Δεν έχω ιδέα.και τα έβαλε στην τράπεζα έτσι χύμα μαν?![]()
Διαβάζοντας τα σάιτ οτι βρεθηκαν μεγάλα ποσά στους λογσμους της ,ίσως το έκανε.. τι να πω
Δεν έχω ιδέα.και τα έβαλε στην τράπεζα έτσι χύμα μαν?![]()
Τα σαιτ (ακόμα και τα σοβαρά) γράφουν πάντα μαλακίες για να βγάλουν μια ''είδηση''Δεν έχω ιδέα.
Διαβάζοντας τα σάιτ οτι βρεθηκαν μεγάλα ποσά στους λογσμους της ,ίσως το έκανε.. τι να πω
Θέλω να δω τα λαγωνικά του Bou σε πόσο χρόνο θα την ξετρυπωσουν και θα βγάλουν φώτο και όνομα στον Αέρα
Ποιό πρακτορείο είναι αυτό;
και τα έβαλε στην τράπεζα έτσι χύμα μαν?![]()
Ακριβώς.το έγραψα και παραπάνω.Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι τόοοοοσο έξυπνη που δεν το έκανε; Δε θέλει και πολύ να την πατήσεις. Όταν κυκλοφορείς με τόσο χρήμα κάπου θα κάνεις τη μαλακία. Θεωρείς ότι είναι τόσο γάτα που έχει offshore να στέλνει τα χρήματα;
Νομίζω πως υπάρχει όριο για καταθέσεις. Δεν μπορείς να βάζεις χρήμα χωρίς δικαιολογία. Έστω και μικρά ποσά. Κάποια στιγμή θα "χτυπήσει" καμπανάκι.
H μανδάμ θα έχει άριστη αξιολογηση.Όποιος δεν αξιολογειται να απολύεται![]()
Σωστός!!@gordo13 και να συμπληρώσω πως δεν είναι λίγα "μαύρα" όπως κάνουν οι μάστορες που το πρωί θα χτίσουν μια οικοδομή νόμιμα και το απόγευμα θα βάλουν και 2 βρύσες. Εδώ μιλάμε για το διπλάσιο μισθό ανά μέρα όπως φαίνεται στο post #83. Τι να δικαιολογήσεις; Ακόμη και το μεγαλύτερο λαμόγιο του κόσμου να είσαι δεν το σώζεις με τίποτα.
Το διήμερο συμφέρει πάντως!
Δε θέλει μυαλό για να μην βάζεις μαύρα χρήματα στον λογαριασμό σου ρε μπροΤι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι τόοοοοσο έξυπνη που δεν το έκανε; Δε θέλει και πολύ να την πατήσεις. Όταν κυκλοφορείς με τόσο χρήμα κάπου θα κάνεις τη μαλακία. Θεωρείς ότι είναι τόσο γάτα που έχει offshore να στέλνει τα χρήματα;
Νομίζω πως υπάρχει όριο για καταθέσεις. Δεν μπορείς να βάζεις χρήμα χωρίς δικαιολογία. Έστω και μικρά ποσά. Κάποια στιγμή θα "χτυπήσει" καμπανάκι.
Δε θέλει μυαλό για να μην βάζεις μαύρα χρήματα στον λογαριασμό σου ρε μπρο
Ούτε offshore χρειάζεται σιγά την επιστήμη...ένας κανονικός λογιστής θα της είχε πει τι πρέπει να κάνει.
Το μόνο καμπανάκι που χτυπάει είναι ότι η τράπεζα στέλνει το στειτμεντ στην εφορία.
Γιαυτό λέω ότι οι ειδήσεις είναι μαλακίες κατά 99% διότι το "μεγάλο ποσό που βρέθηκε στους λογαριασμούς της" μπορεί να μεταφράζεται σε ''50.000 ευρώ που έγιναν δωρεά και δικαιολογούνται πλήρως"
Δεν λέω ότι δεν βρομάει η υπόθεση της προφανώς...αλλά πρέπει να είναι κάποιος πολύ νεοδημοκράτης...για να σπρώχνει μαύρο χρήμα στην τράπεζα έτσι απλά.
Οι δωρεές από γονείς σε παιδιά είναι αφορολόγητες έως 800.000 ανά παιδί αλλά δεν λεω εγώ αυτό.Και οι δωρεές απο τρίτα πρόσωπα φορολογούνται.
Από συγγενικό πρόσωπο η φορολογία είναι πιό μικρή αλλά και σε αυτή τη περίπτωση ελέγχεται το συγγενικό πρόσωπο για πόθεν έσχες.
Σε τέτοιες περιπτώσεις η καλύτερη λύση είναι μία ή πολλές θυρίδες.
Οι θυρίδες δεν ελέγχονται.
Αν έβαζε ας πουμε μέχρι 3-4 χιλ,εκεί δεν νομιζω ομως να ασχολούνταν κανείς,πρεπει να έβαλε πολλα χιλιάδες λογικάΔε θέλει μυαλό για να μην βάζεις μαύρα χρήματα στον λογαριασμό σου ρε μπρο
Ούτε offshore χρειάζεται σιγά την επιστήμη...ένας κανονικός λογιστής θα της είχε πει τι πρέπει να κάνει.
Το μόνο καμπανάκι που χτυπάει είναι ότι η τράπεζα στέλνει το στειτμεντ στην εφορία.
Γιαυτό λέω ότι οι ειδήσεις είναι μαλακίες κατά 99% διότι το "μεγάλο ποσό που βρέθηκε στους λογαριασμούς της" μπορεί να μεταφράζεται σε ''50.000 ευρώ που έγιναν δωρεά και δικαιολογούνται πλήρως"
Δεν λέω ότι δεν βρομάει η υπόθεση της προφανώς...αλλά πρέπει να είναι κάποιος πολύ νεοδημοκράτης...για να σπρώχνει μαύρο χρήμα στην τράπεζα έτσι απλά.
Παλιά δεν θα ασχολούταν κανείςΑν έβαζε ας πουμε μέχρι 3-4 χιλ,εκεί δεν νομιζω ομως να ασχολούνταν κανείς,πρεπει να έβαλε πολλα χιλιάδες λογικά
Αναλογα με το ετησιο εισόδημα δεν πάνε αυτα; Θέλω να πω οτι ανάλογα με το εισόδημά σου που δηλώνεις στη φορολογικη σου,τοτε εξαρτάται και αν θα κάνουν ελεγχο στις καταθέσεις σου;Παλιά δεν θα ασχολούταν κανείς
Τώρα κάθε χρόνο η τράπεζα στέλνει ραβασάκι στην εφορία και αν αυτά που δηλώνεις είναι λιγότερα από το ραβασάκι γίνεται αυτόματος έλεγχος.
Αν είχε 3-4 χιλιάρικα (μονο) γιατί να τα βάλει στην τράπεζα?
Αλλά ναι για 3-4Κ....δεν ασχολείται ούτε η εφορία