Νέα

Η μοναδική αλήθεια για την ελληνική οικονομια.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
..κι εμένα η άποψη μου είναι πως τον ιδιωτικό τομέα τον τελείωσε το φαινόμενο του λαθροεπικισμού των δεκαετιών 90 και 00.
Η άποψη που λέει οτι δεν πήγαινε να δουλέψει ο Ελληνας είναι μισή αλήθεια επιεικώς. Οι Αλβανοί δεν πλήρωναν εφορία, έκαιγαν ντήζελ στα αυτοκίνητα τους, αγόραζαν ηλεκτρικες συσκευές κλεμμένες απο ελληνικά σπίτια σε χαμηλές τιμές και ζούσαν σαν ζώα πολλοί μαζί σε ενα σπίτι. Έκαναν με μια λέξη αθέμιτο ανταγωνισμό στην αγορά της προσφοράς εργασίας με την ευλογία του κράτους και του αεριτζίδικου κεφαλαίου. Πως να μην εργαστούν για χαμηλότερο ημερομίσθιο σε σύγκριση με Ελληνα της εποχής? Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Ελληνας τους εργοδοτούσε, τους νοίκιαζε το κωλόσπιτο που κληρονόμησε απο τους γέρους, φώναζε την αλβανέζα να του καθαρίσει το σπίτι για να μην σπάσει τα νύχια της η γυναίκα του. Να παραδεχτούμε οτι πολλοί απο αυτους είναι δουλευταραδες όμως θα έκανε κι Ελληνας τις δουλείες που έκαναν εάν πληρωνόταν σωστά σύφωνα με το ως τότε κεκτημένο βιοτικό του επίπεδο.
Στις μέρες μας έχουν κυριαρχήσει σε κλάδους όπως η οικοδομή οχι διότι είναι καλύτερα μαστόρια ή πιο έξυπνοι, αλλά απλά λόγω οτι έλλειψαν οι Ελληνες απο την αγορά και δεν εμαθαν τις οικοδομικές εργασίες νεοεισερχόμενοι στον κλαδο.
Ενα άλλο φαινόμενο που τελείωσε τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα είναι οι γενικευμένες εισαγωγές στα πανεπιστημία απο 1998 κι ύστερα....συνέπεια τουτου η υπερπροσφορα πτυχιούχων (ΓΤΠ πτυχία κατ εμε) στην αγορά εργασίας με μισθούς χαμηλότερους απο εκείνους των χειρωνακτικων εργασιών πολλές φορές!

Σηκώνει κουβέντα και ανάπτυξη σκέψεων το θέμα και με απουσία πολιτικού φανατισμού θα διατυπωθούν αναλυτικές σκέψεις.

πολλα ++++++++
 

observer(1)

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.293
Κριτικές
18
Like
1.986
Πόντοι
4.375
θα εννοεί ισως τον Δεληβορριά που πλέον έχει αποσυρθεί ? .  Ο νέος   ειναι Γαλλος  Κουμάντο  πάντως κανει γενικώς  η οικογενεια  Γερουλάνου . Η   μάνα  και η κορη κυρίως- Ο γιος, αφού   φαλήρισε τα οικογειακά ιχθυοτροφεία ,  έγινε  .. υπουργός  ΥΠ ΠΟ επι Γιωργάκη  και… διακρίθηκε…  απο το  gym  που γυμναζεται στο  Σύνταγμα :headbang:
--
Βάζω ολο  το story  >  15/01/2016 - O Olivier Descotes, νέος Διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη
Εκ μέρους της Διοικητικής Επιτροπής του Μουσείου Μπενάκη, έχω τη χαρά να ανακοινώσω το διορισμό του κυρίου Olivier Descotes (Ολιβιέ Ντεκότ), υπευθύνου καλλιτεχνικής δημιουργίας του γαλλικού Υπουργείου Πολιτισμού και Επικοινωνίας, στη θέση του Διευθυντή του Μουσείου Μπενάκη.

Η συνεργασία αυτή, που θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου 2016, είναι αποτέλεσμα μιας διαδικασίας που διήρκεσε σχεδόν ένα χρόνο, και η οποία προσέλκυσε 82 υποψηφιότητες, Ελλήνων και ξένων. Έχοντας εξασφαλίσει την αφιλοκερδή συνεργασία της Egon Zehnder, της πιο αποδεκτής εταιρείας διεθνώς για την αναζήτηση εξειδικευμένων στελεχών, στόχος όλων μας ήταν η επιλογή του νέου Διευθυντή να γίνει με τη μεγαλύτερη δυνατή αντικειμενικότητα και με αποδεκτά από όλους κριτήρια, ώστε να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα αναλάβει τη διεύθυνση του Μουσείου σε μια δύσκολη μεταβατική περίοδο, το πρόσωπο που θα διασφαλίσει τη μελλοντική πορεία και ανάπτυξή του.

Γνωρίζουμε όλοι τη μοναδική, προσωπική συνεισφορά του Άγγελου Δεληβορριά στη σημερινή μορφή και αξία του Μουσείου Μπενάκη. Τη συνεισφορά που για πολλά χρόνια στηρίξαμε όλοι, τόσο η Διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι στο Μουσείο, με απόλυτη εμπιστοσύνη. Το Μουσείο Μπενάκη του οφείλει πάρα πολλά.

Η επιλογή του Olivier Descotes από την Διοικητική Επιτροπή του Μουσείου ήταν ομόφωνη. Προήλθε αφενός από την επίγνωσή μας για τις ειδικές σημερινές ανάγκες του Ιδρύματος για ενδυνάμωση και εξωστρέφεια, και αφετέρου από την αποδεδειγμένη εμπειρία του ως επικεφαλής σημαντικών πολιτιστικών οργανισμών. Είναι πεποίθηση όλων ότι θα διαδεχτεί τον Άγγελο Δεληβορριά με τον καλύτερο τρόπο, παρά τις αντίξοες συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζει η χώρα μας εδώ και αρκετό καιρό. Και είναι πεποίθηση όλων ότι ανάληψη εκ μέρους του της διεύθυνσης του Μουσείου θα αποφέρει πολύτιμους καρπούς για το Ίδρυμα.

Αιμιλία Γερουλάνου
Πρόεδρος Διοικητικής Επιτροπής Μουσείου Μπενάκη
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Πολλές φορές στη τουριστική Ρόδο καλούμαι να απαντήσω στην ερώτηση "Τι συμβαίνει με την οικονομία σας? Γιατί έχει γίνει έτσι?"
Επειδή πρέπει να δώσω μια γρήγορη εικόνα του τι έγινε και να περάσω και ένα μήνυμα λέω πως οι λόγοι της κρίσης εδώ είναι 3

α)στρατιωτικές δαπάνες. Είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που ξοδεύουμε τόσο μεγάλο μέρος του προυπολογισμού για τον στρατό! Βέβαια αν ήθελε η Ευρώπη θα μπορούσε να λύσει αυτό το πρόβλημα με μια μόνο δήλωση και χωρίς κόστος λέγοντας επίσημα  πως: "επίθεση κατά της Ελλάδος είναι επίθεση κατά όλων των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης"  
β) η διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων ήταν κάτι που μια οικονομία σαν την δική μας δεν μπορούσε να αντέξει! Τώρα έχουμε έρημα κτήρια που δεν χρησιμεύουν σε τίποτα! Καλή ιδέα θα ήταν να γίνονταν μόνιμα αυτοί οι αγώνες στην Ελλάδα (σχεδόν όλοι συμφωνούν σε αυτό)
γ) η διαφθορά. Σε αυτό δεν έχω λόγια . Τους λέω είναι θέμα εσωτερική κάθαρσης! Εκεί πραγματικά μας πιάνει η αμηχανία....
 

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Μηνύματα
242
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Πολλά από αυτά που γράφτηκαν παραπάνω ισχύουν....
Δημόσιο, αναλογία συνταξιούχων, ξένοι στην Ελλάδα κλπ

Αλλά, υπάρχει και ένας επιπλέον παράγοντας, που κατά τη γνώμη μου είναι πάνω από όλους.... Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ από το 1980 και μετά.

Σα λαός δεν έχουμε καθόλου εξελιχθεί προς τη σωστή κατεύθυνση.
Και ποια είναι η σωστή? Απλό ... είναι η κατεύθυνση που ακολουθούν οι χώρες και οι λαοί που δεν έχουν τόσα προβλήματα και στους οποίους υποθέτω ότι θέλουμε να ανήκουμε και να μοιάσουμε.

Και επειδή οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι ακριβώς η αντιπροσωπευτική μας κυβερνώσα ελίτ, γι΄αυτό έχουμε τους συγκεκριμένους. Αυτούς εκλέγουμε, αυτοί μας αρμόζουν.

Είναι εντυπωσιακό ότι στον καθένα μας φταίει ο Σαμαράς, ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης, ο Παπανδρέου, ο Καραμανλής....
οι συνταξιούχοι, οι ΔΥ, οι ξένοι .....
αλλά ποτέ δε φταίει ο εαυτός μας, ο φίλος μας, ο αδερφός μας, ο πατέρας μας, η γυναίκα μας.    
 

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Μηνύματα
291
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Πάκης , που δούλευε σε γνωστό μου, είχε πληρώσει 1500 ευρώ
ΜΑΥΡΑ-ΛΑΔΩΜΑ
σε υπαλλήλους του δήμου καισαριανής
(ξέρεις ποιοί ήταν αφεντικά εκεί)
για να πάρει έναν αριθμό πρωτοκόλλου , ότι κατέθεσε χαρτια ...
δήθεν για να κυκλοφορεί νόμιμα ........

Αναφέροντας μεμονωμένες περιπτώσεις που υπάρχουν σε κάθε πλευρά δεν οδηγούμαστε κάπου, απλά παραπλανώμαστε. Η ουσία είναι να κοιτάζουμε το κεντρικό πρόβλημα, όχι περιστατικά από γνωστό γνωστού μου.
Άλλωστε και σύμφωνα με το παράδειγμα που δίνεις, το πρόβλημα  είναι κυρίως η διαφθορά που υπάρχει σε όλα τα κλιμάκια της ελληνικής διοίκησης. Λες και οι συντάξεις των τυφλών, αντιστασιακών και οι προσλήψεις με πλαστά πτυχία δεν έγιναν με λάδωμα......
 
OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
9.752
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
9.752
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αναφέροντας μεμονωμένες περιπτώσεις που υπάρχουν σε κάθε πλευρά δεν οδηγούμαστε κάπου

Όλοι οι Πάκηδες εργάτες που είχα ακούσει και έπαιρναν χαρτιά με λάδωμα
ήταν από το ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ...

Που τον ελέγχει το ΚΚΕ.
 

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Μηνύματα
291
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Σύμφωνα μαζι σου ως ένα σημείο αλλα....Τον ιδιωτικό τομέα τον κατέστρεψαν οι αλλοδαποί.Τον κατέστρεψαν διότι έριχναν το μεροκάματο υπερβολικά,αυτο βέβαια γινόταν διότι έμεναν 7-10 άτομα σε ένα σπίτι με 0 ποιότητα ζωής και 0 φόρους.Ο Έλληνας καταδεχόταν να κανει αυτές τις δουλειές αλλα με τόσο χαμηλούς μισθούς και τέτοια παράλογη φορολογία δεν μπορεις να ανταπεξέλθεις και αποχωρείς απλά.
Αν αυριο έρθει ένας απο Αφρική απου περνει στην κυριολεξία 4€ τον μήνα και μένει σε καλύβα στο χωράφι, εδω με 4€ την ημέρα,0 φόρο,με καλύβα απο παλέτες και θάλασσα θέα θα του φανεί παράδεισος.Ο Έλληνας όμως την πουτσισε για ακομα μια φορά.Το κράτος αυτο διώχνει τον έλληνα και θέλει φτηνό εργατικό.Πλεον εχει καταντήσει ταμπού να κρέμας την Ελληνική σημαία έξω απο το σπίτι σου φοβούμενος μην σε αποκαλέσουν ρατσιστή και Χρυσαυγητη..

Φίλε κατανοώ την όποια οργή σου, αλλά προσωπικά την θεωρώ ακόμα μια "βολική" εξήγηση. Ο ιδιωτικός τομέας -εάν μπορεί να εξηγηθεί από μία μόνο κεντρική αιτία- καταστράφηκε διότι πολύ απλά δεν ήταν ανταγωνιστικός και ήταν ισχυρά εξαρτούμενος από το δημόσιο κρατικό χρήμα. Στέρεψε η κάνουλα (δανεισμός του Δημοσίου, πλασματικό επίπεδο διαβίωσης) και φάνηκε πόσο γυμνός ήταν. Για του λόγου το αληθές και πριν τη κρίση, πόσες ισχυρές εξαγωγικές ελληνικές εταιρείες γνώριζες?
Επίσης, υπάρχει και το ζήτημα της προσωπικής ευθύνης. Δεν γίνεται να φταίει πάντα το κράτος και εμείς να είμαστε άμοιροι ευθυνών. Εάν εγώ εκμεταλλεύομαι έναν μετανάστη και τον πληρώνω με ψίχουλα, ποιος κερδοσκοπεί σε βάρος ποιου? Οπότε εάν κοιτάω το βραχυχρόνιο προσωπικό μου κέρδος και δεν με νοιάζει για τους υπόλοιπους έντιμους (εννοώ με χαρτιά εργάτες,κτλ), κάποιοι στιγμή αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ......
 

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Μηνύματα
291
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Όλοι οι Πάκηδες εργάτες που είχα ακούσει και έπαιρναν χαρτιά με λάδωμα
ήταν από το ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ...

Που τον ελέγχει το ΚΚΕ.

Οπότε στα λόγια μου έρχεσαι. Φτιάξε κράτος, τιμώρησε τους υπαλλήλους που τα παίρνουν με απόλυση και ποινικές ευθύνες και έλα μετά να μου πεις αν θα ξαναδώσουν πλαστά χαρτιά. Και η Γερμανία μετά τον 2ο Π.Π. υποδέχθηκε εκατομμύρια μετανάστες, όμως επειδή ήταν σοβαρό κράτος τους χρησιμοποίησε σωστά και αναπτύχθηκε. Το ίδιο και η Αμερική, που ουσιαστικά είναι χώρα μεταναστών. Και μην μου πεις ότι ο έλληνας μετανάστης σε Γερμανία/ Αμερική ήταν καλός, ενώ ο Πολωνός που έρχεται εδώ είναι απατεώνας.....
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.456
Κριτικές
16
Like
13.657
Πόντοι
6.515
να το κλεισει το μαγαζι ο τσιπρας και να πεταξει τα κλειδιά από το προεδρικο αεροπλανο όταν θα μεταναστευει  :S

είναι τοσο βαριδι η ελλαδα που δεν αντεχουν ουτε καν οι ελληνικες εταιρειες που εχουν μεταναστευσει  :(

 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Αγγλία και Γαλλία επίσης .
Πανάκριβους Στρατούς.
Έλα τώρα... Τι συγκρίνεις...Αυτές οι χώρες μας πουλάνε οπλικά συστήματα! Εκτός τα κέρδη που αποκομίζουν απο την ύπαρξη ή απειλή της ισχύς τους για να πετύχουν διαφόρων ειδών οφέλη! Εμείς με την ισχύ μας περιφερικά ούτε ένα όνομα γεωγραφικού μας νομού δεν μπορούμε να κρατήσουμε ως αποκλειστικά δικό μας!
Οι Σκοπιανοί ΠΟΥΛΑΝΕ Μ. Αλέξανδρο κι εμείς τον :jerking: :jerking: :jerking:
 

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Μηνύματα
1.106
Like
9
Πόντοι
16
Τύπε να προσθέσω στη σωστή ανάλυση σου:

3.000.000 συνταξιούχους (κάποιοι είναι 48 ετών , που πήραν σύνταξη από την ολυμπιακή στα 42).

Ακόμα και σήμερα με τα μνημόνια, κοψίματα μισθών, απολύσεις κλπ οι στρατιωτικοί και αστυνομικοί βγαίνουν στη σύνταξη 45 (ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ) ετών (ενώ υπάρχουν και ειδικές κατηγορίες που μετράνε διπλά τα χρόνια οι οποίοι συνταξιοδοτούνται ακόμα και στα 40).  :uglystupid:

Δουλεύουν ουσιαστικά 25 χρόνια και τους δίνουμε σύνταξη για τουλάχιστον 35 (ως τα 80).  :headbang: Πώς γίνεται να δουλέψει αυτό το πράγμα;
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
αλλά ποτέ δε φταίει η γυναίκα μας. 

Αυτή φταίει πάντα.
Γι' αυτό πρέπει να της δίνεις ένα μπερντάχι ξύλο κάθε πρωϊ.
Δε χρειάζεται να ξέρεις το λόγο.
Τον ξέρει αυτή.
 

men1975

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Μηνύματα
78
Κριτικές
9
Like
343
Πόντοι
280
Τύπε να προσθέσω στη σωστή ανάλυση σου:

Ακόμα και σήμερα με τα μνημόνια, κοψίματα μισθών, απολύσεις κλπ οι στρατιωτικοί και αστυνομικοί βγαίνουν στη σύνταξη 45 (ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ) ετών (ενώ υπάρχουν και ειδικές κατηγορίες που μετράνε διπλά τα χρόνια οι οποίοι συνταξιοδοτούνται ακόμα και στα 40).  :uglystupid:

Δουλεύουν ουσιαστικά 25 χρόνια και τους δίνουμε σύνταξη για τουλάχιστον 35 (ως τα 80).  :headbang: Πώς γίνεται να δουλέψει αυτό το πράγμα;
Αδερφε σορρυ κιολας αλλα μαλλον δεν τα ξερεις...Εγω θα βγω στην δυντσξη με 35 Πραγματικα χρονια υπηρεσιας κ ενας Θεος ξερει ποσες μεταθεσεις.Καποιοι συναδελφοι που ηταν ασφαλισμενη πριν το 93 θα βγουν κλιμακωτα απο 25 εως και 35.Αν φυγουν με 25 τοτε θα παρουν τα τρια μου για συνταξη ενω αν βγουν με 35 θα παρουν τα π@@@@ μου.Τωρα οι ειδικες κατηγ.ειναι πιλοτοι και ειδικες δυναμεις τα οποια Τα πληρωνουν κ Θα τα ξανα πληρωσουν τα διπλα.Μονο κερδος νωρις με 25 ετη....
 

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
999
Κριτικές
4
Like
831
Πόντοι
366
Δεν υπαρχει θεραπεια στην κατασταση μας..Η καθε θεση στο δημοσιο ειναι και μια ψηφος.Το καθε επιδομα ειναι αλλη μια.Για χαρη των ψηφων γαμαει τη χωρα αυτη ο καθε πολιτικος.
Μην βάζεις όλους τους ΔΥ στο ίδιο καλάθι. Δεν μπορείς να λες ότι ο καθηγητής ή ο δάσκαλος ή ο αστυνομικός είναι το ίδιο με τον εργαζόμενο σε ΕΛΠΕ,ΔΕΗ,εφορίες,κωπαίδα. Υπάρχουν αρκετοί στο δημόσιο που δεν είναι οι κομματικά διορισμένοι. Αλλωστε δεν έχει μπει το ενιαίο μισθολόγιο παντού. Οποιος δεν είναι θα ψηφίζει λυσαλέα όποιον δεν θα το αλλάξε αυτό.
 

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Μηνύματα
17.108
Like
9
Πόντοι
166
Χαχα ειστε ολοι τρελανοι.
Οτι ψηφισατε βγηκε,καλη μας χωνεψη
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
Πλεον εχει καταντήσει ταμπού να κρέμας την Ελληνική σημαία έξω απο το σπίτι σου φοβούμενος μην σε αποκαλέσουν ρατσιστή και Χρυσαυγητη..

+10000000000000000000000000000000

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Σε λιγο θα βαλουμε περουκα να μη φαινεται η καραφλα μας για να μη μας περασουν για χρυσαυγιτες!

Χρυσαυγιτης! Προφαση για επιθεση σε καθε ιθαγενη! Παλια τακτικη των Εξαρχειων, να βαφτιζουν φασιστα οποιον ηταν ανεπιθυμητος.

Ειμαστε ιθαγενεις, ειμαστε για την Ελλαδα οτι οι Ινδιανοι για την Αμερικη. Εχουμε δικαιωματα!
 

kavliaris

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.285
Κριτικές
11
Like
279
Πόντοι
1.520
Σύμφωνα μαζι σου ως ένα σημείο αλλα....Τον ιδιωτικό τομέα τον κατέστρεψαν οι αλλοδαποί.Τον κατέστρεψαν διότι έριχναν το μεροκάματο υπερβολικά,αυτο βέβαια γινόταν διότι έμεναν 7-10 άτομα σε ένα σπίτι με 0 ποιότητα ζωής και 0 φόρους.Ο Έλληνας καταδεχόταν να κανει αυτές τις δουλειές αλλα με τόσο χαμηλούς μισθούς και τέτοια παράλογη φορολογία δεν μπορεις να ανταπεξέλθεις και αποχωρείς απλά.
Αν αυριο έρθει ένας απο Αφρική απου περνει στην κυριολεξία 4€ τον μήνα και μένει σε καλύβα στο χωράφι, εδω με 4€ την ημέρα,0 φόρο,με καλύβα απο παλέτες και θάλασσα θέα θα του φανεί παράδεισος.Ο Έλληνας όμως την πουτσισε για ακομα μια φορά.Το κράτος αυτο διώχνει τον έλληνα και θέλει φτηνό εργατικό.Πλεον εχει καταντήσει ταμπού να κρέμας την Ελληνική σημαία έξω απο το σπίτι σου φοβούμενος μην σε αποκαλέσουν ρατσιστή και Χρυσαυγητη..
Και τους αλλοδαπους ποιος τους εφερε,ποιος διελυσε την επιθεωρηση εργασιας,ποιος δεν αφησε να γινονται ελεγχοι και να μενουν οι ξενοι ανασφαλιστοι;Η ιδια ληστροσυμμορια που εδινε ψευτικα στοιχεια στην ευρωπη γα το χρεος,οι υπαλληλοι των εργολαβων,της siemens που κουνανε και το δαχτυλο στη βουλη.Ας ειναι καλα οι μαλακες οι Συριζαιοι,που καθονται και τους ανεχονται....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom