Νέα

Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες (Callgirls)

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

nectar

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Μηνύματα
590
Κριτικές
10
Like
533
Πόντοι
6.065
αν και ειναι αναξια σχολιασμου ολα αυτα τα ψευδη που γραφεις και δεν εχω καν την αναγκη να αποδειξω ουτε σε σενα,ουτε σε καποιον αλλον απο δω μεσα οτι δεν ειμαι -στην κυριολεξια-  ελεφαντας (160 κιλα κλπ) :happy:
και το ποσες φορες βρεθηκα μαζι σου,απλα και μονο για την αποκατασταση της ταξης θα πω οτι



μονο μια και μονη φορα βρεθηκα μαζι σου πριν 5 χρονια στο σπιτι σου στην Καλλιθεα μετα απο ραντεβου εξω απο τα κοντινα goodys οπως εσυ προτεινες τοτε

δυστυχως ησουν μετρια τοτε,οπως μετρια συνεχισες να εισαι σε ολη την καριερα σου μεχρι σημερα (αποδειξη οι κριτικες σου)

το θεμα της τιμης που σχολιασα δεν το σχολιασα επειδη με νοιαζει. ειναι κατι που δεν με απασχολει καθολου. εχω πληρωσει για τη διασκεδαση μου πολλα περισσοτερα ακομα και σε πιο μετριες απο σενα. το ειπα μονο και μονο επειδη θεωρω οτι οντως δεν τα αξιζεις. αλλοι μπορει να εχουν αλλη αποψη.
υπαρχουν παααρα πολλες μιλφαρες που με λιγοτερα κανουν παπαδες στο κρεββατι. μπορω να αναφερω ανετα 5-6 που δεν παιζουν ολες εδω μεσα. ακομα και πιπινια βρισκεις με 70€ που σε βαζουν κατω και ξεχνας το ονομα σου.


το αν τρελλαθηκες ή οχι απο το ενα και μοναδικο ραντεβου μας ειναι κατι που μου ειναι εντελως αδιαφορο,για τον απλουστατο λογο οτι δεν εκδιδομαι εγω. εσυ εκδιδεσαι κι εσυ περνας απο αξιολογηση.
εμενα για το ποσο καλος ειμαι στο κρεββατι ασε να με αξιολογησει καποια αλλη αν το πιανεις αυτο που σου λεω.  ;)
οπως και τα μελη εδω αν ειναι παραμυθια αυτα που γραφω,με τα σχολια τους στις κριτικες μου ή στα ποστ μου.





τελος για την <<κοπελλα>> που εγραψε οτι δεν παει με χοντρους οπως λες -τη φιλεναδιτσα σου- που εσπευσε να κανει και πρωτη like στη μαλακια που εγραψες εδω,τα ιδια πεστης ακουσε κι αυτη τοτε στο δευτερο νημα που ανοιξε απο αλλα μελη εδω μεσα οταν αυξησε την τιμη με την οποια εκδιδοταν και οχι απο μενα. απο αλλους. κι ακομα τα ακουει κατα καιρους.  αλλα ξεχασα. αυτη το κανει απο χομπι  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:    

(και για να μην ξεχνιομαστε το πρωτο νημα το κατεβασανε τοτε που ειχαν γραψει καποιοι για καποια αφροδισια για εκεινη και ειχε η ιδια ανεβασει ψευτικες εξετασεις της εδω αλλα ξεχασε να σβησει το αντρικο ονομα στο οποιο αναφερονταν οι εξετασεις) :cheesy: :cheesy:



και δυστυχως για σενα επειδη με καποιους απο δω μεσα εχουμε γνωριστει κιολας κι εχουμε πιει και καφε,αυτοι τουλαχιστον με ξερουν και ξερουν αν ημουν 160 κιλα ποτε,αλλωστε φαινεται αν εχει χασει καποιος τοσα κιλα οσα βλακωδως λες,αρα ξερουν κι αυτοι οτι λες μαλακιες.

ολα αυτα οχι επειδη με νοιαζει το εχω ξαναπει για καποιον απο δω μεσα το τι γνωμη εχει για μενα -πλην μερικων- αλλα ετσι για το γαμωτο που λενε στο χωριο μου.
αντε γιατι και πολυ ασχοληθηκα με την μετρια αφεντια σου.

peter δεν χρειάζεται να "απολογγιθείς" σε καμμία  πουτάνα που από την στιγμή που πληρώνεται θα πρέπει να ακούει την κριτική από όλους εμάς που πληρώνουν για τις υπηρεσίες που παρέχει.
Θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν πολλές που παρέχουν υπηρεσίες -και δεν διαφημίζονται εδώ- πολύ καλύτερες από τις "star" πουτάνες του σαϊτ.
Επίσης  δεν έχουν καταλάβει ότι αυτό που κάνουν έχει ημερομηνία λήξης και κάποια στιγμή ίσως σκεφτούν να καθαρίσουν καμία σκάλα ή θα γατζωθούν στη μασέλα κάποιου γέρου.
Αυτές που υποτιμούν τον πελάτη το μόνο που καταφέρνουν είναι να επιταχύνουν την λήξη της "¨καριέρας "τους.....
 

Kinkey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2017
Μηνύματα
103
Κριτικές
16
Like
531
Πόντοι
291
Ρε παιδια ψαχνω κοπελα φουλ στα τατου για συνευρεση..εως 200€ μια ωρα φουλ προγραμμα προτιμηση..τωρα αν δεν υπαρχει θα αρκεστω στο δαχτυλο
 

gioutsos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Μηνύματα
68
Like
36
Πόντοι
0
καμια καλη κορασιδα για σημερα σαββατακι εχουμε ??
 

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.726
Κριτικές
27
Like
6.702
Πόντοι
6.115

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Μηνύματα
727
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6

Υπάρχουν καθόλου πληροφορίες? Της έστειλα μήνυμα αλλά τα μηνύματα διαγράφηκαν χωρίς να προλάβει να μου απαντήσει!!
Μετα απο επικοινωνια μαζι της 160 59 κιλα 70 ευρω 1,1.30 ωρα  στις φωτογραφιες ηταν η ιδια απο οτι μου ειπε .Μου ειπε οτι διεγραψε την αγγελια αλλα σε οσους εχει δωσει τηλεφωνο μπορουν  να την συναντησουν Δεν θα την συναντησω γιατι δεν ειναι η ηλικια που προτιμω απλα απο περιεργια την πηρα τηλεφωνο
 

mixaj

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2010
Μηνύματα
412
Like
1.084
Πόντοι
201
Μετα απο επικοινωνια μαζι της 160 59 κιλα 70 ευρω 1,1.30 ωρα  στις φωτογραφιες ηταν η ιδια απο οτι μου ειπε .Μου ειπε οτι διεγραψε την αγγελια αλλα σε οσους εχει δωσει τηλεφωνο μπορουν  να την συναντησουν Δεν θα την συναντησω γιατι δεν ειναι η ηλικια που προτιμω απλα απο περιεργια την πηρα τηλεφωνο
 

ks(1)

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Μηνύματα
294
Κριτικές
21
Like
352
Πόντοι
1.505
Παιδιά τι γνωρίζουμε για το δίδυμο???
/ad/dyo-einai-kalytera-apo-mia-giota-liza-6944449905/

Οι φωτο πιστευω είναι ψεύτικες αλλά μήπως γνωρίζει κανένας κάτι??
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom