Νέα

Η Ταιλάνδη σε εικόνες !!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786

Ναι οι κοπέλες που μέχρι τώρα πόσταρα απο Μπανγκόκ είναι !!

Υπομονή θα ακολουθήσουν και άλλες. Η καθυστέρηση οφείλεται στο απαραίτητο downseizing που χρειάζονται οι φωτογραφίες προκειμένου να ποσταριστούν !!
 

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
7.057
Like
2.833
Πόντοι
506
Ναι οι κοπέλες που μέχρι τώρα πόσταρα απο Μπανγκόκ είναι !!

Υπομονή θα ακολουθήσουν και άλλες. Η καθυστέρηση οφείλεται στο απαραίτητο downseizing που χρειάζονται οι φωτογραφίες προκειμένου να ποσταριστούν !!

κι εγω αυτο κανω παντως, μακρινα ταξιδια και κανα ψιλο. Αλλα πιο κατω λιγο. Την Πεμπτη παω Σιγκαπουρη Μαλαισια, οπως περσι
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Η Ταιλάνδη λοιπον κατά τη γνώμη μου είναι μαι χώρα μαγική !!!

Προσφέρει συνολικά ένα πακέτο διακοπών που στο σύνολό του σπάνια συναντάς σε αλλους προορισμούς.

Εχει τροπικό κλίμα αλλά συνύθως χωρίς ακραίες καταστάσεις απο βροχές η ζέστη !!

Εχει μια σειρά απο αξιοθέατα εντελώς ξένα στη κουλτούρα του δυτικού !!!

Αλλα φαγητά, άλλα τοπία, άλλα πράγματα συνολικά !!

Και το κερασάκι στη τούρτα οι γυναίκες !!

Αλλά σίγουρα εγώ τουλάχιστον δεν πάω εκεί μόνο για τις γυναίκες !!!
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Πάμε πίσω στη κλασική θεματολογία του site !!

Η διασκέδασή τους είναι αρκετά δυτική θα έλεγα.

Και απο τιμές ?? Παλιά που το baht ήταν πεσμένο εξαιρετικά φτηνή.

Σταδιακά όμως το σχετικό κόστος και όχι μόνο αυτό ανεβαίνει !!
 

Συνημμένα

  • 20160723_223931.jpg
    20160723_223931.jpg
    61,7 KB · Εμφανίσεις: 176
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Στα τουριστικά τους μέρη εύκολα μπορεί να βρεί κάποιος επαγγελαμτίες !!

Υπάρχουν συγκεκριμένα μέρη για αυτό, όπως η παλτεία Nana και to soi cowboy στη Μπανγκόκ η όπως η Bangla road στην Πατόνγκ στο πουκετ !!

Αν ψωνίσεις απο μαγαζιά πρέπει να πληρώσεις και αυτό πυ λέγεται bar fine ( απο 300 μέχρι 500 baht συνύθως ) στο μαγαζί σύν ότι συμφωνήσεις με την κοπέλα.

ΚΑι σε αυτό το σημείο παίζει πα΄ζάρι με δυο παραμέτρους. LONG TIME ( όλη νύχτα ) η SHORT TIME ( 'ενα δίωρο ) !! Οι τιμές παίζουν αντίστοιχα απο 1200 μέχρι 2000 μπατ για τη πρώτη κατηγορία. Και απο 800 μέχρι 1400 για τη δεύτερη.

Κάλιστα όμως μπορούν να σου ζητήσουν ότι τους έρθει !!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Προσωπικές ΠΑΝΤΑ παρατηρήσεις παρακάτω.

1.    Κυκλοφορούν πολλές μα πολλές επαγγελματίες που ανήκουν εμφανισιακά στη κατηγορία μπάζα ( ο όρος ναι μεν δεν με αντιπροσωπεύει αλλά είναι ακριβής ) και που σε άλλες απο τις χώρες που εγώ έχω επισκεφθεί ( και έχω ταξιδέψει όπως είπα πάρα πολύ ) ούτε για αστείο δεν θα μπορούσες να τις εντάξεις στη κατηγορία των '' επαγγελματιών''.


Οι Ταιλανδέζες δεν έχουν ( τουλάχιστον σε στατιστικά πλαίσια ) τα πληθωρικά χαρακτηριστικά από πλευράς εμφάνισης των λευκών, η για να είμαστε ακριβείς των ''καυκάσιων'' γυναικείων φυλών της δύσης. Τι διάολο συμβαίνει λοιπόν και οι δυτικοί εξιτάρονται και ''κολλάνε'' τόσο πολύ μαζί τους ?? Γιατί πραγματικά ''κολλάνε'' κάποιοι δυτικοί μαζί τους !! Και ο λόγος όπως και στη περίπτωση των σπονσορων της Ελλάδας δεν είναι το πληρωμένο σεξ όπως κάποιοι εύκολα θα συμπεράνουν. Αυτό διότι το πληρωμένο σεξ το βρίσκουν οι δυτικοί και στις χώρες τους και μάλιστα φθηνότερα αν λάβει κανείς υπ' όψιν  και τα μεγάλα έξοδα ταξιδιού και διαβίωσης σε δυτικά στάνταρτς σε αυτές τις χώρες. Αλλος είναι πιστεύω ό λόγος και τη γνώμη μου θα δώσω προς το τέλος του thread γιατί θέλει αρκετή ανάλυση και δεν θέλω  να  κουράζω.



2.  Πάμε τώρα στις κοπέλες που είναι σε πιο καλά εμφανισιακά στάνταρτς αντικειμενικά ( όση αντικειμενικότητα χωράει βέβαια σε αυτό  το θέμα). Ας δούμε πρώτα τα αρνητικά τους,  Εχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που για εμένα προσωπικά ( και για αρκετούς άλλους νομιζω ) δεν θα τις έκαναν ιδιαίτερα ελκυστικές σεξουαλικά. Είναι οι περισσότερες αρκετά κοντές, με ιδιαίτερα μικρό στήθος, και χωρίς καμπύλες γενικότερα.

3.  Ας δούμε όμως και τα θετικά τους. Εχουν οι περισσότερες πολύ ωραία απαλή επιδερμίδα και μεταξωτά μαλλιά που χαίρεσαι να χαιδεύεις. Είναι τις περισσότερες φορές ευχάριστες και γελαστές και σου φτιάχνουν τη διάθεση.  Εχουν την ειλικρινή πρόθεση να σε ευχαριστήσουν. Είναι καθρέπτες, υπό την έννοια ότι όπως τους φέρεσαι σου φέρονται, όσο δε καλύτερα τους φέρεσαι τόσο καλύτερα σε πολλαπλασιαστικό βαθμό σου φέρονται.

4.  Το ιδιαίτερο όμως στοιχείο τους που τις κάνει μοναδικές είναι η τρομερή ικανότητά τους να σε κάνουν να ξεχνάς ότι είναι επαγγελματίες. Σε αυτό υποκλίνομαι, δεν το έχω ξαναδεί πουθενά. Είναι πραγματικά μαέστροι. Ο τρόπος που το πετυχαίνουν είναι η γενικότερη ζεστασιά και η τρυφερότητα της συμπεριφοράς τους τόσο στο σεξ ( αυτο που λέμε gfe) όσο και κυρίως εκτός σέξ. Σχετικά παραδείγματα,  σκηνές ζηλοτυπίας αν κοιτάξεις άλλη όσο είσαι μαζί τους, η πρόθεσή τους να σε περιποιούνται με διάφορους τρόπους απο το να σου κάνουν μασάζ μέχρι να σε χτενίζουν, να σου κόβουν τα νύχια κλπ κάνοντάς σε να έχεις την ψευδαίσθηση μιας οικειότητας που μόνο σε μακροχρόνιες σχέσεις επιτυγχάνεται. Επιπλέον το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις απέρριπταν τύπους που τους την έπεφταν άτσαλα ασχέτως του τι ήταν πρόθυμοι οι τύποι να πληρώσουν ( και το έλεγξα  με το τρόπο μου πολλές φορές αυτό ) συνηγορούσε στο επιχείρημα ότι δεν είναι τόσο ''στυγνές'' επαγγελματίες και επιλέγουν με ποιον πάνε και με στοιχεία όχι αμιγώς οικονομικά ( δηλαδή κριτήρια δικού τους γούστου ).

5.    Σε κάποιες περιπτώσεις είχα την αίσθηση/ψευδαίσθηση ότι οι κοπέλες πραγματικά με γούσταραν σαν άντρα. Οτι με έβλεπαν δηλαδή περισσότερο σαν γκόμενο και λιγότερο σαν πελάτη. Επιανα συχνά τον ευατό μου να μου λέει '' Ξύπνα μαλάκα τη πληρώνεις πουτάνα είναι'' Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω για τις συγκεκριμένες  περιπτώσεις αν ήταν αίσθηση η ψευδαίσθηση. Ισως αυτή είναι η Ταυλάνδη !!! Ισως βέβαια αν τους είχα δώσει το κανονικό μου τηλέφωνο και όχι το ταυλανδέζικο  να το καταλάβαινα αμέσως με το που θα με έπαιρναν στην ελλάδα τηλέφωνο και θα μου ζητούσαν να τους στείλω λεφτά !!!! Πράγμα που γίνεται κατά κόρον με πρωταθλητές τους άγγλους και τους ελβετούς φαράγκ όπως έμαθα.

6.  Αυτή η καλλιεργημένη ψευδαίσθηση του ότι δεν πηγαίνουν μαζί σου για τα λεφτά η τουλάχιστον όχι μόνο για τα λεφτά αλλά και γιατί σε γουστάρουν σαν άντρα κατά κάποιο τρόπο είναι το κύριο κεφάλαιό τους και η κύρια διαφορά τους απο τις εργαζόμενες του χώρου σε άλλες χώρες.  Αυτή η καλιεργημενη ψευδαίσθηση σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις ( και καλά ) το sex appeal ενός επώνυμου χολυγουντιανού ηθοποιού η ενός ροκ σταρ. Και σίγουρα αυτό σε συνεπαίρνει γιατί πρωταρχικά τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.  Προσωπικά το βρήκα αρκετά δύσκολο να κοντρολάρω τον εαυτό μου και να μην αφήσω τη ψευδαίσθηση να με παρασύρει σε μαλακίες. Αυτό βέβαια έχει να κάνει κυρίως με το ψυχισμό και με την ωριμότητα του κάθε ανθρώπου. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτός είναι και ο κύριος μηχανισμός μέσω του οποίου  κάποιοι φαράγκ ''κολάνε'' με τη χώρα και την επισκέπτονται συνέχεια. Εκεί που στη χώρα τους νοιώθουν από τίποτα έως μέτριοι έρχονται στην Ταυλάνδη και ξαφνικά γίνονται και καλά αντικείμενα πόθου.

7.  Τέλος και για να ελαφρύνουμε λίγο τη περιγραφή χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα τραβέλια τους.  Τα lady boys η Katois για τους ντόπιους. Δεν θα σου πουν ότι είναι τράβελοι και πολλοί απο αυτούς είναι πιο θηλυκοί απο γυναίκες στο ντύσιμο στη φωνή στη κίνηση και στη συμπεριφορά. Για ένα νεοφερμένο farang είναι συχνά δύσκολο να τα ξεχωρίσει. Υπάρχει ο κίνδυνος να ανακαλύψεις πάνω στο σεξ ότι η γκόμενα που διάλεξες διαθέτει ματσούκι. Εκτός βέβαια αν δεν έχει κανείς θέμα ( περί ορέξεως ...... ).

 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Τα κοριτσια μου ελεγαν οτι οι ινδοι και οι πακιστανοι δυσκολευονται περισσοτερο απο ολους τους αλλους να ξεχωρισουν τα κατοι.

Εκει που επινα τη chang μου λοιπον αυτή η σκηνή απεναντι μου μου το θυμησε.

Ινδοι να κοιταζουν ορθιοι επι ενα εικοσαλεπτο τους προφανεις καρατραβελους γυρω τους και να "αναρωτιωνται" !!   :grin: :grin: :grin:
 

Συνημμένα

  • 20160724_234436-800x450.jpg
    20160724_234436-800x450.jpg
    110,5 KB · Εμφανίσεις: 217
  • 20160724_235045-800x450.jpg
    20160724_235045-800x450.jpg
    121,7 KB · Εμφανίσεις: 220
  • Like
Αντιδράσεις: 968
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Πάμε λίγο στα θέματα της κουλτούρας τους. Η  Ταυλάνδη είναι μια χώρα μαγική. Αυτός ο λαός έχει βάλει στο κέντρο της κουλτούρας του αυτό που εμείς λέμε  χαρά. Αυτό εκφράζεται με τον αυθορμητισμό του χαμόγελού τους που απέχει παρασάγκας από τα χαμόγελα τύπου διαφήμιση οδοντόκρεμας που έχουμε συνηθίσει στη δύση. Εβλεπα ακόμη και γέρους και γριές ξεδοντιάρηδες να χαμογελούν αυθόρμητα και αληθινά. Αυτή η υποβόσκουσα χαρά παντού, είναι πιστεύω που κατακτά και τον τουρίστα με ένα σιωπηλό σταδιακό και ασυνήθιστο τρόπο. Η  ατμόσφαιρα που προκύπτει απο αυτή τη  κουλτούρα πολύ αποτελεσματικά  βγάζει  ως κεντρικό στοιχείο απο το κεφάλι του δυτικού την με κάθε προσπάθεια κόστος και θυσία επιτυχία που τον μαστιγώνει όλο το χρόνο, και βάζει τη χαρά στη θέση της. Ετσι η χώρα σε κατακτά.  Αλλωστε αυτό δεν είναι το κύριο ζητούμενο στις διακοπές ??  η χαρά  πλαισιωμένη και υποστηριζόμενη βέβαια  από τη ξενοιασιά, τη ξεκούραση, τη σεξουαλική ευχαρίστηση, τις καινούργιες διαφορετικές εικόνες, γεύσεις ,  κλπ.

Εκτός απο σεξοτουρισμό η χώρα έχει πραγματικά πολλά αξιοθέατα. Εκ των υστέρων θεωρώ τεράστια μαλακία για κάποιον να επισκεφθεί τη χώρα και να μην τα δεί. Είτε διότι κλείνεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και δεν ξεμυτάει ( βλέπε αρκετούς κινέζους και άραβες ), είτε διότι ξενυκτάει μπεκρουλιάζοντας όλο το βράδι οπότε την επομένη δεν έχει όρεξη για τίποτα ούτε καν για σεξ ( βλέπε κυρίως ρώσους ). Απο την εμπειρια μου τα πολυτελή ξενοδοχεία σε όλα τα μέρη του κόσμου τα ίδια είναι. Αν σε κλείσουν μέσα ο μόνος τρόπος να καταλάβεις σε πια χώρα είσαι, είναι οι φάτσες των υπαλλήλων του ξενοδοχείου ( πάντα προσωπική η άποψη ).

 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Μερικές φωτογραφίες απο τα phi phi islands στον ινδικό ωκαιανό !!
 

Συνημμένα

  • 20140811_131554.jpg
    20140811_131554.jpg
    386,5 KB · Εμφανίσεις: 87
  • 20140811_135829.jpg
    20140811_135829.jpg
    205,2 KB · Εμφανίσεις: 78
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Μερικές φωτογραφίες απο το παλάτι τους στη Μπανγκόκ !!!
 

Συνημμένα

  • 20160723_090804.jpg
    20160723_090804.jpg
    111 KB · Εμφανίσεις: 46
  • 20160723_091131.jpg
    20160723_091131.jpg
    201,5 KB · Εμφανίσεις: 48
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Το DOI SUTHEP στη πόλη chiang Mai στα βόρειά τους !!
 

Συνημμένα

  • 20141218_145324.jpg
    20141218_145324.jpg
    47,2 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 20141218_150047.jpg
    20141218_150047.jpg
    66,1 KB · Εμφανίσεις: 44
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Τα δυο κτηρια στις δυο φωτογραφιες αποτελουν μερος του chakri group στο χωρο του μεγαλου παλατιού στη Μπανγκόκ !!
Χτιστηκαν το πρωτο απο τους βασιλεις Ραμα 1 και 2, και το δευτερο απο τον Ραμα 5 περιπου 100 χρονια αργοτερα στην επετειο της ανακηρυξης της Μπανγκοκ ως πρωτευουσας της χωρας.


Οι στεγες και στα δυο κτηρια ειναι κλασικες "ανατολιτικες". Κατω απο τις στεγες ομως οι τοιχοι ειναι εντελως διαφορετικοι.
 

Συνημμένα

  • 20160723_094447-800x450.jpg
    20160723_094447-800x450.jpg
    96 KB · Εμφανίσεις: 92
  • 20160723_094749-800x450.jpg
    20160723_094749-800x450.jpg
    189,3 KB · Εμφανίσεις: 93
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Αν δε κοιταξεις απο κοντα οπως σε αυτη τη φωτογραφια θα δεις κιονες αρχαιου ελληνικου κορινθιακου ρυθμού.

Ο Ραμα 5 ηταν εξυγχρονιστης ηγετης και επηρεαστηκε πολυ απο την Δυση και συγκεκριμενα απο τη Γαλλια.

Ολο λοιπον το κατω μερος του δευτερου κτηριου (chakri maha praset ) ειναι ενα νεοκλασικο κτηριο που θα μπορουσε να ειχε σχεδιασει ο τσιλερ για παραδειγμα, αλλα με στεγη ταιλανδική.

Πιστευω οτι ειναι εντυπωσιακο πως πολιτισμοι τοσο μακρινοι γεωγραφικα και χρονολογικα βρισκουν τροπο να αλληλεπιδρουν και να συνδυάζονται.
 

Συνημμένα

  • 20160723_094211-800x450.jpg
    20160723_094211-800x450.jpg
    139,9 KB · Εμφανίσεις: 82
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Η εικόνα που σου δίνεται αρχικά όταν κοιτάξεις τις γυναίκες τους δεν σε εντυπωσιάζει !!

Ομως αν έχεις υπομονή και ψάξεις βρίσκεις και όμορφες γυναίκες !!!

Κοντολογίς αν δεν βρέξεις κώλο ψάρι δεν τρώς !!!

Και τις καλές απο αυτές θα τις πληρώσεις σε τιμές πιο πάνω απο τις μέσες τιμές της αγοράς που πριν ανέφερα !!
 

Συνημμένα

  • 11042613_1574234532853820_1228656011_n.jpg
    11042613_1574234532853820_1228656011_n.jpg
    12 KB · Εμφανίσεις: 968
  • 20140729_181536.jpg
    20140729_181536.jpg
    102,8 KB · Εμφανίσεις: 679
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Απο ξενοδοχεία θα βρει κανείς για όλα τα βαλάντια !!!

Χοντρικά ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις.

Υπάρχουν εξαιρετικά πολυτελή ξενοδοχεία που απολαμβάνεις να χαλαρωνεις !!

Αν το ψάξεις μπορείς να βρείς και value for money ξενοδοχεία !!

 

Συνημμένα

  • 20140813_090349.jpg
    20140813_090349.jpg
    92,7 KB · Εμφανίσεις: 136
  • 20140812_150944.jpg
    20140812_150944.jpg
    75 KB · Εμφανίσεις: 612
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Πολλοι απο τους φίλους με αρκετή εμπειρία στη χώρα μεταξύ τβν οποίων και ηα φεντιά μου δεν χρησιμοποιούν ''επαγγελματίες'' η δεν χρησιμοποιύν συνέχεια επαγγελαμτίες!!

Με κάποια προετοιμασία απο πριν μέσα απο sites όπως το thai friendly η το thaicupid και εσχάτως το tinder παίζουν και βρίσκουν παρέα απο ντόπιες κοπέλες.

Η παραπάνω τακτική μειώνει το συνολικό κόστος ενος τέτοιου ταξιδιού αλλά για να το κάνει κάποιος πρέπει να έχει αρκετή εμπειρία, υπομονή, αρκετές εναλλακτικές και κάπου να ''έχει πέραση'' και σαν άντρας
 

Συνημμένα

  • 20140812_192818.jpg
    20140812_192818.jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 385
  • 2014-08-06 15.37.53.jpg
    2014-08-06 15.37.53.jpg
    53,1 KB · Εμφανίσεις: 328
  • Like
Αντιδράσεις: 968
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Οι ζωολογικοί τους κήποι είναι πραγματικά εξαιρετικά ενδιαφέροντες !!

Ορεξη να έχει κανέις να γυρίζει !!

Για τους θαραλέους υπάρχουν και πρωτότυπες εμπειρίες !!
 

Συνημμένα

  • 20140801_124255.jpg
    20140801_124255.jpg
    113,7 KB · Εμφανίσεις: 122
  • 20140729_151907.jpg
    20140729_151907.jpg
    68,7 KB · Εμφανίσεις: 175
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Και βέβαια καμμιά φορά η έκφραση ''Με ζώσαν τα φίδια'' παύει να έχει μεταφορική και αποκτά κυριολεκτική έννοια !! :grin: :grin: :grin:
 

Συνημμένα

  • 20150426_150827.jpg
    20150426_150827.jpg
    212,9 KB · Εμφανίσεις: 76
  • 20150426_151112.jpg
    20150426_151112.jpg
    247,1 KB · Εμφανίσεις: 84
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Επίσης παύει να έχει μεταφορική  έννοια η έκφραση "Με πήρε και με σήκωσε'' !! :grin: :grin:
 

Συνημμένα

  • 20150106_084122.jpg
    20150106_084122.jpg
    77,3 KB · Εμφανίσεις: 81
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Οι περισσότεροι τουρίστες κινούνται στα τουριστικά μέρη της Πατάγια η της Πατόνγκ στο πούκετ με τα 10 baht bus.

Προκειται για κάτι μεταξύ μεγάλου αγροτικού και τζιπ οχήματος ειδικά διαμορφωμένο για να μεταφέρει ανθρώπους.

Απλά ανεβαίνεις και όταν κατεβαίνεις δίνεις 10 baht.

Προσωπικά κινούμαι πάντα νοικιάζοντας μηαχανάκια. Τυπικά χρειάζεται να πας στην ΕΛΠΑ να δώσεις ένα πενηντάρικο για να κάνεις το δίπλωμα σου διεθνές.

ΑΠο τη τρίτη φορά που πήγα και μετά χρησιμοποιούσα σαν οδηγούς τις κοπέλες !!

Αν είσαι εντάξει μαζί τους οι επεγγελματίες μπορεί να μείνουν την επομένη μέρα μαζί σου μέχρι το απόγεμα.
Είτε χαλαρώνοντας στην πισίνα του ξενοδοχείου, είτε πηγαίνοντας σε κάποιο αξιοθέατο !!

Οι μπάτσοι σχεδόν ποτέ δεν σταματάνε γυναίκα οδηγό ανα δεν κάνει παράβαση !!

Δυο απο τους ''οδηγούς'' μου στις φωτογραφίες !!
 

Συνημμένα

  • 20150426_121833.jpg
    20150426_121833.jpg
    220,1 KB · Εμφανίσεις: 391
  • 20140802_175558.jpg
    20140802_175558.jpg
    207,5 KB · Εμφανίσεις: 182
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom