str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7
- Πόντοι
- 166
τι ειναι αυτο μαστορα???
Αποτέλεσμα του να μην έχω ανοίξει ακόμη τον κλιματισμό...
περικυκλωμένου ήθελα να γράψω αλλά κάποια γρανάζια στον εγκέφαλο, θέλουν λάδωμα...
τι ειναι αυτο μαστορα???
μαναρι μου εγω απο απλη περιεργεια εκανα μια προταση...εχω γνωρισει ενα καρο ανθρωπες κι απ το νετ και απο την πραγματικη ζωη οπως λες,εσενα τι σε πειραζει τωρα δεν καταλαβα
τι να γνωρισεις ρε φιλε? κατι ξεμωραμενα γεροντοπαλικαρα ειναι οι τυποι, που με το ιντερνετ αποκτησε νοημα η υπαρξη τους. μαγκια κλανια και στο στουντιο στραπονιασμα λεμε
τι να γνωρισεις ρε φιλε? κατι ξεμωραμενα γεροντοπαλικαρα ειναι οι τυποι, που με το ιντερνετ αποκτησε νοημα η υπαρξη τους. μαγκια κλανια και στο στουντιο στραπονιασμα λεμε
εγώ το κατάλαβα απλα ο πρεζάκιας δεν έκανε τη δόση του και ακόμα δε μπορεί να κάνει αναγωγές.Αποτέλεσμα του να μην έχω ανοίξει ακόμη τον κλιματισμό...
περικυκλωμένου ήθελα να γράψω αλλά κάποια γρανάζια στον εγκέφαλο, θέλουν λάδωμα...
με μπεεμβε του 2002 τι τον κόβεις να είναι;εξίσου γερόντιο ή αντίθετα νιάνιαρο μπορεί να είσαι κι εσύ!
καμιά έγκληση περί προσωπικών στοιχείων χρήστη
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ αν ο εγκαλών δεν ποστάρει φωτό, εκκαθαριστικό και αστυνομική ταυτότητα!
οπότε αφήστε τις τζάμπα μαγκιές and get a(n internet) life!!!!
κι εγω επισης. αλλα ηθελα να τους γνωρισω επειδη γουσταρα να μιλαω μαζι τους.
ειχα τη μυγα και θιχτηκα, επειδη εχω πολλα ποστς.![]()
εγω συνεχιζω να θελω να τους γνωρισω...απο απλη περιεργεια...
αυτο ή κανα καλο χτεσινοβραδυνο ρωσιδι???Αποτέλεσμα του να μην έχω ανοίξει ακόμη τον κλιματισμό...
ελα κι εσυ...αλλιως λεγεται αλλα τεσπα![]()
ελα κι εσυ...
εμεις θα παμε παντως...εγω σου λεω ελα θα χει χαβαλε...δεν εχω χρονο. πρεπει να αυξησω τα ποστς μου.
Κάνε λίγο κράτει στο "ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΜΟΥ ΛΕΜΕ" γιατί και οι σύμμαχοι το είχαν παραγαμήσει κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα με τον Διχασμό να είναι σε εξέλιξη.οι γλιξβούργιοι μπήκαν στο παίγνιο ως μπρα ντε φερ του γερμανικού άξονα με την αντάντ.
μην ξεχνάς ότι η μικρασιατική καταστροφή έλαβς χώρα όταν έχασε τις εκλογές ο βενιζέλος της νικήτριας του ΑΠΠ Αντάντ απο τους φιλογερμανούς βασιλικούς του ηττημένου στον ΑΠΠ γερμανικού άξονα.
τα πράγματα πολλές φορές είναι τόσο απλά, τόσο που ο μαλάκας ο έλληνας κλαψομουνιαζεται που δεν τον βοήθησαν οι σύμμαχοι στους οποιους στις εκλογές του 20 έριξε ροχάλα και πήγε με τον αντίπαλο.....
ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΜΟΥ ΛΕΜΕ
αλλιως λεγεται αλλα τεσπα![]()
κατι αναλογο...οχι οτι ειναι ψεμα...Οτι τον τρωει ο κωλος του εννοεις?![]()
έτσι έτσι αλέκο.
ααααααααααααααχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα
Υ.Γ.
ο πατέρας μου ο ομοιδεάτης σου πάντα μου έλεγε ότι μπέμπες παίρνουν οι κομπλεξικοί που δεν μπορούν να αποκτήσουν στάτους για μερσεντέ.
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εμεις θα παμε παντως...εγω σου λεω ελα θα χει χαβαλε...
κατι αναλογο...οχι οτι ειναι ψεμα...
ισως να εχει δικιο ο γερος σου. συντομα θα την πουλησω και θα παρω audi. ειμαι 33 χρονων και οταν την πηρα ηταν πολυ καλο αυτοκινητο.
Απο τις αιμοροιδες μηπως ειναι?
33 σαν τον Χριστο... Μπορεις να ψοφησεις τωρα. Το εργο σου στη γη τελειωσε.