Νέα

Η μπατσίνα, οι βίζιτες και η ταρίφα των 1000 ευρώ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.667
Πόντοι
46.423

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.844
Πόντοι
456
Από αυτά που λέει φαίνεται πόσο προβληματικό είναι πολλές φορές να έχεις γυναίκες σε επαγγελματικούς χώρους. Βγαίνει κάποια στη σέντρα και η κλασική δικαιολογία είναι με κυνηγάνε επειδή είμαι όμορφη και δεν τους έκατσα.
Θα μπορούσε να πει όλα τα εισοδήματα μου είναι νόμιμα ή ακόμη και είχα γκόμενο με λεφτά και μου έκανε τα χατίρια αλλά όχι, κατευθείαν είμαι όμορφη και για αυτό στοχοποιήθηκα.
Αλήθεια, πως και δεν βρέθηκε καμία συνάδελφος της να πει πως στη δουλειά της ήταν άψογη; Ίσως και αυτές τη ζηλεύουν επειδή είναι όμορφη.
Η αδερφή της πως ακριβώς εμπλέκεται;

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.276
Πόντοι
456
Από αυτά που λέει φαίνεται πόσο προβληματικό είναι πολλές φορές να έχεις γυναίκες σε επαγγελματικούς χώρους. Βγαίνει κάποια στη σέντρα και η κλασική δικαιολογία είναι με κυνηγάνε επειδή είμαι όμορφη και δεν τους έκατσα.
Θα μπορούσε να πει όλα τα εισοδήματα μου είναι νόμιμα ή ακόμη και είχα γκόμενο με λεφτά και μου έκανε τα χατίρια αλλά όχι, κατευθείαν είμαι όμορφη και για αυτό στοχοποιήθηκα.
Αλήθεια, πως και δεν βρέθηκε καμία συνάδελφος της να πει πως στη δουλειά της ήταν άψογη; Ίσως και αυτές τη ζηλεύουν επειδή είναι όμορφη.
Και δεν είναι η μοναδική όμορφη στην ελληνική αστυνομία

Kostas H.S.F

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2017
Like
731
Πόντοι
81
Αναλογα με το ετησιο εισόδημα δεν πάνε αυτα; Θέλω να πω οτι ανάλογα με το εισόδημά σου που δηλώνεις στη φορολογικη σου,τοτε εξαρτάται και αν θα κάνουν ελεγχο στις καταθέσεις σου;
Τα σώματα ασφαλείας κάθε χρόνο κάνουμε δήλωση πόθεν έσχες πέρα από την ετήσια φορολογική δήλωση. Ότι €€ υπάρχει σε λογαριασμό με το όνομα σου πρέπει να δηλωθεί και από πού προήλθε. Αν της βρήκαν ποσά που δεν αντιστοιχούν στο εισόδημα της. Τότε θα έχει πειθαρχικά προβλήματα. Όταν και όποτε την καλέσουν να δώσει εξηγήσεις.

Senor_Love

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2019
Like
18
Πόντοι
0
elena_bob.jpg

Εδώ προμοτάρισμα, πίσω στο μακρινό 2022, του massagio_hammam_massage για το οποίο υπάρχει thread ήδη: Massagio Hammam - bourdela.com forum
Προφίλ στο insta: Login • Instagram

Κατά τ'άλλα η "όμορφη αστυνομικός" είναι μια αθώα περιστερά, δεν ξέρει τίποτε για όσα γράφονται στις εφημερίδες και θίγεται η τιμή και η υπόληψή της...

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.928
Πόντοι
216
Ήταν σήμερα μια όμορφη μηχανοβια έξω από την γαδα, με τα κίτρινα μπουφανακια της, κούκλα..
Και να είναι η Αλεξάνδρας άδεια, και να αναγκάζεσαι να προχωρήσεις..

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.789
Πόντοι
7.195
Ο συνδικαλιστής & ειδικός ερευνητής Σ.Μ, αποκαλύπτει για την υπόθεση: «Θα συνεχίσει να είναι στην υπηρεσία της μέχρι να αποπερατωθεί η ΕΔΕ που μόλις ξεκίνησε. Δεν έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και δικαιούται αναρρωτικές», ενώ συνεχίζει:

«Το μόνο μεμπτό είναι ότι βρέθηκαν χρηματικά ποσά που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τον μισθό της. Αυτά τα χρήματα θα εξεταστούν από το οικονομικό τμήμα, ενώ κάποια έξοδα δεν δικαιολογούνται. Ο σύντροφος που την εκδικήθηκε είναι ευκατάστατος, αλλά τον παράτησε».

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.789
Πόντοι
7.195
elena_bob.jpg

Εδώ προμοτάρισμα, πίσω στο μακρινό 2022, του massagio_hammam_massage για το οποίο υπάρχει thread ήδη: Massagio Hammam - bourdela.com forum
Προφίλ στο insta: Login • Instagram

Κατά τ'άλλα η "όμορφη αστυνομικός" είναι μια αθώα περιστερά, δεν ξέρει τίποτε για όσα γράφονται στις εφημερίδες και θίγεται η τιμή και η υπόληψή της...
Φιλική συμμετοχή θα είχε

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.800
Πόντοι
216

Είναι στο χέρι της κάθε γυναίκας να βάλει όρια στην αξιοπρέπεια της. Και στον Ιδιωτικό Τομέα που κινδυνεύεις να σε απολύσουν μπορείς να πεις ΣΤΟΠ αν σέβεσαι τον εαυτό σου. Αλλά εδώ που είσαι Δημόσιο και δεν μπορούν να σου κάνουν κυριολεκτικά τίποτα;;;

Δηλαδή τι θα της έκαναν; Θα την έστελναν στην ΟΠΚΕ να μαζεύει πρεζόνια στην Ομόνοια; Ο πατέρας της αν θυμάμαι καλά είναι ανώτατος απόστρατος λογικά με τρελά βύσματα. Δε θα μπορούσε να "καθαρίσει" μια τέτοια δυσμενή μετάθεση;

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.512
Πόντοι
1.446
Την κανανε και τουαλετα στο Ντουμπαι:confused::confused::confused:

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.585
Πόντοι
726
Τελικά το βίντεο υπάρχει ; Το είδε κανείς.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.667
Πόντοι
46.423
Κάτι παππούληδες και μικροτσούτσουνοι το έχουν δει.

:cheesy:

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
19
Like
4.190
Πόντοι
7.195
Σε ενα discord το ειχα δει αλλα δεν το κατεβασα και μετα το εσβησε ο τυπος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom