Νέα

Γυναικοκτονίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.701
Πόντοι
2.306
Κουλόσκυλο Αυνανοδούρας προωθεί τις μαλακίες του Πρώτου Θέματος την στιγμή που....

HJykesUWMAAXghY.jpg

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256
Αυτα τα λιγα απο το AI.

Ψυχολογικοί Μηχανισμοί και Διαταραχές
  • Ναρκισσισμός και Εγωκεντρισμός: Άνδρες με ναρκισσιστικά στοιχεία βλέπουν τους άλλους ανθρώπους, και ειδικά τη σύντροφό τους, ως προέκταση του εαυτού τους και όχι ως αυτόνομες προσωπικότητες.
  • Παθολογική Ζήλεια (Σύνδρομο του Οθέλλου): Η ακραία ανασφάλεια μεταφράζεται σε εμμονή για απόλυτο έλεγχο, όπου η παραμικρή υποψία ανεξαρτησίας της γυναίκας εκλαμβάνεται ως απειλή.
  • Ανάγκη για Εξουσία: Η ανάγκη επιβολής και η έλλειψη ενσυναίσθησης οδηγούν στην αποανθρωποποίηση της συντρόφου, καθιστώντας την «αντικείμενο».
Δεν διαφωνώ σε αυτό...και όταν όλα αυτά απλά κάνουν κάποιον να συμπεριφέρεται σαν μαλάκας μιλάμε για κάποιον που σέρνει μαζί του κόμπλεξ ψυχολογικά προβλήματα κτλπ...δηλαδή για έναν μαλάκα της κοινωνίας

όταν αυτά όμως μεταφράζονται σε ξύλο, κακοποίηση και δολοφονία...τότε δεν πλέον ένας μαλάκας της κοινωνίας...και γίνεται ψυχάκιας...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Α έτσι πρέπει να γίνει...να δουλεύουν οι άλλοι για να σε μπουκώνει εσένα επιδόματα το κράτος

θα πεινάς μια ζωή τεμπελχανά τώρα που έρχεται κρίση σε όλη την ευρώπη θα δουλεύεις 13 ώρες για 30 ευρώ

θα εισηγηθώ προσωπικά στο υπουργείο να σε βάλουν να καθαρίζεις τις τουαλέτες των εργοταξίων με τα ίδια σου τα χέρια
Εγώ έχω όραμα να ρωκανισω ευρωπαϊκό χρημα και στα 60 να πάω κουβα
Θέλω αλλά 24 χρόνια ας ελπίσω η Κούβα να μην αλλάξει από τους κωλοαμερικανους
Αν δεν αλλάξει θα πάω με μπαγιοκο εκεί και θα έχω 3 κουβανες να με νταντεβουν ως γερο
Πούρα ρούμι μουσική παραλία θάλασα φωτογραφίες του Τσε και το χάστα σιεμπρε να παίζει κάθε μέρα ως εμβατήριο

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256
Εγώ έχω όραμα να ρωκανισω ευρωπαϊκό χρημα και στα 60 να πάω κουβα
Θέλω αλλά 24 χρόνια ας ελπίσω η Κούβα να μην αλλάξει από τους κωλοαμερικανους
Αν δεν αλλάξει θα πάω με μπαγιοκο εκεί και θα έχω 3 κουβανες να με νταντεβουν ως γερο
Πούρα ρούμι μουσική παραλία θάλασα φωτογραφίες του Τσε και το χάστα σιεμπρε να παίζει κάθε μέρα ως εμβατήριο
Τις κουβανές τις θες με πούτσα? :tooth:

Ποιο μπαγιόκο με 200 το μήνα επίδομα θα το κάνεςι το μπαγιόκο?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21

Κάτσε να βρω λύση να πάω Γερμανία η Σουηδία να πάρω κοινωνικό επίδομα και θα σου πω εγώ
Έχω επαφες με άραβες και Τούρκους που είναι μέσα στα κόλπα.
Τσεχία καλά είμαι αλλά δουλεύω και κουράζομαι δεν βγαίνει ζωή έτσι και δεν δίνει επιδόματα

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131
Δεν διαφωνώ σε αυτό...και όταν όλα αυτά απλά κάνουν κάποιον να συμπεριφέρεται σαν μαλάκας μιλάμε για κάποιον που σέρνει μαζί του κόμπλεξ ψυχολογικά προβλήματα κτλπ...δηλαδή για έναν μαλάκα της κοινωνίας

όταν αυτά όμως μεταφράζονται σε ξύλο, κακοποίηση και δολοφονία...τότε δεν πλέον ένας μαλάκας της κοινωνίας...και γίνεται ψυχάκιας...
Θα ειχε ενδιαφέρον να ξεραμε ποσοι απο αυτους που εχουν σκοτωσει την σύντροφο τους εχουν μεγαλώσει σε περιβάλλον που η μητερα τους δεχόταν κακοποίηση απο τον πατερα τους.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256
Κάτσε να βρω λύση να πάω Γερμανία η Σουηδία να πάρω κοινωνικό επίδομα και θα σου πω εγώ
Έχω επαφες με άραβες και Τούρκους που είναι μέσα στα κόλπα.
Τσεχία καλά είμαι αλλά δουλεύω και κουράζομαι δεν βγαίνει ζωή έτσι και δεν δίνει επιδόματα
Πρόσεχε μόνο μην γυρίσει η ευρώπη την πολιτική

και αντί για επίδομα βρεθείς σε κανένα κέντρο κράτησης με αποστολή στα βάθη της αφρικής για δουλειά στις βιομηχανίες των ολιγαρχών :2funny:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256
Θα ειχε ενδιαφέρον να ξεραμε ποσοι απο αυτους που εχουν σκοτωσει την σύντροφο τους εχουν μεγαλώσει σε περιβάλλον που η μητερα τους δεχόταν κακοποίηση απο τον πατερα τους.
Δεν ξέρω...υπάρχουν άλλοι που μεγάλωσαν στις χειρότερες συνθήκες και έγιναν μια χαρά άνθρωποι

TBA_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2026
Like
34
Πόντοι
0
Τύποι βγήκατε εκτός θέματος. Το θέμα είναι γιατί ένας άνδρας θεωρεί την γυναίκα του κτήμα και πιστεύει ότι έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω της.
Αυτά τα "τη θεωρούσε κτήμα του" είναι στο 90% των περιπτώσεων ΝΟΤ the case.
Απλοϊκοί φεμινιστικοί μύθοι που θα συνεχίσουν να αναπαράγονται μέχρι να αλλαξοπιστήσει και ο τελευταίος λογικός άνθρωπος.
Παραμυθάκια που ως μονο στόχο έχουν α) την αγιοποίηση των γυναικών και β) την απόκρυψη μιας πολυπλοκλότητας που ίσως έδινε και στον θύτη ανθρώπινα χαρακτηριστικά.

Τη θεωρούσε κτήμα του --> τη σκότωσε. Τόσο απλά. Case solved. Ενδιάμεσα βελάκια αποκλείεται να υπάρχουν.

Και για να μην παρεξηγηθώ, αυτό που κάνω δεν είναι ότι δικαιολογώ το έγκλημα. Απλώς το αιτιολογώ. Και το αιτιολογώ έχοντας δει το tiktok της μακαρίτισσας και τη μοντελοσελίδα της στο Kavyar... Την κοπέλα αυτή για 40 χρονών δεν την έλεγες ακριβώς φρόνιμη. Δεν εννοώ πουτανάκι. Εννοώ όμως ότι ήταν δραστήρια με έναν τρόπο που φώναζε "είμαι ωραία και δεν το κρύβω... και μάλλον είμαι και ελεύθερη..." Στα νιάτα της πρέπει ήταν πολύ γρηγορη γκόμενα.
Σας εγγυώμαι ότι τον καθέναν θα τον έζωναν τα φίδια... Πολλή ματαιοδοξία. Μεγάλη προσπάθεια για τα likes.

Παντρεύτηκε τον μαμούχαλο για την εξασφάλιση (ποιος φταίει γι αυτό?), φρόνιμη ακριβώς δεν ήταν (ποιος φταίει γι αυτό?), ο μαμούχαλος ζήλευε, άλλωστε τέτοιο μουνί λογικά δε θα 'χε ξαναφάει σε σχέση, βάλε μέσα και μια ικανή δόση ψυχασθένειας, εκρηκτικό το μείγμα. Δε δικαιολογώ, αιτιολογώ. Είναι τα μεσαία βελάκια.

Κρίμα την κοπέλα. Όμορφη και ταλαντούχα στο creative κομμάτι (δημιουργία βίντεο). Αν το συνδυάζε με τα βασικά της Λογιστικής και Excel, θα μπορούσε να ζήσει ανεξάρτητη.

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, από την έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης είχε τοποθετήσει συσκευή εντοπισμού στο αυτοκίνητο της συζύγου του, αλλά και συσκευές ηχογράφησης στο διαμέρισμά τους. Οι αστυνομικοί πρόκειται να ακούσουν τα αρχεία προκειμένου να διαπιστώσουν τι είχε ακούσει ο δράστης.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21

Καλά όταν θα είσαι στον καφενέ μες στη γκρίνια όλη μέρα και θα σου φταίνε όλα και όλοι τα λέμε...
Γενικά ντρέπομαι που ακούω ότι το παίζεις αριστερός

Εγγρ.
30 Μαρ 2021
Like
84
Πόντοι
0
Όταν μια γυναίκα δολοφονείται είναι γυναικοκτονία όχι δολοφονία. Είναι σαν να σκοτώνεται ένα μέλος μιας ανώτερης βασιλικής οικογένειας, μια σταρ του σινεμά, ένα λουλούδι στη έρημο. Εσείς τα κατώτερα όντα θα δουλεύετε μέχρι να πεθάνετε, θα σέβεστε τις πριγγιπέσσες σας και θα ακούτε την κάθε μιζερη παπαριά που βγαίνει απ το στόμα τους με αγάπη κ κατανόηση. Αυτά είναι τα δικαιώματα σας. Τώρα αν τύχον βρείτε θάνατο, από δολοφονία, αυτοκτονία ή καρδιακό θα είστε απλά ένα στατιστικό σε κάποιο βαθύ πηγάδι γραφειοκρατίας. Εκτός κ αν πεθάνετε σε τροχαίο, επειδή είναι της μόδας υπάρχει πιθανότητα να ασχοληθούν μαζί σας για μερικές ώρες, με την προυπόθεση την ίδια μέρα να μην έχει χάσει τη ζωή του κάποιο απ΄εκείνα τα λουλούδια. :cheesy:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Και που οφείλεται αυτη η ανισότητα; η ανισοροπια οπως λες.
Στα φεμινιστικα κινήματα και στους αγαπουλιδες που ανέβασαν την μουνιακη αξία.
Σκοπός ήταν η ισότητα των φύλων ίσα δικαιώματα όμως το θέμα ξέφυγε και η ισότητα δεν διατηρήθηκε και πάλι.
Αυτή τη περίοδο μετά την ενδυνάμωση των φεμινιστικων κινημάτων η θέση του άντρα περιεπεσε αλλά και ο άντρας βομβαρδιστηκε για το παρελθόν του την πατριάρχια για τις θέσεις εξουσίας κλπ

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256
Καλά όταν θα είσαι στον καφενέ μες στη γκρίνια όλη μέρα και θα σου φταίνε όλα και όλοι τα λέμε...
Γενικά ντρέπομαι που ακούω ότι το παίζεις αριστερός
Είμαι πιο αριστερός από εσένα νομίζω ότι όλοι συμφωνούν σε αυτό...ρώτα 10 τυχαία μέλη να σου απαντήσουν :coffee:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Είμαι πιο αριστερός από εσένα νομίζω ότι όλοι συμφωνούν σε αυτό...ρώτα 10 τυχαία μέλη να σου απαντήσουν :coffee:
Ναι σε είδαμε πόσο αριστερός είσαι....
Για πες ποιο αριστερό κόμμα ψηφίζεις?
Αν δεν πεις θα ξεφτιλιστείς

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256
Αυτά τα "τη θεωρούσε κτήμα του" είναι στο 90% των περιπτώσεων ΝΟΤ the case.
Απλοϊκοί φεμινιστικοί μύθοι που θα συνεχίσουν να αναπαράγονται μέχρι να αλλαξοπιστήσει και ο τελευταίος λογικός άνθρωπος.
Παραμυθάκια που ως μονο στόχο έχουν α) την αγιοποίηση των γυναικών και β) την απόκρυψη μιας πολυπλοκλότητας που ίσως έδινε και στον θύτη ανθρώπινα χαρακτηριστικά.

Τη θεωρούσε κτήμα του --> τη σκότωσε. Τόσο απλά. Case solved. Ενδιάμεσα βελάκια αποκλείεται να υπάρχουν.

Και για να μην παρεξηγηθώ, αυτό που κάνω δεν είναι ότι δικαιολογώ το έγκλημα. Απλώς το αιτιολογώ. Και το αιτιολογώ έχοντας δει το tiktok της μακαρίτισσας και τη μοντελοσελίδα της στο Kavyar... Την κοπέλα αυτή για 40 χρονών δεν την έλεγες ακριβώς φρόνιμη. Δεν εννοώ πουτανάκι. Εννοώ όμως ότι ήταν δραστήρια με έναν τρόπο που φώναζε "είμαι ωραία και δεν το κρύβω... και μάλλον είμαι και ελεύθερη..." Στα νιάτα της πρέπει ήταν πολύ γρηγορη γκόμενα.
Σας εγγυώμαι ότι τον καθέναν θα τον έζωναν τα φίδια... Πολλή ματαιοδοξία. Μεγάλη προσπάθεια για τα likes.

Παντρεύτηκε τον μαμούχαλο για την εξασφάλιση (ποιος φταίει γι αυτό?), φρόνιμη ακριβώς δεν ήταν (ποιος φταίει γι αυτό?), ο μαμούχαλος ζήλευε, άλλωστε τέτοιο μουνί λογικά δε θα 'χε ξαναφάει σε σχέση, βάλε μέσα και μια ικανή δόση ψυχασθένειας, εκρηκτικό το μείγμα. Δε δικαιολογώ, αιτιολογώ. Είναι τα μεσαία βελάκια.

Κρίμα την κοπέλα. Όμορφη και ταλαντούχα στο creative κομμάτι (δημιουργία βίντεο). Αν το συνδυάζε με τα βασικά της Λογιστικής και Excel, θα μπορούσε να ζήσει ανεξάρτητη.
Αν η είδηση ήταν ότι μια τύπησα μπουμπούνησε 40 μαχαιριές στον άντρα της επειδή είχε πολλές φίλες στο τικ τοκ και τον ζήλευε θα έφταιγε αυτός που είχε τικ τοκ δηλαδή?

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131
Όταν μια γυναίκα δολοφονείται είναι γυναικοκτονία όχι δολοφονία. Είναι σαν να σκοτώνεται ένα μέλος μιας ανώτερης βασιλικής οικογένειας, μια σταρ του σινεμά, ένα λουλούδι στη έρημο. Εσείς τα κατώτερα όντα θα δουλεύετε μέχρι να πεθάνετε, θα σέβεστε τις πριγγιπέσσες σας και θα ακούτε την κάθε μιζερη παπαριά που βγαίνει απ το στόμα τους με αγάπη κ κατανόηση. Αυτά είναι τα δικαιώματα σας. Τώρα αν τύχον βρείτε θάνατο, από δολοφονία, αυτοκτονία ή καρδιακό θα είστε απλά ένα στατιστικό σε κάποιο βαθύ πηγάδι γραφειοκρατίας. Εκτός κ αν πεθάνετε σε τροχαίο, επειδή είναι της μόδας υπάρχει πιθανότητα να ασχοληθούν μαζί σας για μερικές ώρες, με την προυπόθεση την ίδια μέρα να μην έχει χάσει τη ζωή του κάποιο απ΄εκείνα τα λουλούδια. :cheesy:
Δεν υπαρχει στον Ποινικο Κωδικα ο ορος γυναικτονια, η δίωξη γινεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση. Επισης δεν υπαρχει και πουθενα αλλου στην Ευρωπη
Δεν γινεται να διαχωρίζονται οι φονοι σε γυναικοκτονιες, ανδροκτονιες, παιδοκτονίες, γεροκτονιες, χοντροκτονιες κλπ.

Ο φονος ειναι φονος! Τελος!

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256

Stories

Νέο!

Stories