
398
Πόντοι
36
Nα banαριστούν ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ οι αχρείοι που ειρωνεύτηκαν τον όσιο/άγιο/whatever Εφραίμ.  :sunglasses:
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Να ban-αριστούν και να σταλούν στον τόπο του προσκυνήματος άμεσα, αβαδιστα, ααατος
 

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Μηνύματα
838
Like
2
Πόντοι
6
-Οι τελώνες και οι πόρνες θα εισέλθουν πριν από τους αρχιερείς και τους πρεσβύτερους του λαού, στη Βασιλεία του Θεού.
Ματθαίος, 21,31-32

Είμαι στο σωστό μέρος λοιπόν.

O Αγίος Σεραφείμ του Σάρωφ


Γεννηθείς to 1759, στην ηλικία των 10 κινδύνεψε σοβαρά η υγεία του. Η Παναγία του εμφανίσθηκε σε όνειρο υποσχόμενη πως θα σωθεί, πράγμα που έγινε όταν ήρθε σε επαφή με την λιτανεία μίας θαυματουργής εικόνας, η οποία περιφερόταν από πιστούς στην πόλη του Kursk. Στην ίδια πόλη το 1943 αναχαιτίσθηκε ο γερμανικός Blitzkrieg από την USSR. Παρ΄όλα αυτά, η βάπτιση του υποβρυχίου του Ρωσσικού στόλου ως "Kursk" το 1995 απο Ρωσοορθόδοξο ιερέα δεν απέτρεψε δυστυχώς την βύθιση του στα παγωμένα νερά του Μπάρεντς  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Στην ηλικία των 18 φόρεσε το καλογερικό σχήμα όπως θα έλεγαν κι οι έμπειροι του εκκλησιαστικού reportage (με τονισμό στο ζζζ alla Olga Tremi).Με μοναδικό αποκούμπι τον Σταυρό που του χάρισε η μητέρα του αφιερώθη στην μοναστική ζωή τρώγοντας 1 φορά την μέρα (ξεχάστε την δίαιτα των 12000 θερμίδων του Michael Phelps) περνούσε όλη του την ζωή αποτραβηγμένος στο δάσος τοy Sarov και όταν αρρώστησε πάλι βαριά, χωρίς καμμία βοήθεια υπέφερε σιωπηλά 3 χρόνια στην ατελείωτη μοναξιά και απομόνωση μέχρι να επανακάμψει. Συζητείται μία παρόμοια λύση κι από τον Υπουργό Υγείας Δημήτρη "Ab" Abraamopoulo αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ούτε πίστη ούτε δάση.

Για άλλη μία φορά τον επισκέφθη η Παναγία, η οποία συνοδευόμενη από τον Αγ. Ιωάννη τον Θεολόγο ύψωσε το δάκτυο της προς τον Σεραφείμ κι αναφώνησε "Αυτός είναι της δικής μας καταγωγής". Η χροιά αυτών των λόγων ηχούν περίεργα στα αυτιά οποιουδήποτε αγόρασε Dan Βrown από τον Μαρινόπουλο ή εντρύφησε στο "Holy Blood Holy Grail" περί βασιλικής καταγωγής του Ιησού και ύπαρξης απογόνων του.

Το Πάσχα του 1786 είδε και τον ίδιο τον Ιησού σε ένα όραμα που τον συγκλόνισε κατά την λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης. Το 1793 κοινωνούσε κάθε μέρα κι είχε φτάσει πολύ κοντά στην θέωση, καθώς μάρτυρες ομιλούν πως στην καλύβα του συνυπήρχαν ειρηνικά αρκούδες, λαγοί,λύκοι και αλβιόνες (καλό ε???). Οικολόγος δεν γίνεσαι μόνο αν παρακολουθείς τα κανάλια του Αλαφούζου λοιπόν. Ιδού και μία αναπαράσταση σύμφωνα με την μαρτυρία της Matrona Plescheeva.

serafimandabearnu2.jpg


Δυστυχώς όμως ο ¨Αγιος Σεραφείμ έπεσε θύμα ληστών. Οι χριστιανοί θα το πουν δοκιμασία, οι άθεοι θα πουν πως ήταν φυσικό επακόλουθο της μοναστικής του ζωής. Τον έδειραν σχεδόν μέχρι θανάτου, δεν προέβαλλε καμμία αντίσταση παρ'οτι οπλισμένος με τσεκούρι. ¨Οταν αργότερα παρουσιάστηκε στο δικαστήριο να καταθέσει εναντίον των ληστών, ζήτησε μόνο να του επιστρέψουν μία εικόνα της Παναγίας και να αφεθούν ελεύθεροι!¨Οποιος μιλήσει για παραδικαστικό κύκλωμα να καεί στο Πυρ το Εξώτερον!

H Παναγία τον συμβούλεψε να στραφεί στα προβλήματα του καθημερινού κόσμου (Ευφραίμ είσαι σπίτιιιιιιιιιι???) και λεφούσια πιστών τον επισκέπτονταν καθημερινά. Απέκτησε και μαθητές ένας εκ των οποίων, ο Motovilov, δυσκολευόταν να κατανοήσει την έννοια του Αγίου Πνεύματος. Ο Σεραφείμ χαμογέλασε, τον αγκάλιασε και ο Μοτοβίλωφ είδε το πρόσωπο του Αγίου να λάμπει σαν ¨Ηλιος και να απλώνεται παντού μία ευωδία μύρου. Ο φόβος του Μοτοβίλωφ εμετριάσθη μόνο όταν ο Σεραφείμ τον διαβεβαίωσε πως αφού βλέπει ότι βλέπει, είναι κι αυτός μέτοχος της Χάρης του Αγίου Πνεύματος. Αμήν. 


-Σήμερα βρίσκουμε ἀκατανόητο κάθε τι ποὺ οἱ παλιοὶ γνώριζαν καλά

Ἅγ. Σεραφεὶμ τοῦ Σάρωφ

 

Υ.Γ. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως η ζωή ενός Αγίου μπορεί να χρησιμεύσει ποικιλοτρόπως. ¨Αλλοι θα παραδειγματιστούν κι άλλοι θα κάνουν φιγούρα γνώσεων σε Ρωσσίδες που θα είναι στημένες (στην ουρά) για να προσκυνήσουν. Οι πραγματικοί πιστοί όμως θα κάνουν και τα δύο.
 

Επισκέπτης
Θαύμα! ίδωμεν το φως το αληθινόν.. :grin:

Αν είσαι και τελώνης και πόρνη εμπίπτεις στο γράμμα του Νόμου που σου χαρίζει άφεση αμαρτιών και δου δίδει μια θέση εις τον πολυποθητο παράδεισο(που μεταξύ μας ..υποθέτω ότι πρεπει να είναι πολύ ξενέρωτος), ή εξαιρείσαι ως πολυθεσίτης;
:think:
 

Ελευθέρας

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Μηνύματα
6
Κριτικές
2
Like
21
Πόντοι
0
Αρχικώς, αγαπητοί συναγωνισταί, ζητώ τήν ευλογίαν σας.
Εν συνεχεία ζητώ ταπεινώς συγγνώμη πού θά αλλάξω προσκαίρως τό θέμα, αλλά πώς τά καταφέρνετε καί γράφετε σέ πολυτονικό;;;

Ευχαριστώ!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom