καλημερα.σκεφτομαι να βαλω κονεξ 1024.εχει καποιοσ να μασ πει εντυπωσεισ?πωσ το αποκτω,τηλ στο 134 η αγοραζω απλα το πακετο απο καποιο καταστημα?δεν θελω να πληρωσω τελοσ ενεργοποιησησ adsl .η τιμη λεει ειναι 21,5 ευρω.αυτα ειναι ΜΑΖΙ με το παγιο οτε για adsl η αυτο ειναι ξεχωριστο για καθε μηνα κ αν ναι ποσο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Help / conn-x
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
καλημερα.σκεφτομαι να βαλω κονεξ 1024.εχει καποιοσ να μασ πει εντυπωσεισ?πωσ το αποκτω,τηλ στο 134 η αγοραζω απλα το πακετο απο καποιο καταστημα?δεν θελω να πληρωσω τελοσ ενεργοποιησησ adsl .η τιμη λεει ειναι 21,5 ευρω.αυτα ειναι ΜΑΖΙ με το παγιο οτε για adsl η αυτο ειναι ξεχωριστο για καθε μηνα κ αν ναι ποσο?
οτε = ποτε!!!!!!!!!!
παρε forthnet....

thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
'Οταν αγόρασα ένα laptop μου έκαναν δώρο μία τρίμηνη συνδρομή ADSL στα 768 conn-x. Έκανα την σύνδεση σε ένα εξοχικό που έχουμε γιατί εδώ πού είμαι έχω ήδη ADSL. Η αλήθεια είναι ότι η σύνδεση έγινε μέσα σε δυό τρείς μέρες και δεν είχα προβλήματα κατά την διάρκεια της δωρεάν συνδρομής. Τώρα έχω ξαναζητήσει σύνδεση στα 768 για τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου από την Altectelecoms και περιμένω εδώ και είκοσι ημέρες. Πλήρωσα 30 ευρώ για τρείς μήνες. Το καλό είναι ότι στους τρείς μήνες άμα θες σταματάς ενώ όλοι οι άλλοι έχουν ώς ελάχιστη παραμονή στο πρόγραμμα τους τους έξι μήνες. 
Επισκέπτης
πήγαινε σε ένα ΟΤΕ shop είναι το καλύτερο με την ταυτότητα σου και το πολύ σε 4 ημέρες είσαι οκ.
Επισκέπτης
OTEshop ή Γερμανό. Μάλιστα ο Γερμανός αυτή την περίοδο με κάθε Conn-x σου δίνει WiFi router (ενώ πληρώνεις την τιμή του Conn-x με USB modem), και προσφορά πακέτο Microsoft (πληκτρολόγιο, ποντίκι, Webcam). Είναι σούπερ προσφορά.