Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 913
- Πόντοι
- 371
150 χωρις αναλ...goodnight!...και φιλια!
150 χωρις αναλ...goodnight!...και φιλια!
ετσι μπραβο,για να βαζουμε και τα πραγματα στην σωστη σειρα...
μας γεμίσανε με παπατζιλίκια...για την συγκεκριμενη μαλλον οχι.καποιος θα την φλομωσε στο παρμαυθι...τι παιδι εισαι εσυ,τι ωραια,τι το ενα τι το αλλο,και η τιμη,ταβανι.και με αγνωστες υπηρεσιες..μαλλον ο ιδιος που της τα ειπε,πρεπει να την ενημερωσει οτι το παρτυ,τελειωσε!... :thubsdown:
Φιλε γραψε σε καποιο νημα με call girl το συνδεσμο και λιγα πραγματα για την συναντηση να ενημερωθουμε ετσι κανω και εγωΜήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν ανεβαίνουν οι κριτικές που γράφουμε;;;;;;;;;;;;;
Ανέβηκαν 3-4 κριτικές και τώρα τελευταία εχω στείλει άλλες 3 κριτικές
αλλά τίποτα.... Για call girls από διαφορετικά γραφεία και άλλες είναι θετικές και άλλες αρνητικές!
Πως θα ενημερώσουμε τους υπόλοιπους συναγωνιστές για τις εμπειρίες μας;;;;;;
Εάν μας έχετε χεσμενους να μας το πείτε για να μην γράφουμε τζάμπα!!!!
Φιλε γραψε σε καποιο νημα με call girl το συνδεσμο και λιγα πραγματα για την συναντηση να ενημερωθουμε ετσι κανω και εγω
Ετσι δουλευει το συστημα . Αλλοιως να μυρισουμε τα νυχια μας για ποια κοπελα γραφεις και εννοεις ?Φίλε Nick77r δηλαδή θα πηγαίνω στο νήμα του your angels και θα γράφω για μια κοπέλα από αυτό το γραφείο και ανάλογα στο νήμα του Glamour για μια κοπέλα δικια τους;;
Αυτό εννοείς;
Καλησπερες,
γνωριζει κανας συντροφος περισσοτερες πληροφοριες? Εχει δοκιμασει κανεις? απο προσωπο λεει?
Ετσι δουλευει το συστημα . Αλλοιως να μυρισουμε τα νυχια μας για ποια κοπελα γραφεις και εννοεις ?
...άρχοντα?...Την είχα συναντήσει πριν κανά τριάρι χρόνια.Τότε συστηνόταν ως Κλαούντια από Ρουμανία και ζητούσε 70€ για μια ώρα φουλ +20€ anal που τελικά δεν πήρα γιατί λέει τον είχα πολύ χοντρό.Το ραντεβού κλείστηκε το μεσημέρι για το απόγευμα.Στις 3-4 ώρες που μεσολάβησαν από το κλείσιμο του ραντεβού ώσπου να έρθει με κάλεσε 3 φορές,δύο για να το επιβεβαιώσει και μια για να μου πει ότι κάνει και duo με μια φίλη της στα 150€ την ώρα.Ήρθε στην ώρα της.
Εμφάνιση ότι βλέπετε (τις ίδιες φώτο είχα δει κι εγώ τότε),γύρω στο 1,60 ,καλό σώμα,μαυριδερό,με κοντό αγορέ χτένισμα,ξανθό ντεκαπάζ. Πρόσωπο πολύ μέτριο για τα γούστα μου,ψιλοάγριο. Ηλικία γύρω στα 35-40. Τατουάζ δεν θυμάμαι αν είχε.Δήλωσε ότι είναι από Αλβανία αλλά το κρύβει γιατί εμείς οι Έλληνες δεν γουστάρουμε τους Αλβανούς.
Στα του αγώνα τώρα.Μιλούσε ακατάπαυστα,θα σου κάνω,θα σου ράνω,θα περάσεις τέλεια,θα με ζητάς συνέχεια και λοιπές μαλακίες που εμένα με ξενερώνουν απίστευτα. Γλωσσόφιλα δίνει,πίπα ακάποτη αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο - μάλλον αερόπιπα χωρίς περιποίηση της γύρω περιοχής,στάσεις τα πάντα όλα,αντέχει στο σφυροκόπημα και anal με +20€ (σε μένα είπαμε δεν έδωσε λόγω μεγέθους).Μασάζ τότε δεν είχε το μενού. Προσοχή δεν τα παίρνει στο στόμα (τότε τουλάχιστον) γιατί συχαίνεται λέει.Παίχτηκε μόνο ένας γύρος,την πλήρωσα και την έδιωξα στο 30λεπτο γιατί είχα ξενερώσει.
Ντουζ πριν και μετά.Δυσάρεστες οσμές δεν παρατηρήθηκαν.
Αποτυχημένο κασκαντεριλίκι,δεν μου άρεσε δεν ξαναπήρα.
δυστυχως συναγωνιστη σε αλλη αγγελια η κοπελα δηλωνει ρουμανα...
αν εσυ περασες καλα,τοτε ειναι ψιλα γραμματα αυτα...
Ο καλος ο πρακτορας βασταει παντα αρχειο...άρχοντα?...
...με το μπαρδόν δηλαδή...αλλά...τηρείς αρχείο με σημειώσεις??...εγώ μετά από μια βδομάδα δεν θυμάμαι τίποτα...και εσύ μετά από 3 χρόνια θυμάσαι ότι είχε κάνει ντουζ πριν και μετά?...
...γαμώ το αλτσχάϊμερ μου...
Οπως ξερεις αυτες δηλωνουν οτι θελουν. Σημασια εχει οτι περασα καλα και ειπα να ενημερωσω![]()
Αν κάνεις το καλό ενημερωσε μας.....χαχαχαχα....καλη δυναμη....Καλημέρα συναγωνιστές,
Σκέφτομαι να κάνω τον κασκαντερ...
Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτήν, μην πάω ξυπόλητος στα αγκάθια...
γκουγκλάρισε το τηλέφωνο να δεις ότι υπάρχει και κατερίνα από κερατσίνιΚαλημέρα συναγωνιστές,
Σκέφτομαι να κάνω τον κασκαντερ...
Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτήν, μην πάω ξυπόλητος στα αγκάθια...
Σωστος, ολα παραπεμπουν σε κρυφο γραφειο μαλλον, το οποιο δεν και κακο απαραιτητα, με το συγκεκριμενο ομως πολυ αμφιβαλλω εαν θα δεις την ..εικονιζομενηγκουγκλάρισε το τηλέφωνο να δεις ότι υπάρχει και κατερίνα από κερατσίνι
στη θέση σου δεν θα πήγαινα μου πέφτει και μακριά βέβαια
δεν έχω καλό προαίσθημα
άμα πας γράψε εδώ μετά να σε παρηγορήσουμε
ακριβώς!Σωστος, ολα παραπεμπουν σε κρυφο γραφειο μαλλον, το οποιο δεν και κακο απαραιτητα, με το συγκεκριμενο ομως πολυ αμφιβαλλω εαν θα δεις την ..εικονιζομενη