Επισκέπτης
ινδους θα χει που θα ζυμωνουν κεμπαμπ με τα γυμνα γεματα μαδουρομυκητιαση ποδια τους στο υπογειο ακουγοντας νικο γκανο
Μη λες

Οσο για το μενου που ρωτησε ο εκτωρ.......ακου προτασεις.
ινδους θα χει που θα ζυμωνουν κεμπαμπ με τα γυμνα γεματα μαδουρομυκητιαση ποδια τους στο υπογειο ακουγοντας νικο γκανο
Μη λες. Η μονη αλλοδαπη που θα εργαζεται στο καταστημα θα ειναι η Βουλγαρα που εχω γκομενα.
Μπορούμε να περιμένουμε και την έλευση στην Εξουσία της ΧΑ.
Φαντάσου υπό τέτοιες συνθήκες , να πάρω κάποια θέση σε σύγχρονα ΕΑΤ-ΕΣΑ.
Θα με ... συναντήσετε όλα τα κουμμούνια , κάποιες νύχτες,
σε κάποια ... υπόγεια ... καταστήματα ...
Αγαπημένος μου τομέας θα είναι , ΕΑΤ-ΕΣΑ Εξαρχείων .....
σωστο δεν λεει μεγαλοβδομαδιατικα να πεσουν μπουνιδια....να τηρησουμε τα εθιμα και τις παραδοσεις....Eστω κι ετσι, καλο θα ηταν να περιμενουμε την ανασταστη του θεανθρωπου για να λυσουμε τις οποιες διαφορες μας.
Μη λες. Η μονη αλλοδαπη που θα εργαζεται στο καταστημα θα ειναι η Βουλγαρα που εχω γκομενα.
Οσο για το μενου που ρωτησε ο εκτωρ.......ακου προτασεις.
τυπε οσο το ματι σου ειναι στραμενο σαν του σαουρον σ αυτο το θρεντ χανεις το πργαματικο ραντεβου θανατου διπλα νικ07 με νιπλλοβερΤους βλεπω και τους 2 ονλαιν ο Εκτορ προκαλει ... ο Λακης κανει πως δεν καταλαβαινει... κατσε να δουμε που θα καταληξει !!!!
σωστο δεν λεει μεγαλοβδομαδιατικα να πεσουν μπουνιδια....να τηρησουμε τα εθιμα και τις παραδοσεις....
τυπε λακι τον αγιο θα του κανεις φαλαγγα ή το κλασικο ξυλο με γκλομπ;Μπορούμε να περιμένουμε και την έλευση στην Εξουσία της ΧΑ.
Φαντάσου υπό τέτοιες συνθήκες , να πάρω κάποια θέση σε σύγχρονα ΕΑΤ-ΕΣΑ.
Θα με ... συναντήσετε όλα τα κουμμούνια , κάποιες νύχτες,
σε κάποια ... υπόγεια ... καταστήματα ...
Αγαπημένος μου τομέας θα είναι , ΕΑΤ-ΕΣΑ Εξαρχείων .....
ναχεις και μενου για οσους κανουν διατροφη. ομελετα με ασπραδια, κιμα γαλοπουλας κλπ
τυπε οσο το ματι σου ειναι στραμενο σαν του σαουρον σ αυτο το θρεντ χανεις το πργαματικο ραντεβου θανατου διπλα νικ07 με νιπλλοβερ
Ωραιο ανεκδοτο.
Ειδες αμα προσπαθησεις βγαζεις γελιο
ολοι τετοια τρωνε πια ,πιασε το πνευμα της εποχης....και αβοκαντο βαλεΘες να το κλεισω πριν το ανοιξω το μαγαζι ? Ποιος τρωει τετοιες μαλακιες ?
τυπε λακι τον αγιο θα του κανεις φαλαγγα ή το κλασικο ξυλο με γκλομπ;
Μα ναι ...
Θα έχει πολύ χιούμορ ....
Τα εργαλεία τα έχω ήδη έτοιμα ....
http://[URL unfurl="true"]www.pk.all.biz/img/pk/catalog/5183.jpeg[/img[/URL]]
απλά κάποια που παίζουν στο οδοντιατρείο , εκεί δεν θα χρειάζονται.
[img]http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/231305984/Dental_Syringe.jpg
τυπε οσο το ματι σου ειναι στραμενο σαν του σαουρον σ αυτο το θρεντ χανεις το πργαματικο ραντεβου θανατου διπλα νικ07 με νιπλλοβερ
Θες να το κλεισω πριν το ανοιξω το μαγαζι ? Ποιος τρωει τετοιες μαλακιες ?
Νιπλοβερ και νικ07 σε ραντεβου θανατου ? Με σουσι και σολομους ? ... που βρε δεν τα διαβασα αυτα
ναχεις και μενου για οσους τρώνε αδελφίστικα. ομελετα με ασπραδια, κιμα γαλοπουλας κλπ
νταξει ας βαλει και καμια πατατα τηγανητη και κανα χοτντογκ για τα γυναικοπαιδατι θα τρωμε ρε μαλεα, λιπια και ξυγκια να μας πεθανεις? ραντεβου θανατου με την παραγκα σου δηλαδη
πιπη θα σου πω να ερθεις να γλεντησεις και εσυ
θα του πω κατω στα δελφινια στην Γλυφαδα να φαμε και κανα αστακο μετα στον κλεφτη..
πιπη θα σου πω να ερθεις να γλεντησεις και εσυ
θα του πω κατω στα δελφινια στην Γλυφαδα να φαμε και κανα αστακο μετα στον κλεφτη..