Διαγραμμένο μέλος 257059
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2025
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
δυνατοΠροχθεσινό.
δυνατοΠροχθεσινό.
Πολύ καυλοτικη φωνή έχειΤο ξέσκισα το μωρό....
ρε συ αυτη η φωνη ειναι ιδια της δικιας μου και μου ειπε οτι θα παει Αθηνα για δουλειες αυτες τις μερεςΤο ξέσκισα το μωρό....
Λες?? Το σκηνικό παίχτηκε τώρα πρόσφατα και φυσικά στην αθήνα.ρε συ αυτη η φωνη ειναι ιδια της δικιας μου και μου ειπε οτι θα παει Αθηνα για δουλειες αυτες τις μερες
![]()
Ωραίος αλλά πολύ γρήγορος ρε φίλεΜετα την...νηστεία ερχονται...μεγαλεία!!!!Χτεσινοβραδινο ψωλοκόπημα αμοιρης τουμπανεργάτριας...!!!!
Mετα απο 1 μηνα "κατάπαυσης πυρός" πως να ημουν ρε μαστοράκο???Βραδύκαυστο φυτίλι???Τσουτσου μπαρουτ το θεμα λεμε...!!!!Ωραίος αλλά πολύ γρήγορος ρε φίλε
Όντως και με τέτοιο ρυθμό + 1 μήνα αποχής…Mετα απο 1 μηνα "κατάπαυσης πυρός" πως να ημουν ρε μαστοράκο???Βραδύκαυστο φυτίλι???Τσουτσου μπαρουτ το θεμα λεμε...!!!!
Μόνο την φώτο προφίλ που έχει στο viber έχω αλλά αυτή δε μπορώ να τη στείλω. Αν τη ξαναδώ θα σε έχω υπόψη..Πολύ καυλοτικη φωνή έχει
Θες να μοιραστείς καλυμμένη φωτό της;
με πουτάνα είναι ή με κανονική γκόμενα ?δυνατο
Κανονικότατο fuck buddy.με πουτάνα είναι ή με κανονική γκόμενα ?
Ρε σεις...μήπως γεννάει;Το παρόν περιεχόμενο δεν συνίσταται σε ανθρώπους με ευαίσθητα τύμπανα...θα έχουν πρόβλημα!!!!Οσοι εχουν βαρηκοία θα λύσουν το πρόβλημα τους...και οι κουφοί θα την "ακούσουν" dolby stereo...προχωρήστε υπέυθυνα!!!!
Ναι γενναει...καβλες στους γειτονες που εχουν "κρεμασει" τις καποτες τους εδω και 20 χρονια περιπου!!!!Ρε σεις...μήπως γεννάει;
Το είπα γιατί η λεζάντα έλεγε"ΕΚΑΒ"...Ναι γενναει...καβλες στους γειτονες που εχουν "κρεμασει" τις καποτες τους εδω και 20 χρονια περιπου!!!!
tzina?Με κοπέλα του χώρου
Ευτυχως που το γλυτωσαμε...δεν ειχε βγει ακομα το panic button αλλιως θα πηγαινα για κακοποιηση...μουνιου!!!Μουρλοκομειο μεγαλο η εν λογω μιλφαρα...απο τις καλες περιπτωσεις!!!!Το είπα γιατί η λεζάντα έλεγε"ΕΚΑΒ"...
Δεν είναι του επαγγέλματος;Μόνο την φώτο προφίλ που έχει στο viber έχω αλλά αυτή δε μπορώ να τη στείλω. Αν τη ξαναδώ θα σε έχω υπόψη..
Του κρυφοεπαγγέλματος είναι, επιλεκτική βίζιτα..Δεν είναι του επαγγέλματος;
Ανήσυχο θέλουμε..any ways..thanks!!