Νέα

MILF Ετεροφυλική Η μεταμόρφωση της γειτόνισσας .

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα El greco 76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
El greco 76

El greco 76

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Μηνύματα
34
Like
86
Πόντοι
0
… Άνοιξα τα μάτια μου στις 5:30 το πρωί , έμεινα λίγο ξαπλωμένος ν ακούω την αναπνοή της Κατερίνας που κοιμόταν δίπλα μου . Ανακάθισα κι έμεινα να επεξεργάζομαι την Κατερίνα που κοιμόταν . Νταρτανα γυναίκα όμως με σφικτο δέρμα χωρίς περιττά όμως κιλά . Δέρμα καθαρό και λείο που αν και καστανη λόγω των πολλών χρόνων στο Λονδίνο έκανε αντίθεση με τη λευκή της επιδερμίδα . Δεν ήταν η πιο όμορφη γυναίκα , μάλλον το κορίτσι της διπλανής πόρτας που ο μεσος ελληνας μπορεί να μην της έριχνε δεύτερη μάτια παρά μόνη για να τσεκάρει τα τεράστια της βυζια όμως έβγαζε μια όμορφη σεξουαλικότητα . Δεν την είδα ποτέ ντυμένη προκλητικά και γενικά ήταν πολύ ήρεμος άνθρωπος . Πέρα από τα κάστανα μαλλιά και μάτια νομίζω ότι στο σύνολο της υπερίσχυσαν τα Τσεχικα γονίδιά από την πλευρά της μητέρας της . Σκέφτηκα ότι ίσως να μου ταίριαζε σαν σχέση ομως έβγαλα αμέσως αυτή την σκέψη από το μυαλό μου μιας κι εκείνη την περίοδο ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα .

Σηκώθηκα κατέβηκα κάτω στην κουζίνα έφτιαξα καφέ κι έβαλα μια κατεψυγμένη τυρόπιτα στον φούρνο και μπήκα στο μπάνιο κάτω για ντουζ , όταν βγήκα άκουσα την Κατερίνα να μιλά στο τηλεφωνο επάνω και μετά από λίγο την άκουσα να κατεβαίνει .

Μου χαμογέλασε αγουροξυπνημένη «Η γιαγιά μου , ανησύχησε που είδε ότι δεν πήγα σπίτι , της είπα ότι έμεινα σε μια φίλη μου» και γέλασε σαρκαστικα.
«Στην Τσέχα γιαγιά δεν θα είχα πρόβλημα να πω ότι ήμουν σ ένα φιλο μου» , συμπλήρωσε και ήρθε και μ αγκάλιασε και με φίλησε στο σβέρκο .

Της έβαλα καφέ , το πήρε κι ανέβηκε ν αλλάξει . Πήρε ένα κομμάτι τυρόπιτα την τύλιξε σ ένα χαρτί και την έβαλε στην τσάντα της .

Μέχρι να ντυθώ επεξεργάστηκε το σπίτι , βγήκε εξω στην αυλή περπάτησε στον κήπο .

«Ο κήπος φαίνεται παραμελημένος , η πισίνα θελει καθάρισμα» ειπε καθώς έμπαινε στ αμάξι .

«Ναι δεν πρόλαβα να τα φτιάξω θα έρθουν μέσα στην εβδομάδα» απάντησα .

«Δηλαδή όταν θα ξανάρθω θα είναι όλα εντάξει ;; Θες να με ξαναδείς δεν είναι έτσι ;»

«Τι ρωτάς τώρα ; Φυσικά πάρε με μόλις τελειώσεις από τις διακοπές σου ;» ..απάντησα προσπαθώντας να κρύψω την αμηχανία μου και να το παίξω άνετος . Η αλήθεια είναι ότι με βόλευε ότι έφευγε για Χαλκιδική ήθελα λίγο την ησυχία μου .

«Αλήθεια, φαίνεσαι πολύ αστείος μέσα στο smart» μου είπε παιχνιδιάρικα , «γιατί δεν περνεις ένα πιο μεγάλο αμαξι ;»

«Έχω παραγγείλει και περιμένω από την αντιπροσωπεία να μου το παραδώσουν, μάλλον την άλλη εβδομάδα»

Είχε δίκιο μετά βίας χωρούσα στο μικρό αυτοκινητάκι . Είμαι στο 1.89 , 106 κιλά . Παλιός αθλητής της δισκοβολίας , σφυροβολίας αρκετά μεγαλόσωμος. Αν και δεν είμαι στεγνός με κοιλιακους από την εφηβεία δεν σταμάτησα ποτέ να γυμνάζομαι . Στα 27 μου όταν επέστρεψα απο σπουδές κι έβγαινα σε κλαμπ με φίλους συχνά κάποιοι νόμιζαν ότι ήμουν ο μπράβος του μαγαζιού .
Είχα πυκνή γενειάδα απο τις σπουδές με την διαφορά ότι οταν ήμουν φοιτητής είχα και μακριά μαλλιά όμως πριν φτάσω τα τριάντα ξεκίνησα να τα κόβω πολύ κοντά και κρατούσα περιποιημένα τα γένια μου.

Φτάσαμε εκεί που ήθελε η Κατερίνα να την αφήσω . Πριν βγει απο το αμαξι μου έδωσε ένα βαθύ γλωσσοφιλο. «Πέρασα τέλεια» μου είπε βγαίνοντας απο το αμαξι . «Θα σε παρω τηλεφωνο οταν φτάσω» μου φώναξε κλείνοντας την πόρτα . Κοντοστάθηκα στο πεζοδρόμιο , μου έστειλε ένα φιλί και με χαιρέτησε καθώς ξεκινούσα.

Έφτασα γραφείο και ρίχτηκα με τα μούτρα στην δουλειά . Η ώρα πέρασε.

Αργά το απόγευμα κτύπησε το τηλεφωνο , απάντησα και μου ειπε ότι φτάσανε και το μέρος ήταν τέλειο
 

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Μηνύματα
167
Like
685
Πόντοι
81
Μανωλιο οι συγγενείς σε ποιο επεισόδιο βγαίνουν?
 

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Μηνύματα
4.752
Κριτικές
6
Like
3.408
Πόντοι
736
Μανωλιο οι συγγενείς σε ποιο επεισόδιο βγαίνουν?
Επίσης η γειτόνισσα που γράφει στον τίτλο μου φαίνεται πως δεν έχει εμφανιστεί ακόμη ... η αν εμφανίστηκε δεν έχει κάνει ακόμη αισθητή την παρουσία της :confused:
 
OP
OP
El greco 76

El greco 76

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Μηνύματα
34
Like
86
Πόντοι
0
Οι μέρες πέρασαν κι έφτασε Σάββατο. Αφου έστειλα μερικά μεηλ το πρωί βγήκα για να πάρω μερικά πράγματα από το σουπερμάρκετ . Επέστρεψα πάρκαρα και βλέπω μπροστά μου τον γείτονα . Καλημεριζόμαστε , και μου λέει «έλα να πιούμε ένα καφέ» , προσπαθώ ευγενικά να αρνηθώ όμως επιμένει , όποτε ανεβαίνω σπίτι αφήνω τα ψώνια και ξανά κατεβαίνω κάτω , με περιμένει στην πόρτα μπαίνω μέσα και με οδηγά στην πίσω αυλή . Εκεί κάθεται η γειτόνισσα και ταΐζει κάτι το παιδάκι , γύρω τριών . «Εγώ είμαι ο Τάσος» μου λέει , του συστήνομαι κι εγώ «Γιώτα»λέει και μου δείχνει την γυναίκα του … απλώνω το χέρι για χειραψία λέγοντας χάρηκα και με ρωτά πως πίνω τον καφέ μου . Σκέτο , λέω και με πιάνει ο Τάσος στην κουβέντα … καταιγισμός ερωτήσεων , από που είμαι , που δουλευω κτλ κτλ . Απαντώ κουμπωμένος κι έρχεται ο καφές , και ξεκινά να μου λεει αυτός για εκείνον . Θεσσαλονικιός , 49 κλειστά , αρχιτέκτων … Η Γιωτα 34 , καταγωγή ποντια γεννημένη στην Μοσχα ήρθε Ελλάδα 17+ χρόνων .
Κάθε τόσο ο μικρός φωνάζει τρέχει και τον διακόπτει και βρίσκω ευκαιρία να κοιτάξω την γειτόνισσα και να την επεξεργαστώ . Μικροκαμωμένη κοπέλα προσέχω τον πετακτο της κωλαρακο όταν τρέχει να εμποδίσει τον μικρό από μια αταξία .Παρατηρώ τον Τάσο όσο αυτός μου περιγράφει και μου δείχνει το νέο του κινητό ένα Sony Xperia . Ο Τάσος μετρίου αναστήματος με γκρίζα μαλλιά , γαλανά μάτια και φορεί γυαλάκια με κόκκινο σκελετό , μια άσπρη βερμούδα κι ενα λινό ροζ πουκάμισο , αυτό που με παραξένεψε ήταν το φουλάρι που είχε στον λαιμό και τα δυο τρία δακτυλίδια σε κάθε χέρι με τα πουλιά χαϊμαλιά στους καρπούς . Καλλιτέχνης σκέφτηκα . Άνοιξε την κάμερα του κινητού για να θαυμάσω εικόνα και μετά μου σηκώθηκε και μου εφερε μια φωτογραφία που έβγαλε ο ίδιος και μου εξηγούσε πως η κάμερα του κινητού αυτού ήταν πιο καλή από την κάμερα που έβγαλε την φωτογραφία μερικά χρόνια πριν .
Προσπαθούσα να συμμετέχω στην συζήτηση και να δείξω ενδιαφέρον όμως λίγο ο μικρός που μας διέκοπτε συνέχεια , λιγο το ότι δεν μ ενδιέφερε η συζήτηση σηκώθηκα ευγενικά λέγοντας ότι έχω δουλειά , για να φύγω . Με οδήγησε μέχρι την πόρτα και εκεί πάλι μ έπιασε στην κουβέντα για τον αν ήθελα κηπουρο επειδή ο φράκτης ηταν αρκετα παραμελημένος .

Του απάντησα ναι κι ότι με σώζει κι έφυγε για να φέρει χαρτί να μου γράψει το τηλεφωνο . Πρόσεξα τότε την Γιώτα που καθόταν στην κουζίνα και με κοίταζε περίεργα . Λίγο απαξιωτικά λιγο Αγ υψηλού ΦΕΝ μπορούσα να προσδιορίσω το υφάκι που μου φάνηκε υποτιμητικό για κάποιο λόγο . Δεν έδωσα σημασία της χαμογέλασα λιγο μου χαμογέλασε πίσω ήρθε ο Τάσος μου έδωσε το χαρτί με το τηλεφωνο του κηπουρού κι έφυγα σφαίρα για κα συνεχίσω την μέρα μου .
 
OP
OP
El greco 76

El greco 76

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Μηνύματα
34
Like
86
Πόντοι
0
Την Κυριακή αποφάσισα ν ασχοληθώ λίγο με τον κήπο και την πισίνα .
Το διώροφο σπίτι ήταν σ ενα μεγάλο οικοπεδο . Πάνω ήταν 3 δωματια με μπάνιο , το ενα από αυτά αρκετά μεγάλο με βεράντα που έβλεπε προς τον Θερμαϊκό . Από κάτω ακριβώς ενα μικρός κήπος και αφου κατέβαινες πέντε σκαλιά βρισκόσουν στον χώρο της πισίνας . Η πισίνα ήταν 8Χ4 και επερνε το 70% του χώρου . Τα υπόλοιπα ήταν μια στενή λωρίδα γρασίδι ένα πλακόστρωτο γυρω γυρω . Μπροστά και δεξιά κυπαρισσακια ένα τεράστιο πεύκο στο διπλανό οικόπεδο . Αριστερά και διαγώνια κάτω στα πέντε μέτρα το σπίτι του Τασου και της Γιώτας όμως αρκετά πιο χαμηλά . Ενδιάμεσα τους ο ανηφορικός πεζόδρομος που οδηγούσε στο σπίτι . Δυο καγκελόπορτες , η μια κατευθείαν στον χώρο της πισίνας κι άλλη λίγο
 
OP
OP
El greco 76

El greco 76

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Μηνύματα
34
Like
86
Πόντοι
0
..πιο ψηλά που οδηγούσε στην κυρία είσοδο .

Τον χώρο της πισίνας δεν μπορούσε να τον δει κανείς παρά μόνο ένα σημείο που ηταν διαγώνια κι απο κάτω απο μια μικρή βεράντα κι ενα πλαϊνό παράθυρο στο σπίτι του Τάσου και της Γιώτας .

Αφου πήρα τον συνέταιρο να μου πει που ηταν τα παρελκόμενα για να καθαρίσω την πισινα φόρεσα μια βερμούδα μόνο και ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον καθαρισμό

Έβαλα το λάστιχο να γεμίσει , καθάρισα φίλτρα ,καλάθια , έβαλα ταμπλέτες και αφου καθάρισα τα φύλλα καθάρισα σχολαστικά με την σκούπα το πάτωμα και τα τοιχώματα .

Μετά απο δυο σχεδόν ώρες στάθηκα και καμάρωνα το αποτέλεσμα .

Έβαλα τα παρελκόμενα πισω στην μικρή αποθήκη και ενώ κατευθυνόμουν πισω στην πισινα είδα την Γιώτα ν απλώνει μια πετσέτα στην πισω βεράντα .

Της φώναξα την χαιρέτησα και της είπα να έρθουν με τον Τάσο και το πιτσιρίκι να παίξουν στην πισινα .

Μου αρνήθηκε ευγενικά και μου είπε ότι είχαν να παν κάπου , και κάτι μουρμούρισε ότι ηταν νωρίς ακόμα για το μικρό για μπάνιο .

Άκουσα να κτυπά το κινητό και ενώ προχωρούσα να το απαντήσω άκουσα τον Τάσο να φωνάζει απο τον κήπο ότι θα πήγαιναν σε μια δεξίωση κι άλλη φορά . Είπε κάτι ακόμα όμως δεν άκουσα επειδή είχα ήδη απαντήσει το τηλεφωνο

Ήταν η Κατερίνα . Μέσα στην τρελή χαρά μου ανακοίνωνε ότι ηταν η τελευταία μέρα στη Χαλκιδική επειδή οι ξαδερφες έπρεπε να επιστρέψουν στην δουλειά . Μου ανακοίνωσε επίσης ότι ήθελε να με δει .

Με ρώτησε πως περνώ και της είπα ότι είχα καθαρίσει την πισινα και ετοιμαζόμουν να ρίξω μια βουτιά . Της είπα ότι είχα πάρει τηλεφωνο του κηπουρού και θα τον επερνα την Δευτέρα καθώς κι ότι τα παιδιά στο γραφείο μου είχαν βρει μια υπηρεσία που καθάριζε σπίτια κι ότι επίσης την Δευτέρα θα ερχόταν ένα συνεργείο να καθαρίσει σχολαστικά το σπίτι

Συμφωνήσαμε να βρεθούμε την επόμενη μετά την δουλειά για ποτό και κλείσαμε

Βουτηξα στη πισινα και μετά βγήκα και ξάπλωσα στην ξαπλώστρα . Άφεθηκα ν απολαμβάνω τον καλοκαιρινό ήλιο και αν σκέφτομαι ότι ειχε περάσει πολύς καιρός απο την τελευταία φορά που ήμουν τόσο ξέγνοιαστος και ήρεμος .

Ανέβηκα στο σπίτι να φτιάξω κάτι να φάω έκανα ντουζ κι άπλωσα στον καναπέ να δω τηλεόραση .

Ανυπομονουσα για την επόμενη ημέρα . Ήθελα να ξανά νιώσω στον πουτσο μου το ζεστό μουνι και την κωλαρα της Κατερίνας …..
 

resp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Μηνύματα
4.259
Like
4.420
Πόντοι
1.706
Πάντως τα 100 κιλά τα περνάει για πλάκα ο μπαγάσας είτε 1,65 είναι είτε 1,89.
Σε ποιο επεισόδιο μας έλεγε ότι είναι κοντός αλλά επειδή είναι φουλ γυμνασμενος κοντεύει 120 κιλά μυες και μοιάζει με σφυροβολο;
Σε εκείνο που έκανε οικονομία
με το ρεύμα; :think:
 
OP
OP
El greco 76

El greco 76

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Μηνύματα
34
Like
86
Πόντοι
0
Ξημέρωσε Δευτέρα . Με πολύ όρεξη πρωινός πρωινός έφυγα σφαίρα για γυμναστήριο και μετά δουλειά .

Χάθηκα στα επαγγελματικά και αργά το απόγευμα μ έβγαλε από τις επαγγελματικές σκοτούρες ένα μήνυμα από την Κατερίνα ..

« Hi babe , φτάσαμε , έχεις χρόνο να βρεθούμε πιο νωρίς ;;»

Η αλήθεια δεν είχα όμως για χάρη του σεξ θα έκανα

Της απάντησα ότι θα μπορούσα να ξεφύγω σε καμία ώρα και μου έστειλε πίσω να βρεθούμε στην καφετέρια κοντά στο σπίτι της γιαγιάς

Έστειλα ένα οκ , έκανα λίγη δουλειά ακόμα κι έφυγα για το ραντεβού .

Με το που σταμάτησα για να βάλω όπισθεν να παρκάρω μου κάποιος μου κτύπησε το τζαμί , γύρισα να δω , η Κατερίνα μ ένα τεράστιο χαμόγελο .

Έτρεξε από την άλλη πλευρά και μπήκε στ αμαξι «Γειά» μου είπε με ναζί και μου έσωσε ένα φιλί στο στόμα .

Κρατούσε ένα backpack και το βάλε μπροστά της .

«Βαριέμαι να βγούμε , θες να παραγγείλουμε κάτι και ν αράξουμε σπίτι σου ;»

Αν θέλω λέει ; Φυσικά !!!

Στην διαδρομη μιλήσαμε για την διαδρομη για το ποσό ωραία πέρασε τις πέντε αυτές μέρες , για το ποσό όμορφη είναι η Ελλάδα και ποσό τυχεροί οι Έλληνες που έχουμε τόσο κοντά θάλασσα και ήλιο .

Όσο μου μιλούσε παρατηρούσα το ελαφρώς μαυρισμένο δέρμα της .

Μύριζε ομορφα, ένα συνδυασμό αντιλιακου και σαμπουάν . Μύριζε δλδ καλοκαίρι .

Φτάσαμε σπίτι , πήρα το σακίδιο της που μου φάνηκε αρκετά γεμάτο .

«Ω τι έχεις βάλει μέσα ;»…την ρώτησα

« Είπα να μείνω λίγο μαζί σου εδώ λίγες μέρες , σε πειράζει;;»

Αν και κατά βάθος με πείραζε λίγο απάντησα οτι δεν είχα κανένα πρόβλημα χαμογελώντας και μπήκαμε σπιτι

Με το που μπήκαμε σπίτι κι ακούμπησα κάτω τις τσάντες μας χώθηκε στην αγκαλιά μου μ έσφιξε και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα .

« I missed you» ( σε πεθύμησα ) μου είπε χαμογελώντας και κοιτάζοντας με στα μάτια .

Της απάντησα μ ένα γλωσσοφιλο και της είπα ότι χρειάζομαι ένα ντουζ . Μου είπε ότι μόλις είχε κάνει αυτή και άραξε στον καναπέ.

Τελείωσα το ντουζ φόρεσα μόνο μια βερμούδα ( χωρίς εσώρουχο) και κατέβηκα κάτω .

Την βρηκα να ψάχνει να βαλει μουσική σ ένα πικ απ που μέχρι εκείνη την ημέρα εγώ δεν είχα προσέξει .

Έβαλε μουσική , και μου ζήτησε νερό . Της έδωσα και την ρώτησα αν ήθελε κάτι μα φάει

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πεινάω»μου απάντησε .

Εγώ πεινούσα σαν λύκος ..
«Θα σου ετοιμάσω μια ομελέτα» μου είπε …

«Δεν έχω αυγά»απάντησα

Με ρώτησε τι έχω και της είπα ότι θα παραγγείλω μια πιτσα.. έκανε ότι δεν της άρεσε η ιδέα μου μου είπε καλά και βγήκε εξω στον μικρό κήπο πάνω από την πισινα .

Έκανε κάποια σχόλια για το ποσό την καθάρισα και αν την χρησιμοποίησα κι άναψε τσιγάρο.

Βγήκα εξω και κάθισα στο πεζούλι , μου εδωσε το τσιγάρο της τράβηξα μια γερή ρουφηξιά και της το έδωσα πίσω . Μείναμε έτσι για ένα σχεδόν λεπτό χωρίς να μιλάμε απλά απολαμβάνοντας ο ένας τον αλλο

«Σε πειράζει που θέλω να μείνω λίγες μέρες εδώ»;

«Δεν με πειράζει» απλά την Πεμπτη θα έρθει ο κηπουρός και επίσης ξανά η καθαριστρια.

«Την Πέμπτη που θα έρθουν αυτοί θα με πας μαζί σου στην πόλη θα με αφήσεις για ψώνια θα πάω να δω την γιαγιά και θα με φέρεις πίσω»

Ένιωθα να είναι λίγο πιεστική όμως μου άρεσε η παρέα της όποτε είπα εντάξει , έτσι θα κάνουμε.

Ήρθε η Πιτσα και κατέβηκα στον δρόμο να την παραλάβω. Μπήκα σπίτι και ρώτησα να ήθελε λίγο κρασί και πριν μου απαντήσει της έβαλα ένα ποτήρι

Έκανα το κουτί της πίτσας δίσκο έβαλα πάνω τα ποτήρια και βγήκα εξω και τ ακούμπησα στο τραπέζι που είχε εξω στον μικρό κήπο

Κάθισε δίπλα μου βάζοντας το πόδι της πάνω στο δικό μου , πέρασε το άλλο της χέρι γύρω από τον σβέρκο μου ακουμπώντας το κεφάλι της στον ώμο μου

Εγώ χάιδεψα το πόδι της φροντίζοντας να την χαϊδέψω πολύ ψηλά ανάμεσα στα μπούτια.

Εγυρε κι άρχισε να με φίλα με πάθος στο στόμα . Ανταπέδωσα κι άρχισα να την χαϊδεύω μια το πόδι και μια το εσώρουχο πανω απο το μουνακι της .

Έβαλε το χέρι της στον πουτσο μου και χάρηκε που τον ένιωσε σκληρό . Τον κράτησε σφικτά για λίγο κοιτώντας με στα μάτια .

Την άρπαξα και την οδήγησα μέσα στο σπίτι . Την έριξα στον καναπέ . Το πικ απ έπαιζε ένα λατινικό τραγούδι κατέβασα την βερμούδα και πετάχτηκε μπροστά στο πρόσωπο της ο πουτσος μου καβλωμενος .

Τον πήρε με όρεξη στο στόμα και ξεκίνησε μια όμορφη πίπα ενώ έστεκα μπροστά της

Μάζεψα τα Μάλια της στα χέρια μου και ξεκίνησα να της τον σπρώχνω μέσα στο στόμα . Φάνηκε να δυσκολεύετε

Με κοίταξε στα μάτια και μου τον έπαιξε λίγο και ξαναπήρε το πουτσοκεφαλο στο στόμα .

Ήταν πολύ καλή . Κάθισα στον καναπέ και συνέχισε ακάθεκτη να μου γλείφει τον πουτσο και να μου τον παίζει

Ήμουν πολύ καυλωμενος . Την γύρισα στα τέσσερα στην πλάτη του καναπέ σήκωσα πανω την μακριά φούστα της κι αφου έκανα στο πλάι το στρινγκ που φορούσε μπήκα μέσα της σπρώχνοντας αργά τον πουτσο μου στην μου άρες της .

Αναστέναξε γλυκά , και ξεκίνησα να ανεβάζω τον ρυθμό . Ανέβασε την μπλούζα έλυσε το σουτιέν της και ξεχύθηκαν οι βυζαρες της πανω στην πλάτη του καναπέ

Με το δεξί μου χέρι άρπαξα τα μαλλιά της και με το αριστερό κρατούσα την λεκάνη της και την τραβούσα πανω στον πουτσο μου με δύναμη

Την σφυροκοπούσα έτσι για σχεδόν πέντε λεπτά με σταμάτησε και μου είπε «πάμε στο κρεβάτι»

Βγήκα απο μέσα της έβγαλε όλα της τα ρούχα κι έτρεξε πανω στο υπνοδωμάτιο εγώ απο πίσω της έβλεπα την μεγάλη της κωλαρα

Πετάχτηκε στο κρεβάτι ανακαθισε και μετά ξάπλωσε ανάσκελα λέγοντας μου « έλα» ανοίγοντας τα πόδια της .

Γονάτισα κοντά της και θαύμασα το όμορφο καυλωμενο της μουνι . Έσκυψα και της πιπίλισα λίγο την κλειτορίδα όμως με σταμάτησε λέγοντας μου ότι με θέλει μέσα της .

Ξεκίνησα να την γαμαω με μανία . Την έβλεπα να το απολαμβάνει πολύ . Αναστέναζε και βογκουσε κρατώντας τις βυζαρες της για να μην παράγονται δεξιά αριστερά ανεξέλεγκτες .

Τις άρπαξα με δύναμη και ξεκίνησα να την γαμαω πιο δυνατά
Μόλις άρχισα ν κουράζομαι ξάπλωσα και την έβαλα να βγει από πάνω μου

Εκεί έδωσε ρέστα , ξεκίνησε ένα ξέφρενο χορό πάνω άρουν πουτσο . Τριβόταν μπροστά πίσω αναπηδούσα σταματούσε

Ξεκίνησε να φωνάζει κι όσο πλησίαζε στον οργασμο φώναζε ακόμα περισσότερο ..

ΧΥΝΩ μου φωνάξε χωρίς να ρίχνει ρυθμό . Συνέχισε να κουνά την λεκάνη της μπροστά πίσω στον πουτσο μου όλο και πιο αργά και ξαφνικά σταμάτησε για ένα δευτερόλεπτο . Μετά έκανε μερικές μικρές κινήσεις σαν να προσπαθούσε να τρίψει την κλειτορίδα της πάνω μου και έπεσε ξέπνοη στο στήθος μου

What an orgasm !!! Fuck μου είπε και με μάτια λάγνα μου έδωσε ένα ρουφηχτό γεμάτο σάλιο φιλί στο στόμα

Ήθελα να χύσω ήμουν πολύ καυλωμενος από το σκηνικό γι αυτό άρχισα να κινώ την λεκάνη μου . Ανασηκώθηκα λίγο για να μπορώ να την κτυπά και να μπαίνει ο πουτσος μου πιο άνετα μέσα της

Φάνηκε να της αρέσει , την γαμουσα έτσι για λίγο και ένιωσα να είμαι έτοιμος να χύσω

Ξάπλωσε απότομα έπιασε τις βυζαρες της και μου είπε

Βάλε τον εδώ

Έβαλα τον πουτσο μου ανάμεσα στις βυζαρες της και σχεδόν αμεσως ξεκίνησα να χύνω

Πετάχτηκαν στο πηγούνι της κι ανάμεσα στις βυζαρες της . Με έβλεπε μένα περήφανο πουτανιστικο υφάκι σαν αν είχε κάνει μεγάλο κατόρθωμα

Ξάπλωσα στο πλάι της ενώ αυτή πασάλειφε τα χυσια μου στις βυζαρες και την κοιλια της …..
 

menounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Μηνύματα
104
Κριτικές
4
Like
478
Πόντοι
301
Πικ απ;;;;;; Πότε είναι η ιστορία, το 1980; Δηλαδή είχε και βινύλια το σπίτι; Μήπως άνοιξα ‘Τα καλύτερά μας χρόνια’ στην ΕΡΤ;
 

Alex_BigBoy

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2023
Μηνύματα
48
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
0
Για να δούμε , αυτός μου φαίνεται είναι άλλος ... ενώ αυτός και η γυναίκα του στο χωριο ο γυμναστής και ο καθηγητής μοιάζουν να είναι το ίδιο άτομο :confused:

Το μόνο που μου φαίνεται ίδιο με τον πιό πάνω , είναι τα σεντόνια και η απουσία παραγράφων που μάλλον θα διευκόλυνε την ανάγνωση. Δηλαδή λίγο μεγαλύτερα κενά ανάμεσα στις παραγράφους εννοώ.
Έχεις δίκιο
 

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Μηνύματα
2.544
Κριτικές
2
Like
5.129
Πόντοι
1.056
Για να δούμε , αυτός μου φαίνεται είναι άλλος ... ενώ αυτός και η γυναίκα του στο χωριο ο γυμναστής και ο καθηγητής μοιάζουν να είναι το ίδιο άτομο :confused:

Το μόνο που μου φαίνεται ίδιο με τον πιό πάνω , είναι τα σεντόνια και η απουσία παραγράφων που μάλλον θα διευκόλυνε την ανάγνωση. Δηλαδή λίγο μεγαλύτερα κενά ανάμεσα στις παραγράφους εννοώ.

Αυτός τι έγινε; Δεν μάθαμε ποτέ ποιοι πηδούσαν την γυναίκα του
 
OP
OP
El greco 76

El greco 76

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Μηνύματα
34
Like
86
Πόντοι
0
….αφου τεντώθηκε σαν να μόλις είχε ξυπνήσει , ήρθε κι ακούμπησε το κεφάλι της στο στήθος μου .

Άρχισε να χαϊδεύει τις τρίχες στο στήθος μου απαλά και έσπασε την σιωπή ρωτώντας με στα αγγλικά:

«Do you mind my appetite for sex?» ( Σε πειράζει η όρεξη μου για σεξ ;»)

Δεν κατάλαβα τι εννοούσε και ζήτησα διευκρίνιση

«Κοιτά , μου απάντησε , μου αρέσει ν απολαμβάνω τον έρωτα και να κάνω σεξ και κάποτε κάποιοι άνδρες δεν νιώθουν άνετα μ αυτό»

Προσπάθησα να καταλάβω που το πήγαινε όμως δεν έδωσα σημασία απλά γέλασα και της είπα ότι μου αρέσει πολύ που είναι έτσι και δεν θεωρώ ότι όταν ένας άνθρωπος έχει όρεξη για σεξ και έρωτα είναι κακό.

Αυτή συνέχισε δημιουργώντας μου ελαφρύ εκνευρισμό μια και ήθελα να απολαύσω την φάση . Αυτό που οι γυναίκες μόλις χύσουν έχουν τόση όρεξη δεν το κατάλαβα ποτέ .

«Στην Ελλάδα οι πιο πολλές θα σου έπαιζαν τις παρθένες και τις άπειρες όσο καβλωμενες κι αν ήταν για εσένα, επειδη θα νόμιζαν ότι θα τις κρίνεις . Εμένα δεν με νοιάζει , μου αρέσεις πολύ και μου αρέσει πολύ το σεξ μαζί σου και το πως με κανείς να χύνω»

«Ωραία απάντησα επειδη κι εμένα μου αρέσει το πως με κανείς να χύνω»

Αυτή συνέχισε .. « Ξέρεις έχασα πολύ αργά την παρθενια μου , στο πανεπιστήμιο όταν ήμαστε εσυ ήσουν μόλις ο δεύτερος μου»

Ήθελα πολύ να ρωτήσω , τι αριθμό είχε φτάσει όμως συγκράτησα την καφρίλα μου και γύρισα και της έδωσα ένα φιλί στο στόμα .

Άμεσως σηκώθηκα και πήγα για ντουζ . Όταν βγήκα από το ντουζ βγήκα στο μπαλκόνι του δωματίου . Την είδα στον μικρό κήπο να καπνίζει και να κρατά στο άλλο χέρι το κρασί της .

Στο δίπλα σπίτι ο Τάσος με την Γιώτα κάθονταν στην πίσω αυλή και μιλούσαν …..
 
OP
OP
El greco 76

El greco 76

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Μηνύματα
34
Like
86
Πόντοι
0
Κατέβηκα κι εγώ ατην αυλή για τσιγάρο . Αφου τα είπαμε λίγο η Κατερίνα αποφάσισε ότι ήθελε να ρίξει μια νυχτερινή βουτιά στην πισινα

Της άναψα τα φώτα αυτή έβγαλε όλα της τα ρούχα και βούτηξε γυμνή στην πισινα .

Ήταν πολύ όμορφο θέαμα κι αν και άρχισα να ψιλοκαυλωνω επειδή ήταν πολύ αργά μόλις βγήκε από την πισινα ανέβηκε για ντουζ κι εγώ έπεσα ξερός για ύπνο.


Ξύπνησα πολύ πρωί . Είχα πολλά στην δουλεια ( όπως κάθε μέρα )
Η Κατερίνα κοιμόταν έφυγα για γυμναστήριο και γύρισα γύρω στις 8 το πρωί . Εξακολουθούσε να κοιμάται . Έφτιαξα πρόγευμα , καφέ κι ανέβηκα να ντυθώ για να πάω δουλεια .

Η Κατερίνα μόλις είχε ξυπνήσει και χουζουρεύω στο κρεβάτι . Έσκυψα και της έδωσα ένα φιλί λέγοντας της καλημέρα .

«Τι θα κανείς σήμερα;;» , την ρώτησα .

Θα αράξω στην πισινα να κάνω ηλιοθεραπεία για να μαύρισω μου είπε χαμογελώντας ενώ πήγαινε στο μπάνιο . …
 
OP
OP
El greco 76

El greco 76

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Μηνύματα
34
Like
86
Πόντοι
0
… η μέρα πέρασε και νωρίς το απόγευμα αποφάσισα να επιστρέψω στο σπίτι.

Έφτασα μπήκα σπίτι κι από την βεράντα είδα την Κατερίνα να κάνει ηλιοθεραπεία μπρούμυτα

Φόρεσα το μαγιό μου , πήρα μια πετσέτα και κατέβηκα κάτω στην πισίνα

Είπα ένα γεια στην Κατερίνα και βούτηξα . Αμέσως σηκώθηκε και πήδηξε γελώντας στην πισίνα.

Είδα ότι ήταν γυμνόστηθη . Ήρθε αμέσως και κόλλησε πάνω μου και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα .

Ένιωσα τις βυζαρες της να με πιέζουν στο στήθος και τις ρώγες της σκληρές στο δέρμα μου

Της χούφτωσα τον στρογγυλό της κωλο και την τράβηξα κοντά μου νιώθοντας τον πουτσο μου να καυλώνει.

« Τι έχουμε εδώ;» με ρώτησε χαϊδεύοντας μου τον πουτσο πάνω από το μαγιό

Έβγαλα το μαγιό και την είδα που έκανε ακριβώς το ίδιο . Ήρθε κι ακούμπησε πάνω μου δίνοντας μου ένα παρατεταμένο γλωσσοφιλο.

Της χάϊδευα ποτέ το μουνι και ποτέ την κωλοτρυπιδα και σιγά σιγά με αγκάλιασε με τα πόδια της τραβώντας με πάνω της φέρνοντας έτσι τον πουτσο μου κοντά στο μουνι της

Μπήκα μέσα της και άρχισε αργά να την γαμαω μέσα στο νερό .
Αυτή αναστέναζε ανεβοκατεβάζοντας την λεκάνη της στον ρυθμό που την γαμουσα.

Την γύρισα και μπήκα μέσα της πισωκολλητα. Βογκουσε απαλά κρατώντας τα τοιχώματα της πισίνας

Προσπάθησα να γίνω λίγο πιο έντονος όμως το νερο με εμποδιζε . Μετα από λίγο την άφησα βγήκα από την πισινα και ξάπλωσα στην ξύλινη ξαπλώστρα κάνοντας της νόημα να έρθει

Ηρθε να κάθισε πάνω στον καυλωμενο και βρεγμένο μου πουτσο μου .

Ευτυχώς η δεύτερη αυτή ξαπλώστρα ήταν στο σκιερό κομμάτι και περιτριγυρισμένη από τα δέντρα και το ψηλό περιτοιχίσμα και δεν μπορούσε να μας δει κανένας. Μπορούσε όμως να μας ακούσει .

Η Κατερίνα τώρα ανεβοκατέβαινε με μανία στον πουτσο μου βόσκοντας φωνάζοντας «Αχ ναι !!»
Κάθε τόσο μου ψυθίρισε στ αυτί στ αγγλικά « Γαμησε με , γαμησε με δυνατά , κάνε με να χύσω» κοιτάζοντας με έντονα στα μάτια .

Εγώ της χαστούκιζα την κωλαρα και της τσίμπαγα τις ρώγες λέγοντας της ότι είναι η πουτανα μου …

Κόντευε να χύσει και ξεκίνησα να την βρίζω και να της χαστουκίζω τις βυζαρες .

Έχυσε φωνάζοντας κι αν και σταμάτησε λίγα δευτερόλεπτα συνέχισε να προσπαθεί να με κάνει να χύσω.

Την γυρισα και την έβαλα στα εσπέρα στην άκρη της ξαπλώστρας . Άρχισα να την γαμαω στην αρχή αργά μετά πιο έντονα πιάνοντας την δυνατά από τα κωλο μάγουλα . Κάθε τόσο την έφτυνα και της έβαζα ένα δάκτυλο στην κωλοτρυπιδα .

Της έπιασα τα μαλλιά κι αφου έβγαλα τον πουτσο μου από το μουνι της της τον ακουμπησα στην κωλοτρυπιδα τρίβοντας τον σε όλο του το μήκος ανάμεσα στα μεγάλα της κωλομαγουλα.

« Θα σου σκίσω τον κωλο πουτανα μου» κι άρχισα να της τον σπρώχνω σιγά σιγά μεσα .

Ανατρίχιασε κι έβγαλε μερικά μικρά επιφωνήματα . Μόλις μπήκε σχεδόν όλος μεσα σταμάτησα.
Σχεδόν άμεσως την ένιωσα να σπρώχνει και ξεκίνησα ένα αργό σφυροκόπημα στην κωλοτρυπιδα της νιώθοντας τ αρχιδια μου να κτυπούσαν στο μουνι της .

Κράτησα αυτόν το ρυθμό μέχρι που ένιωσα τα χυσια μου ν ανεβαίνουν τότε βγήκα και της έχυσα τις δυο τρυπούλες .

Άρχιζα να συνηθίζω τα ποιοτικά γαμησια με την Κατερίνα …..
 

Poutsokordelas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Μηνύματα
44
Like
130
Πόντοι
0
Προς αυνάνες νηματοθέτες παρόμοιας θεματολογίας. Αρχικά, σημειώνουμε πρόχειρα την υπόθεση / πλοκή των συμβάντων που εξιστορούμε, έχοντας ξεκάθαρα στο νού μας την αρχή, το μέσο καθώς και το τέλος της ιστορίας. Στην συνέχεια αποφασίζουμε με τι δευτερεύοντες πληροφορίες για τους χαρακτήρες , τον τόπο, τα συμβάντα θα διανθίσουμε την ιστορία ώστε να επιτύχουμε ομαλότερες μεταβάσεις στους κύριους πυλώνες της πλοκής. Τέλος, γράφουμε τους διαλόγους των χαρακτήρων και ρίχνουμε το βάρος στις λεπτομέρειες και στο πως θα τις αποτυπώσουμε στο χαρτί, ώστε να μην καταλήξουν να γίνουν μια απλή παράθεση γεγονότων. Θεμελιώδη κανόνα αποτελεί η μη έναρξη της καταγραφής του τελικού έργου χωρίς την πλήρη στοιχειοθέτηση των παραπάνω.

Υ.Γ Αι γαμηθείτε ούτε αυτό δεν μπορείτε να κάνετε σωστά κωλόπαιδα και μας αφήνετε καυλωμένους καλοκαιριάτικα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom