Νέα

Η ψυχολογία του σκληροπυρηνικου μπουδελιαρη/πουτανιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
Μετα απο την ψυχολογία των αγαπουληδων/πιρφορων (να θυμησω οτι ειμαι πρωην απο δαυτους)

Υπαρχει και μια κατηγορια ατομων που επισκεπτονται αυτα τα μερη οι οποιοι εχουν ενταξει τα μπουρδελα στο αιμα τους εχουν κανει της πουτανες γυναικες της ζωης τους και με αυτες θα πεθανουν,το σκληροπυρηνικος δεν ταιριαζει και τοσο,διοτη αυτος ο ορος ταιριαζει περισσοτερο για τεχνες, μουσικη, ζωγραφικη, κινηματογραφος,αλλα δεν βρηκα αλλον...

Λοιπον απο τα 17 που παω στα μπουρδελα,και απο τα 19 που παρακολουθω το σαιτ εχω βγαλει τα εξης συμπερασματα για αυτα τα ατομα

-Κοινωνικη αποξενωση ,δεν συναντουν αλλα ατομα εκτος απο συνοδοιπορους για τσαρκα,αιντε και τα ατομα στην δουλεια τους

-Ρουτινα,δουλεια-σπιτη-μπουρδελο-σπιτη τιποτα φιλοδοξο,κανενο ονειρο,κανενα οραμα ,εχω δεν λεω να πατε στο διαστημα αλλα ο ανθρωπος πρεπει να εξελισεται και οχι να ειναι στασιμος

-Βριζουν και χλευαζουν της γυναικες εκτος δουλειας κανονικες,πουτανες εκτος δουλειας,ελλεινιδες,εχω διαβασει τα παντα,πεστε τες οπως θελετε..

-Της βριζουν που λετε,αλλα λιωνουν στα τσατ zoo.gr ,parea.gr ,και επεισης στελνουν και πμ σε οποιο γυναικειο νικ εδω μεσα

-Δεν εχουν προσεγμενη εμφανιση ,δεν προσεχουν τον εαυτο τους καθολου,κανουν κακη διατροφη γενικα

-Δεν κανουν καμακι,δισταζουν να την πεσουν σε γυναικες,διοτη η συνεχης επισκεψη σε βαση ρουτινας σε μπουρδελα σου ριχνει την αυτοπεποιθηση στο να προσεγγισης καποια γυναικα με αλλο τροπο (πολοι ειναι οι αντρες που δεν κανουν και εκτος χωρου επειδη ντρεπονται η επειδη η γυναικες εχουν αλλαξει)

-Αυτοπροστατευονται ,και καλυπτουν τα απωθημενα τους λεγοντας <ολες πουτανες ειναι>

-Λενε οτι θελουν να ειναι μονοι τους,αλλα αυτο τους βγαινει εκ φυσεως και ανθρωπινης φυσεως στα μπουρδελα με ασχημο τροπο ,δηλαδη αγαπουλιαση ,πιρφοριαση,νομιζοντας οτι θα καλυψουν το κενο τους με την εκαστοτε ιεροδουλη ..
γιατι αραγε σε ολη την φυση υπαρχει αρσενικο και θυληκο σε καθε πλασμα? μονο για ζευγαρομα? αλλα και για συντροφια.. Οποτε μην πατε κοντρα στην φυση,θα σας βγει στην πορεια ...

-οι περισσοτεροι δεν εχουν καταφερει ποτε να κατακτησουν μια γυναικα για αυτο που ειναι....

Υπαρχουν και αλλα και θα τα πειτε ολοι σας,ξερω οτι με αυτα που λεω μπορει να προσβαλω μεγαλη μεριδα του χωρου αυτου,αλλα δυστηχως ετσι ειναι,γιατι υπηρξα εκτος απο αγαπουλης και 2-3 απο τα παραπανω,εχω μελετησει απειρα ποστ,εχω παρακολουθησει τσαρκες απο κοντα χωρις να εχω αναφερει ποιος ειμαι,και εχω παρατηρησει αυτα τα παραπανω..

λογο της αποξενωσης που υπαρχει,ο μπουρδελιαρης θα βρει την κοινωνικη ζεστασια που εχει χασει απο την παραδοσιακη ζωη σε τσαρκες και γενικα με ομοιοδεατες του...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μετα απο την ψυχολογία των αγαπουληδων/πιρφορων (να θυμησω οτι ειμαι πρωην απο δαυτους)

Υπαρχει και μια κατηγορια ατομων που επισκεπτονται αυτα τα μερη οι οποιοι εχουν ενταξει τα μπουρδελα στο αιμα τους εχουν κανει της πουτανες γυναικες της ζωης τους και με αυτες θα πεθανουν,το σκληροπυρηνικος δεν ταιριαζει και τοσο,διοτη αυτος ο ορος ταιριαζει περισσοτερο για τεχνες, μουσικη, ζωγραφικη, κινηματογραφος,αλλα δεν βρηκα αλλον...

Λοιπον απο τα 17 που παω στα μπουρδελα,και απο τα 19 που παρακολουθω το σαιτ εχω βγαλει τα εξης συμπερασματα για αυτα τα ατομα

-Κοινωνικη αποξενωση ,δεν συναντουν αλλα ατομα εκτος απο συνοδοιπορους για τσαρκα,αιντε και τα ατομα στην δουλεια τους

-Ρουτινα,δουλεια-σπιτη-μπουρδελο-σπιτη τιποτα φιλοδοξο,κανενο ονειρο,κανενα οραμα ,εχω δεν λεω να πατε στο διαστημα αλλα ο ανθρωπος πρεπει να εξελισεται και οχι να ειναι στασιμος

-Βριζουν και χλευαζουν της γυναικες εκτος δουλειας κανονικες,πουτανες εκτος δουλειας,ελλεινιδες,εχω διαβασει τα παντα,πεστε τες οπως θελετε..

-Της βριζουν που λετε,αλλα λιωνουν στα τσατ zoo.gr ,parea.gr ,και επεισης στελνουν και πμ σε οποιο γυναικειο νικ εδω μεσα

-Δεν εχουν προσεγμενη εμφανιση ,δεν προσεχουν τον εαυτο τους καθολου,κανουν κακη διατροφη γενικα

-Δεν κανουν καμακι,δισταζουν να την πεσουν σε γυναικες,διοτη η συνεχης επισκεψη σε βαση ρουτινας σε μπουρδελα σου ριχνει την αυτοπεποιθηση στο να προσεγγισης καποια γυναικα με αλλο τροπο (πολοι ειναι οι αντρες που δεν κανουν και εκτος χωρου επειδη ντρεπονται η επειδη η γυναικες εχουν αλλαξει)

-Αυτοπροστατευονται ,και καλυπτουν τα απωθημενα τους λεγοντας <ολες πουτανες ειναι>

-Λενε οτι θελουν να ειναι μονοι τους,αλλα αυτο τους βγαινει εκ φυσεως και ανθρωπινης φυσεως στα μπουρδελα με ασχημο τροπο ,δηλαδη αγαπουλιαση ,πιρφοριαση,νομιζοντας οτι θα καλυψουν το κενο τους με την εκαστοτε ιεροδουλη ..
γιατι αραγε σε ολη την φυση υπαρχει αρσενικο και θυληκο σε καθε πλασμα? μονο για ζευγαρομα? αλλα και για συντροφια.. Οποτε μην πατε κοντρα στην φυση,θα σας βγει στην πορεια ...

-οι περισσοτεροι δεν εχουν καταφερει ποτε να κατακτησουν μια γυναικα για αυτο που ειναι....

Υπαρχουν και αλλα και θα τα πειτε ολοι σας,ξερω οτι με αυτα που λεω μπορει να προσβαλω μεγαλη μεριδα του χωρου αυτου,αλλα δυστηχως ετσι ειναι,γιατι υπηρξα εκτος απο αγαπουλης και 2-3 απο τα παραπανω,εχω μελετησει απειρα ποστ,εχω παρακολουθησει τσαρκες απο κοντα χωρις να εχω αναφερει ποιος ειμαι,και εχω παρατηρησει αυτα τα παραπανω..

λογο της αποξενωσης που υπαρχει,ο μπουρδελιαρης θα βρει την κοινωνικη ζεστασια που εχει χασει απο την παραδοσιακη ζωη σε τσαρκες και γενικα με ομοιοδεατες του...
θα εχουμε θεμα το βραδυ με σενα και τους νωντοτυπους.θε πεσει γελιο.σε βλεπω ετοιμο για κοντρα δυνατη τυπε. :grin: :sunglasses:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
φιλε εγω εχω καμμια 10ρια χρονια που παω στα μπουρδελα και δεν ειχα ποτε προβλημα να κανω και σχεσεις με ''κανονικες'' κοπελες  :grin:

ουτε βριζω τις γυναικες,ουτε ασχημα τους φερομαι ουτε ειμαι βρωμιαρης κι αντικοινωνικος οπως λες  :)  

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
φιλε εγω εχω καμμια 10ρια χρονια που παω στα μπουρδελα και δεν ειχα ποτε προβλημα να κανω και σχεσεις με ''κανονικες'' κοπελες  :grin:

ουτε βριζω τις γυναικες,ουτε ασχημα τους φερομαι ουτε ειμαι βρωμιαρης κι αντικοινωνικος οπως λες  :)  
δεν εισαι σκληροπυρηνικος...

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
αν εννοεις σκληροπυρηνικος να πηγαινω καθε μερα οχι δεν ειμαι  :2funny:
οχι μονο αυτο εχει και αλλη ενοια..  ;) απλα πας 10 χρονια επειδη ολος ο αντρικος κοσμος πηγαινει ,σε καθε χωρα, σε καθε γωνια της γης..

διασκεδαση,αναγκη,ανακουφηση,εκτονωση απο νευρα,απο στεναχωριες αυτα ειναι τα μπουρδελα

και οχι,καταχρηση,τροπος ζωης,ρουτινα,αισθηματα με της εργαζομενες....

σε καποια φαση πολυ παλια που πηγαινα τακτικα μεταξουργειο με ειχε μαθει και η πουτανες και σε αλλαγες βαρδιας που καθοντουσαν σε ενα καφενε απενατνι με σχολιαζανε.. δεν φανταζεσαι  ποσο ασχημα αισθανομουν...

τελοσπαντων,εγω τα παραδεχομαι ολα μου τα καμοματα στα μπουρδελα,αλλοι βγαζουν το κομπλεξ τους αλλου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
αγαπαμε σταμουλη

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης...και η lady gaga να καταφέρεις να γίνεις δεν έχει σημασία.
μια μέρα θα τα τινάξεις και ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ.
οπότε κοίτα τα μικρά (όπως ένα καλό φαί η ένα καλό γαμίσι) και όχι τις μεγάλες φιλοδοξίες.

στη ζωή σου από τα 1000 άτομα που θα συναντήσεις θα αξίζουν οι 2-3...

είδες την τύπισα που υποστίριξε τον τύπο που σκότωσε την αδερφή της...έτσι είναι οι περισσότερες.

ψέμα...

οι μεγαλύτεροι σάτυροι είναι οι μπορδελιάριδες...
έχουν απομυθοποιήσει το μουνί και είναι πάντα cool, ακόμα και με την σκλεναρίκοβα. :grin:
και αυτή η απάθεια διαολίζει τις γυναίκες.

αυτό είναι σχετικό...
ανάλογα πως έχει φιλοσοφίσει ο καθένας τη ζωή του και τα πρέπει του,

μια στις 1000 θα ενδοιαφερθεί για το ευγενικό πνεύμα σου...

κατά τη γνώμη μου άσε τα πρέπει και και τα θέλω και βάλε τα όλα κάτω με στεγνή και στυγνή λογική. :grin:

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης...και η lady gaga να καταφέρεις να γίνεις δεν έχει σημασία.
μια μέρα θα τα τινάξεις και ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ.
οπότε κοίτα τα μικρά (όπως ένα καλό φαί η ένα καλό γαμίσι) και όχι τις μεγάλες φιλοδοξίες.

στη ζωή σου από τα 1000 άτομα που θα συναντήσεις θα αξίζουν οι 2-3...

είδες την τύπισα που υποστίριξε τον τύπο που σκότωσε την αδερφή της...έτσι είναι οι περισσότερες.

ψέμα...

Πορτοκαλι: το ξερω ειμαι σεξυ   :sunglasses: :sunglasses:  :2on1:

πρασινο: γιατι η τανες ειναι καλυτερες ?  :2funny: επειδη εχω χωθει και στα παρασκηνια και κατι ξερω  ;)

Ποια σκλεναρικοβα ρε παιχτη πλακα μου κανεις? Δες βιντερο δημητρακη πορνομεταναστη στην συντελεια στο σκαι να βριζει της ελληνιδες στην καμερα ,και οταν συναντησε εκεινη πως την λενε που κανει με τον βουλαρινο εκπομπη ειχει λιωσει ,ειχε κοκκινησει,ειχε πεθανει απ την ντροπη ,ασε μας τωρα  :2funny:

τι να κανουμε εχω μεγαλες φιλοδοξιες... ζητω συγνωμη σε ολους οσους προσβαλουν αυτα που λεω, απλα η γνωμη μου για την ζωη αυτη ειναι,και οπως το φορουμ ειναι ελευθερια αποψεων ετσι και της λεω..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
386
σε καποια φαση πολυ παλια που πηγαινα τακτικα μεταξουργειο με ειχε μαθει και η πουτανες και σε αλλαγες βαρδιας που καθοντουσαν σε ενα καφενε απενατνι με σχολιαζανε.. δεν φανταζεσαι  ποσο ασχημα αισθανομουν...

:2funny: πυρφόρος?  :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Πορτοκαλι: το ξερω ειμαι σεξυ   :sunglasses: :sunglasses:  :2on1:

πρασινο: γιατι η τανες ειναι καλυτερες ?  :2funny: επειδη εχω χωθει και στα παρασκηνια και κατι ξερω  ;)

Ποια σκλεναρικοβα ρε παιχτη πλακα μου κανεις? Δες βιντερο δημητρακη πορνομεταναστη στην συντελεια στο σκαι να βριζει της ελληνιδες στην καμερα ,και οταν συναντησε εκεινη πως την λενε που κανει με τον βουλαρινο εκπομπη ειχει λιωσει ,ειχε κοκκινησει,ειχε πεθανει απ την ντροπη ,ασε μας τωρα  :2funny:

τι να κανουμε εχω μεγαλες φιλοδοξιες... ζητω συγνωμη σε ολους οσους προσβαλουν αυτα που λεω, απλα η γνωμη μου για την ζωη αυτη ειναι,και οπως το φορουμ ειναι ελευθερια αποψεων ετσι και της λεω..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μωρε καλα το λεω οτι εφτιαξες plan b...θα γινει χαμος παλι το βραδυ. :grin:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Κατά βάθος ειναι συνεσταλμένος και ευαίσθητος τύπος ο Δημητράκης τύπε.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Δες βιντερο δημητρακη πορνομεταναστη στην συντελεια στο σκαι να βριζει της ελληνιδες στην καμερα ,και οταν συναντησε εκεινη πως την λενε που κανει με τον βουλαρινο εκπομπη ειχει λιωσει ,ειχε κοκκινησει,ειχε πεθανει απ την ντροπη ,ασε μας τωρα

ναι βρήκες σοβαρή μορφή να μου φέρεις παράδειγμα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.660
Πόντοι
41.293
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
γουσταρω θα αφησει εποχη αυτο το θρεντακι!!!!!!!!!
εχει πολυ υποθεση για γραψιμο!!
μπραβο στο σταμουλη! δεν περιμενα να ειναι τοσο φιλισοφημενο ατομα :rockon: :rockon:
we love stam

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
Νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό ισχύουν αυτά..  υπάρχουν όμως και λίγοι που παρόλο που είναι μπουρδελιάρηδες κατά τα άλλα έχουν νορμαλ κοινωνική ζωή και δεν επηρεάζονταιτόσο... ενδιαφέρον το θέμα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
αυτό που παρατηρώ εγώ , είναι ότι παντού στην κοινωνία ακόμα και σ'αυτό το thread
κυριαρχεί το "μέτριο" και το "ενδιάμεσο"
δεν υπάρχει δλδ το "καθαρόαιμο"  και εξηγούμαι :
ο Α δρόμος έχει κάποια θετικά και κάποια αρνητικά
και ο Β δρόμος ομοίως
βλέπω λοιπόν οτι κάποιος που είναι στον Α δρόμο αντί να απολαύσει τα θετικά του
εστιάζει και κλαίγεται για τα αρνητικά του και ζηλεύει τα θετικά του Β δρόμου (και αντιστρόφως)

έχουμε δλδ ψευτόπορνους που πιρφορίζουν και ζηλεύουν την πιρφορία
και μαλακόπιρφόρους που το παίζουν πόρνοι και ψωροπερηφανεύονται

πολύ σπάνια βλέπεις άρτιους και συγκροτημένους χαρακτήρες
που πιστεύουν στις επιλογές τους και δεν νιώθουν τύψεις ή ενοχές
και αποφεύγουν όλη αυτή την συναισθηματική ανοησία

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
αυτό που παρατηρώ εγώ , είναι ότι παντού στην κοινωνία ακόμα και σ'αυτό το thread
κυριαρχεί το "μέτριο" και το "ενδιάμεσο"
δεν υπάρχει δλδ το "καθαρόαιμο"  και εξηγούμαι :
ο Α δρόμος έχει κάποια θετικά και κάποια αρνητικά
και ο Β δρόμος ομοίως
βλέπω λοιπόν οτι κάποιος που είναι στον Α δρόμο αντί να απολαύσει τα θετικά του
εστιάζει και κλαίγεται για τα αρνητικά του και ζηλεύει τα θετικά του Β δρόμου (και αντιστρόφως)

έχουμε δλδ ψευτόπορνους που πιρφορίζουν και ζηλεύουν την πιρφορία
και μαλακόπιρφόρους που το παίζουν πόρνοι και ψωροπερηφανεύονται

πολύ σπάνια βλέπεις άρτιους και συγκροτημένους χαρακτήρες
που πιστεύουν στις επιλογές τους και δεν νιώθουν τύψεις ή ενοχές
και αποφεύγουν όλη αυτή την συναισθηματική ανοησία

τις πομπές σου με τα sms τις ξεχνάς  ?  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom