Νέα

Η Κατάληξη των εργαζομένων στο χώρο του ΣΕΞ.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.055
Κριτικές
52
Like
16.687
Πόντοι
10.686
Πράγματι φίλε η κατάληξη που περιγράφεις είναι αρκετά συχνή για αρκετές κοπέλες του χώρου. Οπως και να το σκεφθώ δεν μπορώ να καταλάβω πως κολάει μια γυναίκα και χοντροκαψουρεύεται ένα νταβά που της πουλάει αγάπη, εν γνώση της ότι ο νταβάς εκμεταλεύεται άλλες 5-6 τουλάχιστον εκτός από την ίδια. Δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις trafficking όπου παίζουν εκβιασμοί για την οικογένεια της κοπέλας η χοντρό ξύλο κλπ. Αναφέρομαι στις πολύ συχνες περιπτώσεις χοντροκαψούρας γυναικών του χώρου με το νταβά τους. Είναι θέμα βλακείας ?? Είναι θέμα συναισθηματικής εξάρτησης ?? Δεν μπορώ να καταλάβω. Τείνω να πιστεύω ότι αυτές οι γυναίκες λόγω επαγγέλματος μισούν γενικά τους άντρες αλλά όταν κάποιον το καψουρεύονται κολάνε πολύ άσχημα σε παθολογικό σημείο μαζί του. Ας μας πεί και κανένας αλλος συνάδελφος τη γνώμη του.
Ανακινώ το thread αυτό,αφού είναι link ενεργού θέματος,με αφορμή αυτήν σου τη διαπίστωση,αν και άσχετο με το περιεχόμενο του τίτλου.Όντως ισχύει αυτό,δηλαδή μας οικτίρουν ως προβληματικούς που πηγαίνουμε σ'αυτές,άσχετα αν κερδίζουν από εμάς;Έχουνε ''φάει'' τόση πούτσα,που πλέον σιχαίνονται το σεξ;Απ'ό,τι έχω καταλάβει,έχεις αρκετή εμπειρία από τον χώρο αυτό γενικά,είτε αφορά αμιγώς το σεξ,(μπουρδέλα,στούντιο),είτε την πιο ''εκλεπτυσμένη'' του μορφή,(κωλόμπαρα,στριπτιζάδικα,κλπ).
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.200
Κριτικές
35
Like
5.844
Πόντοι
6.796
Θυμήθηκα ότι κάποτε είχα εργαστεί σε ένα μεσιτικό και με παίρναν Ρωσίδες οι οποίες ενδιαφερόντουσαν για αγορές σπιτιών σε Βούλα/Γλυφάδα/Ηλιούπολη/Αλιμο και εκει γύρω με τιμές άνω των 400.000 τότε. Μαύρο ζεστό χρήμα. Πολλές πλούτισαν στην ελλάδα.
Πολλές επιδοτήσεις αγροτών πήγαν σε Ρωσίδες/Ουκρανές και Σια ΟE.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom