oti na nai
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.277
- Πόντοι
- 4.115
Καλησπέρα,μπορείτε να μου προτείνετε κοπέλα ανεξάρτητη εως 100 ευρω?
Επιλογές πολλές και με δικά τους νήματα και κριτικές ;)Καλησπέρα,μπορείτε να μου προτείνετε κοπέλα ανεξάρτητη εως 100 ευρω?
Καλησπέρα,μπορείτε να μου προτείνετε κοπέλα ανεξάρτητη εως 100 ευρω?
Εδώ και πολύ καιρό...η άννα 110 είναι πάλι 100?
η άννα 110 είναι πάλι 100?
Είχε ανέβει για ένα διάστημα στα 150 χωρίς αν θυμάμαι αλλά μετά επέστρεψε ξανά...το αλλαξε και δεν το θυμαμαι?
100 +50 ο κωλος ξερω
Χθεσινοβραδυνή συνάντηση και αυτή την τελευταία στιγμή αφου για αλλες πήγαινα αλλα δεν τα κατάφερα ισως λόγω τελευταίς στιγμής.Σώμα πολύ καλό με 3 4 τατουαζ που δεν ειναι ενοχλητικά,βυζάρες που τις ευχαριστήθηκα,με μικρή ρόγα.Στο γλύψιμο ειναι πολύ καλή και σε όλη την περιοχή,αντέχει σφυροκόπημα.Πέχτυκαν 2 γύροι και ξεφύγαμε απο την μια ώρα αλλα ήταν χαλαρή,το αρνητικό για εμένα ηταν το 100άρικο.Θα προτιμούσα γύρω στα 70-80 αφου δεν κάνει και άναλ.Ηλικία σίγουρα οχι 25 που γραφει γύρω στα 30 αλλα οκ
γιατι δεν υπαρχει οργανωση απλουστατοΤότε γιατί το γατάκι γράφει στην αγγελία της 80 ευρώ;
Προφανός μια απο τις πολλες με τιμοκατάλογο χρηματιστηριο και οπου μας πιάσειΤότε γιατί το γατάκι γράφει στην αγγελία της 80 ευρώ;
Εάν δεν έγραφες θα την πέρναγα για γραφείο.. από το κείμενο της αγγελίας βασικά κ λίγο οι φωτογραφίεςΧθεσινοβραδυνή συνάντηση και αυτή την τελευταία στιγμή αφου για αλλες πήγαινα αλλα δεν τα κατάφερα ισως λόγω τελευταίς στιγμής.Σώμα πολύ καλό με 3 4 τατουαζ που δεν ειναι ενοχλητικά,βυζάρες που τις ευχαριστήθηκα,με μικρή ρόγα.Στο γλύψιμο ειναι πολύ καλή και σε όλη την περιοχή,αντέχει σφυροκόπημα.Πέχτυκαν 2 γύροι και ξεφύγαμε απο την μια ώρα αλλα ήταν χαλαρή,το αρνητικό για εμένα ηταν το 100άρικο.Θα προτιμούσα γύρω στα 70-80 αφου δεν κάνει και άναλ.Ηλικία σίγουρα οχι 25 που γραφει γύρω στα 30 αλλα οκ
Σου στελνει φωτο απο viber αν δεν κανω λαθος συναγωνιστης περασε γολγοθα σε μια πολυκατοικια που τον καθοδηγουσαν για να βρει κρυμμενα κλειδια σε γραμματοκιβωτια
Aυτη την μουφα την δοκιμασε κανεις ;; Ετσι απο περιεργεια ρωταω