Διαγραμμένο μέλος 250326
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2024
- Like
- 1.289
- Πόντοι
- 206
Μεγάλη ρουφιόλαΔεν τις σώζει αγαπητέ... δεν τις σώζει με τίποτα...
Μεγάλη ρουφιόλαΔεν τις σώζει αγαπητέ... δεν τις σώζει με τίποτα...
Φίλε, σε ποια διεύθυνση εργάζεται αυτή;Έχω και αυτό άλλη παλαβιάρα.
πολυ καλο ηχητικο! απο πορνη ηταν ή γκομενα?Καλη μας γαμωχρονιά και φέτος μάχιμοι συναγωνιστές...με πολυ νταπα-ντούπα ,μεσα-εξω, αχ-βαχ,γλυψε-σκίσε-χύσε και τα συναφή...οπως το ψωλλοσφυροκόπημα doggie style αφιέρωμα μου στις σκύλες...της λύσσας!!!!Κοκκινίζουν τα ντεσιμπέλια...και οχι μονο!!!!
Δεν ειναι απο μια...ειναι 6 διαφορετικές και δεν ειναι ολες του επαγγέλματος...δυο απο αυτές ηταν Ι.Χ!!!!In the mix η φάση...να σαι καλα...εχω ριξει δουλειά σε πολλά επιπεδα...κι αυτο βγαινει προς τα έξω!!!πολυ καλο ηχητικο! απο πορνη ηταν ή γκομενα?
Τόσο καιρό που ανεβάζω εχω ξεχάσει να ανεβάσω το "τσιμπούκι,ισπανικό,ελευθερα πιασίματα,ολες οι στάσεις,κούκλα η κοπέλα ,περιμένετε λιγο ειναι στο δωμάτιο"....πως μου έχει ξεφύγει...να σαι καλα ρε παιχτη...θα το φροντισω σε επόμενη επισκεψη!!!!Ανέβαστε όποιος έχει από μπουρδέλα
Αν και σύντομο ακούγεσαι να τον απολαμβάνεις να τρυπάει την κωλάρα σου...ετσι πρέπει!!!!Καλως ηρθες κοριτσάρα...βαλε κι εσυ...τις πινελιές σου να ανέβει το νήμα...στα ύψη!!!Με τα τόσο καυλιαρικα ηχητικά σας είπα να σας δείξω και εγώ ένα δικό μου.
Πως κάνω όταν παίζουν το κωλαρακι μου!!!![]()
Βαλε κι αλλα που να περιγραφεις τι σου κανει ο γαμιας σουΜε τα τόσο καυλιαρικα ηχητικά σας είπα να σας δείξω και εγώ ένα δικό μου.
Πως κάνω όταν παίζουν το κωλαρακι μου!!!![]()
Έτσι! Να διδάσκονται ποικιλοτρόπως.Μελετώντας την αρχαιοελληνική ιστορία στην πράξη...ωστε έτσι τσιμπούκωνε η Πηνελόπη τους επίδοξους...μουνιστήρες της...αβέρτα μωρή ρουφοκαβλέτα!!!!Μέχρι πνιξίματος....!!!!
Διψα...για διδασκαλεία και μάθηση...δια βίου!!!!Να...εμβαθυνουμε στις αγνωστες πτυχες της ιστοριας...non stop!!!Έτσι! Να διδάσκονται ποικιλοτρόπως.
Δυνατο κάρφωμα doggie με κοπελια του χωρου...λιγα χρονια πριν με αρχαιο κινητο!!!!
Το καλο γαμησι ολοι το χειροκροτανε..και πρωτοι απ ολους οι συμμετεχοντες...αλλα χωρις τα χερια!!!!Μαγικο λεμε...!!!Γαμιέστε ή βαράτε παλαμάκια;![]()
Δυο φορές τον παίξαμε ρε φίλε ..Σημερινό γλέντι...