Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν της έπιανε το χέρι ο Σπαλιάρας το ίδιο θα αντιδρούσε πιστεύωβεβαια νταξει εμφανιστηκε ενα ομοφυλοφιλος στο σαη, ο ντιντης13, να παρει το μερος της για την σκληρη κακοποιηση που υπεστη απο τον φιλιππιδη, ο οποιος τολμησε να της την πεσει..
![]()
Αν της έπιανε το χέρι ο Σπαλιάρας το ίδιο θα αντιδρούσε πιστεύωβεβαια νταξει εμφανιστηκε ενα ομοφυλοφιλος στο σαη, ο ντιντης13, να παρει το μερος της για την σκληρη κακοποιηση που υπεστη απο τον φιλιππιδη, ο οποιος τολμησε να της την πεσει..
![]()
![]()
![]()
![]()
βγηκε και ειπε δημοσια οτι μεταναστευσε επειδη ο φιλιππιδης την φλερταρε και την ειπε οτι νταξει αν δες θελεις, παω πασο γιατι εχω γυναικα και παιδια!!!!!
και αντι να την κλεισουν στο δρομοκατειο, την αποθεωνουν κιολας!!!!
που ξεφτυλισε εναν φουκαρα ανθρωπο ο οποιος την φλερταρε πριν 30 χρονια...
![]()
Τα ΜΜΕ που αναπαράγουν αυτές τις μαλακίες θέλουν αγωγή.Η Λέχου και η Ματσούκα ,είχαν φάει πολύ ξύλο απο τον Κιμούλη.
Εγώ να δείς ξύλο που είχα φάει στην Πρώτη και Δευτέρα δημοτικού από την τότε δασκάλα μου. Λές να βγώ στα κανάλια με τον τίτλο :
Δασκάλα σπάει στο ξύλο ανήλικα αγόρια;;;;
Οποία βγαίνει και "καταγγέλλει" ΧΏΡΙΣ ΚΑΜΊΑ ΑΠΌΔΕΙΞΗ πράξεις που έχουν παραγραφεί θέλει αγωγή. Τουλάχιστον.
Να τις ταράξουν στην πούτσα καλύτερα θα ναι.παντως η μονη λυση για να ληξει αυτο το θεμα ειναι να βγουν ολοι οι ηθοποιοι που θιγονται και να τις ταραξουν στις μηνυσεις...μονο ετσι θα σταματησει, αλλιως σειρα θα παρουν οι τραγουδιαρες, τα μονδελα και παει λεγοντας....
μεχρι και ο σπαλιαρας θα φαει καταγγελια για παρενοχληση!!!!
![]()
![]()
![]()
βγηκε και ειπε δημοσια οτι μεταναστευσε επειδη ο φιλιππιδης την φλερταρε και την ειπε οτι νταξει αν δες θελεις, παω πασο γιατι εχω γυναικα και παιδια!!!!!
και αντι να την κλεισουν στο δρομοκατειο, την αποθεωνουν κιολας!!!!
που ξεφτυλισε εναν φουκαρα ανθρωπο ο οποιος την φλερταρε πριν 30 χρονια...
![]()
και δες και τι γκόμενο βρήκε στην ξενιτιά..ο φιλιππίδης είναι παιδαράς μπροστά του
Στα περισσοτερα συμφωνω μαζι σας.Εδω ομως το κοριτσι με τον ουρακοταγκο,εχει δικιο.
Στα περισσοτερα συμφωνω μαζι σας.Εδω ομως το κοριτσι με τον ουρακοταγκο,εχει δικιο.
Που ακριβώς έχει δίκιο ρε τύπε;;
Εδώ δεν περιγράφει καν κάτι που να ξεπερνάει το χάδι στο χέρι. Και τον έχει βγάλει τον άλλο στον τάκο. Επειδή έγινε μόδα.