Νέα

MILF Ετεροφυλική Η μεταμόρφωση της γειτόνισσας .

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα El greco 76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

El greco 76

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Μηνύματα
34
Like
86
Πόντοι
0
Κόντευα 35 και μόλις είχε τελειώσει η υπόθεση διαζυγίου μου που κράτησε ενα σχεδόν χρόνο . Ένιωθα ενα αέρα ελευθερίας αν και η κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερη πρώην μου δεν με άφηνε σε χλωρό κλαρί και παρόλο που κέρδισα και βγήκε το δικαστήριο υπέρ μου αυτή επέμενε να βαλει χέρι σε χρηματα και περιουσία με χαζές αγωγές κάτι που οι δικηγόροι μου μ επιβεβαίωναν ότι θα πάρει τ αρχιδια μου ( έτσι κι έγινε) . Όλο αυτό το διάστημα δεν είχα αφήσει βίζιτα αγάμητη στην Αθήνα και είχα χαλάσει παλαβά λεφτα . Ο συνέταιρος μου που είναι σαν αδερφός μου με κάθησε ενα απόγευμα και μου λέει . « Που πας , θα καταστραφείς , να τώρα που τελείωσαν ολα να κόψεις τις μαλακιες και να βρεις μια σταθερή σχέση να φτιάξεις την ζωή σου» Δεν άκουγα τίποτα , εγώ ζούσα μια δεύτερη εφηβια.
Η ζωη μου ηταν δουλειά , γυμναστήριο , μπουζούκια και βίζιτες τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα. Κάθε φορά καινούργια κοπέλα , ποτέ η ίδια . Νόμιζα ότι ηταν μιας μορφής θεραπεία για να ξεπεράσω το διαζύγιο και σιγά σιγά να μπω στην κανονικότητα . Αυτό κράτησε άλλους δυο μήνες από τότε που μου μίλησε ο συνέταιρος μου όποτε μια μέρα με πιάνει και μου λέει « άκου θα πρέπει ν ανέβεις Θεσσαλονίκη . Οι δουλειές πάνε καλά , ξεκινά καλοκαιρινή σεζόν κι ένας από εμάς πρέπει να είναι πάνω να μην γίνει καμία στραβή , θα σου δώσω τα κλειδιά του σπιτιού και κάτσε εκεί μέχρι το χειμώνα που θα ηρεμήσει σεζόν ν αλλάξεις και λίγο παραστάσεις» Βασικά ήθελε ν απομακρυνθώ από την ζωη που έκανα και να βρω τον εαυτό μου . Η αλήθεια είναι οτι είχε δίκιο όποτε δέχτηκα. Λίγα χρόνια πριν είχα μόλις ανακαλύψει το Facebook κι έκανα κονέ με παλιούς συμφοιτητές από το Λονδίνο μαζί μ αυτούς μια Τσέχο - Ελληνίδα την Κατερίνα , μια παλιά συμφοιτήτρια μου με την οποία έπαιξε κάτι για λίγο όταν ήμασταν φοιτητες. Η Κατερίνα λοιπόν κάθε καλοκαίρι ερχόταν στην Ελλάδα για να δει την γιαγιά και την οικογένεια του πατέρα της που εμένα κι αυτοί λίγο εξω από την Θεσσαλονίκη . Στον ένα χρόνο που κράτησε η διαμάχη με την πρώην μιλούσαμε και ήξερε λίγο πολύ τι γινόταν . Η Κατερίνα είναι μελαχρινή ψηλή 1,70 λίγο αφράτη με σωστη κατανομή των έξτρα κιλών με τεράστια βυζια σαν ψωμιά με δυο τέλειες ρώγες ,και μια σφηκτη ολοστρόγγυλη κωλαρα . Η σκεψη οτι θα την ξανά έβλεπα με εξιτάρε όποτε δεν με χάλαγε καθολου και ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για το επικείμενο μου ταξίδι .
Ξεκίνησα τις ετοιμασίες για το ταξίδι , έκλεισα κάτι τελευταίες δουλειες που είχα Αθήνα και πήρα την πτήση για Θεσσαλονίκη . Όταν έφτασα πήγα από την εταιρεία πρώτα να δω τι γίνετε και μετά πήρα ταξί για το σπίτι του συνεταίρου . Λίγο εξω από την Θεσσαλονίκη ( κοντά στο αεροδρόμιο ) με θέα τον Θερμαϊκό και την πόλη . Ήταν το τελευταίο σπίτι από ένα οικισμό με είκοσι τέτοια σπιτάκια κι έπρεπε να παρκάρεις στον κάτω δρόμο και ν ανέβεις από ένα πεζόδρομο σαν ράμπα καμία τριανταριά μέτρα για να μπεις σπίτι . Το σπίτι τότε δεν εφαπτόταν σε δρόμο δλδ. Όπως ανέβαινα στο δεξί μου χέρι το σπίτι όπου έμενε ένα ζευγάρι , στο αριστερό ένα άδειο οικόπεδο και παραδίπλα ένα άδειο σπιτι κάποιου συγγενή του συνεταίρου που έμενε στην Γερμανία . Ωραία ησυχία σκέφτηκα . Τα υπόλοιπα σπίτια πιο κάτω σκορπισμένα όμως κάτω από τον δρόμο σχετικά μακριά. Έφτασα σπιτι και μόλις μπήκα ξεκίνησα ν ανοίγω παράθυρα για ν αεριστεί . Έπρεπε να κανονίσω αμάξι , να βρω Καθαριστρια να παραγγείλω νερά και φαγητό . Η μέρα πέρασε και βρέθηκα στην βεράντα να χαζεύω το ηλιοβασίλεμα και να προσπαθώ να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη …( συνεχίζεται )…
 

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Μηνύματα
4.752
Κριτικές
6
Like
3.411
Πόντοι
736
Κολλητέ...

Αν δεν βάλεις στην ιστορία γουρούνια, κάμπινγκ και καθηγήτρια, θα πάει άπατο...
Για να δούμε , αυτός μου φαίνεται είναι άλλος ... ενώ αυτός και η γυναίκα του στο χωριο ο γυμναστής και ο καθηγητής μοιάζουν να είναι το ίδιο άτομο :confused:

Το μόνο που μου φαίνεται ίδιο με τον πιό πάνω , είναι τα σεντόνια και η απουσία παραγράφων που μάλλον θα διευκόλυνε την ανάγνωση. Δηλαδή λίγο μεγαλύτερα κενά ανάμεσα στις παραγράφους εννοώ.
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
55.140
Κριτικές
90
Like
32.215
Πόντοι
24.700
Για να δούμε , αυτός μου φαίνεται είναι άλλος ... ενώ αυτός και η γυναίκα του στο χωριο ο γυμναστής και ο καθηγητής μοιάζουν να είναι το ίδιο άτομο :confused:

Το μόνο που μου φαίνεται ίδιο με τον πιό πάνω , είναι τα σεντόνια και η απουσία παραγράφων που μάλλον θα διευκόλυνε την ανάγνωση. Δηλαδή λίγο μεγαλύτερα κενά ανάμεσα στις παραγράφους εννοώ.

Άλλος είναι. Γι αυτό του δίνω κατευθυντήριες...
 
OP
OP
El greco 76

El greco 76

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Μηνύματα
34
Like
86
Πόντοι
0
Άνοιξα τον υπολογιστή και βρήκα μύνημα από την Κατερίνα ότι ξεκίνησε το ταξίδι από το Λονδίνο για Ελλάδα . Της είπα να με πάρει όταν έρθει να πάμε για καφέ κι έπεσα για ύπνο!!! Την επόμενη ημέρα ήρθε ένα παιδί συνάδερφος απο την δουλειά και χάθηκα στα επαγγελματικά . Το απόγευμα πήρα ένα smart της εταιρείας. Έφυγα να πάω να δω ένα γυμναστήριο που μου είπαν , λίγα ψώνια και κατέληξα σπίτι να κάνω ντουζ και κτύπησε το τηλεφωνο . Ήταν η Κατερίνα . Κανονίσαμε για καφέ ετοιμάστηκα και κατέβηκα παραλιακή για να βρεθούμε εκεί που μου είχε πει . Την είδα από μακριά να κάθετε με γυαλιά ηλίου στο τραπεζάκι της καφετέριας. Σηκώθηκε μόλις με είδε , φορούσε ένα αέρατο ανοιξιάτικο φόρεμα κάτω από το γόνατο κι ένα τζιν σακάκι από πάνω , αυτό δεν μ εμπόδισε να δω τις βυζαρες της ν ασφυκτιούν μέσα στο σουτιέν . Δεν είχε αλλάξει πολύ. Παρόλο που είχε χαθεί η φρεσκάδα την νιότης μεγάλωσε όμορφα και ειχε αυτή την φλόγα στα μάτια που πάντα με γοήτευε. Αν και δεν φορούσε κάτι προκλητικό , αντίθετα ηταν πολύ σεμνά ντυμένη εμένα ο πουτσος μου ηταν μισοκαυλωμενος έτοιμος για μάχη. Η ώρα πέρασε κι αφου μιλήσαμε για διαφορά μου είπε ευγενικά ότι έπρεπε να φύγει και θα ήθελε πολύ να με ξαναδεί . Με μισή καρδιά της είπα εντάξει κι έφυγα για σπίτι . Στον δρόμο κάτι με τραβούσε ν ασχοληθώ να πάρω τηλεφωνο για βίζιτα όμως συγκρατήθηκα και πήγα σπίτι . Ήταν αργά το απόγευμα . Πάρκαρα και κατέβηκα και πρόσεξα για πρώτη φορά τους γείτονες μου . «Καλησπέρα !» είπα , με καλησπέρισε ο άντρας συνέχισα και κοντοστάθηκα και ρώτησα αν ενοχλεί το αμάξι εκεί που το πάρκαρα . «Όχι δεν ενοχλεί , μένετε στο επάνω σπίτι ;»
«Μόλις μετακόμισα» είπα , μου είπαν καλωσόρισες και κτύπησε το κινητό και συνέχισα προς το σπίτι απαντώντας. Ήταν ο συνέταιρος . Τα είπαμε λίγο για δουλειά και περί ανέμων και υδάτων άνοιξα κρασί κι άραξα στο μπαλκόνι να ρεμβάζω και να σκέφτομαι την Κατερίνα . Ταυτόχρονα επεξεργαζόμουν την γειτονιά και είδα στο από κάτω σπίτι ένα πιτσιρίκι να τρέχει στην αυλή και τον γείτονα που μιλούσαμε πριν να καπνίζει βλέποντας τον μικρό .. Δεν έδωσα σημασία μπήκα μέσα έκανα ντουζ και ξάπλωσα . Ήρθε μυνημα από την Κατερίνα ότι πέρασε όμορφα κι ευχαριστώ και να ξαναβρεθούμε . Φυσικά και θα ξαναβρεθούμε ειπα και σκεφτόμουν το ισπανικό που θα μου έκανε με τις βυζαρες της ….
 
OP
OP
El greco 76

El greco 76

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Μηνύματα
34
Like
86
Πόντοι
0
Την επόμενη μέρα ξανά δουλειά τρεχάματα και υποχρεώσεις μέχρι αργά το απόγευμα .

Πέρασα απο ένα γυμναστήριο κοντά στο σπίτι έκανα συνδρομή και πήρα τηλεφωνο την Κατερίνα..

Μιλήσαμε λίγο και την ρώτησα αν ήθελε να βγούμε για ποτακι το βράδυ . Το σκέφτηκε λίγο και μου είπε εντάξει . Της πρότεινα να περάσω να την πάρω όμως μου αρνήθηκε ευγενικά και μου είπε να βρεθούμε σ ένα μαγαζί που είχαν παει με την ξαδέρφη της μετά την συνάντηση μας για καφέ.

Έφτασα σπίτι πάρκαρα και μόλις κατέβηκα είδα την γειτόνισσα

Καλησπέρισα κι έπιασα τον εαυτό μου να την παρατηρώ διακριτικά στο λιγοστό φως . Κοντουλα , ήταν δεν ήταν 1.60 , στεγνή κι με πολύ μικρό στήθος με πετάκτο όμως κωλαρακι που διαγραφόταν ωραία κάτω απο την μαύρη φόρμα που φορούσε . Το πρόσωπο της απο μακριά έφερνε λίγο σε Keira Knightley με μαλλιά κοντά και σγουρά ατημέλητα όπως της Πρωτοψάλτη . Ξινή μου φάνηκε αφου μου απάντησε μια ξερή καλησπέρα με το ζόρι και γυρισε από τη άλλη .

Ανέβηκα στο σπίτι ετοιμάστηκα και σφαίρα για να συναντήσω την Κατερίνα

Έφτασα πρώτος και χάζευα τις Σαλονικιες που έκαναν πασαρέλα μέχρι που ένιωσα ένα χέρι να με αγγίζει στον ώμο , γύρισα και είδα την Κατερίνα να μου χαμόγελα μακιγιαρισμένη μ ένα χαλαρό φόρεμα κι ένα φουλάρι στους ώμους αυτή την φορά με λίγο περισσότερο μπούστο εξω


Την χαιρέτησα , φιληθήκαμε σταυρωτά σαν τις θείτσες και κάθισε . Αρχίσαμε να μιλάμε παραγγείλαμε ποτά κι αργότερα φαγητό .

Όλα αυτά τα χρόνια ειχε κάνει μια μόνιμη σχέση μόνο η οποία αν και πήγαινε για γάμο χάλασε . Τα δικά μου λίγο πολύ τα ήξερε αφου τα είχαμε μιλήσει από μυνηματα έτσι αρχίσαμε να μιλάμε για τα φοιτητικά τα χρόνια για συμφοιτητές μας . Πέρασε η ώρα και με ρώτησε που μένω . Της απάντησα σε μια πολύ ωραία και ήσυχη γειτονιά μισή ώρα από εδώ . Σχεδόν είμαι μόνος στην γειτονιά της είπα , θες να δεις ;;;

Εντάξει μου λέει , δεν έχω κάτι .
Ζήτησα λογαριασμό μπήκαμε στο smart , με πείραξε ότι είμαι αστείος σε τέτοιο αμάξι γελάσαμε και μετά από λίγο φτάσαμε σπίτι
 
OP
OP
El greco 76

El greco 76

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Μηνύματα
34
Like
86
Πόντοι
0
Έκλεισα την πόρτα πίσω μας και την ρώτησα τι θέλει να πιεί . Κρασί μου απάντησε κι αφου άνοιξα το μπουκάλι γεμισα τα ποτήρια μας και της έδειξα την βεράντα

Βγήκαμε εξω μαζί της έδωσα το ποτήρι και καθίσαμε .

«Δεν είσαι άσχημος χωρίς τα μακριά μαλλιά», μου λέει
Δεν λέω τίποτα και απλά της χαμογελώ μου χαμόγελα κι αυτή και βγάζει τα παπούτσια κι ακουμπά το πόδι της στο χέρι της καρέκλας μου

Της χαϊδεύω το πόδι και την κοιτάζω στα μάτια , ο πουτσος μου άρχισε ν αγριεύει μέσα στο παντελόνι . Πίνω άλλη μια γουλιά κρασί σηκώνομαι την περνώ από το χέρι την σηκώνω από το χέρι και της δίνω ένα γλωσσόφιλα . Ανταποκρίνεται κι αρχίζει ν ανασαίνει λίγο πιο βαριά . Την γυρνάω αρπάζω τις βυζαρες της και τις ζουλάω ενώ την φιλώ στον λαιμό και ακουμπάω τον καυλωμενο πουτσο μου στο κωλομερι της .

Αμέσως με το χέρι της μου χαϊδεύει τον πουτσο , την τραβώ και την περνώ στην κρεβατοκάμαρα και την ρίχνω στο κρεβάτι .

Όσο κατεβάζω το παντελόνι αυτή κατεβάζει το φόρεμα κι αποκαλύπτονται οι επικές της βυζαρες .

Ότι και να πω είναι λίγο !! Βυζαρες DDD με δυο σκούρες ρώγες που βγάζουν μάτι . Σφικτές δεν έχουν χάσει το νεανικό τους σφρίγος κι έτσι όπως τις βλέπω καυλωμενες θέλω να τις δαγκώσω

Με πιάνει από τον πουτσο κι καθισμένη στην άκρη του κρεβατιού μου ξεκινά ένα θεϊκό τσιμπουκι . Τον βάζει βαθιά στο στόμα της αργά κι όπως τυλίγω τα μαλλιά της κότσο για να την κρατώ μου τον φτύνει και μου τον παίζει κοιτώντας με στα μάτια .

Την σπρώχνω να πέσει στο κρεβάτι και την απαλλάσσω από το φόρεμα και το εσώρουχο της . Βλέπω το σκούρο της μουνι κι όπως είναι ξαπλωμένη ανεβαίνω πάνω της και της τον ακουμπάω στα βυζια . Τον βάζω μέσα στις βυζαρες και της γαμαω κανονικά τα βυζια ενώ αυτή τσιμπάει τις ρώγες της . Ξεκινώ κι εγώ να τις τρώω τις ρώγες και καταλαβαίνω ότι όσο γίνετε αυτό τρίβει απαλά το μουνακι της .

Σταματάω και κατεβαίνω κάτω για να γευτώ το όμορφο μουνι της . Φουσκωτό και σαρκώδες. Ξεκινάω να την φιλώ και να πιπίλιζω την κλειτορίδα της και την ακούν να βογκά ανεπαίσθητα. Βάζω την γλώσσα μου στην σχισμή της κι ανοίγω με τα χέρια μου τα μπούτια της . Το όμορφο μουνι της μου αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο . Υγρό και έτοιμο .
Χώνω μέσα την γλώσσα μου και κάθε τόσο της γλυφών την κωλοτρυπιδα φτύνοντας την και χαϊδεύω την τράπουλα της με τον αντίχειρα .
Την νιώθω να κτυπιεται . Κοιτάζω πάνω και την βλέπω να σφίγγει τα βυζια της και να κάθε τόσο να φέρνει τις ρώγες της στο στόμα και να τις γλυφει .
Με σταματα και μου λεει , όχι έτσι , γυρίζει κι ανεβαίνει πάνω μου σε 69 .

Νιώθω το μουνι της να στάζει στο ατομα μου όσο την γλυφώ αυτή μια να με γλυφει , μια να μου τον παίζει με σάλιο και και να τον χώνει στις βυζαρες της .

Δεν άντεξα πολύ μετά από αυτό
Χύνω καυλα μου της φώναξα , κι αυτη έβαλε την τρύπα του πουτσοκεφαλου στο στόμα της κι άρχισε να ρουφα ενώ μου τον έπαιζε ελαφρά όσο έχυνα .

Τι ήταν αυτό ;; Ένιωθα τ αρχιδια μου ν αδειάζουν από την βάση .

Αφου έμεινα ακίνητος για λίγα δευτερόλεπτα γυρισε και ήρθε με ναζί χαμογελώντας και ξάπλωσε δίπλα μου .

«Σ άρεσε ;;»
Τι ν απαντήσω ;; Γύρισα την κοίταξα και της είπα ότι μ άρεσε πολύ .
 
OP
OP
El greco 76

El greco 76

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Μηνύματα
34
Like
86
Πόντοι
0
Ωραία …μου απάντησε κι ακούμπησε το κεφάλι της στο στήθος μου χαϊδεύοντας μου ταυτόχρονα ελαφρά τ αρχιδια .

Στην αρχή χαλαρά και σιγά σιγά μου έτριψε τον χαλαρό πουτσο χωρίς να με πιέζει . Εγώ απολάμβανα την στιγμή μέχρι που σιγά σιγά άρχισε πάλι να μου σηκώνεται . Έσκυψε τον πήρε στο στόμα της μέχρι που μου τον έκανε πέτρα.

Γυρισε με κοίταξε μ ένα χαμόγελο σαν να ήταν περήφανη και ήρθε σιγά σιγά και κάθισε πάνω στον καυλωμενο μου πουτσο

Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει και να τρίβεται στον πουτσο μου κι εγώ της έσφιγγα τα βυζια και της έριχνα χαστούκια μια στον κωλο και μια στις βυζαρες της .

Όσο πλησίαζε στον οργασμο τόσο πιο πολύ φώναζε . Στ αγγλικά κυρίως όμως μέσα μέσα έριχνε κι ένα ΝΑΙ .

ΧΥΝΩ μου είπε ξέπνοη , I am cumming αμέσως μετά φώναξε δυνατά κι έριξε τον ρυθμό της κουνώντας τους γοφούς της πιέζοντας την κλειτορίδα της πάνω μου και ταυτόχρονα με τον πουτσο μου να την κτυπά βαθιά μέσα στο μουνι , έμεινε ακίνητη για μερικά δευτερόλεπτα μετά ξανά κινήθηκε κι επανέλαβε αυτό για κάμποσα δευτερόλεπτα φωνάζοντας κάθε φορά στ αγγλικά ότι χύνει . Μετά αφέθηκε ξέπνοη να ξαπλώσει πάνω μου με τον πουτσο μου να είναι ακόμα καυλωμενος μέσα της να πάλλεται όπως κτυπούσαν η καρδιά μου …..
 
OP
OP
El greco 76

El greco 76

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Μηνύματα
34
Like
86
Πόντοι
0
Έμεινε έτσι ξαπλωμένη στο στήθος έτσι για κανένα λεπτο ανασαίνοντας αργά σαν να προσπαθούσε να βρει ξανά τις αναπνοές της μετά από έντονη άσκηση ποτέ ποτέ έβγαζε μικρές φωνούλες με ναζί κάθε φορά που έκανα τον καυλωμενο μου πουτσο να αναπηδά στο μουνακι της .
Ξαφνικά σαν να ξύπνησε από λήθαργο ανακαθισε στον πουτσο μου κι έκανε να ξεκινήσει πάλι .
Όχι έτσι της είπα και γυρισα το σώμα μου ρίχνοντας την έτσι στο πλάι , και μετά ανάσκελα .
Μπήκα μέσα της αργά και ξεκίνησα να την γαμω σιγά σιγά νιώθοντας το μουνι της σε όλο μου τον πουτσο . Αυτή είχε απλά κλειστά τα μάτια και με το ενα χέρι στο μουνι χαϊδευόταν νωχελικά . Κάθε τόσο τον έβγαζα εξω έσκυβε της έγλυψε τις ρώγες και μετά ξανά στο μουνι της .

Μετά άρχισα να τον βγάζω και να τον κτυπά στην κλειτορίδα και να τον τρίβω στο μουνι , φροντίζοντας να περνώ κι από την κωλοτρυπιδα της .

Αυτό συνέχισε για ενα δεκάλεπτο σχεδόν μέχρι που της τον ακούμπησα οριστικά στην κωλοτρυπιδα σπρώχνοντας λίγο το πουτσοκεφαλο μέσα .

Αυτή μετακίνησε λίγο την λεκάνη της κι άνοιξε τα πόδια περισσότερο για να με διευκολύνει .

Βρε βρε την Κατερίνα , σκέφτηκα κι αφου της έσπρωξε πίσω τα πόδια έσκυψα έφτυσα στην σουφρα της κι άρχισα να τον σπρώχνω αργά μέσα της .

Δεν βρηκα ιδιαίτερη αντίσταση απλά αυτή φώναξε λίγο κι άρχισε να τρίβει το μουνι της πιο έντονα . Ξεκίνησα αργά να την σφυροκοπω κι αυτή να φωνάζει όλο και πιο πολύ και να τρίβει το μουνι της . Μετά από λίγα λεπτά κατάλαβα ότι κόντευε να χύσει κι άρχιζα να της σκίζω την κωλοτρυπιδα πιο έντονα κι αυτή τώρα φώναζε ακαταλαβίστικα κι άρχισε να χύνει με ενα πολύ έντονο οργασμο τσιμπώντας με μανία την ρώγα της .

Δεν άντεξα το θέαμα και την ένταση , άφου της έχυσα βαθιά μέσα στην κωλοτρυπιδα μια δόση μετά τον έβγαλα εξω και της έριξα μερικές σταγόνες στο μουνι και την κοιλιά
 

menounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Μηνύματα
104
Κριτικές
4
Like
480
Πόντοι
301
Η περιγραφή του τοπίου, της ράμπας κλπ είναι πάντως αληθοφανής. Τώρα το ότι η τύπισσα την πρώτη φορά χύθηκε στο στόμα και τη δεύτερη τον πήρε από κώλο, στο ίδιο πρώτο ραντεβού, μπάζει λίγο, αλλά δε βαριέσαι, κουμάντο θα κάνω εγώ στη φαντασίωσή σου;
 
OP
OP
El greco 76

El greco 76

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Μηνύματα
34
Like
86
Πόντοι
0
…ξαπλώσανε πλάι πλάι χωρίς να μιλάμε , η Κατερίνα μετά από λίγο σηκώθηκε και πήγε να φέρει τα ποτήρια μας , ήπια μια γουλιά και μπήκα στον ντουζ . Όταν βγήκα την βρηκα στο μπαλκόνι να φορά μια μπλούζα μου και να καπνίζει πίνοντας το κρασί της και βλέποντας τα φώτα της πόλης από ψηλά .

«Δεν ήξερα ότι καπνίζεις», της είπα!
«Είναι πολλά που δεν ξέρεις για εμένα»

Είχε δίκιο , έμεινα για λίγο ακουμπισμένος στην μπαλκονόπορτα και σκεφτόμουν αυτά που μόλις μου είπε . Σίγουρα η Κατερίνα που ήξερα στο πανεπιστήμιο δεν είχε καμία σχέση με την κοπέλα στην βεράντα μου . Σίγουρα στο σεξ είχε πολλά χιλιόμετρα , όμως δεν με πείραζε , το απόλαυσα .

Σαν να διάβασε την σκέψη μου έσπασε την σιωπή λέγοντας μου
«Εχει καιρό να περάσω τόσο όμορφα . Να κάνω ένα καλό κρεβάτι . Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το πανεπιστήμιο.»

Κι όμως ,σκέφτηκα όλα ήταν τόσο διαφορετικά από τότε όμως της απάντησα ότι όντως έτσι ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Χαμογέλασε , σηκώθηκε και ακουμπώντας πάνω μου μου έσκασε ένα φιλί στο στόμα και προχώρησε στο ντουζ .
Εγώ πήγα στην κουζίνα έκοψα λίγο ψωμί , τυρί και λίγα αλλαντικα σ ένα πιάτο και γέμισα ξανά τα ποτήρια με κρασί .

Βγήκε από το ντουζ και με φώναξε να δει που είμαι . Ήρθε στην κουζίνα και με το που κάθισε μου ειπε
«Θα πάω Χαλκιδική αύριο με τις ξάδερφες μου και θα επιστρέψω την επόμενη Δευτέρα»

«Ωραία απάντησα , να περάσετε όμορφα»

Συνεχίσαμε να μιλάμε μέχρι αργά. Μου μίλησε για την καριέρα της σε μια μεγάλη πολυεθνική στο Λονδίνο , την πολύχρονη σχεση της και πως τελείωσε . Δεν μίλαγα την άκουγα με προσοχή . Μου φάνηκε ότι είχε την ανάγκη να τα πει σε κάποιο και μου ειπε ότι όσα χρόνια κι αν πέρασαν με θεωρούσε δικό της άνθρωπο κι ότι συχνά με σκεφτόταν .

Αυτά τ άκουσα λίγο βερεσέ όμως της έπιασα το χέρι και την ρώτησα αν ήθελε να την πάω σπίτι η αν ήθελε να μείνει το βράδυ.

«Θα μείνω , είναι αργά θα με πας αύριο καθοδον για την δουλειά , εξ άλλου θα φύγουμε μετά το μεσημέρι με τα κορίτσια»

Η ώρα είχε περάσει και πήγαμε και ξαπλώσανε να κοιμηθούμε……
 

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Μηνύματα
18.684
Κριτικές
8
Like
24.175
Πόντοι
6.336
Αν έχει φάπα και μπούλινγκ σε γκόμενο και πρώην άντρα ενημερώστε να διαβάσω.
 

bourdeliarisXiotis

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Μηνύματα
16
Like
26
Πόντοι
0
Έμεινε έτσι ξαπλωμένη στο στήθος έτσι για κανένα λεπτο ανασαίνοντας αργά σαν να προσπαθούσε να βρει ξανά τις αναπνοές της μετά από έντονη άσκηση ποτέ ποτέ έβγαζε μικρές φωνούλες με ναζί κάθε φορά που έκανα τον καυλωμενο μου πουτσο να αναπηδά στο μουνακι της .
Ξαφνικά σαν να ξύπνησε από λήθαργο ανακαθισε στον πουτσο μου κι έκανε να ξεκινήσει πάλι .
Όχι έτσι της είπα και γυρισα το σώμα μου ρίχνοντας την έτσι στο πλάι , και μετά ανάσκελα .
Μπήκα μέσα της αργά και ξεκίνησα να την γαμω σιγά σιγά νιώθοντας το μουνι της σε όλο μου τον πουτσο . Αυτή είχε απλά κλειστά τα μάτια και με το ενα χέρι στο μουνι χαϊδευόταν νωχελικά . Κάθε τόσο τον έβγαζα εξω έσκυβε της έγλυψε τις ρώγες και μετά ξανά στο μουνι της .

Μετά άρχισα να τον βγάζω και να τον κτυπά στην κλειτορίδα και να τον τρίβω στο μουνι , φροντίζοντας να περνώ κι από την κωλοτρυπιδα της .

Αυτό συνέχισε για ενα δεκάλεπτο σχεδόν μέχρι που της τον ακούμπησα οριστικά στην κωλοτρυπιδα σπρώχνοντας λίγο το πουτσοκεφαλο μέσα .

Αυτή μετακίνησε λίγο την λεκάνη της κι άνοιξε τα πόδια περισσότερο για να με διευκολύνει .

Βρε βρε την Κατερίνα , σκέφτηκα κι αφου της έσπρωξε πίσω τα πόδια έσκυψα έφτυσα στην σουφρα της κι άρχισα να τον σπρώχνω αργά μέσα της .

Δεν βρηκα ιδιαίτερη αντίσταση απλά αυτή φώναξε λίγο κι άρχισε να τρίβει το μουνι της πιο έντονα . Ξεκίνησα αργά να την σφυροκοπω κι αυτή να φωνάζει όλο και πιο πολύ και να τρίβει το μουνι της . Μετά από λίγα λεπτά κατάλαβα ότι κόντευε να χύσει κι άρχιζα να της σκίζω την κωλοτρυπιδα πιο έντονα κι αυτή τώρα φώναζε ακαταλαβίστικα κι άρχισε να χύνει με ενα πολύ έντονο οργασμο τσιμπώντας με μανία την ρώγα της .

Δεν άντεξα το θέαμα και την ένταση , άφου της έχυσα βαθιά μέσα στην κωλοτρυπιδα μια δόση μετά τον έβγαλα εξω και της έριξα μερικές σταγόνες στο μουνι και την κοιλιά
Εδώσε κολο απο πρώτη φορά αρκετά sus ακούγεται αν πάλι ειναι αλήθεια την παντρεύεσαι ή την κρατάς για καβάτζα δεν τις αφήνουν αυτές τις γυναίκες
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom