Νέα

Ηχογράφηση από γαμήσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SKOTY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 592
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.308
Πόντοι
1.056
Μιας και μπαινουμε σε εορταστικό mood οσο και παει και καθ'οτι η αφεντιά μου ειναι large...ας αρχίσουμε τα δώρα!!!!Με λιγα,απλα και σταράτα λόγια...η μεγαλύτερη απόλαυση και η απόλυτη κάβλα κάθε γνήσιου ανδρούτσου...λεσβιακό δίδυμο να δίνει γνήσιο καβλιάρικο πονο μεταξύ του (οχι "πασαλείμματα" και επιφανειακά ψευτοχαμουρέματα οπως πολλές) και στο τέλος...λουκανικούμπα ανελέητη!!!!Δεν ξεχνιέται...απο κανένα κεφάλι!!!!

Συνημμένα

• ΠΛΑ...ΚΟΜΟΥΝΙ.mp3
    16 MB · Εμφανίσεις: 0

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.040
Πόντοι
3.556
Τελευταία τροποποίηση:

nnikosss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
96
Πόντοι
11
Την ξεσκισες ρε μαγκα.μπραβο.ετσι της αξιζει να βογγαει

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.308
Πόντοι
1.056
Φαρδιά παλάμη... απλώς είναι Η Κωλάρα και ακούγεται έτσι. Έχει φάει και με ζώνη πάντως.
Πωπω αδερφε...αυτη η κωλαρα πρεπει να μοιαζει με την πλατη του Χριστου μετα την μαστιγωση...σε παγο πρεπει να καθεται μετα!!!!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.040
Πόντοι
3.556
Πωπω αδερφε...αυτη η κωλαρα πρεπει να μοιαζει με την πλατη του Χριστου μετα την μαστιγωση...σε παγο πρεπει να καθεται μετα!!!!

Κάπως έτσι.

Image1.jpg

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.308
Πόντοι
1.056
Μια ανασκόπηση...ενα μουσικό αφιέρωμα για βραβείο G(r)ammy ας πουμε ναμ' στα best of the best καταγεγραμμένα χυσίματα των καβλοκορασίδων που πέρασαν απο τα....χέρια μου!!!!Καλές γιορτές με υγεία,κάβλα και γαμήσια διχως ελεος και αύριο να έχουμε άπαντες οι συναγωνιστές-συναγαμιστές...α και ΠΟΥΣΤΕ....ανεβάστε τιποτα και οι υπολοιποι οπαδοι τουτου δω του ηχομπανιστιρτζίδικου νήματος...να πάρουμε και κανα ρεπο οι ενεργοί συμμετέχοντες....κοντεύουμε να στερέψουμε!!!!:cheesy::wink::sunglasses::rockon::alivedick::jade:

Συνημμένα

• ΠΟΤ ΜΠΟΥΡΙ...ΚΑΙ Η ΣΟΜΠΑ ΜΕΣΑ.wav
    84,4 MB · Εμφανίσεις: 0

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
2.002
Πόντοι
206
Μια ανασκόπηση...ενα μουσικό αφιέρωμα για βραβείο G(r)ammy ας πουμε ναμ' στα best of the best καταγεγραμμένα χυσίματα των καβλοκορασίδων που πέρασαν απο τα....χέρια μου!!!!Καλές γιορτές με υγεία,κάβλα και γαμήσια διχως ελεος και αύριο να έχουμε άπαντες οι συναγωνιστές-συναγαμιστές...α και ΠΟΥΣΤΕ....ανεβάστε τιποτα και οι υπολοιποι οπαδοι τουτου δω του ηχομπανιστιρτζίδικου νήματος...να πάρουμε και κανα ρεπο οι ενεργοί συμμετέχοντες....κοντεύουμε να στερέψουμε!!!!:cheesy::wink::sunglasses::rockon::alivedick::jade:
Ααααα έκανες και remix βλέπω.....

aisxos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2007
Like
34
Πόντοι
0
Τη βρίσκω να ακούω. Έχει κανείς ηχογραφήσεις από διπλανά δωμάτια σε ξενοδοχεία;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.040
Πόντοι
3.556
Τη βρίσκω να ακούω. Έχει κανείς ηχογραφήσεις από διπλανά δωμάτια σε ξενοδοχεία;
Ηχογραφούμε τη πάρτη μας τύπε, όχι τους διπλανούς....

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.308
Πόντοι
1.056
Συνέβη προ ολίγων ωρών....αδυσώπητο "μπίστιγμα" σε μασαζοτεμάχιο υπερτουμπανο κατηγορίας...Τσου.Λι!!!!Οταν η γυναίκα αυθόρμητα εντελώς,μετα το χύσιμο που της εξασφάλισες σε βαφτίζει "τρελο"...ε...μου ακούγεται ο πιο γνήσιος και κορυφαίος τιτλος τιμής!!!!!Γνώμη μου δεν ξέρω αν συμφωνείτε...που και να μην συμφωνείτε δηλαδη ζμπούτσαμ...τεσπα...απολαυστε!!!!Τα καλυτερα τελευταια γαμήσια του 25 να εχομεν...μεχρι τα επομενα...του χρόνου!!!!:cheesy::P:wink::sunglasses::alivedick::jade:

Συνημμένα

• SEX BOMB MASSAGE.wav
    91,3 MB · Εμφανίσεις: 0

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.040
Πόντοι
3.556
Συνέβη προ ολίγων ωρών....αδυσώπητο "μπίστιγμα" σε μασαζοτεμάχιο υπερτουμπανο κατηγορίας...Τσου.Λι!!!!Οταν η γυναίκα αυθόρμητα εντελώς,μετα το χύσιμο που της εξασφάλισες σε βαφτίζει "τρελο"...ε...μου ακούγεται ο πιο γνήσιος και κορυφαίος τιτλος τιμής!!!!!Γνώμη μου δεν ξέρω αν συμφωνείτε...που και να μην συμφωνείτε δηλαδη ζμπούτσαμ...τεσπα...απολαυστε!!!!Τα καλυτερα τελευταια γαμήσια του 25 να εχομεν...μεχρι τα επομενα...του χρόνου!!!!:cheesy::P:wink::sunglasses::alivedick::jade:
Τα καλύτερα τελειώματα σου εύχομαι για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.308
Πόντοι
1.056
Τα καλύτερα τελειώματα σου εύχομαι για το υπόλοιπο της χρονιάς.
Επίσης συνάδελφε-συνγαμιστή....τα καλύτερα σκισίματα σου εύχομαι...να μην τις σώζει ουτε ο ράφτης!!!!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.040
Πόντοι
3.556
Επίσης συνάδελφε-συνγαμιστή....τα καλύτερα σκισίματα σου εύχομαι...να μην τις σώζει ουτε ο ράφτης!!!!

Δεν τις σώζει αγαπητέ... δεν τις σώζει με τίποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom