El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 2.256
Έτσι!!Ω ναι....
Έτσι!!Ω ναι....
Πάντα θέλω αληθινά περιστατικά και μου έχει πει αρκετά για το παρελθόν κρατάει κάποια ακόμα επίτηδες να με ανάβει η καριολαΕίναι ωραίο αυτό,πόσο μάλλον όταν μιλάει για πραγματικό ξέσκισμα.
Είναι καυλα ναι μου έχει πει για την αδερφή της για. Φίλες ψέμματα βέβαιαΤο ίδιο και η δικιά μου και άλλες φορές μου λέει για φίλες της
Πολύ καυλα θηλυκό!! Ξέρει τι πρέπει να κάνει!!
Απιστευτο τούμπανο
Είναι φοβερή εμπειρία να ακούς την γυναίκα σου να διηγείται πως ξεσκιστηκε μόλις επιστρέφει από τον γαμιά της.Και το λέω επειδή έχω προσωπική πείρα,όπου αρκετές φορές καυλωναμε δυνατά όταν μου έλεγε πως γαμηθηκε πριν λίγες ώρες με κάποιον από τους γαμιαδες της.Πάντα θέλω αληθινά περιστατικά και μου έχει πει αρκετά για το παρελθόν κρατάει κάποια ακόμα επίτηδες να με ανάβει η καριολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι καυλα ναι μου έχει πει για την αδερφή της για. Φίλες ψέμματα βέβαια
Γιατί ρε δεν πιστεύεις ;ρε φαντασιωπληκτε αποδειξε εσυ οτι λες αληθεια που το στορυ σου μονο δρακο δεν εχει κ ασε μας εμας,εσυ ανεβαζεις μλκς να μας το παιξεις ροκαβλον!
βεβαια επρεπε να γραψεις κ τη μλκ σου δεν αρκουσε μονο η φωτο...!οτι τουριστρια για μια ξαπλωστρα πηγε με αγνωστο κοιλαρα σε δωματιο να του το παιξει κ σε καμερα!
μηπως να κοψεις τις πολλες τσοντες γτ εχεις μπερδεψει το βυζι με το μπουζι;!
Φίλε δε μπορώ να σου στείλω pm θα ήθελα πολύ να το δωΚαλησπέρα σε όλους και όλες.
Προτιμώ να στείλω σε προσωπικό μήνυμα την καλύτερη μαλάκια που έχετε δεί.
Βάζω εδώ μια φωτό να πάρετε μια γεύση.
Ενδιαφέρομαι αλλα δν μπορω να στειλω μνμΚαλησπέρα σε όλους και όλες.
Εγω μέχρι τώρα ηξερα μονο την πιπα της ΕιρήνηςΕιρηνη σε ευχαριστω για την μαγικη μαλακια που μου βαρεσες ενα φθινοπωρινο βραδυ στο αμαξι..βογγουσα
Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστεΚαλησπέρα σε όλους και όλες.
Εχει κάνει και διεθνή καριέρα η μαλακια του!Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε
να δείτε το βίντεο είναι εδώ:
![]()
Τρελό μωρό , Εύγε, άρχοντας .. ηλικία;
Τώρα 48Τρελό μωρό , Εύγε, άρχοντας .. ηλικία;
Ωραίο μούσι η βυζαρού... ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟΗ βυζαρου μου ενω μου τον επαιζε στις ρωγες της για να χυσω......