ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ
Έχω τελειώσει τη συνεδρία με τη σεξεργάτρια, πέφτει πάνω μου, με αγκαλιάζει και μου λέει:
- Είσαι καλός Άνθρωπος. Ένας άλλος με πλακώνει στα χαστούκια. Γιατί να με χαστουκίζει; επειδή με πληρώνει;
Αν ήμουν Λευκός Ιππότης θα με έπιανε κατάθλιψη. Το παλιοκάθαρμα, εκμεταλλεύεται τη γυναίκα κλπ ρομαντικά. Επειδή όμως δεν γεννήθηκα χτες, σκέφτηκα ότι αν υπέφερε, δεν θα ξαναπήγαινε μαζί του. Δεν της το είπα όμως κατάμουτρα, πρέπει να κρατάμε τα προσχήματα.
- Κοίτα, είναι αλήθεια ότι κάποια άτομα φτιάχνονται με λίγη Βία. Κι όχι μόνο άντρες. Κοπέλες σαν κι εσένα μου έχουν ζητήσει να τις βρίζω, να τις φτύνω και να τους ρίχνω ξύλο στα πισινά ή στα βυζιά όταν τις γαμάω, άλλες μου έχουν ζητήσει να τις πνίγω, άλλες να τους κάνω λαβή και να τις σφίγγω στυλ πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης. Δεν είναι κακό να απολαμβάνεις λίγο τη δουλειά, με πελάτες που νοιάζονται να περάσεις κι εσύ καλά. Την άλλη φορά θα δοκιμάσουμε κάτι πιο ακραίο, ίσως σου αρέσει. Αν πονάς, μου λες να σταματήσω.
Κι όλα αυτά τα είπα σοβαρά, χωρίς να σκάσω στα γέλια, θα με τρελάνω με τις μπαρούφες που σκαρώνω.
Και η άλλη φορά ήρθε. Άρχισα με μπόλικες σφαλιάρες στα πισινά, και συνέχισα με χαστούκια στο πρόσωπο.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Είναι φανερό από αυτά που λέει ότι απολαμβάνει την διαδικασία και ότι υπάρχει συναίνεση. Απολαύστε υπεύθυνα.